Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er Niels, 25 år. Har været arbejdsløs - men har nu fået et lavtlønsjob. Jeg har oparbejdet en betragtelig gæld til en rockerbande her i byen. Jeg har dels købt hash og dels lånt penge til høje renter til at dække spillegæld. Jeg skylder nu 50.000 kr. og de "humane" renter andrager 10% pr. måned. Så hver den sidste i måneden skal der falde 5000 kr i renter og lige så meget i afdrag. Jeg er flyttet hjem til min mor og betaler ikke husleje, selv om hun også har det småt - er på førtidspension pga dårlig ryg. Hun hedder Anni, er 56 år gammel og nedslidt af fysisk hårdt rengøringsarbejde. Har været en meget køn kvinde, men ser nu nedslidt og gammel ud, selv om hendes krop holder sig pæn på trods af det hele. 165 høj, 50 kg, halvlangt sort hår med lidt gråt i, små babser - B75 tror jeg. Har set hende nøgen en dag hun var plaget af sin rygskade og jeg skulle hjælpe hende i badet. Hun var helt glat og hun sagde at hun altid barberede sig helt glat fordi hun kunne lide fornemmelsen af glat hud. Hun leger nok med sig selv, da hun ikke i lang tid har haft kæreste.

Det er nu lykkedes mig i 2 måneder at klare betalingen, men nu er vi tæt på den sidste igen og jeg aner ikke hvor jeg skal skaffe pengene - jeg har 2000 og mangler så 8000.

SEX I DAG?

Det er dagen før og jeg kontakter fyren hos banden og afleverer de 2000. Så kommer du med de sidste 8 i morgen, siger han og smiler ondt til mig.

Det, det hå.. håber jeg får jeg fremstammet - ikke særligt overbevisende.

Husk at vi ved hvor du bor - tror du din gamle mor vil bryde sig om at jeg og 2 af de andre møder op for at tale med dig hjemme i hendes hyggelige stue? Det må I ikke udbryder jeg og ser skrækslagen ud ved tanken om hvor bange hun vil blive. De 3 der vil komme er nogle store grimme typer som kan finde på hvad som helst.

Nej, griner han, selvfølgelig må vi ikke det, så du kommer bare her med pengene i morgen kl. 16.00 dut - ellers kommer vi på besøg i det lille hus på Birkevej - forstået? Ja ja, siger jeg. Godt - så forsvind med dig.

Jeg ved godt at jeg ikke kan finde de penge, forsøger at låne, men det lykkes selvfølgelig ikke. Ser på klokken, den er allerede 16.30, mor sidder i stuen og ser TV. Jeg har ikke sagt noget til hende. Klokken bliver 17, 18, 19 - intet sker.

20.30 hører jeg lyden af motorcykler som kører ind og om bag huset. Der bliver stille indtil det ringer på døren. Mor vil gå ud. Nej mor, lad mig - der er problemer - gå ned i kælderen og lås alle døre efter dig og hold dig skjult. Vi har et ret stort gæsteværelse med både en sofa og dobbeltseng og indgang til toilet dernede.

Da hun er gået ned, åbner jeg yderdøren og de braser straks ind og tager fat i mig - pengene makker - hvor er de. Jeg har dem ikke skriger jeg og får en rungende lussing af den største af dem, Brian - mens Nick og Lars grinende ser til - så må vi jo lede huset igennem, men først ordner vi lige dig. De slæber mig ind i stuen og smækker et par håndjern på mine hænder på ryggen og klikker så et andet sæt på som lænker mig til radiatorrøret. Så begynder de at endevende det hele og da de opdager den låste kælderdør brækker de den straks op med det brækjern de har med og fortsætter dernede.

Jeg hører tydeligt hvordan de sparker dørene ind - en efter en - og så hører jeg et frygteligt skrig da de trænger ind til min mor. Jeg hører snak om hendes umulige søn og at hun nu må betale. Jamen, jeg har jo heller ingen penge skriger hun.

