Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lasse vågnede tidligt en solrig morgen. Han havde forrige nat atter engang pløjet den modne fru Jensen til lysternes rand og havde fået hende og hendes skød til at eksplodere af fryd og lykke. Den unge Lasse havde ikke bare bollet hende. De havde suttet og slikket hinanden over alt hvor der kunne slikkes. Slugt og slikket og pirret hinanden til randen.

Nu lå han nøgen og udhvilet i den store dobbeltseng hos fru Jensen. Hun lå med hovedet på hans skulder mens hendes hånd hvilede let oven på hans slappe pik. Det lykkedes ham at komme ud af sengen uden at vække den sovende fru Jensen. Han gik nøgen rundt i huset og kiggede sig lidt omkring. Han gik ned i stuen og satte sig og tændte for fjernsynet.

SEX I DAG?

Fru Jensen kom ned en halv time efter i sin blå kimono og betragtede det nøgne unge pragteksemplar, der sad med sin slappe pik i mellem benene og så fjernsyn.

De spiste morgenmad sammen og besluttede sig for at køre ud til fru Jensens veninde der havde brug for hjælp til at male sin stue. Lasse overvejede hurtigt om han atter engang skulle tilbringe en varm sommerdag på stranden sammen med sine venner eller om han ville bruge mere tid på fru Jensen og hendes selskab. Han valgte fru Jensen. De kom i tøjet og satte sig ud i bilen.

Fru Jensen havde valgt at tage en sommerkjole på der slet ikke skjulte hendes store bryster og bløde former. De fortsatte i noget tid indtil de kom til et hus ude for byen. En hyggelig bondegård der lå øde for sig selv og hyggede sig i solskinnet.

De parkerede og gik det lange stykke der var fra vejen op til huset. Imens snakkede de om alle mulige ting ligesom de havde gjort i bilen. Vinden susede let og fuglene sang på den smukke onsdag formiddag.

De ringede på døren på den lille gård og lidt efter åbnede fru Jensens veninde. En kvinde på alder med fru Jensen. Måske en anelse ældre. Det gav et ryk i pikken på Lasse da han så hende. Hun havde lyst hår, var buttet ligesom fru Jensen. Hun havde en meget kort nederdel på, og hendes stramme skjorte pressede hendes store barm godt op så de skabte en dejlig og dyb kavalergang. Hun var heller ikke særlig høj. Lavere end Lasse. Hun stod og smilede til ham.

"Dav, jeg hedder Yvonne. Yvonne Hansen." sagde kvinden i døren og rakte sin lille hånd frem. Lasse smilede og præsenterede sig selv. Bagefter hilste fru Jensen og fru Hansen på hinanden. De krammede og kindkyssede. De gik inden for og fik noget at drikke.

"Når hvem er så din unge ven, Birthe?" spurgte fru Hansen drillende og blinkede til Lasse. Lasse rødmede og tog en tår af det saftevand fru Hansen havde serveret for ham. De stod ude i fru Hansens store køkken og snakkede lidt inden de ville begynde at male. Fru Jensen grinte højt og sagde at Lasse bare var en guttermand hun havde mødt.

"Nå det var da ikke det du sagde i telefonen!" grinte fru Hansen højt. De to kvinder grinte så deres store bryster hoppede op og ned på dem. Lasse rødmede igen og kiggede på deres bryster der gyngede elegant op og ned.

Så spurgte fru Hansen om Lasse ikke ville gå med over i laden for at hente pensler og maling. Fru Hansen ville nemlig ikke kunne bærer det helt alene. Så kunne fru Jensen jo sætte noget vand over til lidt eftermiddagste.

Lasse og fru Hansen gik tværs over gården over mod laden. De gik indenfor og Lasse så at der var baller med hø helt op til loftet. Og en masse løst der bare lå og flød som et stort lag blødt materiale ud over det kølige stengulv.

