Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er Jan, 20 år, studerende. Bor hos mine velhavende forældre i stor villa Rungsted Kyst. Min far er 60 år, finanseirketør i et stor firma og min mor er hans kone nr. 2. Hun arbejdede i hans daværende firma og de blev gift da han var 40 og nyskilt og havde kneppet hende tyk som 20-årig elev. Lidt en skandale og skyld i hans skilsmisse. Familien har et sommerhus ved Marienlyst, Falster.

Det er en fredag aften i slutningen af februar. Hård frost uden ret meget sne har plaget os i flere uger nu så der er lidt bekymring for sommerhusets tilstand. Man kan tænde og slukke for varme, strøm osv med mobiltelefon, men systemet har givet fejlmelding. Egentlig skulle jeg og min far køre derned, men han må blive hjemme p.g.a. nogle problemer i firmaet som de skal se på i week-end'en. Så nu er mor og jeg på vej derned i den store Volvo 4-hjulstrækker som jeg elsker at køre. Vi har tøj og mad med så vi kan blive til søndag og forhåbentlig virker varmen ellers kan det blive en kold fornøjelse.

SEX I DAG?

Turen går uden problemer og vi er nu fremme og låser os ind. Der er ganske rigtigt ingen varme på og ingen strøm. Checker fejlstrømsrelæet og den er slået fra, så slår den til igen med en vis spænding. Ser ud til at virke, men hundekoldt er der og bliver nok ikke varmt foreløbig. Vi spiser, rydder op og mor siger så: lad os gå i seng, så kan vi vel få varmen under dynen. Du kan lægge dig i soveværelset hos mig, så kan vi jo snakke sammen og måske se tv, hvis der er noget.

Mor gør sig klar og går ind i soveværelset - kan høre at hun ser tv og da jeg lidt senere kommer ind ser hun en udsendelse om sex i Japan, hvor det ikke er ualmindeligt at mødre er til rådighed for deres studerende sønner, som er så pressede at de ikke har tid til piger, men hvor mødrene mener at de skal have sex for ikke at blive så frustrerede at det går ud over studierne. Jeg har godt hørt om fænomenet.

Jeg tager tøjet af og hopper i et par natshorts og kravler ned under dynen i den anden side af dobbeltsengen, ser på tv'et og siger så til hende: Nåh, mor, du bliver måske inspireret til at hjælpe en stresset studerende? Trænger du da til hjælp, Jan, siger hun alvorligt. Ja, faktisk, det er ikke nemt at finde og fastholde en pige når man bruger næsten al tiden på studier, så nogen gange har jeg simpelthen købt en luder, mor. Jeg rødmer da jeg siger det, for er jo lidt flovt. Uha, siger hun, og så på SU - det er da alt for dyrt. Ja, og sker også alt for sjældent ryger det ud af mig uden at tænke. Ja, mange, både mænd og kvinder, får vist ikke det sex de gerne vil have - alle har så travlt og er stressede og det er ikke godt for sexlivet sukker hun.

Det er bl.a. hende og far hun taler om er jeg sikker på; far har altid frygtelig travlt med arbejde og er nok ikke til meget i sengen længere, mens hun med sine 40 år jo nok stadig har både lysten og evnerne i behold. Min pik sitrer lidt ved tanken om det - ser hende for mig, nøgen og parat, men bliver så revet ud af drømmen, da hun siger: Skal vi hjælpe hinanden lidt, Jan - jeg har heller ikke fået noget i lang tid - sidst var da vi var i Miami i oktober og det var ikke nogen stor oplevelse. Far kan ikke rigtig længere og Viagra hjælper ham kun lidt. Han er nu heller ikke så interesseret længere, desværre.

Jamen, kan vi det, mor - det er vel forbudt, men kan du gøre det med mig tror du? Ja, Jan, lige nu kan jeg gøre det med enhver mand og du er bestemt ikke den dårligste jeg har set. Hun havde selvfølgelig kunnet se min pik da jeg tog natshorts på og hun smiler sødt til mig nu.

Jeg kryber ind under hendes dyne og lægger mig tæt ind til hende og holder om hende, kærtegner hendes lækre krop som tydeligt mærkes gennem den tynde natkjole. Jeg kan også mærke at hun kun har et par små trusser indenunder - ingen bh. Jeg har nogle gange set hende helt nøgen og må sige at hun holder sig fantastisk godt. Hendes far var spanier og det ses tydeligt: Hun er ca. 167 cm høj, vejer 50 kg - har et kønt ansigt indrammet af ret kort sort hår, helt mørke, næsten sorte, øjne og et dejligt smil. B75 babser, små og faste med lækre små vorter. Flad mave og en lille fast rund numse og, ikke at forglemme, en helt glatbarberet topfisse - lige til at slikke har jeg flere gange tænkt når jeg har set hende nøgen. Hendes hud har en gylden glød som må stamme fra hendes spanske forfædre.

jeg lader min hånd vandre ind under natkjolen og kærtegner hendes nøgne krop. Tag den af, hvisker hun ophidset, og det gør jeg straks - hold da op for en skøn krop! Mor du er altså lækker får jeg sagt - man skulle ikke tro at du er 40 år gammel. Hun smiler sødt og alligevel frækt til mig og kysser mig så - langt og lidenskabeligt kysser vi hinanden. Aldrig er jeg blevet kysset så dejligt. jeg kærterner hendes babser, lader hænderne glide ned over hendes krop og begynder at kysse hende fra halsen, nedover brysterne og maven til jeg ender mellem hendes spredte lår, hun dufter dejligt og jeg kan se fugten sprede sig fra hendes kønne fisserevne. Jeg kysser fissen, bruger prøvende tungen og mærket hvordan hun reagerer med små sæt i underlivet. Aldrig har jeg fået en kvinde så tændt på så kort tid.

Mor, du er jo liderlig siger jeg og smiler frækt til hende. Ja, Jan, som jeg sagde har jeg ikke fået noget siden i efteråret - jeg har holdt mig fra andre mænd, men med dig er det noget andet - det bliver i familien kan man sige.

(forts)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 133 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.