Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg kravler op til hende og kysser hende blidt på munden. Mor klamrer sig til mig og vi fortsætter med at kysse dybt og intenst, mens vore hænder kærtegner den andens krop. Efter et stykke tid skubber hun mig blidt væk og presser mig ned at ligge på ryggen og anbringer sig over mig i 69-stilling med den våde fisse lige over min mund, mens hun forsigtigt begynder at sutte og slikke min allerede godt stive pik. Kan også mærke hendes varme hånd lege med mine sædspændte nosser. Slik din mors fisse, siger hun så inden hun fortsætter med pikken og kan nok være at jeg slikker. Hendes fisse er fuldstændig hårfri og velsmagende - ingen fisk der. Min tunge slikker mellemkødet fra røvhul til fisse, læberne får en tur og klitten bliver slikket og suttet grundigt. Hun bliver mere og mere våd og jeg kan mærke at hendes orgasme er nær og også at jeg selv er tæt på, så jeg vælter hende væk og om på ryggen og dykker så ned mellem de lækre lår og fortsætter mit tungearbejde samtidig med at jeg giver hende en finger bagi. Hun sitrer af lider og pludselig kommer sprøjtet i en voldsom orgasme som hun skriger ud, mens underlivet rykker. Noget af sprøjtet rammer mit hoved idet jeg trækker mig tilbage for bare at nyde synet af mors vidunderlige vellyst.

Ååhh Jan, hvor dejligt - du er bare den bedste, sukker hun mens hun kærtegner min nakke og vi kysser igen. Vi ligger lidt og jeg kærtegner blidt hendes bryster og hun gnider min pik og nosserne indtil hun siger: Jan, nu vil jeg altså have den lækre, lange og tykke pik op i mig - du skal tage mig og give mig en dejlig kneppetur.

Ja mor, du skal have en rigtig omgang pik som du sikkert ikke har fået mage til i årevis. Hun ligger på ryggen og spreder lår så jeg sætter mig på knæ mellem hendes ben og mærker efter med fingrene - jo, hun er skam våd og klar så jeg lægger mig over hende og hun fører selv min pik op i sin varme fisse som krævende tager imod min ca. 20 cm lange og ret tykke pik ( vi måler den et par dage efter til en diameter på
5-6 cm).

Hun stønner mens pikken glider op i den varme stamme fisse som langsomt udvides. Jeg glider helt i bund, støder et par gange hårdt og trækker den så langsomt helt ud og lader den køre lidt i fisseåbningen.

Åhh, min søn, knep mig, giv mig mere pik og bedæk mig med din varme sperm. Mor holder godt fast om mine balder mens jeg knepper hende hårdere og hårdere i varieret tempo. Nå mor, din lille liderlige tøs, kan du lide at få din søns pik i din villige luderfisse, stønner jeg mens stemplet kører i hende. Ja, ja, jeg elsker at mærke din store pik i mig, knep mig hårdt, rid din ludermor så hun ikke kan gå i morgen.
Hun vrider sig lystent under mig, mens hun får pik. Da jeg har kneppet hende i næsten 10 minutter skubber hun mig væk. Nu vil jeg ride dig siger hun og jeg lægger mig på ryggen og hun bestiger min stive pik, glider ned over den og rider mig voldsomt i et par minutter inden jeg eksploderer og spreder en kaskade af sperm i hendes liderlige fisse. Næsten samtidig får hun sin anden orgasme den aften.

Hun falder sammen oven på mig, stadig med den nu lidt slappe pik i fissen, mens vi kysser og blot nyder at mærke 2 varme, sitrende kroppe mod hinanden. Jan, siger hun, det her er forbudt, men så dejligt at vi skal fortsætte og lade det være vores lille hemmelighed, ikke? Jo, mor det skal være sådan og vi skal nok få både en rigtig dejlig week-end og mange gode timer fremover, for heldigvis er vi jo tit alene hjemme - både i det daglige og når far er på rejser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 121 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.