Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Til eventuelle nye læsere, så en lille opsummering af forløbet indtil nu… Jeg er selv 18 år, og har fået lov til at følge en professionel luder ved navn Nille på hendes vagt på en klinik. Nille beskriver sig selv således:

+++
Jeg hedder Nille og er en 34-årig kvinde, som er alt hvad du drømmer om, og mere til. Her får du 174 smukke cm, 59 kilo, store faste legesyge DD-skåls silikonebryster og superflotte lange ben. Super fræk talje og en struttende kvindemås, som både nyder blide kærtegn, men som også tåler en fast hånd.

Et smukt ansigt med grønne katteøjne, skulderlangt blond, en altid solbrun velsoigneret og velduftende, fast og legesyg krop. Missen er superstram og udstyret med en fræk mørk streg ovenover. Kvinde, tøz, darling, frækkert, luder – you name it – I got it!

Min personlighed er ligetil, altid smilende, ægte og indlevende. I mit selskab vil du med garanti føle dig behageligt og godt tilpas. Din glæde er min lyst. Kom og tænd mit ekstremt frække glimt i øjet, så får du helt sikkert en oplevelse du aldrig glemmer.

Jeg vil nyde at opfylde dine vildeste og frækkeste fantasier, så hold dig endelig ikke tilbage for at spørge om dine særlige ønsker. At opfylde dine frække fantasier tænder mig vildt, da din ægte lyst går lige i min stramme mis. Da jeg er en sand nymfoman, er jeg luder af lyst - det vil du ikke et øjeblik være i tvivl om.
+++

SEX I DAG?

I skrivende stund er vi fremme ved middagstid på vagten, som officielt startede kl 1000, men jeg dukkede op på klinikken sammen med hende lidt over 0800.

-

Med et lille svup gled min pik udad hendes fisse, da hun rejste sig og kom ud på gulvet. Jeg kom bagefter hende, og nød synet af spermen, der nu løb helt åbenlyst ned ad hendes inderlår og ned i støvlekanten. Et flot syn af en brugt luder…

Er du ok med jeg tager støvlerne af? De er en lille smule irriterende at have på i mange timer ad gangen…?

Helt ok… nu er du jo den naturlige Nille-Luder, der efterhånden bare er kneppeliderlig…

Hun smilte frækt til mig, og fik sig smøget ud ad støvlerne i rekordfart. Mens hun gjorde dette og således stod på bare fødder, lagde jeg egentlig først nu mærke til, at hun er nogenlunde samme højde som mig.

Jeg rakte ud efter hendes bryster, og hurtigt smøg hun sig ind til mig, så jeg kunne gramse dem godt igennem, mens hun stod med ryggen til min brystkasse.

Pludselig hørte vi en telefon ringe ude i køkkenet, og på professionel vis fik Nille smøget sig ud af mit greb og forsvandt ud af bollerummet… Tænkte jo lidt øv-agtigt, at den lige skulle ringe nu, men fulgte da med, da hun jo aldrig har opstillet nogen regler for mig her på klinikken, mens hun taler i telefon… Så tænkte umiddelbart, at det må kunne udnyttes på en eller anden fræk måde.

Hej Anna… længe siden… frisk?

Ja, du ved… er jo på vagt… min faste onsdagsvagt… holder frokostpause lige nu dog… en lidt vild formiddag, så vi skal lige slappe lidt af…

Jeg kunne jo selvsagt ikke høre, hvad denne her ”Anna” sagde, men kun Nilles del af samtalen…

Men mens Nille satte sig i en af stolene i køkkenet. så stillede jeg mig ved siden af hende, og gramsede hendes bryster på en både blid men også lege-agtig måde – Samtidig med at min halvstive pik således var lige udfor hendes overkrop… hun skiftede telefonen over i den anden hånd, og med et ”slap-nu-lige-lidt-af-dreng”-blik begyndte hun langsomt at spille pik på mig, mens hun talte videre.

