Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie bygger på virkelige oplevelser, jeg havde sommeren 2003 sammen med min familie der består af min mor på 38, min far på 41 og min søster på 15, jeg er selv snart 18.

Mine forældre er ikke rigtig som så mange andre forældre, de er nemlig begge opvokset i nudistiske kredse, hvor mødte da også hinanden på en ferien, da de stadig var unge og rejste med deres familier. Faktisk er det meste af vores omgangskreds nudister, selvfølgelig med undtagelse af kammeraterne fra skolen osv., så når vi har sommerferie, plejer vi at tage med resten af familien ned syd på, hvor det er en del varmere og, hvor man frit kan gå rundt uden tøj på kroppen.

SEX I DAG?

Sidste år kom vi desværre bare ikke med på ferie, da min mor blev syg og måtte ligge i sengen noget tid. Det var altså næsten 2 år siden at vi sidst rigtigt havde levet som nudister, vi er nemlig kun fritids-nudister dvs. Når vi er i Danmark går vi som alle andre rundt i tøj, og viser ikke rigtigt vores kroppe frem.

I år havde familien bestemt sig for at køre ned til en lille ferieby ved kysten i Spanien. Vi havde fået nogen brochure fra min onkel, der havde arrangeret turen, hvor man kunne se billeder af byen og de flotte strande det så faktisk ret eksotisk ud.

Da dagen kom, hvor skolernes sommerferie begyndte, kom min far hjem i en autocamper, som han havde lejet. Det er tradition at vi lejer en autocamper, når vi skal på ferie, den giver frihed og så slipper man for våde telte og dårlig nattesøvn. Ferien var kun 2 dage gammel da camperen var pakket og klar til ferie, jeg havde kun pakket det mest nødvendige tøj, hvis det sku bliver dårligt vejre, eller hvis vi sku ind og handle ved grænsen eller ved en tankstation. Så da vi stille og roligt trillede ud af indkørslen havde jeg kun et par løse shorts på. Min søster og jeg havde fået lov til at sidde omme bag i, der var alligevel ikke plads til 4 omme foran. Det passede os nu fint, for der var både TV og Video/DVD så vi ville ikke komme til at kede os.

Efter en ½ times kørsel var vi kommet ud på motorvejen, og man kunne faktisk ikke rigtig mærke, at vi kørte, så min søster og jeg lå og spillede kort på gulvet da hun pludselig siger at hun vil gå i bad. Jeg spurgte hende, hvorfor hun dog ville det nu, til det svarede hun, at hun ikke havde nået det hjemme.

Jeg har aldrig rigtig før forbundet min søster med sex, men tanken strejfede mig pludselig, da hun stod med røven til mig og trak sin stramme T-shirt over hovedet. Mens hun biksede med en spænde, der havde sat sig fast i T-shirten spurgte hun om det var ok at hun klædte sig af herude, jeg mumlede bare noget med, at der jo heller ikke var så meget plads på badeværelset, min tanker var et helt andet sted. Men da hun trak sine shorts ned og afslørede en sort mini G-streng blev jeg vågen, nu begyndte hun at åbne Bh’en omme på ryggen, men havde tilsyneladende problemer med låsen, hun kunne ikke få den op, og bad mig hjælpe hende. Underligt tænkte jeg, piger plejer da ikke have problemer med den slags, men efter lidt tøven rejse jeg mig op, og kikkede lidt på låsen, det er ikke hver dag man bliver bedt om at åbne en BH, så jeg tog mig god tid. Da mine hænder fik fat om låsen kunne jeg mærke hendes hud mod min hænder, hun var dejlig varm og blød, og da spændet gik op, gjorde hun bare tegn til, at jeg skulle trække den af hende. Jeg viste ikke hvad der gik af hende, for 2 år siden da hun var omkring 13, havde hun ikke rigtig haft bryster som nu, jeg kunne se på det lille mærke i Bh’en, at det var en B skål, hun havde udviklet sig en del siden jeg rigtig havde set hende nøgen sidst. Nu hørte jeg hende i mine tåger sige, at det ikke skulle tage hele dagen, og med et stod jeg alene i gangen. Havde jeg misforstået hende, var det slet ikke tegn hun sendt mig, jeg var forvirret og stod bare og tænkte, det var for oplagt til at være sandt. Mens jeg stod og tænkte, lod jeg ikke mærke til at vandet blev slukket, og som jeg stod den med en ordentlig bule i bukserne stod hun foran mig. Det våde hår lå ned over hendes gyldenbrune skuldre, hun var en gudinde, som hun stod der ligeså nøgen, som gud havde skabt hende. Jeg var helt mundlam og ventede bare på at hun skulle sige noget. I mit hoved varede det evigheder, men i virkeligheden gik der nok ikke meget mere end et par sekunder, før hun spurgte om jeg ikke ville tørre hende på ryggen. Hun kastede et håndklæde i hovedet på mig men jeg sansede ikke at gribe det, så jeg måtte bøje mig ned for at samle det op fra gulvet, da jeg kikkede op, havde hun taget et par skridt hen imod mig, og stod nu helt henne ved mig. Nu må du sgu ta dig sammen, fik jeg sagt til mig selv, og rakte ud efter hende, hun vendte sig om og lod mig begynde at tørre hendes ryg.

