Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nasim trækker sig ud af hende og lader hende sutte pikken ren inden han med et ligegyldigt blik på hende går hen og stiller sig i enden af køen. Mor ligger helt apatisk, man kan tydeligt se at han virkelig havde ordnet hende, gjort hende helt færdig og værten siger da også at vi hellere må lade luderen der få en lille pause, måske nr. 4 vil vaske hende lidt inden du skal på siger han henvendt til manden som er foran mig, en lidt genert mand ca. sidst i 50'erne - slap pik og hængeflæsk på bryst og mave - ligner ikke en som kan noget særligt. Lars, som han hedder går hen til hende og begynder at vaske hendes fisse og røv med en vaskeklud der ligger i en balje varmt vand som værten lige har hentet. Der er noget at vaske for spermen siver fra hendes kusse og hendes røv er fedtet ind i safter. Efter at have vasket hende smører han hende med lidt creme, blidt og forsigtigt, vasker også hendes mund med en våd klud.  

Hans blide berøringer ser ud til at gøre hende godt, hun smiler varmt til ham og kærtegner hans arm og lår. Han flytter vandet væk og begynder at kærtegne og kysse hende. Hun kysser villigt igen og griber fat om hans pik som hun kæler med mens de kysser. Det har en vis effekt- pikken vokser lidt og bliver stiv - ikke ret lang, tynd. Mon mor kan få nogen glæde af den efter Nasim's megastivert? Nå, er jo også ligemeget - hun er her jo primært for at lave et stykke arbejde og tjene sin løn, så det vigtigste er at mændene er tilfredse og Lars ser ret salig ud nu hvor mor slikker hans pik og kugler, sutter godt på pikken og tager den dybt. Den forsvinder helt i hendes grådige mund. Kan se at han ikke holder længe, måske han blot vil suttes. Han begynder at mundkneppe hende rigtigt mens hans fingre leger i hendes fisse. Han lægger sig nu op over hende på briksen i 69 og begynder at slikke hendes fisse. Det gør han længe mens mor sutter ham og han gør det åbenbart godt, for man kan høre at hun stønner og nyder det og pludselig giver hun et skrig fra sig og der står en stråle ud fra fissen. Sprøjteorgasme har jeg ikke set før, er fantastisk at se hende vride sig imens og Lars trækker hovedet lidt væk for ikke at blive sølet til af hendes sprøjt. Da hun er rolig igen sutter hun videre og inden længe kan jeg se at han ikke kan holde sig mere og hører ham sige: ja Lea, bliv ved at sutte, sut sut, sut din dejlige tøs, ååhh dejligt dejligt. Mor sutter og man kan se spermen pumpe ud i munden og hun synker igen og igen. Åbenbart et godt sæddepot han har. Endelig er han tom - mor sutter ham ren og han vender sig og lægger sig hos hende og kærtegner blidt hendes ene bryst, kysser hende og siger tak Lea, du har virkelig givet mig en oplevelse af de bedste. Han rejser sig med et saligt smil om munden og går ind på plads efter Nasim og idet han går forbi mig hvisker han: glæd dig, hun er fantastisk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.