Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi sætter os og spiser, mens vi småsnakker og strejfer flere gange dagens vigtigste emne. Jeg tager mod til mig og siger: Mor, du sagde at du havde lyst til min pik og du skal vide at jeg har stor lyst til dig også. Ja Kim, det er jeg næsten klar over, da jeg tit har mærket mine våde trusser når du har haft fat i dem fra vaskekurven. Ja mor, jeg bruger dem når jeg gnubber pikken af - de føles dejlige og jeg forestiller mig at min hånd med dem er din fisse. Pludselig bliver jeg forlegen. Mor, er det ok at jeg bruger de ord - pik, fisse og sådan? Ja, det er bare pirrende, så det må du gerne.

Du har nok bemærket at far og jeg ikke har meget sammen længere - han får fremmed og det er nok mere spændende end en gammel ko som mig. Jeg er godt nok 45, men har stadig kildren i fissen og kan blive vildt liderlig af at se en pik som din, Kim. Den er både længere og tykkere end din fars så vidt jeg husker fra den dag jeg så dig i badet. Ved du hvad, nu rydder vi af og vasker op og så synes jeg vi skal hygge os med et bad og gå op soveværelset. Min pik begynder straks at reagere på udsigten til snarlig fisse.

Vi gør os færdige, smider tøjet og går ind i bruseren. Mors krop er bare så lækker - ingen rynker og ikke meget overflødigt - lige til at tage. Jeg bruser hende og lader strålerne pirre hendes bryster og fissen, mens hun kæler med min krop - især ca. midtvejs er hun ihærdig. Vi sæber hinanden ind og jeg kæler rigtigt med hendes små babser og den dejlige fisse og hun kæler med min pik og nosserne. Efter grundig vask går vi ind i sengen og ligger først stille sammen, kysser og kærtegner hinaden blidt.

Mor, læg dig oven på mig i en 69, jeg vil slikke din lille stramme fisse. Hun er allerede lidt våd kan jeg mærke med fingrene, men hun gør som jeg siger og tager min pik i munden og sutter den forsigtigt mens jeg slikker fissen som hurtigt driver af hendes safter. Jeg mærker også at det virker når hun sutter. Mor, må jeg komme i munden, stønner jeg. Ikke i aften, skat - jeg vil mærke din stive pik i min varme fisse, siger hun og vælter af mig og lægger sig på ryggen med spredte ben. Kom Kim, knep din liderlige mor i fissen. Jeg skynder mig at kravle på hende og hun fører min dirrende stive pik ind i sin varme grotte og jeg begynder at kneppe hende med langsomme dybe stød, mens hun lader hele underlivet arbejde og klemmer sin stramme fisse om min pik. Åh Kim, hvor er det dejligt at få pik igen og så din dejlige unge pik.

Du skal kneppe mig hårdere nu og give mig den første rigtige orgasme i flere måneder. Ja mor, jeg vil gerne hvis jeg kan. Jeg sætter tempoet op og mærker hvordan hendes underliv bliver mere og mere livligt og pludselig skriger hun ja Kim, kom, kom nu - jeg vil have din varme sperm i min fisse, knep mig knep mig. Nuuu mor, jeg kommer nu - hun støder et par gange hårdt op mod min pik som i det samme sprøjter en kaskade af sperm oppe i hende. Åååh mor, hvor er det skønt, du er bare så dejlig, jeg elsker dig mor. Vil altid have dig. Ja Kim, det var rigtig dejligt og vi skal gøre det hele tiden når vi er alene hjemme. Far må aldrig få det at vide - ja, heller ikke andre, for det er strengt forbudt det her. Det er vi enige om, men dejligt med en mor som dig.

Vi ligger lidt og snakker inden mor begynder at sutte mig igen og snart er jeg klar igen. Denne gang knepper jeg hende bagfra, rigtig længe nu hvor det værste tryk er taget af. Jeg giver hende en finger i det brune hul, mens jeg knepper hende og det gør hende meget mere liderlig. Hun skriger på pik og får hele 2 orgasmer inden jeg trækker mig ud og stiller mig foran hende og mundknepper hende længe og dybt inden jeg tømmer mig for anden gang - denne gang får hun hele ladningen i munden og sluger den.

Vi går ud og bader og hygger lidt sammen inden vi lægger os til at sove med smil på læberne og efter at have lovet hinanden evig troskab i sengen :)

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 125 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.