Jeg prøver noget nyt denne gang… Har en knægt på vagt som en slags følger, så han kan se og opleve, hvordan en luder arbejder når hun har vagt… Så han rydder op efter mig når jeg har klaret en kunde osv… ganske praktisk…

Ja… han har også kneppet mig, men kun i embedsmedfør, selvfølgelig… Ja, det er rigtigt… Han er lidt svær at styre ind imellem, men han er nu en sød dreng… og han er ved at være godt trænet op nu… Ja, den passer fint oppe i mig… han blev lige brugt som fisse-fyld, mens Robert kneppede mig i røven… så er lidt spermsmattet lige nu…

Efter den sidste bemærkning grinte Nille lidt, og så det lige som en mulighed for at smutte hurtigt ud på badeværelset, hvor jeg tidligere havde set en flaske babyolie.

Hurtigt tilbage i køkkenet igen – og til Nilles umiddelbare nysgerrige blik – fik jeg mig genplaceret ved hendes overkrop, så hun blidt kunne fortsætte med at spille pik på mig, men da hun så flasken med babyolie, regnede hun jo hurtigt ud, hvad det betød… Jeg fik med det samme et ”Nej!!”-blik, men hun kunne jo ikke rigtig sige mere til det, da hun åbenbart lyttede til en længere forklaring på et eller andet fra Anna.

Jeg åbnede derfor hurtigt flasken, og lod nogle dråber dryppe ned på hendes bryster… mens jeg mærkede, at hun klemte hårdt om min pik som en slags straf… og hendes ”Altså, Mike!!”-blik var ret morsomt at se…

Jeg begyndte hurtigt at smøre olien ind i hendes hud på og omkring de frække silikonebryster, så hun ikke rigtig kunne gøre noget ved det.

Hvad siger du? Ja, er her endnu… undskyld, men Mike opfører sig bare lidt som en lille dreng lige nu… Ja, spiller lidt pik på ham, men det er som om han ikke rigtig syntes, at det er frækt længere… Du ved… liderlig dreng med stiv pik og dertil en brugt sperm-luder, der er ved at blive langtidsliderlig for alvor… dårlig kombi… ha ha ha…

Lyden af hendes perlende latter forviste mig om, at hun slet ikke var afvisende overfor noget fræk leg, mens hun samtidig talte med Anna. Således opildnet, hældte jeg lidt mere olie på hendes bryster, og fik drejet stolen rundt, så jeg kunne stå bag hende for bedre at ælte olien ind i huden på hende.

Et yderligere bevis på hendes accept var også, at hun lagde det ene ben op på bordet, så hendes spermsmattede fisse dermed blev totalt udstillet… Så en del af olien, der løb ned over maven på hende ramte jo dermed dels den frække mørke hårstreg over fissen, og dels selve dem smattede fisse… et herligt syn af en brugt luder uden hæmninger, og som nu skulle udfordres på en fræk måde igen…

Efter at have æltet hendes bryster lidt i den glatte olie, så fik jeg parkeret den anden stol mellem hendes ben, så jeg kunne servicere hende bedre mellem hendes ben. Hun kvitterede med denne ændring ved at dreje sig lidt mere til den ene side, så hendes fisse blev endnu mere udstillet – da hendes ene ben jo fortsat lå oppe på bordet.

Jeg fik mig placeret på stolen ved hendes fisse og smilte til hende… et smil hun gengældte, så tog det som en accept af, at jeg sagtens kunne lege videre med hendes kneppebrugte krop, mens hun fortsat talte videre med Anna.

