Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone havde i mange år haft en irriterende veninde som hadede mig. Veninden havde kendt min kone før mig og så mig som en person der havde ødelagt deres gode venskab. Hun var kort sagt misundelig på mig. Hver gang var sammen med min kone kom hun altid med sure stikpiller og hvis hun hørte noget sladder om mig ude i byen, vidste min kone det næste dag. Hun holdt også øje med min kones ekskærester, og fortalte min kone om hvad den ene og den anden af fyrene nu lavede eller kom sammen med. Veninden var en kraftig afrikansk pige, som var adopteret til Danmark engang i 70-erne og udstyret med nogle gigantiske hængepatter og en kæmperøv, men ellers smaltaljet med langt sort hår. Jeg havde aldrig brokket mig til min kone over hende, fordi jeg ikke ville have, hun skulle vide, at hun kunne ødelægge vores forhold.

Jeg havde i flere år prøvet at finde på en lærestreg der kunne få hende til at holde kæft.

SEX I DAG?

Jeg arbejder for en eksportvirksomhed som bla sælger maskiner til Japan og vi havde i et par måneder haft en Japansk ingeniør på et studieophold. En dag i kantinen lå der et magasin med asiatiske kvinder der var bundet op i nogle helt fantastiske stillinger, og langsomt begyndte en plan at tage form i mit hoved. Jeg sørgede for at gøre mig gode venner med vores Japanske ingeniør som jeg fandt ud af hed Lee. Vi begyndte at tage på bar efter arbejde hvor jeg kunne udspørge ham om bladet. Jeg fandt hurtigt ud af at hvis min plan skulle have succes måtte jeg havde hjælp af Lee for de forskellige knuder var alt for svære. En dag satte jeg ham ind i planen og spurgte ham om han var interesseret i at lege en sjov leg med en dame, jeg fortalte ham at vi skulle lege vi kidnappede hende og derefter tilfredsstille hende seksuelt. Jeg bildte ham ind at hun var fuldt indforstået med legen og han takkede ja.

Jeg vidste at veninden altid var ude at ose lørdag formiddag og en dag fulgte jeg efter hende. På et tidspunkt går hun ind på et cafeteria og bestiller en cola. Jeg står i et mørkt hjørne og holder øje med hende. Da hun går på toilettet er jeg diskret henne og putter 3 knuste sovepiller i glasset. En time efter følger jeg efter hende ind i hendes opgang, og jeg kan se hun går og gaber. Da hun åbner døren til lejligheden falder hun ligesom ind af døren med mig ovenpå sig. Hurtigt presser jeg hendes hoved ned i gulvet, binder stripes om hendes arme. Hun virker meget sløv og prøver på intet tidspunkt at skrige. En sort hætte over hovedet med hul til munden, og en rød kugle i kæften, med en læderrem om nakken og så ellers slæbe den kraftige dame ind i seng hvor hun falder i dyb søvn med det samme.

Et par timer efter kommer Lee med rebene og jeg har fået stillet et videokamera op der skal filme de næste par timer. Vi går ind i soveværelset til min kones sovende veninde og Lee spørger mig hvad for en stilling hun skal bindes op i. Jeg siger til ham at bare hun kommer til at ligge med røven i vejret er jeg ellers ligeglad hvordan han bærer sig ad. Måden man gør det på er hemmelig siger Lee så jeg får besked på at forlade værelset og vente i halv time. Da der bliver kaldt på mig og jeg kommer ind i soveværelset ligger hun med sin store røv der ligner 2 sorte fodbolde lige i vejret. Hoved og knæ er presset ned i sengen og bundet hårdt sammen med hendes hænder på ryggen, altså på alle 4 undtagen at hovedet hviler på madrassen.

Fra hendes røvhul og om til kussen har hun en kraftig behåring, som jeg beslutter mig for at barbere væk med det samme. Da jeg begynder at sæbe hendes røv og kusse ind rører hun lidt på sig men Lee har gjort et flot stykke arbejde og hun kan ikke bevæge sig en millimeter. Jeg stopper ørepropper i hendes ører og tænder for musikken så hun ikke kan genkende min stemme inden jeg fortsætter barberingen af hendes røv og kusse. Da jeg er færdig kan jeg ikke lade være med at gi hende lidt finger i hendes nybarberede fisse, men den møgso er fuldstændig tør som sandpapir.

Lee sider og leger med hendes opsnørede kæmpepatter på sengen mens jeg tager min livrem af. Jeg begynder at slå på hendes kæmperøv, først blødt, så hårdere og hårdere, indtil jeg til sidst giver livremmen fuld skrue på hendes sorte bagdel. Hun vugger sin kæmperøv en lille smule under hver slag og kuglen i hendes mund sørger for tavshed fra hendes ellers altid talende kæft. Det føles pragtfuldt at komme af med mange års aggressioner, og først da jeg bliver træt i armen holder jeg inde. I mit raserianfald har jeg ikke bemærket at min kones venindes nybarberede skamlæber glinser af safter. Hurtigt stikker jeg langemanden op i hende og hendes kusse sejler så meget at jeg i løbet af ingen tid har 4 fingre pumpende ind og ud af hende. Lee har taget kuglen ud af hendes mund og har uden brok kunnet få hende til at sutte hans pik mens jeg nu har hele min knytnæve oppe i hendes sorte kæmpefisse. Lee sprøjter hende hurtigt i munden og jeg tænker på den herlige VIDEO jeg skal have med mi g hjem. Da jeg begynder at trække hele knytnæven ind og ud af min kones veninde kæmpefisse skriger soen sin orgasme ud i soveværelset og jeg beder Lee proppe den røde kugle ind i hendes mund igen, jeg har nemlig lige et sidste regnskab der skal gøres saldo på.

Min pik står stiv som et vandrør og jeg stikker uden varsel pikken op i hendes bagerste tørre hul. Man kan høre hun presser luft ud mellem kuglen i bar smerte men jeg fortsætter min hævntogt op i den sorte røv. Hun piber som en lille hundehvalp, mens jeg generalknepper hende alt hvad jeg kan med min stive pik, helt i bund, og helt ud hver gang. Til sidst sprøjter jeg min opsparede frustration af sæd, dybt oppe i hendes røv. Da jeg har sundet mig lidt ringer jeg til 3-4 gode venner, pakker videokameraet sammen og ser på resten af eftermiddagen mens den ene kammerat efter den anden røvpuler min kones veninde for 200 kr. pr. udløsning.

Da jeg hen under aftenen stopper festen er jeg blevet 1600 kr. rigere, samtidig har jeg været på hendes computer og printet et billede ud hvor hun har sæd i hele ansigtet og skriver bag på billedet at hvis politiet bliver indblandet ryger filmen på Internettet. Billedet lægger jeg på sengen så hun ikke kan undgå at finde det. Jeg tvinger 1 sovepille i hende og lidt efter falder hun i dyb søvn. En halv time efter smækker jeg mig ud af hendes lejlighed med rebene og kameraet pakket ned i min taske. Det er nu 14 dage siden og hun har besøgt min kone 3 gange, og der har ikke været det mindste med hende. Hun er til gengæld begyndt at gå med makeup og korte nederdele,(hvad hun ellers aldrig har gjort før) der kun lige dækker hendes kuglerunde kæmperøv. Jeg har overvejet at gentage eventyret senere, men man skal heller ikke udfordre skæbnen. Og den ene gang ser også ud til at ha været nok.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.