BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De 4 sidste har stået og talt sammen og træder nu frem sammen. Vi vil have luderen samtidig siger John som vist er den der leder gang'et. Vi har deltaget i mange gb sammen og kvinderne plejer at kunne lide hvad de får. Vi er alle testede fri for sygdomme så vi vil gerne have lov uden gummi - hvad siger du til det henvender han sig til mor, mens han hiver nogle lægeattester frem. Mor tager papirerne og checker den og siger så at det er i orden, men jeg vil inspicere og desinficere jeres pikke først. Det må du gerne lyder svaret og mor går hen til sin taske og finder nogle engangsklude og en flaske med desinfektionsmiddel frem og så må de 4 håbefulde mænd line op til pikparade. Hun ser omhyggeligt på hver enkelt, vasker pikken grundigt med midlet og slutter af med rent vand - for at fjerne smagen af sprit som hun siger. Til sidst giver hun sin egen fisse og røvhul en rensning også. Så er vi vist klar siger mor, hvordan har I så tænkt jer de,t mens hun ser længselsfuldt efter de 4 store og tykke pikke.

Du starter med at sutte os en efter en siger John, som vel er en 30-35 år, og hun griber straks fat i hans pik og begynder at slikke og sutte den og hans store hængende nosser som ser ud til at være godt fyldt. Hun sutter langsomt og tager den dybere og dybere for hvert sug, tager nosserne helt ind munden og masserer dem grundigt med mund og tunge ind imellem at hun sutter pikken. Efter et stykke tid siger John, det er godt nu, Lea, videre til Kaj. Hun kravler på alle 4 hen til Kaj, som er en noget ældre fyr, nok over 60, og tager hans halvstive pik imellem sine hænder og nulrerr den og nosserne mens hun kysser hans mave og lår, for så at begynde at sutte pik og nosser. Inden længe siger han, mens pikken stritter lang og tyk ud i luften, så, videre til Alfredo. Nu er det Alfredos tur, han ligner sit navn, sydlandsk udseende, kulsort hår - en rigtig latino. Jeg får senere at vide at hans far er italener og moderen fra Serbien, så derfor det mørke udseende. Han er nok den yngste af dem - ikke over 30. Mor går entusiastisk til opgaven og sutter ham hurtig stiv, mens hun kærtegner hans spændte kugler og det varer kun kort inden han stønner, stop stop, nu skal du til Lille Jensen der. Lille Jensen er en mærkeligt udseende mand på en 50-60 år., grim som fanden, meget lille og meget firkantet at se på, behåret over hele kroppen, men med enorm pik skal det vise sig. Mor tager fat, sutter langsomt og slikker det blottede pikhoved (manden er omskåret) og man kan se at det kniber hende at have den i munden efterhånden som den vokser sig lang og tyk, så hun bruger mere og mere tid på nosserne som hun kan have i munden.

SEX I DAG?

Så, din lille luder, nu er det vist på tide at du skal have pik, siger Jensen. og to af de andre løfter mor op og bærer hende hen til gynobænken og anbringer hende med benene i bøjlerne og binder hende fast med remme. John går til hende først, mærker lige efter med fingrene og siger: Soen er godt nok våd og klar og så banker han sin store pik op hende og knepper hende vildt og hårdt, helt i bund og helt ud hver gang. Jeg kan se at det dels gør ondt og dels gør hende mere liderlig, hun stønner og skriger for hvert stød hun får. Alfredo står ved hendes hoved og tvinger nu sin pik ind i hendes mund og mundknepper hende, mens Kaj og Jensen leger med hendes patter. John øger tempoet og hun skriger mere og mere, ja John, knep mig hårdt din dejlige tyr, jeg kan rigtig mærke din pik i mig, knep mig, knep mig. Jeg kan se på John at det er op over og pludselig råber han, nu Lea, og så vælter spermen ud og mor klynker i sin orgasme, sæden løber ud af hende og ned på bænken da John trækker sig ud og straks afløses af Alfredo som langsomt lader pikken glide op i mors fedtede fisse mens hans hænder kærtegner hendes lår. Tre stød og så begynder hun at sitre og får allerede en orgasme hvilket får ham til at øge tempoet mens han taler til hende: Lea, du er den bedste luder jeg nogensinde har kneppet, du er så liderlig og din fisse hungrer jo efter pik. ja, ja, stønner hun - jeg vil have pik og sperm, kom, knep mig hårdt og tøm dig i mig. Hun arbejder voldsomt med underlivet og holder fast i hans arme og nu kommer Alfredo også og spermen fylder hendes fisse og sejler ud over det hele da han trækker sig. Mor skriger i sin anden orgasme med ham og han kæler med hendes fissse efter at have tømt sig og jeg kan se hvordan hun reagerer på det. Hun ryster af lider, mens han fingerknepper hende og pludselig sprøjter hun og rammer ham lige på maven med sine fissesafter, mens hun skriger åååhhh hvor dejligt, du er fantastisk, jeg vil have mere, mere.