"Birthe har fortalt en masse om dig." sagde fru Hansen pludseligt lavt og gik hen mod høet. Lasse mærkede at det rykkede i pikken igen. Hun vendte sig mod ham og begyndte at knappe sin skjorte op. Ud sprang to kæmpe meloner. Lasse kunne ikke få blikket væk fra de to store kasser. De satte sig ned i høet og fru Hansen tog Lasse blidt om nakken der stadig ikke fjernede synet fra de store patter. Hun pressede langsomt hans ansigt ned i mellem sine bryster. Han begravede sit ansigt dybere i det bløde kød og begyndte at røre ved dem. Hans drenge pik rejse sig til kamp i hans shorts. De sad sådan i et stykke tid indtil Lasse blev modigere og lod sin hånd søge ned mod fru Hansens skød. Langsomt og forsigtigt søgte hans unge uerfarne fingre op under hendes nederdel. Fru Hansen sukkede dybt da Lasse forsigtigt stak to fingre ind i hendes fisse. Han kunne mærke hvordan hun blev vådere og vådere for hver gang han kørte sine fingre ind og ud.

"Så, lille mand, har du lyst til noget godt?" spurgte fru Hansen frækt. Det havde Lasse nok lyst til. Hun lagde sig ned i høet og hov sin nederdel op og blottede sin buttede skede. Lasse følte pludselig et instinkt han ikke vidste han besad. Han bukkede sig lidt ned og langsomt begravede han sit unge ansigt i den modne fisse. Han begyndte at slikke og suge så godt han kunne. Fru Hansen begyndte at pruste og stønne. Han slugte hendes safter og sluprede dem til sig. Den unge Lasse gned sit ansigt rundt i hele hendes fisse. Han blev ved og ved. Til sidst kom fru Hansen ud over det unge ansigt. Skedesafterne sprøjtede ham op i ansigtet og gjorde det endnu mere vådt end det allerede var. Han løftede hovedet fra hendes skød og kiggede på hende. Hans ansigt var vådt og glinsende og han slikkede sig lidt om munden.

"Nu er det vidst din tur, din frække tyr." sagde fru Hansen frækt og rejste sig op. Hun skubbede den unge Lasse om på ryggen i høet. Hun fik revet blusen af ham og hev ivrigt hans bukser af så han lå der i kondisko og underbukser. Et bar underbukser der afslørede en kæmpe bule på midten hvor de var væddet af hans præsperm.

"Du er vel nok opstemt, min dreng." nærmest hviskede fru Hansen så til ham. "Skal vi se at få lukket din ven ud af mørket?" fortsatte hun og lod fingre glide ned til remmen af underbukserne. Med et hurtigt svip rev hun dem op. Hun ødelagde hans underbukser så hurtigt gik det. Lasses unge og stive pik klaskede op på maven af ham med et smæld og sendte en klat præsperm op på brystet af ham.

"Hold da kæft en dejlig diller du har!" udbrød fru Hansen og kiggede med store øjne på den stive tissemand der lå og ventede på hendes behandling. Hun bukkede sig ned og tog hans tissemand dybt ind i munden. Lasse sukkede og lukkede øjnene mens han nød følelsen af hvordan den modne fru Hansen suttede hans stive pik. Hendes savl løb ned ad skaftet og videre ned over hans runde nossepose. Hun slap pikken med sin mund og begyndte at æde hans nosser. Sugede dem blidt ud og ind og slikkede blidt på dem alt imens hun kiggede med frække øjne op på ham. Hun gned sig i fissen og glædede sig til at skulle mærke hans pæl plove hende godt ud.

Fru Hansen lod hånden gnide lidt på den spændte pik og satte sig så til sidst op på hug og hoppede op på Lasse der lå og begyndte at ælte og lege med hendes patter der hang som to bløde meloner over hans unge ansigt der stadig var lidt vådt af hendes skedesafter.

