Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så er det min tur. Jeg smider underbukserne og går hen og stiller mig ved hendes ansigt. Lea, du skal sutte min pik stiv, for det er du rigtig god til synes jeg, men du skal ned på knæ på gulvet. Hun kravler ned fra briksen, omfavner og kysser mig varmt, mens hun leger med pik og nosser og jeg kæler med hendes bryster , lader hænderne kærtegne hendes lækre røv og også fissen, som er godt smattet af hendes safter. Hun har i hvert fald ikke været helt upåvirkelig af de 4 pikke hun allerede har haft på besøg i revnen.

Jeg lægger hænderne på hendes skuldre og presser hende nedad - hun forstår og glider ned på knæ og begynder at kysse og sutte min halvstive pik, mens hun fortsætter legen med kuglerne og min røv og lår.

SEX I DAG?

Det føles rigtig godt - sutte kan hun, den lille ludermor. Jeg presser pikken godt ind og regulært mundknepper hende mens jeg holder fast i hendes hår. Nåh, din lille so, kan du lide at få pikken dybt i halsen siger jeg og støder hårdt til, den ene gang efter den anden, så hun gisper og næsten ikke kan klare det. Så lader jeg hende styre legen og hun sutter nu med langsomme, bløde bevægelser - helt ud - helt ind igen og igen, hun lader sin tunge bearbejde skaftet og også nosserne får en tur med tungen inden hun lukker munden om dem og lader tungen spille på dem samtidig med at hun laver suttebevægelser.

Det er bare for meget, kan mærke at jeg snart kommer, så jeg trækker mig tilbage, griber fat i hende og løfter hende op på briksen og anbringer hende til en omgang doggy. Kører briksen op så højden passer og tager så (bare for ikke at skille mig ud) gummi på pikken og begynder så at kneppe hende bagfra. Hun støder igen og jeg kan mærke at hun er godt liderlig nu, så jeg sætter tempoet og kraften op, så hun virkelig bliver pulet igennem. Nah, din fede lidrlige mær, kan du lide at få pik i din brugte luderfisse. Jah Simon, stønner hun imellem et par rigtig hårde og dybe stød, knep din luder med din store pik, tag mig, giv mig det. Jeg puler løs, mens hun skriger på mere, mere, kom nu, jah, jah.

Jeg trækker mig helt ud og hamrer den adskillige gange op i hende og hun giver et skrig fra sig hver gang hun mærker pikken helt i bund. Så pludselig, da jeg er helt ude igen rækker hun bagud og trækker gummiet af og hyler, kom så Simon, giv mig din sperm i min gamle, varme kusse. Jeg trænger straks ind og trækker hende frem og tilbage over min nu megastive pik, knepper hende vildt og nyder hvordan hun giver sig hver gang hun får den i bund. Ja, Jah, hyler hun, kom nu, sperm i mig, bedæk mig, Åhhhh ahhh - hun gennemrystes af orgasme og efter et par sidste stød vælter jeg hende om på ryggen, trækker hende ud og lader hovedet hænge ud over kanten så jeg kan stille mig lige over hende og køre briksen op så pikken kan glide ind i hendes mund. Mundknepper hende igen og kan mærke at det er nu, så jeg giver nogle hurtige stød og da spermen vælter ud af pikken sørger jeg for at holde hende fast med pikken dybt i halsen, så hun næsten kvæles - er i hvert fald meget rød i hovedet af anstrengelse. Jeg tømmer mig fuldstændig og beordrer hende så til at sutte mig ren, mens jeg kæler med hendes fisse. Så er det vist godt, Lea - du har sgu igen bevist at du er byens bedste sutteluder. Hun smiler og rejser sig så vi kan kysse og det gør vi som da vi startede for 10 minutter siden. Jeg giver hende et par klap bagi og går så tilbage i rækken mens jeg siger , så Lea, der er også andre der skal til.

Ja, svarer hun - nu kunne jeg godt tænke mig at der kommer 3 samtidig - er der nogen der vil det? Mads, en ca. 30 årig mand træder frem og et øjeblik efter kommer også Henrik som vel er et sted mellem 30 og 40 samt Jonas som er på min alder. Kan høre at de kender hinanden og har prøvet det før og mor spørger dem om det. Ja, siger Henrik, vi har i fællesskab kneppet min kone et par gange, det er vildt frækt. Ok, siger mor, hvordan vil I? Det styrer vi bare siger Mads og tager fat i hende sammen med Jonas. Henrik har lagt sig på ryggen på briksen og de anbringer nu mor ovenpå ham, spreder hendes ben godt ud og smører hendes røvhul med glidecreme og presser hende så ned over hans mellemstore pik som glider helt i bund i røven.

Mads lægger sig på knæ over hendes hoved og tvinger hende til at sutte, mens Jonas sætter sig mellem hendes lår og fører pikken op i fissen. Jeg kan tydeligt se at det er svært for hende med en pik både i røv og fisse, men der er ingen kære mor her, de knepper alle 3 i hvert sit hul og Jonas og Henrik siger at de rigtigt kan mærke hinandens pikke. Henrik ligger dog ret stille, mens det er Jonas der gør arbejdet. Mor stønner at de ikke må mere, men det hidser dem bare mere op. Mads slår hende på patterne og siger at sådan en møgso skal ikke bestemme hvornår og hvordan hun skal have pik. Du skal bare sprede ben når du får ordrer til det - det er sgu da det vi har jer billige ludere til. De sætter nu tempoet op mens hun skriger og man kan se at det vist ikke er så sjovt for hende - kom nu hvisker hun, kom nu og pludselig kommer alle næsten samtidig i hvert sit hul. Godt at der er gummi på, ellers tror jeg sengen ville sejle med deres sperm, for det er store ladninger de fyrer af. De hopper af hende, og hun må sutte dem ren - en efter en og jeg kan se at det er ren nydelse for hende sammenlignet med da de var I hende samtidig.

Nå Lea, siger værten, så er vi halvvejs - 8 har været på dig, så jeg tror vi skal lave en lille pause hvor du kan tage dig et bad så du er klar til de sidste 7 - et par af dem vil gerne være alene med dig ved jeg. Jamen det må de skam også svarer mor ham og siger ja til badepausen. Hun går i badeværelset og vi mænd sætter os og får en drink, øl, eller vin hvad man nu er til, mens vi diskuterer luderens færdigheder. Jeg smiler indvendigt og deltager ivrigt i snakken, mens jeg tænker: De skulle bare vide.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.