Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hele vejen hjem tænker jeg på mødet med min mor. Jeg har da ofte fantaseret om hende, men at jeg skulle finde hende som luder på en massageklinik havde jeg altså ikke lige forestillet mig. Ikke at det generer mig så meget, jeg har jo efterhånden selv været hos en del ludere og har som regel syntes at det var søde kvinder, som gjorde det af lyst og selvfølgelig også for pengenes skyld.

Nu hvor jeg har prøvet mor, vil jeg nok se om ikke vi kan fortsætte "samarbejdet", så jeg kan få mere sex for færre penge, for det har jo været lidt belastende for økonomien med alle de ludere - og hun lød jo ikke afvisende da jeg sagde farvel til hende.

SEX I DAG?

Det er blevet hen på aftenen torsdag og hun må være kommet hjem, så jeg ringer til hende:

Hej mor, vil bare lige sige tak for en dejlig eftermiddag, du er bare så skøn. Tak, min dreng, jeg nød det virkelig også. Mona, dørdamen, sagde også at hun kunne høre hvor meget jeg nød det, så jeg var nok lidt højlydt ind imellem. Ja, det var vi vist begge. Skal du på klinikken i week-end'en? Nej, jeg arbejder aldrig i week-end'en, der har hun 2 enl. mødre ansat som skifter til at have hveranden week-end fra fredag kl 17 til søndag eftermiddag. De tager vagterne når deres børn er hos fædrene.

Så må jeg måske komme og besøge dig i morgen aften og blive hos dig week-end'en over? Har du råd til det, griner hun. Ja, selvfølgelig må du komme og blive hele week-end'en - uden beregning. Ok, så siger vi det mor, jeg skal nok tage noget lækkert med til maden og stå for den del af hyggen - vi ses. Ja min dreng, jeg glæder mig til at mærke din pik igen.

Fredag kl. 17. Jeg kommer ind derhjemme og bliver modtaget af min mor klædt i stram bluse, kort nederdel og ikke andet. Vi krammer og kysser hinanden og jeg mærker hvordan min pik straks vågner op og da jeg mærker efter kan jeg mærke hvor våd mor er. Har du arbejdet hos Mona idag spørger jeg. Ja, fra kl. 9 i morges til kl 15, hvor Liza så kom og tog over. Jeg har haft 6 kunder idag, så det har været en god travl dag - så jeg er godt tilredet til dig, smiler hun frækt. Ja, og nu får du kunde nr 7 idag - han skal bare have det hele uden beregning griner jeg og løfter hende op og bærer hende ind i soveværelset og smider hende på ryggen på sengen, flår bluse og nederdel af hende, og smider mit eget tøj mens jeg nyder synet af hendes fingres frække leg med sine bryster of fissen.

Så star jeg nøgen foran hende, hun sætter sig på sengekanten og begynder at kæle for pik og nosser med langsomme bløde bevægelser, den bliver endnu stivere og hun tager den i munden og sutter hovedet og slikker ned ad skaften. Jeg begynder at mundkneppe hende, dybere og dybere. Kommer til at tænke på hendes fisse og siger at jeg vil '69. Lægger mig på ryggen og hun lægger sig i '69 over mig og fortsætter med at sutte pik, mens jeg slikker hendes skamlæber og klit til væden driver af hende. Vi bliver ved og ved og jeg kan mærke at det ikke varer længe for mig og nok heller ikke for hende og pludselig stopper hun op og vælter ned på ryggen, mens hun skriger: kom, tag mig, jeg vil have din pik op nu. Jeg skynder mig at hoppe på hende og banker min stive op i hendes våde, varme og mere end villige fisse, knepper hende hårdt mens hun skriger på mere og mere. Vi holder ikke længe inden jeg mærker hvordan fissen trækker sig sammen i orgasmens kramper og det gør det også ved mig så jeg sprøjter min varme sperm op i min liderlige mor som bliver ved med at klemme fissen sammen om mig og malker mig helt tom.

Jeg er virkelig blevet tømt, føler mig træt og lægger mig hos hende og vi kysser og kærtegner hinanden. Åh mor, hvorfor har vi ikke gjort det her for længe siden, du er bare så dejlig. Ja Simon, det skulle vi have gjort, men er du ligeglad med at jeg også arbejder hos Mona? Ja mor, det er da så frækt at tænke på at du spreder ben for en masse forskellige, fremmede mænd og får penge for det. Jeg kunne godt tænke mig at sidde i skjul og følge dig en hel arbejdsdag. Ja, er ikke så nemt, så skal Mona da gå med til at sætte et envejsvindue i væggen, griner hun. Men hvis mændene finder ud af det, vil vi nok miste en del kunder, mon ikke. Vi ligger der tæt omslynget og bliver noget døsige, sover en times tid og vågner dejlig varme, kysser og hygger lidt igen inden vi står op. Jeg laver maden, mens mor tager bad og gør sig lækker. Ih, hvor er det dejligt med sådan en mor og jeg glæder mig til en hel lang week-end med hende.

fortsættes..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.