Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med at jeg oprettede en profil på scor.dk for at se om jeg kunne komme i kontakt med nogle modne/voksne kvinder, hvilke jeg tænder ekstrem meget på.
Jeg begynder at skrive sammen med denne mor til 3 vi kalder hende (S).
Vi aftalte at jeg skulle komme hjem til hende i stedet for at tage i skole den dag.

Jeg banker lidt nervøst på døren S åbner døren og vi står lige lidt uden at sige noget hun byder mig indenfor og jeg går ind, vi sætter os i stuen og snakker i 10 minutter eller så noget.
Hun sætter sig over ved siden af mig og skubber mig forsigtigt tilbage hun åbner mine bukser og tag min halvstive teenager pik frem og leger lidt med den og tag den så i munden der gik ikke lang tid før jeg kom første gang hun slugte det hele.
Hun tog min hånd og vi gik ind i soveværelset og tog tøjet af hinanden stille og roligt. Hun havde nogle dejlig store bryster som der hang lidt.
Hun lage sig ned på sengen og legede med sin fisse den så så dejlig ud jeg gik ned på knæ foran hende og slikkede hende i lang tid hun blev mere og mere liderlig og stønnede højt.
Jeg rejste mig op og vendte hende om på alle fire jeg stak mit stive lem ind i hende og kneppede hende hårdt og hurtigt mens jeg fingerkneppede hendes røvhul.
Jeg trak mig ud og stak den op i røven på hende og hun stønnede rigtig højt jeg kørte forsigtigt ind og ud af hendes røv og satte farten stille og roligt op efter lidt tid kunne jeg kneppe hendes røv hurtigt og hårdt jeg kneppede og kneppede alt hvad jeg kunne, jeg trak mig ud og lage mig ned på sengen og hun satte sig oven på mig og satte sig til at ride hurtigt på mig jeg kunne mærke at jeg snart ville komme og hun stønnede at jeg skulle vente på hende hun red hurtigere og hurtigere og faldt sammen ned over mig vi kom på samme tid.
Vi låg lidt og ville gå i bad og vakse og rene.
Vi stod der ude i badet og min pik var blevet stiv igen hun satte sig på hug og suttede den af på mig igen det var så dejligt.
Hun rejste sig og jeg løftede hende op om livet på mig selv og stak den op i hende og kørte den ind og ud mens hun hang rundt om mig.
Vi gjorde os færdige og gik ud af badet, der var 45 minuuter til hendes børn ville komme hjem så jeg måtte hellere tag at smutte, jeg tog tøj på og gik ind i stuen og tændte en smøg hun kom ind nøgen og min pik begyndte at bevæge sig endnu engang jeg sagde at jeg skulle til at smutte men kunne vildt godt tænke mig et blowjob inden jeg gik hun sagde intet adlød kun mine ord og tog min pik i munden igen der gik lang tid før jeg kom.
Jeg rejste mig og gik ud for at tage sko og jakke på og gik ind til hende igen hun sad og legede med sig selv igen jeg kyssede hende et langt og dybt kys mens jeg gav hende lidt finger.
Vi gik ud til døren jeg havde stadig mine 3 fingere oppe i hende hun ville ikke lade mig gå men jeg skulle gå inden hendes børn kom hjem jeg kyssede hende igen og fingerkneppede hende hurtigt mens vi stod der kom hun og jeg tømte hende for orgasme.
Jeg tag hjem til hende en gang om ugen og er hos hende i omkring 5-6 timer.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.