Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var blevet skilt, da jeg var midt i fyrrene, og da chokket havde lagt sig, fik jeg igen appetit på sexlivet. Blandt mine kollegaer, var der en kraftig pige, som ofte havde demonstreret en stor lyst til mig, bl.a. med megen flirt og tæt dans, når der var diverse personalefester, hun var 50år 175 høj og vejede noget over 100kg, hun havde virkeligt svulmende former, hvilket jeg tændte på.
Hendes interesse for mig blev ikke mindre af, at jeg nu var alene, og hendes mand var en rigtig tørvetriller.
En dag sendte Pia en e-mail til mig, om jeg ikke kunne tænke, at besøge hende onsdag aften, da hendes mand var på kursus, og hun havde behov for at få en snak. Jeg var udmærket klar over, at der nu var fisse i luften.
Jeg parkerede lidt diskret, for ikke at vække opsigt, derefter gik jeg til fordøren og ringede på.
Pia åbnede hun var lidt hektisk i kinderne, det var tydeligt at se, at hun var lidt nervøs over det hun havde sat i gang. Jeg skyndte mig ind, så vi kunne få lukket døren. Derefter fik Pia et stort knus, og hun pressede sin store krop ind mod mig, hun trak vejret hektisk, så hun var allerede godt tændt. Mine hænder gled ned af hendes ryg, og gav hendes store baller et ordentligt klem, medens vi kyssede, hun åbnede munden, og vores tunger mødtes, hun var meget hot, og det var jeg også, min pik var allerede stiv, og blev presset mod hendes runde mave. Forpustet slap hun mig, og sagde at vi først skulle have noget at spise, hun var allerede i gang med at lave mad i køkkenet. Hun gav mig en øl, og bad mig sætte mig i stuen og vente på servering. Jeg satte mig og tog et par slurk af min øl, men jeg havde ikke ro på mig, da jeg jo også var godt tændt, så jeg besluttede mig for en lille forret!. Jeg gik ud i køkkenet, hvor Pia stod let bukket over komfuret, hun havde en løsthængende nederdel og bluse på, sikkert for at skjule de ret svulmende former lidt. Dog kunne jeg se hendes dejlige store bagdel igennem stoffet, som hun stod der over komfuret. Jeg sneg mig om bag hende, og lagde mine hænder omkrig Pia, så de fik fat i hendes dejlige store bløde bryster, som jeg klemte godt og grundigt, medens jeg trykkede min Pik mod hendes bagdel. Jeg troede vi skulle spise først gispede Pia. Nej jeg vil have forret nu!!. Jeg lod nu mine hænder glide op af hendes ben, og trak dermed hendes nederdel med op, mine hænder fortsatte op til kanten af Pia`s strømpebukser, hvor jeg greb om kanten, og trak dem ned. Jeg kunne tydeligt høre på Pia, at hun længtes efter at blive kneppet, hun gispede højlydt, og stak sin dejlige runde røv længere tilbage. Jeg var klar over, at dette skulle være hårdt og kontant, så jeg skyndte mig at lyne mine bukser op, og trak min enormt stive pik fri af bukserne, jeg mærkede Pias hånd gribe om min pik. Nej!! hvor er den stiv og glat, tag mig hårdt!!. Jeg lod min hånd glide op af hendes glatte inderlår, og fandt hendes kusse, som var utroligt våd, jeg skilte hendes våde opsvulmede skamlæber, og bankede min pik i bund i første hug. Pia kom med et lille hvin, Gud vor er det dejligt!! gispede hun, medens jeg begyndte at kneppe hende, hun presse sin røv kraftig imod mig. Mine hænder fandt hendes bryster, som blev gramset, medens min pik bankede ud og ind.
Åh!! det er dejligt, jeg er så liderlig! gispede Pia.
Jeg kunne mærke at hendes kusse begynde at krampe omkring min pik, og Pia kom i en voldsom orgasme, medens jeg bankede min pik i bund en sidste gang, og jeg gav hende en ordentlig ladning sperm.
Pia`s strømpebukser og trusser hang midt benene, hun tog dem nu af og smed dem på køkkenstolen, dem får vi vidst ikke brug for i aften!! sagde hun.
