Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den unge araber, Nasim hedder han, går nu hen til mor. Starter med at kysse hende for vildt så jeg bliver helt jaloux for kan da godt se at han ser godt ud set med en kvindes øjne. Mor kysser igen og ser ud til at nyde det. Så løsner han remmene og bøjlerne der holder hende fast på gynobænken, løfter hende med et snuptag og smider hende på den brede briks. Hun tager fat om hans halvstive enorme pik. Hendes hånd leger med hans pik og de spændte nosser, mens han kærtegner hendes patter, mave og lår, hånden strejfer hele tiden hendes fisse, uden rigtigt at gøre noget, men man ser at mor alligevel giver et lille sæt hver gang. Efterhånden er pikken vokset til en anseelig størrelse, omkring 22 cm hvisker manden ved siden af mig at Nasim havde sagt inden han gik frem. Temmelig tyk er den også, så nu skal hun nok blive fyldt ud, luderen.

 
Mor lægger sig om på siden og fører pikken til munden, slikker først forsigtigt og åbner munden, så Nasim kan støde den store og tykke pik ind i hendes mund. Hun sutter grådigt på den mens hun leger med nosserne og han ælter hendes patter og fingerknepper hendes fisse mens han mundknepper hende godt og grundigt. Ind imellem kan man se at hun har svært ved at klare den store pik i munden. Sådan går et stykke tid og på trods af ihærdigt sutteri, lader det til at han kan holde sig. Mors fisse glinser af væde - fingerarbejdet gør det godt ser det ud til. Mens han bruger hendes mund, sviner han hende, kalder hende alt muligt og taler i det hele taget meget groft på sit perkerdansk. Danske luder, du sutte min pik til den helt stiv, så jeg kneppe din liderlige fisse og dit røvhul som du aldrig er blevet kneppet før - og meget mere af samme slags.
 
Endelig lader det til at hun skal ha den i den anden ende, han trækker pikken til sig og beordrer hende op. Op på alle 4 din fede so, og mor lystrer omgående da han giver hende et klask i røven. hun lægger sig på alle 4 og han trækker hende ud til kanten. Briksen viser sig at kunne hæves og sænkes så værten hæver den lidt til Nasim siger stop. Højden passer lige til det der skal ske og Nasim begynder  nu for alvor at bearbejde hendes fisse med hånden, samtidig med at han klasker hendes fede røv med den anden hånd.  Han kalder på værten og siger - mærk lige, er soen klar til min pik tror du. ærten mærker efter, snuser til sine glinsende fingre og siger: jo, hun er bedækningsklar - den liderlige mær bliver ikke mere klar er jeg sikker på, så hop du bare på hende og lad hende mærke din kæmpepik i den våde luderfisse.
 
Nasim bestiger hende, fører sin lange, tykke pik til fissen og lader den glide langsomt op i hende, mens han kalder hende de samme ting igen. Hun tager fint imod, men som værten sagde er hun jo også godt redet til. Nu er han helt i bund og trækker sig langsomt tilbage, helt ud og støder så hårdt og pludseligt op i hende, helt i bund igen og fortsætter så med at pule hende hårdt, mens han holder godt fast i hoftedellerne og kalder hen sin lille fede vantro luder. Det gibber lidt i os danske,da han siger vantro, nu ser vi pludselig en farlig muslim kneppe en af vores, velvidende at han nok foragter hende. Han er rigtig hård ved hende, knepper hende dybt og hårdt og hun giver sig og skriger lidt for hver eneste stød hun får, men man ser tydeligt at hun er på vej mod orgasmen.
 
Pludselig trækker han sig ud, lader fingrene glide op i mors våde fisse og får safterne med ud og smører hendes røvhul godt ind - hans pik er i forvejen sølet til af hende og han glider da også let op i det bageste hul da han liggende på ryggen trækker mor ned over sig og beordrer hende til at ride med pikken i røven. Hun rider ham, først rytmisk, så vildere, mens han klemmer hendes krop og patter og værten pirrer hendes fisse med en snurrende DILDO. Jah, aargh, uhh, mor hyler som en gris mens hun rider den store araberpik - tydeligt for enhver hvor liderlig tændt hun er, soen. Pludselig rejser hun sig og smider sig på ryggen på briksen, Nasim, siger hun, kom nu, tag mig og knep mig sønder og sammen - jeg vil have din pik nu og mærke din sperm sprøjte op i mig. Hun tog fat om pikken og trak ham op til sig, gummiet røg af og hun begyndte at sutte hans nøgne, stive pik. Snart var den bristefærdig og mor sagde - knep mig så Nasim, rid mig tyk, din liderlige perker. Han kastede sig mellem hendes fede spredte lår og trængte brutalt op i hende og kneppede løs, mens hun skreg sin lider ud til os alle - ja Nasim, du er så god, knep din fede luder til hun sprænges, aaah ja, mer mer mer aargh Nasim. Jeg kommer nuu skreg hun og vred sig vellystigt under ham.  Så luder, nu får du min sperm i din fisse og bliver tyk med araberunge, råbte han og man kunne se at spermen pumpede op i mor og hurtigt begyndte at sive ud på grund af mængden. Åh ja, jeg skal have din perkerunge skreg mor og så triumferende hen mod vi andre. Hun var tilfredsstillet og vi andre kunne ikke gøre det bedre.
 
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.