Ja, jeg er her stadig… Det er bare Mike… han er mere og mere utidig nu… men vi kan sagtens tale videre… hvis du er ok med, at han leger med mig imens? Dejligt… ja han er dejlig fræk - som drenge jo er i den alder… Og har jo lidt lovet ham, at han må knalde mig rigtigt her i frokostpausen… så hvis jeg lyder lidt fraværende… så er det bare fordi mine ludermuskler, er aktive…

Imens Nille således fik Anna beroliget, fik jeg pillet hende lidt mere i den klistrede fisse, som virkelig var seriøst klistret nu. De let ophovnede fisselæber var nærmest smukke at betragte, når man samtidig vidste, hvad de havde oplevet de seneste timer … og de var lette at sprede, så jeg kunne let og ubesværet få 2 fingre op i hende, mens jeg betragtede hendes smilende ansigt. Det med fingre op ignorerede hun fuldstændigt dog.

Havde du så en god ferie sydpå med din kunde? Var det ikke Spanien I tog til? Ahhh… ja, det var Mallorca… Var det godt? Hvor meget betalte han så for, at du tog med som hans luder? Hold da op… flot da… fik du noget pik så for den pris? Ha ha… ja, kunder vil jo gerne have noget ludersex for pengene… Var det uden gummi det hele? Fint… elsker selv at få fissen spermet godt til… som nu…

Nille var helt opslugt af samtalen med Anna, og på en måde var det frækt at høre hende tale ludersex med sin veninde uden at vise mig nogen opmærksomhed… det at jeg rodede rundt i hendes spermede fisse med to fingre blev fortsat totalt ignoreret, men jeg fik da et lejlighedsvist frækt blik, mens hun lagde sig mere og mere henslængt på stolen, så jeg for alvor fik fuld gramsekontrol over hendes fisse og bryster.

Jeg begyndte efter lidt tid at fingerkneppe hende med de 2 fingre, hvilket trods alt efter lidt tid frembragte en reaktion hos hende… Hun sukkede stille og sendte mig et ”Frække-Mike” blik, mens hun igen koncentrerede sig om, hvad Anna sagde.

Det var dog tydeligt at den konstante fingerpåvirkning af fissen havde sin indvirkning på hende, for hun sad/lå lidt mere uroligt i stolen, mens jeg således fingerkneppede hendes luderdåse med flere varianter af hårdhed.

Frækt at se hendes naturlige kropsreaktioner når fingrene kørte ind i hende på forskellig vis, og det at se fingre forsvinde ind i hendes krop var både frækt og fascinerende på samme tid.

Hvor mange gange om dagen var han så på dig? Ok det er da flot… og du tog imod det hele?... flot!! Ja, det betyder jo meget for kunderne at kunne aflevere oppe i os ludere… lod du det sidde så eller vaskede du det ud bagefter?

Nille daskede mig lidt på armen, der gramsede på hendes olierede bryster, og da jeg kiggede op på hendes ansigt, pegede hun over på en skuffe i køkkenskabet. Hun må have nydt mit spørgende blik, for hun smilte lidt mens hun samtidig snakkede med Anna… og indikerede at jeg skulle åbne skuffen…

Mine fingre kom ud af fissen på hende med et lille svup, og jeg rejste mig for at åbne skuffen…

I skuffen lå der et bredt udvalg af forskellige dildoer og SEXLEGETØJ, og Nille fortrød det vist kortvarigt igen, da jeg vendte mig om og sendte hende et stort og strålende smil… nu kunne jeg for alvor lege med hendes kneppehuller og ludermuskler…

Jeg udvalgte en lille DILDO og en, der var lidt større til lyden af Nille, der forklarede hvordan jeg havde listet mig ind i venteværelset for en uge siden… og blev opdaget, da Ole skulle kneppe hende i venteværelset…

Og så sidder han der… tror du lige vi blev overrasket over at se ham…? Jeg nøgen kun i ludersko… Ole helt nøgen med stiv mandepik… og hvad kan man sige… andet end, at han jo kan få lov til at se på, mens Ole knepper mig… Nu han alligevel er her… Og senere får han lov så også lov til at gramse på mig, mens jeg arbejder… Det var Ole, der gav lov til det på mine vegne…
Men frækt var det trods alt, og Ole betalte jo for, at jeg underviste Mike i ludersex resten af aftenen…