Nu var der tid til at spise. Bøffen var gennemstegt!!, men pyt med det. På et tidspunkt tabte jeg (med vilje!!) en gulerod på gulvet. Ubs!! den må jeg lige samle op. Jeg krøb ned under bordet, og kunne se at Pia sad med let spredte ben, hendes nederdel var krøbet lidt op, så jeg kunne se lige op i hendes dejlige kusse, jeg tog guleroden, og lod den ganske langsomt glide op langs med hendes dejlige tykke inderlår. Pia blev overraskt og samlede benene med et lille spjæt, samtidig med at hun kom med et lille hvin. Derefter spredte hun igen benene, og guleroden var nu lige uden for hendes kusse, jeg lod den ganske langsomt glide hen over hendes klitoris, og det gav et sæt i Pia, ganske langsomt gled guleroden indenfor, og jeg begyndte at kneppe hende lidt med den. Det var noget hun kunne lide, Pia stønnede højt!!. Hun gled ned af stolen, og kom ind under bordet til mig. Nu er det vist tid til dessert sagde Pia, hun lagde sig på ryggen, og jeg knappede hendes bluse op, og hendes store bløde bryster faldt til hver sin side, hun havde også fjernet BH`en ude i køkkenet!!. Jeg begyndte at nulre hendes vorter og de blev omgående erigeret. Derefter bed jeg let i dem med, og Pia stønnede helt vildt. Jeg elsker at du tager på mine bryster, når du bider dem let, giver det mig næsten orgasme!!, men nu er tiden vist kommet til DIN dessert sagde Pia, jeg skyndte mig at trække mine bukser ned, samtidig med at Pia trak nederdelen op om livet, og blottede hendes dejlige store dusk!. Jeg stak hovedet op mellem hendes dejlige tykke lår, og min tunge fandt omgående hendes klitoris, og Pia gav på ny et spjæt. Jeg vil have dig op i mig igen sagde hun, og spredte lårene, og trak knæene op, så hun lå helt åben. Kom nu og knep mig igen!!, jeg krøb langsomt op over hendes store krop, og jeg lå nu på knæ mellem hendes ben, hendes hånd søgte utålmodigt efter min pik, og hun hjalp den op i sig, ÅH!!! det er godt!!, jeg begyndte at kneppe hende i lange seje tag, Kom nu giv mig den hårdt!!!, jeg kan ikke få nok af din pik!!. Jeg begyndte at kneppe hende hårdt, og hun bevægede sig kraftig under mig, så jeg havde svært ved at bevare rytmen. Jeg bed hende let i den ene brystvorte, og hendes hoved var helt forvredet, medens hun knyttede sine hænder, ÅH ÅH ÅH!!, bliv ved hårdt jeg kommer!!!. Jeg blev liggende oven på hende, indtil hun begyndte at slappe af. du kom vist ikke sagde hun. Nej det gemmer vi til senere!!
Senere sad vi i sofaen og fik kaffe, medens vi talte om alle problemerne med at være gift. På et tidspunkt lænede hun sig over til mig og gav mig en kys, medens hendes hånd fandt mit skød, og gav min pik et lille klem, tror du ikke vil skal gå i seng nu, du har jo lidt til gode!!, sagde Pia.
Pia gik først på toilette, derefter var det min tur, og da jeg kom ind i soveværelset, lå Pia allerede på sengen helt nøgen oven på sin dyne. Kom nu og få din præmie, din dejlige præmietyr!! sagde hun.
Jeg smed det sidste tøj, og krøb op i sengen ved siden af hende, jeg lod min hånd glide ned over hendes bryst og ned af maven, til den lukkede sig om hendes kusse, jeg lod en finger glide ind og fingerkneppede hende lidt, det havde sin virkning, Pia begyndte at ligge uroligt. Hvordan vil du have mig!! spurgte Pia. Læg dig på siden med ryggen til mig, så skal du blive gennemkneppet bagfra, det elsker jeg!!. Det vil jeg glæde mig til sagde Pia , medens hun lagde sig med sin dejlige store røv mod mig. Jeg lagde mig i ske og lod min stive pik lege lidt med hendes kusse, som nu kom frem, da Pia havde trukket knæene op mod maven. Åh!! kom nu med din dejlige stive pik, jeg kan ikke få nok af den. Jeg begyndte at kneppe hende hårdt bagfra, det var en lækker fornemmelse, at banke mod hendes dejlige store baller som vibrerede kraftigt for hvert stød. Pia presse sig bagud for at få mig så langt op som muligt, hun lå og knugede sin hovedpude, medens hun tiggede mig om at kneppe hårdere!!. Nu kunne jeg ikke holde længere, og jeg skød min ladning af dybt oppe i Pia`s kusse, jeg fortsatte lidt med at kneppe hende, for jeg kunne mærke hun var lige ved at komme, og ganske rigtigt hun begyndte at ryste over hele den store krop, og jeg kunne mærke hendes fisse presse den sidste sperm ud af mig. Åh! gud det var dejligt!! sukkede Pia. Vi faldt omgående i søvn, jeg skulle tidligt op, og vågnede ved væguret, derefter væltede jeg ud i Pia`s bruser, og vågnede lidt op, selv min pik var morgenfrisk, hvilket ikke er unaturligt for os mænd!!. Efter badet gik jeg nøgen ind til Pia, hun sov stadig, jeg trak forsigtigt dynen af hende, men hun vågnede alligevel, jeg kravlede op på hendes dejlige store krop, og lod min hånd gå på opdagelse i hendes fisse, den var stadig våd efter aftnes udskejelser. Ka` du klare en tur mere hviskede jeg i hendes øre. Gud!! vil du igen, endelig en rigtig tyr!! gispede Pia, og gjorde plads til mig mellem hendes tykke lår, jeg gled stille ind i hende, og begyndte at kneppe hende ganske langsomt, det voldsomme tryk var taget dagen før!!. Du har ikke så meget tid, så du bliver nok nød til at tage mig lidt hårdere, sagde Pia drillende. Jeg satte tempoet op, og Pia begyndte at stønne under mig, hun var tæt på orgasme, det pirrer mig at se hende med forvredet ansigt lige på kanten af orgasme, så jeg gav lods, og vi kom sammen. Efter et øjeblik gled jeg ned fra hendes krop, jeg havde travlt, jeg skulle nå at komme på arbejde. Et hurtigt farvelkys, og tak for en vidunderlig aften.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 103 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.