BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg elsker min mand. Det skal der ikke herske tvivl om. Og en dejlig elsker er han også, vi har kendt hinanden i snart 20 år hvor frugten er et par dejlige unger. Jeg er ikke utilfreds, hverken med hans kunnen på et lagen eller hans udstyr. Ja, hans udstyr, det har vi målt engang, hvor vi var blevet lidt berusede og var i gang med det frække. Jeg mener at kunne huske, at hans pik er i omkring 22-23 cm og ganske tyk, både slap og i kampklar stand, hvilket vel må siges at være en fornuftig størrelse. Især til mig, da jeg er en lille spirrevip. Velbygget er han også, så alt i alt, så er der ikke basis for utroskab fra min side. Og hvis han var mig utro, tja, så ville han ganske enkelt miste sine kønsdele, så enkelt er det. Det er ikke noget, som jeg kan acceptere. Men tilbage til min oplevelse for 2 år siden, i sommeren 2004.

 

SEX I DAG?

3 par var vi sammen på sommerferie i lejet 5 mands Sharan med tilkoblet campingvogn. 2½ uge rundt i Danmark og Europa, herligt. Det var ikke første gang, at vi var på ferie sammen. Men uden børn for første gang, vel at mærke.

Vi bruget mange aftener på at planlægge og alt det der og endelig, midt sommer, så kom vi af sted. Vi havde det bare dejligt, vi trillede hvorhen vi ville og hvornår vi ville. Forsyninger havde vi med hjemmefra, så det var flintrende ligegyldig hvor vi endte. Det er det fede med campingvogn.

 

Dér, hvor tingene begyndte at gå lidt galt var på en særdeles lang etape, hvor vi havde besluttet et bestemt mål inden mørkets frembrud. Men et hjulskifte forsinkede os meget, så der blev en del kørsel i mørke.

 

Det var min mands tur til at køre og en af de andre fruer, Jette, sad foran med kort og GPS som vejviser. Bagved sad vi noooooget klemt med de 2 piger yderst og de 2 mænd i midten. På et tidspunkt fik jeg lov at ligge ned på tværs af skødene af de 3 andre, både fordi jeg var træt, men også fordi humøret var højt. Vi havde nok drukket lidt for meget med undtagelse af min mand og Jette. Så jeg lå med hovedet i skødet af Brit og så altså kroppen på Claus og Svend,s lår og skød.

Bilens rullen og rokken gjorde, at jeg rokkede lidt på mændenes skød, hvilket tilsyneladende havde en rejsende virkning på begge fyrene, det var ikke svært at mærke i vores løse sommertøj. Faktisk, så fik Svend, der sad tættest på mit underliv, direkte telt i sine shorts. Jeg smilede lidt til ham og han smilede lidt forlegen tilbage. Som jeg sagde, så er min mand ikke under dimensioneret, men det, som der tilsyneladende gemte sig i bukserne på Svend, det var næsten en hest værdig. Var godt klar over, at han var veludstyret, det havde hans kone, Jette, engang fnisende fortalt.

Sådan lidt tilfældigt, så faldt min hånd sådan, at den lå hvilende direkte oven på hans pik. Var den ikke stor før, så blev den det nu. Det var faktisk lidt frækt, men der skete ikke mere. Ikke andet, at jeg blev meget våd, jeg lå og fantaserede om hans kolossale pik i min lille fisse, der så ville blive godt og grundigt udvidet, jeg forestillede mig blive kneppet dybt, godt og grundigt inden den store pik skulle udspy sin varme sæd, sin varme sperm dybt oppe i mit indre. Men, det var trods alt kun en fræk fantasi.

Det medførte dog, at min mand knapt var færdig med at parkere bilen inden han måtte i gang med at parkere sin pik i mig. Ja, jeg er nok lidt dominerende, både over for min mand, men også over for andre, har jeg hørt.

