Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er Kim, 23 år, tømrer. Single efter netop at have droppet min kæreste gennem 4 år. Født af en ret moden mor som det fremgår.

Min mor , Jane, er 61 år og nyskilt fra min lidt yngre far. Han har altid været dominerende i familien - faktisk helt utålelig for både mor og mig. I sommeren 2016 blev det helt galt - han blandede sig i min gøren og laden og forsøgte at kontrollere mor fuldstændig, så da hun opdagede at han havde en affære kørende med en lidt yngre thaidame som drev en massagesalon hvor han kom regelmæssigt, blev det dråben og hun forlangte skilsmisse og flyttede væk.

SEX I DAG?

Der er nu gået ½ års tid og hun er stadig nedtrykt og føler at hun har spildt sit liv og jeg har derfor inviteret hende med til Dominikanske Republik i 2 uger - jeg håber at solen, godt vejr og afslappet stemning og kultur kan få hende op på hesten igen.

Vi ankommer lørdag eftermiddag lokal tid og bliver indlogeret på et charmerende ældre hotel i udkanten af Santo Domingo. Lækkert, moderne dobbeltværelse med stort badeværelse med spabad, bruser og 2 håndvaske. En supergod bred dobbeltseng og en stor altan med et par solsenge.

For at spare lidt på pengene har vi valgt at dele værelse på hotellet og den første nat sover vi som sten efter den lange rejse.

Søndagen går med at se os lidt omkring - lære byen at kende ved at tage med på en guided tur hvor vi får udpeget interesse-steder, gode restauranter osv osv.

Om aftenen går vi ud at spise på et af stederne og får en god middag med god vin til, mens et lille caribisk band spiller i baggrunden og vi nyder solnedgangen over havet. I let løftet stemning går vi langs stranden hjem til hotellet. Jeg tager om mor mens vi går og stopper et par gange undervejs for at nyde udsigten. Sidste gang vi stopper står vi og ser på et par sejlbåde som silhuetter i solnedgangen. Romantisk siger mor og trykker sig lidt imod mig. Ja, det er det, og så er det jo godt at jeg er sammen med den dejligste kvinde på jorden siger jeg og drejer hende så vi står helt tæt og ser lige på hinanden. Mor, du er smuk, siger jeg og det er ikke løgn - hun er lille - 165 cm - vejer knapt 50kg - har kort sort - med en smule gråt nu - hår, brune øjne i et kønt ansigt, en slank krop med små bryster - b75 så jeg i hendes bh - helt glat overalt lagde jeg mærke til da hun klædte sig på i morges. Nu har hun en lille top på, en kort lys nederdel og ser mindst 15 år yngre ud. Flere af tjenerne og de mandlige gæster i restauranten havde også kigget mere eller mindre åbenlyst efter hende. Jeg er selv 175 - 70 kg - muskuløs, mørkhåret, ser godt ud siger pigerne og jeg har da heller aldrig haft problemer med at få kærester eller bar sex. Er nu også ret godt udstyret synes jeg selv - for nogen piger næsten for godt har jeg opdaget - de er lidt bange for den. Er 21 cm og tyk som stor banan når den er stiv. Jeg er helt glatbarberet omkring pikken og nosserne også.

Tak Kim, siger hun, holder om mig og lægger sit hoved ind til min brystkasse. Jeg stryger med hånden hendes hår og nusser hendes nakke og hun sukker dybt, ser op på mig og siger: Det er længe siden nogen har gjort sådan siger hun - det er rart. Så jeg fortsætter selvfølgelig og bøjer mig så ned og kysser hende forsigtigt på panden og så på munden. Først reagerer hun med et tantekys, men da jeg presser lidt på giver hun sig hen i et rigtig kærlighedskys og vore tunger finder og leger med hinanden mens mine hænder kærtegner hende - nakke, ryg, balder og hendes hænder gør det samme ved mig. Vi slipper hinanden og hun griber min hånd. Kom, lad os gå hjem siger hun og vi fortsætter hjem til hotellet hånd i hånd som 2 unge nyforelskede. Vi slipper hinanden da vi når indgangen og følges helt normalt ind og går til elevatoren hvor vi igen kysser hinanden på vejen op.

Så snart vi har lukket døren til værelset er vi i hinandens arme igen og kysser længe og intenst. Kim, siger mor, nu holder vi ferie og så gælder andre regler end normalt - vil du være min elsker mens vi er her på øen? Ja, mor, der er ikke noget jeg hellere vil - vi kender ingen her og ingen ved om vi er mor og søn eller hvordan. Nej, griner mor, de tror nok at jeg er en rig enke som har inviteret sin gigolo på elskovsferie.