Nej, hører jeg Brian sige, men du har nok andre værdier - smykker måske. Nej hører jeg hende svare - intet som helst. TV'et er nok det mest værdifulde. De skraldgriner - det gamle lort (er 2 år og stort) - kan man købe for en slik rundt i byen, så glem bare det.

Få sex i dag

Nej, lad os se på dig i stedet for - du er jo egentlig en ret køn lille luder, selv om du unægtelig ser lidt slidt ud - har du kneppet dig gennem tilværelsen mor Anni?. Nej, nej, det må I ikke skriger hun. Jeg kan høre Lars sige: Lad os få tøjet af soen og se om hun er noget værd. Jeg hører tumult og mors grædende skrig. Brian siger til de andre: Jeg skal nok holde hende mens I henter dengsen herned så han kan se med. De 2 kommer buldrende op og løsner mig fra radiatoren, men beholder håndjernene om mine hænder. De slæber mig ned i kælderen og anbringer mig i sofaen og lænker mig igen fast.

Mor ligger på sengen, mens Brian sidder ved siden af hende og kærtegner hendes små bryster med sine store, grimme hænder. Ja her er jo ikke meget at komme efter. Nick, se lige hvad hun har mellem de tynde lår der - noget af værdi må der vel være. Nick mærket efter - Ih ja, siger han, en lille stram fisse som vist godt kan trænge til en udboring. Mor vrider sig og stønner, nej nej, lad mig være, vi skal nok finde pengene til jer i løbet af en måneds tid. Glem det, gamle, nu skal vi have spas for pengene. Der skulle falde 8000 i dag. Hvis vi alle 3 tager dig på skift i et par timer så er vi kvit til næste måned. Mor bliver ligbleg og siger intet - hun er godt klar over at hun er solgt og intet kan gøre.

Nå, siger Brian, skal vi være om dig alle 3 samtidig eller skal de 2 sætte sig ved siden af Niels og nyde forestillingen på skift. Kun en ad gangen hvisker mor og ser bedende på ham. OK, fordi du er sådan en pæn og nydelig ældre dame gør vi det sådan siger han, pludselig helt gemytlig ved udsigten til at være den første der skal på mor. Du opfører dig pænt og yder dit bedste siger han til hende, ikke nogen modstand, så får du en god oplevelse ud af det - ellers binder vi dine hænder fast og de 2 af os holder dig, mens den 3. knepper dig og så bliver det ikke helt så rart for dig. Jeg skal nok være sød svarer mor og ser vredt og samtidig opgivende over på mig som sidder hjælpeløs bundet fast.

Nick og Lars sætter sig i sofaen hos mig og smiler forventningsfulde. Brian giver sig nu til at kæle med mor - hele kroppen får en tur af hans grove hænder, især mave, bryster, lår, røv og fisse får hans hænder at mærke. Nu smider han tøjet og står med allerede halvstiv pik, megastor ser den ud til at være og jeg tænker med gru på den i mors fisse og tør slet ikke tænke på den i hendes numsehul, hvis han skulle finde på det. Leg med den siger han til mor og hun tager forsigtigt fat om den og gnubber den. Også kuglerne, kommanderer han mens de 2 andre klapper og griner og kommenterer hendes håndarbejde. Luderen kan sgu sig job siger Lars, måske skal vi installere hende et stykke tid i det lille hus på prærien.

Jeg ved godt at de har et bordel hvor de har både danske, østeuropæiske og asiatisk kvinder i arbejde. Nej nej, siger Brian, det kan vente. Lad os muntre os et stykke tid først, så kan vi senere tage stilling til en evt. ansættelse i firmaet.