 

Flere dage gik, men der skete ikke mere. Svend smilede hver gang vi fik øjenkontakt, men forsøgte aldrig på noget.

 

Efterhånden som ferien skred frem, kom vi mere og mere rundt. Jeg må indrømme, at jeg forsøgte at forføre Svend, både ved at lade ham få et kig på mine meget velformede bryster i ny og næ, min røv, når jeg klædte om og bukkede mig ned, men han forsøgte aldrig på noget. Efterhånden, så var jeg faktisk frustreret over, at jeg tilsyneladende ikke havde nogen virkning på ham. Indtil den dag, hvor vi samlede en blaffer op. Hun så lidt forhutlet ud og skulle kun godt 50 km videre til den næste storby, så vi mente godt, at vi kunne rykke lidt sammen. Da for der en djævel i mig. Jeg sætter mig på skødet af Svend og i andre rykker lidt sammen, så kan hun sagtens være der . Som sagt, så gjort. Svend sad bag min mand, der kørte, blafferen i midten sammen med Claus og yderst til højre Brit. Det var varmt, vi var let påklædt, vinduerne åbne med deraf følgende vindstøj og jeg var i sommerkjole. I det jeg kravlede ind på skødet af Svend og satte mig, formåede jeg at svinge mig sådan, at kjolen bagtil blev hevet lidt op så jeg havde mine næsten nøgne baller direkte mod Svends shorts og lår. DET havde sin virkning. Kors, hvor fik han ståpik, både af mine nøgne baller, men også bilens bevægelser gjorde sit. Han havde det direkte dårligt, så utilpas ud og kunne ikke kigge mig i øjnene. Jeg var bare SÅ ligeglad, jeg var hamrende liderlig.

Under påskud af at ville tale med eller nusse min mand i nakken, lænede jeg mig lidt fremad medens jeg med min venstre hånd fik Svends shorts lirket til side. Så lænede jeg mig tilbage igen, så jeg nu sad direkte på hans pik, klemt mellem min ene balde og Svends ene lår. SÅ skulle jeg lige nusse min mand igen, venstre hånd kom på arbejde igen, og efter 3-4 af den slags manøvrer, så lykkedes det, jeg kunne mærke pikken, faktisk direkte på kussen, der nu var sejlende våd. Mine trusser, der, som altid, var af g-strengs typen, var ikke i vejen.

Nu kunne jeg med lidt rokken og lidt vriden med røven mærke, at pikhovedet, der føltes ualmindelig stor, mere eller mindre lå mellem mine skamlæber. En lidt hårdere opbremsning end ventet gjorde, at hele vogntoget gav et ryk som følge af campingvognen, der løb på bilen. Og så skete det; kæmpepikken nærmest tvang sig vej op i mig, den smuttede ind og blev nærmest skudt op i mit underliv, der på et sekund blev mere udblokket end nogen sinde før. Jeg kunne ikke undertrykke et lille hvin, der heldigvis blev tolket som forskrækkelse over opbremsningen. Kors, hvor var jeg fyldt, jeg var fyldt til bristepunktet og var bange for, at jeg ikke kunne kontrollere mig selv hvis min mand bremsede igen. Men snart, så fik min liderlighed overtaget, jeg lænede mig frem mod min mand igen, der jo blot nød min opmærksomhed. I mens, ja, da arbejdede min røv om kap med min fisse, min lille, stramme fisse, der lystigt slubrede den overdimensionerede pik, der var plantet i mig til roden, i sig. Og hvor var det dejligt, jeg tror, at jeg lå i en konstant tilstand af små orgasmer, så hvis nogen havde talt til mig der, så havde de med garanti ikke fået noget fornuftigt svar. Vindstøjen og bilens bevægelser skjulte fint det, som jeg faktisk var i gang med; at gennemkneppe mig selv på en tilfældig pik, en pik, der blot var til rådighed. Åh gud, hvor var det dejligt, jeg følte det som om, det var flere år siden jeg var blevet kneppet så godt.