Der gik ikke lang tid før det gik op for mig, hvad jeg egentlig stod og lavede, og sagde bestemt, at resten måtte hun nok heller selv klare. Jeg kunne se at mine ord fik hende til at holde vejret, havde jeg mon sagt noget forkert? Mens jeg stod og tænkte over hvorfor hun stoppede vejrtrækningen vendte hun sig om og så mig li i øjnene. Her stod jeg foran min søster på 15 og så ned i hendes klare blå øjn. Det næste skridt kan jeg knap nok huske, men pludselig stod jeg med hænderne på hendes ryg, og snavede hende i en tæt omfavnelse. Hun kyssede ufattelig godt, faktisk bedre ej jeg havde prøvet før, vores tunger var hele tiden på jagt , tungerne dansede omkring hinanden uden stop. Mine hænder fandt ned på hendes baller, de passede perfekt i min hånd, det føltes enormt dejligt at stå der og massere hendes baller og lege med hendes tunge på samme tid. jeg kun høre på hendes hurtige vejrtrækning, at hun kunne li mig bearbejdning af hendes faste røv, hun trykke sit underliv inde mod min pik så jeg var bange for at den skulle sprænge mine shorts. Når jeg greb om ballerne i et hårdt tager, trykkede hun bare mere til, så det nærmest blev til samlejebevægelser mod min pik. Jeg havde haft sex med andre før, så min selvbeherskelse var ok, men det min søster gjorde ved mig var ved at få bugt med mig, mine hænder begyndte at søge indad for at skille hendes baller. Langsomt lod jeg en finger glide ned langs revnen mellem ballerne indtil at jeg kunne mærke røvhullet, hun gav et lille suk fra sig, som tegn på at hun kunne li det. Jeg blev nu lidt mere modige og banede mig vej længere ind mod varmen. Hendes hænder begyndte nu også at kærtegne min krop først nakken men så også min røv. Det var fantastisk skønt og jeg nød det fuldt ud, og min søsters blik var helt tåget og blankt.

Med den ene hånd inde under hendes fisse og den anden rundt om hendes lår løftede jeg hende op, så hun sad med et ben på, hver side af mine hofter og klamrede sig ind til mig. Men det var svært at holde balancen mens vi kørte, så jeg fandt hurtigt ud af, at det var nemmere at tilfredsstille hende, hvis hun sad på bordet ved siden af. Da jeg satte hende ned på bordet og strakte rykken kiggede hun op på mig med de sødeste hundeøjne, og spurgte om hun måtte lege med mine shorts, og før jeg fik svaret havde hun allerede en hånde nede i shortsne, mens den anden kørte op af maven på mig. hun viste præcist hvad der sku til, så uden at blinke med øjnene trak hun hurtigt og effektivt shortsene ned om knæene, og begyndte let at trække forhuden frem og tilbage over mit spændte pikhoved, så jeg måtte støtte mig til en hylde bagved. Hun gjorde det så godt, at jeg begyndte at flakke i blikket, og måtte have en pause for ikke at komme i munden på hende. Og det gjorde det da ikke bedre, da hun slap min øjenkontakt for, at sætte sin lille tunge på pikhovedet, det sortnede for mine øjn, og jeg troede mine ben ville forsvinde under mig, men hun opdagede det i tide og trak sig tilbage. Jeg havde aldrig drømt om at hun var så god til at sutte pik, og jeg turde da slet tænke på, hvem der havde lært hende den kunst.

