Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 24 år, og hele den "pukkelryggede" skulle til 50 års fødselsdag ovre hos min onkel i Jylland, med overnatning og hele pivtøjet. 
Jeg glædede mig, for min kusine ville også komme. I al hemmelighed har jeg altid haft et godt øje til hende, uden at det dog nogensinde var blevet til så meget som bare et kys. 

Som den sidste ankom jeg til kroen, hvor arrangementet skulle afholdes. Alle værelser var allerede blevet fordelt, og jeg skulle dele værelse sammen med min u-fede fætter, Ole. 
Tro mig, han er klam, og jeg havde da heller aldrig haft noget med ham at gøre eller snakket med ham. 
Nå, men festen forløb fint, og vi fik jo også lidt at drikke. 

Mens jeg dansede med min kusine, brokkede jeg mig til hende over, at jeg skulle sove sammen med Ole. Og det kunne jeg åbenbart ikke have sagt bedre. For hun svarede, at hun havde fået sit værelse alene, og at jeg da kunne sove der, hvis jeg havde lyst. Om jeg havde! 

Aftenen gik, og festen kørte på sidste vers. Min kusine var allerede gået i seng, så jeg havde heller ikke svært ved at beslutte, det var tiden for at gå i seng. 
Beruset som jeg var, sang jeg højlydt ned ad gangen på vej mod værelset. I hvert fald var min kusine vågen, da jeg kom ind. 

Sengene stod op ad hver sin væg. 

Jeg tog alt mit tøj, på nær underbukser af, og kravlede op i min seng. 

Vi begyndte at småsludre, og ret hurtigt kom vi ind på de spændende emner omring sex. Det ene tog det andet og snart afslørede vi vores vildeste fantasier for hinanden. Det var noget, jeg og min pik, der var begyndt at rejse sig under dynen, godt mærke. Og måske kunne hun også. I hvert fald mente hun, at det da var dumt, at vi lå i hver sin ende af værelset – jeg kunne da flytte min seng over til hendes. 

Det behøvede hun ikke sige to gange, og jeg flyttede hurtigt min seng over til hendes. Langt om længe, lå jeg meget tæt på min dejlige kusine. 
Det kan godt være, at det var en forslidt scorereplik, men jeg var helt ærlig, da jeg fortalte hende, at jeg tit havde tænkt på hende. 
Hendes svar var mere kontant end jeg havde turde drømme om. 

Hun så mig inderligt i øjnene, da hun løftede dynen og lå splitternøgen med den ene hånd mellem hendes dejlige lår. 
– Vil du ikke varme mig lidt, bad hun.
Jo, hvis ikke det kunne være anderledes, grinte jeg tilbage og krøb ind under hendes dyne og tog mine arme om hende. 

Vi fandt sammen i et inderligt kys, og mine hænder gik på vandring og landede på hendes velformede røv – og hun kunne li’ det! 
Hun besvarede ved blidt at lade sin hånd trykke min bule i bukserne. 

Jeg lod min hånd glide dybt ned mellem hendes baller og hele vejen ned til fissens bløde læber. Hun var bestemt ikke upåvirket. Hun var plaskvåd, og så let som smurt gled min finger op i hende. Hun trak vejret dybt og pressede sin dejlige røv bagud, så jeg bedre kunne komme til.
– Giv mig en finger mere, sukkede hun. 

Jeg havde ikke fingerkneppet hende ret længe, før hun med en pludselig bevægelse krøb ned under dynen, trak mine underbukser af og lukkede sine læber om mit pikhoved.
Hun suttede og slikkede og lod tungen lege på det mest følsomme sted på bagsiden. Hvis jeg ikke havde fjernet hende, var jeg næsten kommet med det samme. 

Jeg kravlede om bag hende, og uden videre modstand eller indledende øvelser kunne jeg presse min stive pik hele vejen op i hende. Uhmmm, hvor gjorde det godt. 

– Lad mig ride dig. Vend dig om... og strit! lo hun. 

Jeg trak mig ud og lagde mig på ryggen. 
Med et listigt smil skrævede hun over mig, tog fat om min pik og styrede den ind mellem sine skamlæber, mens hun langsomt gled ned over den. 

Først hævede og sænkede hun sig over min bristefærdige kæp med lange seje tag, mens hun med hænderne støttede sig på sine lår. 
Så lod hun sig pludselig falde ned over mig og lænede sig med begge hænder på min brystkasse. Jeg kunne mærke, hvordan hendes fingre krammede mig hårdere i takt med, at hun gnubbede sit underliv hårdt og hurtigt frem og tilbage. 
Det havde hun prøvet før. Jeg kunne mærke, at det var det, hun ville have. 
– Åh, jahh! Knep mig, knep mig, hviskede hun.

Hendes småklynken tog til. Og kort efter kom hun og stønnede højlydt, så jeg måtte trække hende ned under dynen for ikke at vække vores forældre.

Så blev det min tur.
– Nu skal du få, sagde hun og tog igen min pik i munden. 
Hun vidste fra før, hvad der skulle til for at få mig i den syvende himmel og med hendes legende, rutinerede tunge varede det ikke længe, før jeg sprøjtede min sæd i munden på hende. 
Hun var "en sluger" opdagede jeg, for hun spildte ikke en dråbe.

Det var blevet tid til et bad, så vi bandt vores håndklæder omkring os og listede ned på badeværelset. Da hun ville sæbe mig ind, varede det selvfølgelig kun et øjeblik, før jeg var klar, og vi igen var i gang. Vi kneppede, slikkede og bollede så fuglene sang. 

Tilbage i vores senge gik der kun et øjeblik, før jeg udmattet faldt i søvn.

Næste morgen vågnede jeg ved, at min kusine lå med min pik i munden. En glimrende lejlighed til at tage ordentligt afsked med hinanden.

Det var den bedste fødselsdag, jeg nogensinde havde været med til – indtil nu. Vi skal til min fasters 50 års fødselsdag i december, og jeg ved, hvor jeg skal sove: Hos min frække kusine.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 92 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.