Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag. Jeg var lige kommet hjem til kæresten. Vi skulle lige til at spise da svigerfar kom ind af døren. Han spurgte om der var mad nok til ham også. Det var der jo selvfølgelig. Da vi havde spist, sagde svigerfar at fordi at vi havde lavet mad til ham så ville han tage hjem til sin søster og sove, så vi kunne have noget tid alene. Vi satte os ned i stuen og så tv, mig og min kæreste. Langsomt begyndte vi at kysse og kramme. Vi tænkte at det var nok bedst hvis vi gik op i sengen, så det gjorde vi. Da vi kom op i sengen var der ingen af os der havde noget tøj på mere. Alt var smidt. Vi lagde og ned for at begynde forspillet. jeg begyndte at slikke hendes klitoris og give hende finger. Hun begyndte at stønne \"Århhhhh ja, det godt, bliv ved\". jeg blev ved lige ind til at hun kom. Så var det min tur. Hun satte sig ned på hug og begyndte at slikke min pik. Hun kærtegnede den voldsomt med sin tunge. og masserede mine boller på en måde som er ubeskrivelig. Jeg kom

i en odentlig klat lige i munden på hende. Hun spyttede den ud i hånden og gjorde sine skamlæber våd med min sæd. Hun lagde sig på sengen og sagde at jeg skulle stikke min store pik op i hende. Jeg troede at jeg ville få svært ved at komme op men det gik helt nemt. Jeg gled ind og ud af hende som hvis vi havde brugt en hel tube glidecrem. Hun sagde at jeg skulle gå til den. Så det gjorde jeg. Hun begyndte at stønne. \"Århhhhh ja, uhmmmmm, det dejligt at have dun store pik oppe i mig\". Der gik ikke lang tid derefter før at jeg også kunne mærke en snurren i mine boller, og kort efter det kom vi begge to i den største og mest fuldendte orgasme vi kunne. Vi lå lidt og så faldt vi i søvn. Jeg vågnede senere på natten ved at min kæreste var i gang med at ride mig. Hun havde slikket min pik og så var den blevet stiv i søvne. Så nu red hun mig. Damn det var dejligt. Den nat glemmer jeg aldrig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.