Desværre, alt godt får jo en ende, og det var formentlig længe side, at Svend havde fået noget. Jeg kunne mærke, at han diskret fik fat om mine hofter for at tvinge mig til at sidde stille. Det havde nu den stik modsatte virkning, idet han pressede mig nedad mod sine hofter for at holde mig fast. Det eneste han opnåede var, at han pressede sig om muligt endnu længere op, faktisk så langt op, at hans testikler, 2 store, behårede nødder, nu pressede sig på min klitoris og stimulerede mig yderligere til at knibe hans pik med min kusse. Og pludselig, så skete det. Det kom nu ikke som nogen overraskelse idet hans pik begyndte at svulme mærkbart op, både i længden og i tykkelsen ligesom den begyndte at rykke lidt, næsten som spasmer. Intet kunne forhindre mig i at ville ønske det, der nu skete, dertil var jeg alt for tændt. Og jeg fik det som jeg ville have det, jeg blev i den grad sprøjtet til i mit indre af Svends vedblivende sprøjten inde i mig, ja, vel næsten direkte uden for min livmodermund. For helvede, hvor fik jeg orgasme i det samme, jeg satte tænderne i min mands nakkestøtte medens orgasmen og Svends glohede sperm sled i min krop. Igen og igen mærkede jeg ham sprøjte i min kusse, 3, 4, 5, ja, måske endda 6 gange mærkede jeg spasmerne i pikken. Det er noget af det vildeste, jeg nogensinde har oplevet.

Og så begyndte vi begge at slappe af. Jeg stak hovedet lidt ud af vinduet, både får at komme ned på jorden igen, men også for at få noget af sveden i ansigtet blæst væk. Et forsigtigt kig rundt i bilen forsikrede mig om, at de andre vist ikke havde opdaget noget.

 

Et problem opstod herefter. Normalt, så er jeg ikke så vild med en hel- eller halvslap pik i kussen når jeg er kommet, dertil er jeg alt for følsom i de regioner. Men her var der ligesom ikke noget at gøre, jeg kunne jo ikke så godt lige bede dem om at stoppe bilen medens jeg lige hoppede af hestepikken, der jo også ville ligge tyk, blød og pladdervåd til offentlig beskuelse. Næ, jeg måtte pænt blive siddende indtil anden mulighed viste sig. Og desværre, så skulle det vise sig, at Svend var den type, der ikke bare skvatter sammen så snart han har afleveret sin sperm. Faktisk, så mistede den ikke ret meget af sin størrelse, så ja, jeg blev faktisk ufrivilligt kneppet igen og liderligheden vendte tilbage. Dog, så var vi nu så tæt på blafferens bestemmelsessted, at det var tid at stoppe legen. Igen, så lænede jeg mig frem mod min mand for at jeg derved kunne trække pikken ud af min ømme fisse. Det viste sig at være lettere sagt end gjort, jeg skulle rigtig langt frem før pikke var så langt ude af fissen, at jeg kunne vride den ud og få den lusket ind under elastikken til Svends shorts. Og mig, tja, Svend, han måtte finde sig i, at der nu sad en sjaskvåd kusse på hans skød, velvidende, at den ladning, som han netop havde sendt op i mig, nu ville begynde at sive ud af kussen og ned på hans shorts med en afslørende plet til følge. Han var dog hurtig og fik snuppet en avis fra hattehylden og skubbet ind mellem ham og mig.

 

Behøver jeg at sige, at jeg ikke forsøgte at forføre min mand den aften? Min sult var stillet. Men kun for en tid, det var ikke sidste gang, at jeg smagte denne skønne pik på turen. Det vil jeg fortælle om i fortsættelsen.

Også det faktum, at mine i alt 4 gange utroskab på denne tur fik uventede og ikke så heldige konsekvenser vil jeg fortælle om. Jeg havde fejlagtig troet, at Svend, som min mand er det, var steriliseret. Det var han ikke..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.