Fru Hansen stønnede højt da Lasses pik skvulpede hurtigt op i hende. Hun vrikkede lidt med hofterne for ligesom at få presset de allersidste cm af hans dejlige pik op i hende. Så begyndte hun at hoppe op og ned. Nu lå de to elskende og kneppede hinanden så flittigt. Safterne flød ud af den stønnende fru Hansen der kyssede og slikkede den unge Lasse i hele ansigterne. Safterne løb ud af hendes fisse og ned over Lasses nosser. De bollede og kneppede så intenst at de slet ikke havde lagt mærke til at fru Jensen stod i ladeportens åbning og betragtede to vilddyr der kneppede i høet. Fru Jensen kunne mærke at hendes fisse trak sig sammen ved synet af Lasses dejlige pik begravet dybt i sin venindes fjams.

Fru Hansen opdagede at Fru Jensen stod og kiggede på. Fru Jensen smed sin sommerkjole og stod nøgen og våd og gned sin fisse. Fru Hansen hoppede af Lasse der lå og onanerede sin pik lidt indtil fru Hansen hev ham op og med stiv pik og to modne og nøgne kvinder ved hver arm gik de ud i sollyset og hen til terrassen. Der blev Lasse lagt på den store udesofa med de bløde puder. Fru Jensen satte sig let ind over hans ansigt og han begyndte straks at slikke hendes allerede godt våde fisse. Fru Hansen var ikke langsom til atter engang at hoppe op på den dejlige pik endnu engang. Nu lå den unge Lasse og fik mere fisse end han nogen sinde havde drømt om. Hans ansigt og underlig blev smurt ind i damernes safter. De smaskende lyde fra fru Hansens vilde ridt og damernes prusten og stønnen var det eneste man kunne hører i skyggen fra parasollen ude på den åbne terrasse den sommerformiddag.

Fru Jensen og fru Hansen lagde sig ned på ryggen med numserne ud over kanten og spredte deres ben. På skift tog Lasse de to kvinder. Pumpede løs på begge kvinderne. Først lidt i den ene fisse så i den anden. Til sidst blev Lasse ovre i fru Hansens fisse. Hun skreg sine orgasmer op i luften. skreg og skreg imens Lasse kneppede hende hårdere og hårdere. Til sidst lå fru Hansen med et liderligt og tom blik og kiggede op i himlen mens hendes patter vuggede i takt til Lasses stolte knepperi. Så trak han sig helt ud og lod pikken stritte op i vejret. Lige, våd og glinsende. Fru Jensen skyndte sig op og suttede løs på den, inden hun førte den ind i fru Hansens fisse endnu engang.

"Kom så, lille skat, fyr den af i hende. Sperm hende godt fuld." stønnede fru Jensen mens hun masserede hans balder og nosser.

Dette blev for meget for Lasse. Han skød sin sæd dybt op i fru Hansen der stønnede hver gang hun kunne mærke han fyrede en ladning af. Han kom i en uendelig strøm af ung drengesperm. Han kørte pikken forsigtigt ind og ud i nogle minutter efter. Så trak han den slappe pik ud af hendes åbne spermgrotte. Sæden flød ud af hende. Fru Jensen gik ned og begyndte at slikke sin veninde for at slubre spermen i sig. Lasse stod og betragtede synet af de modne kvinder. Pludselig stod pikken rank og lige ud fra hans krop igen. De dryppede stadig af safterne og spermen.

Han lagde sig ned og fru Jensen kom hen og fik pikken lagt imellem sine store patter. Så begyndte hun at ælte dem. Lasse lå og nød behandlingen mens han kunne mærke hvordan hans nosser atter blev spændte. Fru Hansen fik taget sig sammen og gik hen ved Lasses side. Så maste hun sin barm op i ansigtet på Lasse. Han kunne ikke holde det tilbage mere. Den 15årige unge knægt fyrede sin anden ladning af ud over fru Jensens patter.

De to modne kvinder gik ned og skiftedes til at sutte og slikke hans brugte nosser og pik. Den var helt slap nu, men kvinderne blev ved med at lege med den lækre pølse og de to lækre boller. Lasse lagde hænderne om bag hovedet og kiggede lykkeligt op i himlen mens de to damer legede med hans ædlere dele.

Det havde været en skøn dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 66 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.