Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej, jeg er en pige på 16, og jeg vil nu fortælle, om noget der skete for godt og vel et års tid siden, da jeg var 15.

Jeg var til fødselsdag hjemme hos min faster, onkel og mine 2 fætre, på henholdsvis 18 og 21. Jeg har altid været lidt små forelsket i ham på 21, i dag er han jo så 22, og jeg er selv 16. Jeg havde ikke set min fætter i ca. 3 år, og glædede mig rigtig meget til at se ham igen. Da vi ankom til fødselsdagen, var det min fætter der åbnede døren, og f*** hvor var han bare lækker. Jeg var den første der sagde hej til ham, og gav ham et kæmpe knus. Jeg kunne mærke at da han holdte om mig, kunne jeg mærke noget nusse på min ryg, og da jeg trak mig tilbage for de andre, så han på mig med et lille glimt i øjet. Jeg tænkte ikke videre over det, og forsatte ind i stuen for at sige hej til de andre gæster.

SEX I DAG?

Efter vi havde fået boller og kage, gik min fætter og jeg hen i sofaen for at snakke lidt mere privat sammen. Imens vi snakkede, kunne jeg ikke undgå at lægge mærke til, at han ikke kunne holde øjenkontakten med mig. Jeg spurgte om det var noget interessant han kiggede på, hvorefter han rømmede sig, skyndte sig at få øjenkontakt igen, og rødmede lidt. Jeg sagde at det ikke gjorde noget, og vi snakkede videre. Jeg kunne jo heller ikke selv holde mig til hans øjne, selvom de er utrolig smukke. Efter et stykke tid, spurgte han mig, om jeg ville med ham og nogle af gutterne i byen, og så kunne jeg overnatte hvis jeg ville. Jeg sad tavs i et stykke tid, hvorefter jeg takkede jo tak.

Klokken blev omkring 18:00 og gæsterne begyndte at gå hjem. Jeg sagde farvel til de gamle og sagde at jeg skulle i byen med min fætter og at jeg ville blive der og overnatte. De var lidt usikre på om de ville give mig lov, hvorefter min faster brød ind, og sagde at der ikke skete noget. Til sidst fik jeg endelig lov, og de gamle tog hjem.

Da alle gæsterne var taget hjem, fik jeg lov til at tage mig et bad, så jeg var klar til at tage i byen. Heldigvis havde jeg pakket noget ekstra tøj og make-up i forvejen, man ved jo aldrig hvad der kan ske i løbet af sådan en dag. Da jeg havde gjort mig færdig, satte vi os ud i bilen og kørte så af sted for at hente 2 af hans venner, og tog så til en kæmpe privat fest, hvor der bare var masser af mennesker. Min fætter præsenterede mig for hans venner, og de tog gladeligt imod mig med åbne arme. Jeg dansede en masse sammen med an masse forskellige, både min fætters venner, nogle han ikke kendte, og så min fætter selv. Det endte med at vi dansede i et lille hjørne for os selv, og der var ikke rigtig nogen der lagde mærke til at vi var der. Vi dansede mere stille, og hans hænder kørte ned over min røv. Jeg kunne lide det, og kørte mine hænder fra hans skuldre ned omkring ryggen, og holdte ham ind til mig. Han gav mig et klem i ballerne, og bukkede sig ned til mig, og kyssede mig forsigtigt på kinden. Jeg tog min ene hånd om til hans nakke, holdte ham i håret, hev ham ned til mig igen og kyssede ham på munden. Det endte i et langt hedt tungekys, men vi blev nødt til at stoppe for ikke at blive opdaget. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvad der ville ske når vi kom hjem.

