Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Følgende historie er sandfærdig og beskrevet som jeg husker den. En aften for ca. 12 år siden, min kone (daværende kæreste) og jeg var da ca. 23 år gammel, var vi til den årlige påskefrokost hos mine svigerforældre. Min svigermor var da 50, en lille glad og slank dame med pagehår, lille fast mås og små men faste bryster. Svigerfar er en slank og venlig men lidt uinteressant mand.

Vi skulle, efter at vi havde lavet mad til at gøre os klar inden de andre gæster kom. Vi sov altid hos mine svigerforældre når vi var der, og var ankommet dagen før. Jeg gik i bad og stod under bruseren og vaskede mig mens jeg legede lidt med min pik som jeg plejer, den blev halvstiv og jeg ville lige spille den af så jeg ikke sad og blev liderlig under middage, hvilket jeg næsten altid gjorde når jeg blev halvfuld. Jeg står i mine egne tanker og rykker i min stive(18 cm og tyk med et sort pikhoved :-) pik, da det banker på døren til badeværelset. Døren går op og min svigermor kommer ind, hvilket hun i øvrigt har tit har gjort før (de er meget frisindede i den familie). Hun har et håndklæde om sig kan jeg se i sprækken i forhænget. Jeg holder kort inde med at spille min stadig stive pik og hun siger at vi har travlt, så hun bliver lige nødt til at starte med at gøre sig klar....jeg siger at det er helt i orden og jeg er er snart færdig.

SEX I DAG?

Min pik er nu meget stiv og jeg er rigtig liderlig, blir´nødt til at spille mig færdig, tænker at vandet fra bruseren larmer så meget at hun ikke kan høre mig.

Jeg kan se at svigermor nu har ladet håndklædet falde og står nu nøgen med ryggen til mig og børster tænder. Jeg trækker forhænget lidt mere fra så jeg rigtig kan se hende, får som ofte før lyst til at fantasere om hendes fisse mens jeg spiller den hurtigt af.....jeg står med lukkede øjne og da jeg åbner dem, kan jeg til mit store chok se at jeg er kommet til at trække forhænget mere fra end jeg troede. Min svigermor kan i spejlet se at jeg står og rykker i min pik bag hende. Der er pinlig tavshed et kort øjeblik....så begynder min svigermor at smile og siger "fik du lige lyst til at onanere min ven, det gjorde Erik (svigerfar) også altid når han var i bad....det sker ikke så tit mere desværre".

Jeg er stadig i en slags chok, og står foran svigermor med stadig helt stiv pik og kigger på hende. Hun har meget hår på fissen, ellers ligner hun faktisk min kæreste af statur. Jeg fremstammer et "det er jeg ked af" men hun siger hurtigt og venligt at "det skal du da bestemt ikke være". "Du må da gerne må gøre arbejdet færdigt for det er sgu irriterende at sidde med stiv pik en hel aften" og smiler. Jeg er nu totalt liderlig og begynder at spille pik foran svigermor. Jeg siger ikke noget men glor uhæmmet på hendes bryster , mave og fisse. Hun spørger "gør det dig liderlig at tænke på mig" og jeg svare halvkvalt i en blanding af liderlighed og skam "ja, du ser fræk ud, er det i orden at jeg tænker på hvordan det er at kneppe dig mens jeg spiller den af". "Ja selvfølgelig" siger hun varmt og kærligt. Hun træder et par skridt nærmere og vi står nu lige foran hinanden. Hun begynder at vaske mit bryst og siger "din pik ser dejlig ud, min datter er sørme heldig - nu skal du spille din stive pik af til du sprøjter". Jeg er ved at besvime af liderlighed og kan ikke helt fatte at det her virkelig sker.

Hun rækker sin hånd frem og klemmer mine boller let, hendes berøring giver mig gåsehud og jeg stønner lidt. Hun siger så "har du lyst til at jeg hjælper dig" og jeg kan kun sige et klart "ja". Min svigermor tager sin anden hånd og lukker den med et fantastisk greb om min helt hårde pik og begynder at trække forhuden tilbage og blotter mit pikhoved. Hun roser den igen og siger "ja den er godt nok noget større end Eriks" Jeg tager på hendes bryster. Jeg lader min hånd køre ned over hendes mave og de bløde hår på hendes fisse, skiller hendes skamlæber ad og jeg kan nu se at hun står med næsten lukkede øjne og hun begynder at stønne svagt. Min finger glide let ind og jeg står nu og giver min svigermor finger, hun stønner  kraftigere. "Åhhh ja Henrik, det er så længe siden....leg med min kusse" Jeg gir hende finger og hun kommer hurtigt "Åhhh ja ja jaaa min skat, lov mig at du snart knepper mig åååhhh jeg kommer, jeg kommer" Hun er ved at falde sammen af orgasmen, men holder stadig om pikken. Jeg tager min pik i hånden og spiller den hurtigt af. "Åhhh Bente jeg kommer snart" stønner jeg og svigermor siger "ja kom så min dreng....sprøjt din varme sæd ud over mig" hun tager over, rykker fast med stille og roligt i den og jeg kan mærke at spermen kommer nu. Hun masere min pik, det spænder i den og så kommer spermen. Jeg sprøjter ud over hendes mave og helt op på på hendes bryster mens jeg stønner "Åhhh tanken om din fisse gør mig så liderlig - jeg kommer". Orgasmen er ved at aftage og min svigermor står med min sæd overalt Hvad vi har gjort gør hende lidt flov og bestemt og hun vasker sig, under bruseren.

"Det var dejligt" siger jeg og hun smiler til mig og siger "ja - meget, gå¨ud med dig inden de andre syntes det er mærkeligt at vi stadig er herinde"......

Det blev kun vildere ved senere begivenheder...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 86 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.