Jeg var tilbage ved hende med de to dildoer, og kunne se Nilles lidt opspilede smilende øjne, da hun så to dildoer – som hun jo hurtigt regnede ud, hvor de skulle ind i hendes krop henne. Ved at jeg satte mig på gulvet kom jeg tættere på hendes kneppehuller, og dem luderagtige duft af brugt luder fornægtede sig ikke…

Hendes stramme røvhul glinsede frækt af sperm, og for at undersøge fleksibiliteten i stjernen kom den lille dildo hurtigt frem… jeg kiggede op på Nille op over hendes fisse-hårstreg og mellem brysterne, og selvom hun stadig snakkede med Anna, kiggede hun ned på mig fuldt ud vidende om, hvad der nu skulle ske mellem hendes ben…

Så jeg pressede blidt til og langsomt men sikkert forsvandt dildoen ind i røven på hende… til lyden af et langtrukkent suk…

Nej nej… Bare Mike, der tester mine ludermuskler… han har jo opdaget skuffen jo… og de muligheder den åbner op for, når man er en lille fræk dreng som Mike…

For lige at straffe hende lidt for den sidste bemærkning, så trak jeg hurtigt dildoen ud og maste den hurtigt ind i røven på hende igen… det medførte så et lille skrig, som hun så også skulle til at forklare grunden for overfor Anna… Og denne gang uden at hun samtidig drillede mig…

Altså den dreng… ja, han leger med dildo på mig nu… du burde faktisk se det… han er utrolig lærenem i den forstand, at han ikke er genert mere, og ved efterhånden, hvordan en luder virker…
Ha ha… ja, han er en fræk pause-dreng… Du skulle prøve det engang…

Vi smilte til hinanden, mens jeg kort efter begyndte at lege med den lidt større dildo ved hendes smattede fissehul… hun fangede tydeligvis hensigten, og prøvede lidt igen at undgå den frække behandling – mest med øjnene dog… Ved hjælp af ”Stop-Nu-Mike”-blikket… som jo ikke hjalp noget som helst…

Jeg fornemmede også, at hun rørte sig lidt ubekvemt i stolen – sikkert grundet den lidt akavede stilling. For det meste tilskrev jeg det dog den behandling, som jeg udsatte hendes krop for dog.

Lige et øjeblik, Anna. Mike, kan vi ikke flytte ind i sex-gyngen, inde i det store bollerum? Der ligger jeg lidt bedre, mens du samtidig bedre kan lege med min krop?

Jeg nikkede, og tænkte med det samme på, at jeg jo skulle huske at have taburetten fra badeværelset med også. Så jeg ville sidde ligeså godt som sidste uge, hvor gyngen også var i brug på frækkeste vis.

Mens Nille lige hurtigt fik forklaret Anna, hvad der skete, så fik jeg rejst mig og hjalp Nille op og stå… stadig mens, at hun havde den ene dildo oppe i røven.

Taburetten blev hentet og vi mødte igen hinanden inde i det store bollerum, som slet ikke havde været i brug endnu på denne vagt. Gyngen hang det sædvanlige sted i hjørnet, og hurtigt fik Nille gyngen arrangeret med en ekstra strap, så hun kunne ligge behageligt i den… og samtidig se, hvad jeg udsatte hendes brugte kneppehuller for.

Hele tiden med Anna i telefonen, men kunne ikke rigtig forstå deres samtaleemne hele tiden, ud over, at Nille lovede at være her hele eftermiddagen, da hun jo skulle have sidste kunde kl 1800.

Jeg huskede dog hurtigt på, at den der flaske med massageolie ikke var kommet med fra køkkenet, så med strittende pik og ellers nøgen smuttede jeg hurtigt ud i køkkenet efter den, mens Nille snakkede videre med Anna og fik sig lagt frækt til rette i sexgyngen.