Da klokken blev omkring 3:30 var festen ved at være død, og vi besluttede os for at tage hjem. På vejen hjem sagde vi ingenting til hinanden. Kørte bare derudaf med høj musik. Da vi kom hjem, var der helt stille. Vi gik ind i huset, og jeg gik på toilettet for lige at tisse af inden vi skulle sove. Imens jeg var ved at børste tænder, bankede det på døren, og min fætter spurgte opm jeg snart var færdig. Med munden fuld af tandpasta, prøvede jeg at fortælle ham at jeg var der om 2 sek. men det lykkedes ikke rigtig, så jeg åbnede døren i stedet for. Han stod bare i døren, kiggede på mig og ventede på at jeg blev færdig. Jeg bukkede mig ned over vasken, for at spytte ud og skylle munden. Da jeg rejste mig op igen, stod min fætter lige foran mig, og tog sine hænder om mig. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre, så jeg stod bare måløs og kiggede på ham. Han bukkede sig ned til mig, og kyssede mig på munden. Jeg kunne ikke modstå ham, og rakte mine hænder op omkring hans hals, og kyssede ham igen. Han kørte sine hænder igennem mit hår, og pressede sig op ad mig. Jeg kunne mærke hans bule i bukserne, og den var ikke ligefrem lille. Han tog en hånd rundt om mig, slukkede lyset og hev mig med ud af badeværelset og ind på hans værelse.

Inde på værelset, var der kun en lille ufo-lampe tændt. Han tog mig med hen til sengen, hvor han igen holdte om mig, og kyssede mig. Han tog mig på min røv og mine lår. Derefter på min mave og mine bryster. Hans hænder var så dejlige, jeg gispede lidt efter vejret. Han tog en hånd ned til min bukseåbning, tog dem af mig og bagefter min lille stramme top. Jeg stod nu kun iført G-streng og BH. Jeg havde mit leopardsæt, med røde blonder på. Han fortalte mig hvor sexet jeg var, og hvor meget jeg tændte ham. Jeg var så overvældet af det der skete, at jeg slet ikke kunne sige noget.

Jeg tog mine hænder ind under hans T-shirt, så jeg rigtig kunne mærke alle hans store muskler. Jeg hev t-shirten af ham, og kyssede hans bryst. Jeg gik ned på knæ, for at åbne hans cowboybukser, og hev dem så af ham. Han stod nu kun iført et par boxershorts, som jeg også hurtigt fik af. Jeg kørte mine hænder op ad hans mave, om på ryggen, ned til hans stramme røv og så frem til hans store stive pik. Jeg slikkede lidt på den, først på spidsen, så lidt ned og rundt om og så kom den ellers helt i bund og hans sprøjtede en god ladning i mig. Han løftede mig op igen og lagde mig på sengen, gik ned imellem mine ben, og begyndte at slikke mig samtidig med at jeg fik finger. Lige inden jeg kom stoppede han, og vendte mig om på alle fire. Han tog sin pik i hånden og førte den ned til min våde glatbarberet fisse, og kørte den frem og tilbage uden at stikke den ind, det tændte mig vildt, og jeg tikkede og bad ham om at stikke den ind mig. Uden varsel, stak han den helt i bund på mig, og kørte den ind og ud så hårdt og hurtigt han kunne. Han tog sin ene hånd, og holdte mig i håret, og trak mit hoved helt tilbage. Igen var jeg lige ved at komme, men fik ikke lov. Han stoppede brat, lagde sig på ryggen, og trak mig hen over ham. Jeg tog hans pik i hånden, kørte den lidt frem og tilbage, og satte den så op til min dejlige våde fisse så mine safter løb ned af den. Jeg satte mig ned over hans pik, og begyndte at ride. han havde sine hænder på mine hofter, så han kunne hjælpe mig med at rykke frem og tilbage i hurtigt tempo. Jeg red ham hurtigere og hurtigere, og til sidst kom vi begge i en kæmpe orgasme. Jeg faldt ned over ham, og han holdte om mig, og kyssede mig på halsen. Jeg lagde mig ved siden af ham, og vi faldt i søvn.

Næste morgen, vågnede jeg ved at han lå og kyssede mig og havde en hånd nede imellem mine ben.

Vi har haft mange hyggelige episoder magen til denne efter det der skete den gang, og det er forhåbentlig ikke slut med dem endnu.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.