Mens jeg stod og kom til mig selv igen, havde hun lagt sig ned på bordet og trukket benene op under sig, så jeg havde frit udsyn til hendes fisse, den var ikke så pænt barberet, men skamlæberne var da glatte, og så var det meste af dusken da også klippet ned, og trimmet ind i siderne. Men det måtte have været en uges tid siden, for de små hår var på vej ud igen. Efter, at jeg havde stået og kikket lidt på min søsters fisse, satte jeg mig ned på knæ og lod mine hænder køre op langs hendes inderlår, men trak dem tilbage igen, lige inden de nåede helt op til missen. Jeg kunne høre på hende at hun ku li det, og bestemte mig for at varme hende lidt mere op, inden jeg rigtigt gik i gang. Så jeg lage mig inde over hendes smukke slanke krop, og fandt hurtigt frem til det ene bryst med tungen, med den hånd, der ikke holdt fast, masserede jeg det andet bryst. Dette tændte hende tydelig vist endnu mere, så for at se om hun var våd lod jeg hånden køre ned mellem hendes ben, hvor jeg fandt hendes egen hånd, godt i gang med at gnubbe klitten, jeg lod min fuckfinger glide ind under hendes hånd så den skilte hendes fra klitten og jeg afløste den. Men jeg fortsatte hurtigt ned til hullet, for at fange noget af hendes fissesaft på fingeren. Jeg kunne mærke, at hun var ekstremt våd derned, så jeg tog fingeren op igen og satte den på hendes læber, som hun villigt åbnede, ”slik den” kommanderede jeg. Jeg havde nu overtaget, og kunne gøre med hende, hvad jeg ville, så mens hun flittigt suttede sine safter i sig gik jeg ned i knæ og begyndte stille og roligt at slikke de ydre skamlæber, de var helt fedtede af hendes safter men jeg blev bare ved med at lege rundt om dem. Til sidst blev det for meget for hende, hun stak en hånd ned skilte dem så jeg fik frit udsyn til hendes lyserøde fisse. Det nærmest flød ud af fissen på hende så jeg nåede kun lige at fange en dråbe der var at glide ned ad benet, med tungen, jeg fortsatte nede fra låret og op gennem fissen, og endte ved klitten som jeg begyndte at lege med. Hedes hænder var nu i nakken på mig, så hun selv kunne styre presset mod sin saftige fisse. Med hagen godt begravet nede ved hendes hul, kunne jeg mærke, at hendes bevægelser blev mere og mere kraftige, som om hun var ved at komme, denne chance ville jeg ikke gå glip af, så uden varsel fik jeg 2 fingere ind i fissen på hende mens jeg lod tommelfingeren kredse omkring røvhullet. Hendes bevægelser fryste med det samme, jeg kunne mærke, at der var tilstrækkeligt med safter ned ved det bagerste hul til, at den også kunne komme op i hende. Den intense behandling af hendes underliv, udløste så voldsom en orgasme at hun næsten klemte mine finger ud af sig, og da de endelig kom ud, væltede safterne ud lige bagefter. Da hun var faldt til ro, stoppede jeg slikkeriet og kikkede op, jeg kunne se, at hun bare lå og med lukkede øjne og sukkede, hvor var hun dejlig at se på. Jeg kunne nu mærke at min pik ikke var helt død dernede, faktisk stod den stadig halvstiv og ventede på at få lov, så uden at tænke på hvad hun havde lyst til, vendte jeg hende rundt, så hun lå på ryggen med benene ud over kanten, og så bankede jeg min pik langt op i hende, så jeg kunne høre englene synge. Hun gav et lille hvin fra sig og spærrede øjnene op, jeg tror ikke hun var kommet helt til bevidsthed igen, så da hun opdagede hvad jeg have gang i, rejste hun sig op på albuerne og sagde, at jeg ikke måtte komme oppe i hende da hun havde glemt at spise hendes pille i går aftes. Jeg nåede også kun akkurat at trække pikke ud af hendes stramme ung pige fisse, før jeg skød mit sperm op på hendes mave.

Efter at have ligget og daset lidt i sofaen, komme min søster ud fra badet igen. Jeg kunne mærke, at bilen tog et sving til højre og farten faldt, vi var nået til den resteplads ved grænsen, hvor vi skulle skal mødes med resten af familien.  

Ferien var ikke slut endnu...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 103 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.