Ja, du skal fanemen få mere og mere siger Kaj og løsner hendes remme og benbøjler. Han og Jensen tager fat i hende og bærer hende over til briksen hvor de smider hende på maven, hvor Kaj spreder hendes lår og begynder at kneppe hendes fisse med en stor gummipik, mens han pirrer hendes brune hul med en buttplug med vibrator som han efterhånden får ført godt ind i hullet hvor han holder den fast med den ene hånd, mens han knepper hendes fisse med gummipikken i den anden hånd. Mor er hurtigt oppe at køre igen, hun vrider sig under hans behandling af hendes 2 huller og det varer ikke længe inden hun siger: Kaj, jeg vil have rigtig pik nu, kom nu tigger hun, jeg vil have den. Det skal du få, siger Kaj og løfter hende op på knæ og trækker gummipiken ud af hende efter at have givet hende et par hårde dybe stød. Kaj fører nu sin pik op i hendes liderlige, smattede fisse og knepper hende stille og roligt, mens John og Alfrede stiller sig ved hendes hoved og tvinger hende til at sutte deres pikke rene. Kaj varierer sin knepperytme, snart hårdt, hurtigt og dybt, snart langsomt, nærmest dvælende og det har snart sin virkning på mor som stønner liderligt under hans behandling, godt understøttet af den vibrerende buttplug i hendes bageste hul. Han trækker buttplug'en ud og også sin egen pik, lader sig falde ned på ryggen og trækker mor ned over sig og lader pikken glide op i hendes røvhul som villigt tager imod. Rid mig så, din liderlige so, siger han og det lader til at passe mor for hun rider ham godt og grundigt mens hun skriger af lider. Ja, ja, jeg skal ha pik i røven og du skal sprøjte din sperm i mit røvhul, råber mor. Lille Jensen har også fat i hende og lader hende gnubbe sin kusse mod sin knyttede hånd mens hun glider op og ned over Kajs pik og det varer ikke længe inden hun får endnu en voldsom orgasme, mens Kaj pumper sin sperm ud i hendes røvhul. Du har en dejlig fisse, Lea, men et helt fantastisk røvhul - jeg kommer og besøger dig engang kan du godt regne med. Du skal være velkommen, Kaj, der er ikke så mange mænd der kan kneppe røvhul som du lige har gjort det.