Hendes øjne spilede tydeligt op, da hun så, hvad jeg kom tilbage med i hånden. Jeg sendte hende et frækt smil, og viste hende flasken helt tydeligt…

Få sex i dag

Hmmm nu kommer Mike tilbage med massageolie-flasken også… tror det bliver en længere badetur bagefter, inden jeg igen kan åbne for kunder i dag… Ja, er sikker på, at han vil smøre mig grundigt ind i massageolie nu, mens han samtidig arbejder med mine ludermuskler…

Uden at kommentere på det, satte jeg mig på skamlen mellem hendes spredte ben igen, og hældte en god stor mængde massage-olie ud på maven på hende… så det nærmest løb ned ad siderne på hende. Det udløste et stramt blik fra Nille, som jeg dog ignorerede med et smil.

Med begge hænder begyndte jeg således at massere olien ind i huden på hende, og ikke et eneste område på hendes forside blev forsømt. En både dejlig og fræk fornemmelse at kunne røre hende ubesværet på overkroppen uden at hun kunne forhindre det.

Brysterne fik naturligvis sin del af min opmærksomhed, men det at fornemme hendes faste maveskind hen over mavemusklerne samt at fornemme kropsvarmen, var en hel fantastisk oplevelse, der jo gik lige i min drengepik…

Ha ha… du skulle se Mike nu… han er helt oppe og køre over, at kunne massere mig ind i så meget massage olie… og ser ud til det går lige i drengepikken på ham… den er bestemt klar til mere luderfisse nu…

Efter lidt tid bevægede mine hænder sig mere målrettet hen imod fissen og området mellem hendes ben. I takt med, at der blev masseret massageolie ind i huden lige omkring hendes kneppehuller på intens vis, så øgedes glatheden i fissen jo på hende i betydelig grad.

Ikke nok med at spermen fra sidste omgang stadig klistrede frækt i hende, men massageolien gjorde bestemt også sit til, at fingrene nu fortsat kunne glide direkte op i hende uden nogen som helst modstand eller besvær.

Jeg fik fundet den store dildo frem igen, og selv med glatte og fedtede fingre kunne jeg styre den på plads i fissen. Uden nogen besvære – og til smilende ”Nille-Øjne” – forsvandt den med lethed op i hende… faktisk forsvandt den rigtig langt op i hende, før der begyndte at være nogen egentlig modstand.

Så…!! Så kom dildoen op i mig… og Mike er nu for alvor den legende dreng, der har fuld kontrol over min smattede og fedtede penge-fisse… du skulle se ham nu… sådan som han leger med mine luderhuller… nærmest stempel-knepper mig med de to dildoer… Frække dreng… Åhhh, du ved hvor meget jeg elsker at blive dobbeltkneppet… enten med dildoer eller kundepikke… det går lige i orgasmemusklerne på mig… åååhhh…

I takt med hendes kommentarer til Anna, begyndte jeg nu mere intenst at dobbeltkneppe hende med de to dildoer… når den ene var i bund i hende, så var den anden helt ude med kun hovedet indenfor… og så fremdeles, mens jeg smilende betragtede hendes reaktioner… Ingen tvivl om, at denne behandling af hendes kneppehuller nu byggede op til en orgasme af dimensioner.

ÅÅÅHHH. Ja… nu kommer jeg!!! Fuuuuckkkk…. Nærmest orgasme i begge huller samtidig… åååhhhh… fuck…!!!

Dette blev akkompagneret med et skrig så højt, som jeg ikke havde hørt før, men på erfaren vis lykkedes det Nille at holde telefonen på plads imens orgasmen bølgede gennem hendes krop. 

Selvom jeg naturligvis var lidt overrasket og overvældet over hendes kropsreaktion, så fortsatte jeg dog med at føre de to dildoer synkront frem og tilbage i hendes huller, mens jeg fascineret betragtede hendes reaktioner.