Mor kæler fortsat med hans pik og kugler. Pikken er vokset betydeligt og nu skubber han hende om på sengen, løfter hende op og lægger hende så hovedet hænger ud over sengekanten. Han skræver over hende, med pikken vendt mod hendes hoved som han nu løfter op ved håret og så presser han monstret ind i hendes mund og begynder stille at mundkneppe hende. Jeg kan se hvordan hun har svært ved at klare den, hun kommer med gylpelyde, men sutter alligevel så godt hun nu kan. Han trækker sig lidt ud - slik og sut så ordentligt din lille luder. Mor slikker forsigtigt det store pikhoved og lader så sin mund omslutte hovedet mens hun sutter. Brian holder hovedet fast og snakker hele tiden til hende. Nå Anni, er det ikke dejligt at få lov at sutte pik på en rigtig mand. Ham du ellers har i huset er vel ikke til noget, vel. hun stønner et eller andet og han trækker sig ud og spørger: hvad siger du? At Niels ikke er til noget, hvisker hun - højere griner Nick og hun siger med høj klar stemme: Niels er ikke til noget for en kvinde. De skraldgriner alle 3, mens mor ser undskyldende på mig. Tag hende nu, siger Lars, vi andre skal også på hende inden vi kører igen. Ok, siger Brian og trækkker den nu meget stive 22 cm lange pik ud af hendes mund. Den er også meget tyk - som en rigtig tyk agurk og jeg gruer for hvad den kan forårsage i hendes underliv. Han løfter hende op og lægger hende på ryggen inden han siger til de 2 andre: Kom herover med sønnike - han skal slikke mors fisse til den er klar til min avlekæp. De løsner mig fra sofaen og presser mig ned på knæ ved sengen og presser mit hoved ned mellem mors lår og siger så: Slik så din gamle mor, Niels - så får du jo også lidt fisse i dag. Jeg slikker hende forsigtigt, lader tungen glide over hendes tynde, men lækre lår op til fissen, slikker læberne op ned og ind imellem finder tungen dybt ind i fissen og jeg slikker og sutter klitten. Jeg nyder det faktisk og kan mærke at det virker på mor. Fissen er drivende våd og hun stønner sagte. Nick og Lars lægger sig på knæ i sengen på hver side af hende og forlanger at hun sutter dem på skift mens hun kæler for deres nosser med hænderne. Pludselig mærker jeg hvordan hun begynder at ryste og giver et skrig fra sig, mens fissesaft sprøjter i en kraftig stråle fra hende og rammer mig lige i hovedet. De griner alle 3 og en siger: nå, så fik soen også sin orgasme - så nu må hun være klar til at få pik.

Nej nej, tigger mor, lad mig slippe nu eller i det mindste lad mig sutte jer færdig alle 3 i stedet for. Det er ok med mig siger Brian, du sutter fabelagtigt - ingen af vore ludere i det lille hus på prærien gør det så godt som du. Jeg vil i fissen på soen, siger Nick og smider tøjet. Brian og Lars griber mor og holder hende nede på ryggen i sengen mens de holder hver sit ben og spreder hendes lår, så fissen ligger helt fri, glinsende af væde efter mit slikkeri. Jeg sidder nu stille i sofaen og tænker på hvor dejligt det var at slikke hende. Nicks pik er lige så stor som Brians og han fører den nu til mors fisse, pirrer åbningen med den og støder den så temmelig hårdt helt i bund i hende, så hun giver et skrig fra sig i smerte. Han knepper hende med lange dybe stød - helt ud helt ind hele tiden, mens han snakker om hvor god en fisse hun er. Du kan altid få et luderjob hos mig siger han - du er sgu dejlig selv om du er en gammel so. Mor griber nu fat om røven på Nick - det er tydeligt at hun nu er rigtig liderlig og nyder det lige så meget som han gør. Han knepper hende hårdere og hurtigere og pludselig giver han et brøl fra sig og pumper sin sperm op i hende. Jeg kan se at hun kan lide det og hun trækker ham ned til sig og kysser ham heftigt., hvilket han gengælder ved at kysse hende lidenskabeligt på mund og bryster.