Lad os gå i spabad sammen siger hun så og begynder at klæde sig af. Jeg gør det samme og snart er vi begge nøgne. Hvor ser du godt ud, mor, din krop er flottere end Pernilles (min 22-årige ex-kæreste). Tak, smiler mor, hun var nu også blevet lidt for fed på det sidste, var hun ikke? Jo, ved ikke hvad der skete for hende, men hun spiste mere og mere usundt. Nå, hun er fortid og nu vil jeg koncentrere mig om dig mor.

Vi glider ned i spa'en og nyder det varme vand og massagestrålerne pirrer vore kroppe. Mor sætter sig hen mellem mine ben og læner sig op ad mig og jeg kærtegner hendes små - og alderen taget i betragtning - ret faste bryster. Åh mor, din krop er så dejlig. Hun bøjer hovedet bagover så jeg kan kysse hende mens hun samtidig gnubber numsen mod min pik. Vi sidder et stykke tid og hygger og står så op og tørrer hinanden. Mor er meget omhyggelig med pik og nosser, så pikken vokser til fuld størrelse mens hun tørrer den. Hold da op hvor er den stor siger hun og smiler til mig. Din fars er næsten kun halvt så stor, men han følte sig altid som en fandens ka'l når han tog mig. Det kan være hans lille thailuder synes at den er fantastisk siger hun lidt bittert. Glem ham, mor, du har lidt nok under hans regime, nu skal vi 2 tænke på hinanden og have det rart sammen.

Hun kysser min pik, slikker den og nosserne. tager den i munden, sutter hovedet stille og roligt for så at tage den helt dybt - næsten til roden. Jeg gør kneppebevægelser i munden og hun nyder det kan man se. Jeg holder hendes hoved og ser lige ind i hendes smukke brune øjne imens pikken arbejder. Jeg trækker mig tilbage, løfter hende op og kysser hende mens jeg bærer hende ind og lægger hende på ryggen i sengen. Jeg lægger mig mellem hendes spredte lår og begynder at kysse og slikke hendes underliv og lår, min tunge finder fissen og slikker skamlæberne og klitoris som er hård, spændt og meget følsom da jeg slikker og napper den med mine læber og tænder. Hun giver små hvin fra sig og små ryk i underlivet viser hvor liderlig hun er. Åhhh Kim, det er så dejligt - jeg har ikke haft en mand der i næsten et år og de sidste måneder med din far var ikke rare - heller ikke sexuelt - var nærmest voldtægt fordi han skulle skjule at han havde en anden og derfor af og til kneppede mig - helt uden følelser.

Jeg kan mærke hvor klar hun er ved at være og kan også føle at min pik nu er helt oppe på max størrelse, så glider op over hende, kysser hende igen og igen og kæler med hendes stive brystvorter som tydeligt viser at hun er liderlig, hvilket jeg da også kan mærke da mine fingre glider op i hendes stramme fisse. Væden driver af hende og hun hvisker, ja Kim, jeg vil have din pik nu, jeg er klar til den, kom og tag mig nu. Hendes hånd griber fat om pikken og fører den til fissen som grådigt sluger den helt til roden. Aaahh ja, ja ja, Kim - den er så stor og dejlig. Knep nu din gamle mor.

Jeg knepper hende, lader pikken køre langsomt helt i bund og helt ud, pirrer fisseåbningen, støder hårdt helt i bund flere gange, mens hun vrider sig i vellyst under mig. Jeg knepper hende sådan i temmelig lang tid, munden går på hende: Mere mere, Kim, jeg vil mærke din stive unge pik i min gamle konekusse, knep mig rigtig hårdt. Hun klemmer sine lår sammen om mig og lader sit underliv støde igen mod min pik som arbejder i hendes stramme fisse. Jeg øger tempoet, mor, jeg elsker dig, får jeg sagt ind imellem at jeg kysser hende. Du er en fantastisk kvinde, din stramme fisse gør mig vild, mor. Kan mærke at hun nærmer sig orgasmen, så jeg skruer endnu mere op for tempoet og knepper hende hårdt og dybt indtil hun skriger sin orgasme ud samtidig med at min pik åbner for sluserne og fylder mors fisse med min varme unge sperm. Tænk at hun er over 60 - hun knepper som en ung tøs.

Jeg lader mig falde sammen over hende, med min nu halvstive pik i hende. Vi klamrer os til hinanden og kysser hinanden længe og inderligt mens vore hænder langsomt kærtegner den anden. Kim, siger hun, det var første gang - af mange, ikke? Jo, svarer jeg, du er den bedste elskerinde jeg nogensinde har haft. Du er min fra nu af - også når vi kommer hjem. Hun smilede lykkeligt og sagde: Ja, jeg vil være din så længe du vil have mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 57 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.