Så Kaj, kommer det tørt fra Lille Jensen, flyt dig, nu skal far her til fadet. Mor ser på hans lange og tykke pik, tror den er mindst 25 cm lang og meget tyk. utroligt at den lille gnom har sådan en udrustning. Jeg kan se at hun ikke er glad for det og hun siger da også, du må ikke kneppe mig, jeg vil give dig blowjob og handjob, men kan ikke klare den hverken i røv eller fisse. Hvad fanden bilder du dig ind, din møgfisse, jeg skal ha fisse ligesom alle de andre. Han giver hende nogle hårde slag i røven med flad hånd, mens hen ser sig om, får øje på en glasfiberpind som ligger på bordet med legetøj. Han tager pinden og presser mor ned på madrassen, liggende på maven. Hold soen fast, siger han til de 3 andre. John tager fat i hendes arme og holder dem fast mens han anbringer en fod på hendes ryg og Alfredo og Kaj holder hver sit ben, så hun er total hjælpeløs. Jensen lader pinden falde hårdt på hendes røv og mens slagene hagler ned over hendes fede røv og lår, skælder han ud: Sådan en fed luderso, skal sgu ikke snyde mig for det jeg har betalt for, du skal have pik, du skal kneppes til du skal bæres herfra. Møgmær, slutter han med at sige samtidig med et ekstra hårdt slag som får mor til at skrige helt vildt.

Vend hende om siger han og de andre 3 vender hende om på ryggen og holder hende stadig fast og lårene godt spredte. Jensen fister hende brutalt med hele hånden oppe i fissen for så endelig at lægge sig mellem hendes fede luderlår og presse sin pik op i hende. Hun både skriger og klynker efterhånden som pikken forsvinder op i hende. Nu er han helt i bund og giver nogle små stød som sikkert går lige i livmoderen på hende, hun skriger i hvert fald hver gang han støder. Han trækker sig laangsomt, laaangsom helt ud og pirrer hendes klit med den stive pik inden han hårdt jager pikken op i mor igen, mens hun skriger, nu både af smerte og liderlighed. Jensen pumper løs i hendes godt brugte fisse og lidt efter lidt kan man se hvordan hun begynder at nyde det og selv arbejder med fissen omkring hans pik. Nå, din fede luder, her er du rigtig kommet i behandling, kan du lide det. Kan du, gentager han og napper hendes røv. Jah, Jah, din billige luder kan lide din store pik, knep mig. knep mig hårdt din gamle gris, rid mig tyk, jeg vil have din sperm, åhhh åhhh jeg kommer, jeg kommer, knep mig, knep mig. Ja, du skal nok få sperm, råber han og støder hårdt op hende nogle gange inden han endelig kommer. Åhh din lækre fisse skal have min sperm, uuughh råber han mens han tømmer sig i hende. Det tager lang tid inden han er tom og trækker sig ud og tager fat i hendes hoved og tvinger hende til at sutte sig ren, hvilket hun gør omhyggeligt og med nydelsen præget i ansigtet.

De 4 løfter hende nu op og bærer hende ud i badekarret hvor de vasker hende grundigt og nænsomt, hvilket hun virkelig nyder. Bagefter bliver hun tørret af værten og den unge indvandrer og endelig kommer hun tilbage til vi andre, nu iklædt helt rent undertøj. Hun går rundt for at sige farvel og tak. Hun begynder med mig og vi kysser længe og dybt inden hun fortsætter rundt og alle får et kys, nogen dybere end andre, men ingen kan klage over tantekys. Så siger hun farvel og går ud samen med værten som tager en ekstra afsked med hende i entreen kan vi høre. Jeg kommer nok og besøger dig engang i næste uge slutter han med.

Jeg siger også farvel og tak og forlader dem for at komme væk før de andre, som jo ikke skal se at jeg sætter min ind i mors bil henne om hjørnet. Jeg finder bilen og mor sidder på passagersædet og siger at hun ikke kan køre så træt er hun. Ja, siger jeg, det er hårdt at tjene til dagen og vejen, men du gjorde det virkelig godt og alle havde kun rosende ord bagefter. Mor smiler og siger at hun havde nydt det meste af det og er glad fordi flere af dem havde bedt om hendes arbejdstelefonnummer. Så jeg har nok skaffet mig nogle nye kunder i aften slutter hun og døser hen mens vi ruller hjemad - jeg skal nok ikke regne med at få mere fisse i aften, smiler jeg for mig selv - men tænker også at jeg jo kan få alt det jeg vil til daglig hvor hun villigt spreder ben for mig når jeg har lyst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.