Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der er gået noget tid siden vi besøgte Karl på gården. Mor passer sit job på klinikken og vi hygger sammen i week-end'er om som regel også et par gange i løbet af ugen. Lige ny ligger vi og slapper af en tirsdag aften efter at jeg har kneppet hende i alle 3 huller og tømt min sædladning i hendes hals. Vi taler om Karls sted og hun siger at hun godt vil igen om et stykke tid. Så siger hun: Simon, på fredag kan vi ikke her. Jeg har fået en opgave ude i byen som varer fra kl. 20-23. En af mine klinikkunder vil lave et gangbang med mig, hvor han finder en 10, max. 15 mænd på diverse chatsider som så betaler for at kneppe mig. Jeg har sagt at jeg kender en som gerne vil deltage, så hvis du har lyst kan jeg tilmelde dig og du kan tage med derhen. Det vil jeg gerne, mor - tanken om at se dig blive kneppet af så mange tænder mig. Ok, så ringer jeg til ham nu og reserverer en plads. Hun griber mobilen og ringer til kunden. Bagefter siger jeg: Mor, kan du klare så mange på 3 timer? Ja, det kan jeg godt, Simon og det giver godt for de skal hver især betale 1000 og jeg får 2/3 og han 1/3. Du betaler ham blot når du kommer lige som alle de andre, men du får pengene af mig først. Aftale, siger jeg, og kysser hende godnat.

Vi er nået til fredag aften. Mor og jeg har spist lidt let og hun har badet og gjort sig lækker til aftenens gangbang og jeg har selvfølgelig også badet i respekt for gb-luderen som venter mig i aften. Kunden har ringet til hende i dag og bekræftet at han har 15 mænd - incl. mig - klar til hende i aften. Mor er lidt spændt siger hun, da hun tidligere kun har haft op til 10 mænd til gb.

SEX I DAG?

Er du klar siger mor, da hun kommer ud fra soveværelset - iklædt lille stram top som tydeligt viser hendes faste patter - sort bh har hun på og da hun løfter op i den korte nederdel ser jeg hendes sorte G-streng. Det er sommer, så ingen strømper. Hun ser rigtig fræk og sexet ud, da vi kører afsted.

Efter knapt 20 min. kørsel er vi fremme - pænt villakvarter med store huse. Vi finder det rigtige hus, parkerer et parhuse derfra på lille p-plads og mor går først op og ringer på. Jeg følger efter et par minutter senere og bliver lukket ind af en stor fed mand - Onslow-type. Nå, så er vi fuldtallige og luderen er også lige kommet siger han og viser mig ned ad kældertrappen. Vi har det store rum der siger han og peger mod en åben dør til et stort rum hvor man kan se at der står en flad briks man med en god madras på og en slags gynækologleje med bøjler til benene. Der hænger også spanskrør, bambuspinde, piske og andre opdragelsesredskaber på væggen derinden og på en hylde ligger en række dildoer af forskellig type og størrelse. Det er et rigtigt hobbyrum det der siger jeg og manden griner. Og så har vi et ekstra værelse der, peger han mod et mindre værelse med en flad briks, til dem der gerne vil have hende alene eller kun med få andre tilstede. Det er fine forhold du tilbyder siger jeg og rækker ham de 1000 kr han skal have for at deltage. Så må vi håbe at luderen er god slutter jeg af, idet vi træder ind i det store rum. Han griner: Det er hun - jeg har redet hende til og virkelig testet alle huller - perfekt tøs den Lea.

Jeg stiller mig over i rækken til de andre mænd - en broget flok af yngre, modne, gamle incl. en ung og en gammel arabisk udseende mænd.
Værten klapper i hænderne og beder om ro. Velkommen til alle - Især dig, Lea, for uden dig blev der jo ingen fest. Vi trækker lod om rækkefølgen I kan komme til på, derpå stripper Lea for os og når hun er helt nøgen kommer 1. mand til og han afgør om 1 og/eller 2 mere skal deltage og om det er på briksen, gynobænken eller måske på gulvet - der er i første omgang op til 8 min. til rådighed pr. mand. Man kan også tage hende med ind i rummet ved siden af hvis man vil, men jeg håber at de fleste vil ordne hende i alles påsyn. Og husk - gummi på pikken når I knepper fisse og røv. Der er pakker både her og i værelset ved siden. Jeg kigger, de ligger på en hylde, sikkert nok til flere dage så det ud til. Hun sutter uden, men sluger ikke. Jeg kan se at der står en plasticskål i begge rum og også en spand til kondomerne.

Mor begynder at strippe mens manden går rundt med en pose med nummersedler til mændene - jeg trækker nr. 5 og er udmærket tilfreds med ikke at være blandt de allerførste og heller ikke blandt de sidste. Selv om fissen ikke bliver spermet til, bliver den alligevel noget slimet af hendes egne safter når flere har været på. Mændene sluger hende med øjnene mens tøjet forsvinder fra både hende og mændene. Der er en stol til hver mand med at tøjstativ til hver også.

Hun er nu nøgen og værten griber en bambuspind og chatter til hendes røv, så hun hviner og flygter. Han jagte hende, mens han råber at hun skal varmes op. Pludselig langer to af mændene ud og fanger hende, løfter hende op og anbringer hende på gynobænken og spænder hende fast med remme og benene i bøjlerne. Hun skriger og vrider sig, men det nytter ikke noget. Værten tager nu en fluesmækker og stiller sig mellem mors fede spredte lår, chatter med hånden til hendes patter og fisse. Da hun er ved at være godt rød, smækker han til hende med fluesmækkeren - rimelig hårdt og mor skriger op. Værten bliver ved og da hendes fisse virkelig svulmer hyler hun: Er der da ikke en mand som kan fylde min brændende fisse?

Det er åbenbart signalet, for manden med nr. 1 træder frem sammen med nr. 2. Jeg knepper hendes fisse, mens nr. 2 her fylder hendes mund, siger han og tager gummi på sin relativt lille pik, så hun får da en lempelig start tænker jeg. Nr 2 derimod, har en pik som er både lang og temmelig tyk, mor kan knapt gabe over den da hun får den i munden og han mundknepper hende i korte stød. Den lille pik er nu trængt op i mors fisse og han knepper hende i vekslende rytme og jeg kan se at det nyder hun - noget mere end den i munden. Efter ca. 5 minutter kommer manden i munden mens mor sutter videre og lader sæden løbe ud af munden. Den lille pik står helt stille imens og fortsætter først da mundknepperen begynder at tørre sig og går hen og stiller sig bagest i køen. Den lille banker løs og hun får sin første orgasme mens han tømmer sig i kondomet og hun længelsfuldt ser efter mand nr. 3 som er den unge araber med en kæmpepik.

forsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.