Han trækker sig ud, siger tak og går over og tørrer sin pik og mors fisse med et fugtigt håndklæde fra badeværelset. Mor ligger træt tilbage med et saligt smil om munden, mens Brian og Lars grinende ser til. Se Niels, din gamle ludermor trængte virkelig til at få en ordentlig omgang pik. Nu skal Lars på hende, siger Brian og henvender sig til mor: Vi behøver vel ikke holde dig denne gang, vel. Nej, smiler mor, jeg er klar til en tur mere. Kom bare, Lars.

Vend dig om på maven siger han til hende og hun lystrer villigt og ligger nu fladt med røven op og spredte ben. Lars kysser hende i nakken og lader sin tunge glide ned langs rygraden til det øverste af hendes røv. Kan se at hun gyser lidt ved tungens vej ned over. Han tager nu fat om fissen bagfra og giver hende lidt fingerknep i både fisse og røvhul, mens hun stønner lystent. Hans pik er lille, men meget tyk og nu lægger han sig bag hende og trænger langsomt ind i hendes våde, liderlige fisse, mens hun stønner pga tykkelsen. Han holder hende nede med begge hænder om hendes lille, ret faste røv. Nu er han helt inde og knepper hende langsomt og regelmæssigt. Hun vrider sig lidt under ham, men kan ikke slippe fri og da jeg går om på den anden side af sengen kan jeg se nydelsen i hendes hærgede ansigt. Han knepper hende lidt hårdere og pludselig siger hun bedende: Lars, må jeg ikke ride dig? Nåh, vil du gerne være øverst - det vil kællingen derhjemme også når hun er allermest liderlig og hungrer efter orgasme, men ok, det må du gerne. Han giver hende et par hårde stød mere og nogle hårde klask i røven inden han trækker sig ud og vælter om på sengen med den lille stive pik strittende lige op. Mor er lynhurtig over ham og lader sig glide ned over pikken mens hun løfter hans hoved op til sit bryst så han kan slikke og sutte de nu meget stive vorter. Hun har pikken i sig helt til roden og rider ham stille og roligt, mens hun stønner og kærtegner ham med hænderne. Kan se på hendes ansigt at hun nyder det, hendes ridt bliver vildere og vildere og jeg kan se at Lars kæmper med at holde igen og pludselig kan jeg se på mor at hun kommer og samtidig udstøder Lars et dyrisk brøl og tømmer sin pik i hende. Hun synker sammen over ham og kysser og krammer ham indtil Brian kommer hen og giver hende et par hårde rap i røven og siger: Så, din gamle mær, nu skal far her ha suttet pikken og fylde din hals til randen med min sperm.

Han trækker hende væk fra Lars som skynder sig ud for at få sig tørret inden han kommer og sætter sig igen.

Brian lægger sig på ryggen og mor lægger sig hos ham og starter med at kysse ham hvilket han ser ud til at nyde. hun kysser sig vej ned over den store tatoverede krop og ender med at slikke og sutte op og ned ad pikken inden hun tager den i munden og guffer løs mens hun kommer med små støn og kæler for hans nosser. Pludselig vender han hende om så hun ligger på ryggen og så lægger han sig omvendt over hende og lader pikken glide ind i hendes nu ivrigt suttende mund mens han selv slikker hendes fisse og har en hånd på hendes lår og en finger i hendes røv.

Det varer ikke længe inden man kan se det rykke i dem begge og hans pik pumper spem ned i hendes hals, mens mor får sin anden sprøjteorgasme den aften. Hun sutter og synker i en uendelighed synes jeg og da han endelig løfter sig væk fra hende, hiver hun efter luft, men har kræfter til at omfavne ham, kysse ham og slutte af med at sige: Det varer længe inden i har fået alle jeres penge, skal jeg nok sørge for, siger hun og kikker skælmsk over på mig som nu sidder flov tilbage og tænker på at hun igen og igen vil byde sig til over for de 3 bøller, som nu siger pænt tak for i aften og går igen med løfte om at komme i week-end'en og reparerre det de har ødelagt. Selvfølgelig mod behørig betaling som de grinende slutter af med og kører bort på deres Harleys mens mor går i bad og lader mig sidde dum tilbage i sofaen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.