Åhh den frække dreng, altså… ja, undskyld Anna… Men hans leg med mig går lige i hjernen på mig… Som når jeg har en mega travl vagt, og går direkte fra kunde til kunde…

Jeg lod den ene dildo blive dybt oppe i røven på hende,  mens jeg trak den anden helt ud af fissen på hende, så rejste jeg mig op og skubbede skamlen tilbage. Nille kiggede smilende på mig i forventning om, hvad der nok skulle ske nu…

Så, nu tror jeg, at Nille-luderen igen skal have drengepik… han har rejst sig nu… Ja ja – hvis du vil… jeg prøver at holde fast… men sætter lige på medhør også, ok?

Hun satte medhør på og lagde telefonen på en hylde, så hun nu bedre kunne koncentrere sig om det, hun nu forventede ville ske…

Så, Mike… knep mig nu… så Anna kan høre, at du er en dygtig dreng… Knep mig som den luder jeg er…

Hurtigt gled min pik ubesværet op i hendes glatte våde fisse, mens Nille åbenlyst viste med lyde og dirty-talk, at hun nød den behandling, som jeg udsatte hendes fissemuskler for.

Åhh ja… dejligt… knep mig… hold op, hvor jeg trænger til din drengesperm…

Hele situationen den seneste tid havde jo sat sig dybt i min pik, der jo var stiv som aldrig før, og efter kun ganske få dybe bundstød i hendes fisse, kunne jeg mærke at min sperm var på vej. I sidste øjeblik, så huskede jeg, at Anna var på medhør…

Åhh luder… nu får du sperm… i din brugte luderdåse… ÅÅHHHH… JAAAA!!!!!!

Min sperm blev sendt op i hende sammen med en vidunderlig følelse af velvære i hele min krop, og igen oplevede jeg nærmest, at benene eksede under mig… Jeg fik dog styr på balancen ved at holde fast i gyngen, imens spermen i adskillige sprøjt blev sendt langt op i Nillefissen…

Imens jeg holdt pikken oppe i hende og gyngede hende lidt frem og tilbage som en kneppedukke, så smilte vi til hinanden… Og efter lidt tid fik Nille igen Anna i røret, mens vi opretholdte øjenkontakt.

Hørte du ham? Ja han står med pikken oppe i mig endnu… hyggegynger mig, så pikken rører mig i hele fissen… Er nu dejlig fornemmelse… Men sikke en rengøring vi nu står overfor… Vil du hjælpe mig lidt?
Kan du vikariere for mig her på klinikken mens Mike og jeg bader? Ja ja, pengene er dine, dem du knalder i kassen… Så kan du også møde Mike… Hoveddøren er låst, men du har jo nøglen… Frækt, ja vi ses – Hej hej, Søde…

Nille afsluttede samtalen med Anna, og smed telefonen over på sengen…

Så, Mike… håber du nød at have fuld rådighed over min krop… det var nu en anderledes fræk oplevelse… mere fræk, end jeg lige umiddelbart havde regnet med i starten… så det var godt, at du ikke stoppede… frække dreng!!

Var nu også med nærmest frygt for, at du ville blive lidt vred… men frækt du ikke gjorde videre modstand… Du er jo rigtig fræk… både at gramse på og kneppe…

Ha ha… nå, så det syntes du…? hvad skal vi dog gøre med dig… Nå, men du hørte jo, at Anna dukker op om lidt og agerer luder, så vi kan have åbent mens du og jeg lige gør os klar igen… Kom.

Jeg trak mig ud ad hende til en lille flod af sperm, der dryppede ned på gulvet, og hjalp hende op og stå… Vi smilte af synet af den dryppende fisse, og smuttede ud på badeværelset, mens jeg tænkte på, hvordan Anna så ud og på, hvor gramsevillig hun mon er…

 

 

 

------------ Fortsættes ------------------->

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.