Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun virker noget lamslået som hun står der nøgen i badet. Jeg smiler til hende og går igen så hun kunne overveje situationen i fred og ro.

Resten af dagen taler vi ikke om det, men laver det sædvanlige indtil mor hen på aftenen siger at nu går hun i badeværelset for at gøre sig klar til at gå i seng. Så kan du komme ind til mig når du er klar slutter hun og går. Wauw, hun har nok accepteret tingenes tilstand. Mærker straks den lille mand røre på sig.

SEX I DAG?

Hører hende gå fra badeværelset, så jeg skynder mig derud, kan næsten ikke vente med at komme igang med hende. Jeg får mig vasket en ekstra gang og især pikken, sprayer mig med en ret maskulin deo og går så ind i soveværelset, hvor jeg lige ser et glimt af hendes nøgne krop idet hun lader en kort, tynd og gennemsigtig natkjole glide ned over sig.

Uhm, hvor ser du dejlig ud, siger jeg - er du klar til at få min pik?

Ja, nu er jeg - har tænkt over det lige siden i eftermiddag og nu glæder jeg mig faktisk. Ham fra arbejde kunne jo ikke noget og far har ikke været der i over 3 uger. Det føles meget frækt og pirrende at tænke på at jeg skal mærke min egen søns pik der hvor du i sin tid kom ud. Og den ser jo fin og stor ud - helt parat.

Jeg griner, har selv tænkt det samme om hendes fisse. Kom, siger hun. Jeg går hen og omfavner hende, hun kysser dybt og hedt og gnubber sig mod min stivert, mens mine hænder kærtegner hende uden på natkjolen og søger op under den. Mærker hendes varme hud mens mine hænder søger hendes lår og balder.

Jeg trækker natkjolen af hende og lader en hånd glide ind mellem hendes lår og kærtegner hendes glatte fisse som allerede er dejlig fugtig. Mærker nu hendes hånd på min pik, hun gnider let på den og kæler for mine fyldte nosser.

Hun stønner lidt mens jeg masserer fissen og klitten, giver hende forsigtigt et par fingre og skubber hende så ned på sengen, lægger mig på knæ på gulvet og begynder at kysse mig vej ned over bryster og mave til fissen. Åhh åhh, stønner hun mens jeg bearbejder hele fissen og mærker hvordan hun driver af lidervæde. Kom op til mig siger hun, du skal slikke min fisse mens jeg sutter din stive pik.

Jeg kravler op i sengen og lægger mig på ryggen og hun ovenpå i '69. Hendes fisse ser dejlig ud fra den position, lugtfri og smager dejligt. Hun sutter og slikker pikhovedet og skaftet. Fantastisk fornemmelse og jeg skal passe på ikke at sprøjte for tidligt. Her første gang vil jeg rigtig på hende og op i hendes stramme fisse - næste gang skal hun få lov at sutte mig til jeg kommer og hun får det hele i munden

Hun er godt nok liderlig kan jeg mærke. Hun snakker også: Jan jeg vil snart have din stive tyrepik i min liderlige luderfisse. Du skal gennemkneppe din mær af en mor så jeg ikke kan gå i morgen. Ja mor, du skal få så meget pik som du aldrig før har fået. Vælter hende om på ryggen og spreder hendes ben. Ja, spred ben for mig din lille luderso. Jeg trænger langsomt op i den stramme fisse, knepper hende langsomt og dybt, så nogle korte stød og igen dybt - vekselvirkningen udebliver ikke, kan mærke at hun strammer om pikken og vrider sig under mig alt imens hun taler frækt. Knep din ludermor, sprøjt din sperm i mig, rid mig tyk, Jan - jeg trænger sådan til rigtig at blive høvlet igennem af en ordentlig pik som din.

Jeg rider hende nu hurtigere og hårdere, kalder hende luderso og møgmær og mange andre pæne ting - og hun elsker det. Hun er tæt på orgasmen fornemmer jeg, så trækker mig ud og vender hende og giver hende pikken bagfra i nogle dybe, hårde stød, mens jeg smækker hende røv.

Åh ja, åh ja Jan, knep mig, rid mig, kom i min varme fisse. Jeg kører ind og ud, hurtigere og hurtigere til hun endelig kommer i en skrigende orgasme samtidig med at jeg kommer i et kæmpesprøjt som fylder hendes snævre fisse med min sperm. Åh hvor skønt, Jan. Det skal vi gøre igen og igen så tit vi kan komme til det. Ja siger jeg - det kan du regne med. Så må jeg vist hellere begynde med p-piller igen tilføjer hun med et frækt glimt i øjnene. Tænk hvis du har boller mig tyk i aften. Du vil vel gerne have en tur eller 2 mere, ikke. Jo, om lidt skal du sutte mig stiv igen siger jeg og kysser hende varmt og længe inden vi lægger os tæt sammen og snakker, mens vi stille kærtegner hinanden. Hvilken dejlig mor tænker jeg og håber at hun tænker hvilken dejlig søn. Mon vi er det eneste mor-søn par bland dem vi kender tænker jeg højt - mor kender heller ikke nogen, siger hun. Men jeg tror nu det skere en del steder og her kommer det i hvert fald til at ske igen er jeg sikker på.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 150 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.