Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den længe ventede sommerferie var begyndt. Alle tog på ferie med deres forældre og søgte til udlandet eller op i sommerhusene langs de danske strande. Lasses venner var allerede taget af sted. Ikke alle sammen selvfølgelig, men mange af dem var. Selv Lasses bedste ven var ikke hjemme. Lasse fortrød at han havde sagt nej til at tage med sin mor og sin bror til Frankrig. Han ville jo gerne prøve at være alene hjemme i hele to uger, men allerede efter de to første dage, synes det hele at blive kedeligt. Han kunne ikke rigtig lave noget. Han gik på stranden med dem fra klassen der var hjemme, hvilket var sjovt nok, men i det lange løb kunne det jo blive lidt ensformigt tænkte han. Lasse selv var en rigtig køn fyr. Håret var sort som kul og øjnene var brune og skinnende. Flot og spændstig teenager krop med gode faste lår og baller. Nok på grund af al den tennis og fodbold han havde dyrket siden han var lille. Han var lige fyldt 15 år og var endda også begyndt at lærer at feste lidt med sine venner med alkohol og cigaretter og hvad der nu hørte sig til. Han sad tit til de små privatfester og flirtede med pigerne fra klassen der hang op ad ham som bier der tiltrækkes af honningen. De andre drenge i klassen og ham havde tit sneget sig hen til døren ind til pigernes omklædningsrum for at lurer på de nøgne piger mens de var i bad efter idræt. Steen og Pia fra klassen var endda kærester og de havde også været i seng sammen fortalte Steen ham tit.

Sex var en helt ny ting for Lasse og hans venner. Og de glædede sig til at udforske dette spændende fænomen.

SEX I DAG?

Den tredje dag i sommerferien tog han som sædvanlig ned til stranden for at møde de andre. Han besluttede sig for at gå de 15-20 minutter der var fra hans hus og ned til den fine sandstrand der lå nede ved havnen. Han havde hoppet i sine badeshorts og traskede af sted med sit håndklæde over skulderen.

"Juhuu, hallo, unge mand" lød en stemme lidt bag ham. Han stoppede brat op og blev revet ud af sine tanker han havde gået og fordybet sig i på vejen. Han vendte sig og så han havde gået forbi en havelåge hvor der stod en ældre kvinde og vinkede til ham. Hun var buttet, midt i 50’erne og havde langt lyst hår. Hendes sommerkjole flagrede elegant i den milde sommervind der kom nede fra vandet der lå fem minutter væk. Han gik hen imod hende og kiggede på hende med spørgende øjne for at hører hvad hun ville ham.

"Åh ja, jeg har nogle varer her som jeg så gerne vil have båret ind, men jeg har båret dem hele vejen fra brugsen og tror simpelthen ikke jeg vil kunne løfte alle disse poser herfra, og ind i køkkenet og videre op på køkkenbordet og ind i køleskabet, så jeg tænkte på om en ung mand sig dig kunne tænke sig at hjælpe mig? Selvfølgelig mod betaling hvis du har travlt?" fortsatte hun og smilede til ham. Hun var lav med milde rynker ved øjnene når hun smilede.

Lasse forsikrede hende om at hun ikke skulle betale. Selvfølgelig kunne han da godt hjælpe med at bærer hendes varer ind. Sammen fik de slæbt de seks store poser med indkøbsvarer båret ind til hendes lille køkken inde i den nydelige lille villa. Lasse hjalp med at få det hele stablet fint op på hylder, i skuffer og i køleskabet.

"Tusind mange tak skal du have, unge mand, det var virkelig en stor hjælp. Jeg hedder Birthe for resten. Birthe Jensen!" sagde hun og rakte en lille fin buttet hånd frem mod ham.

Han hilste pænt igen og opgav sit navn. De stod og snakkede lidt og de aftalte at han også kunne komme forbi næste dag for at hjælpe hende med at sætte nogle hylder op. Det var kun to der skulle sættes op og det var så højt oppe at Birthe ikke kunne nå. Lasse havde absolut intet at lave så det kunne han vel lige så godt. Og hun var jo så venlig så hvorfor ikke, tænkte han.

Han tog afsked med den venlige fru Jensen og begav sig ned til hans venner der ventede på ham på stranden. De brugte dagen på at spise is og bade. Da han besluttede sig for at tage hjem var solen allerede ved at blive rød og han opdagede at han ikke kunne finde sit håndklæde. Alle gik og ledte rundt omkring for måske var det jo blæst væk, indtil Lasse kom i tanke om at han nok egentlig havde glemt det hjemme hos fru Jensen. Han begav sig op ad de stille villaveje og fandt frem til den lille hvide havelåge hvor han havde været tidligere. Der var lys indenfor i vinduerne og Lasse begav sig op ad den lille sti der førte hen op til fru Jensens hoveddør. Han bankede på og ventede på svar. Først troede han der alligevel ikke var nogen hjemme, men så blev døren åbnet og fru Jensen stod i en blå kimono og smilede til ham.

"Ja du glemte dit håndklæde ikke?" spurgte hun og grinede. Hun gik inden for og lod døren stod åben der med andre ord sagde at han bare kunne komme med ind. Inde i stuen lød der musik fra et anlæg der spillede meget lavt. Stearinlys oplyste stuen og en flaske rødvin stod åbnet og næsten urørt. Fru Jensen dukkede op i den anden ende af stuen med hans håndklæde i den ene hånd og holdt kimonoen lukket med den anden foran livet.

"Åh hvor er jeg dog uhøflig" sagde hun så og grinte sin varme latter mildt. "Vil du have et hurtigt glas med?" Hun så på ham og hentydede til rødvinen. Lasse blev aldrig tilbudt vin af voksne og slet ikke af sin mor. Men så tænkte han at han nok hellere måtte se at komme hjem, men så igen, hvad skulle han komme hjem til? Et tomt hus hvor han alligevel skulle sidde alene hele aftenen.

Han takkede ja og lidt efter sad de på fru Jensens bløde sofa og drak et glas rødvin hver. De talte om skole og om uddannelse, musik og FILM, bøger og politik. Det var utroligt hvor lidt det var for den unge Lasse at snakke med den noget ældre Birthe.

Så kom det alligevel uundgåelige emne; Sex. Men af en eller anden grund følte Lasse sig ikke genert i Birthes selskab. Rødvinens indhold forsvandt lige så stille.

Han fortalte hende at han ikke havde prøvet noget. Jo han havde selvfølgelig kysset med nogle af pigerne i klassen men det var ikke blevet til mere end det.

"Du må da være trængende?" spurgte fru Jensen efter noget tid og lagde benet over kors, så hendes nøgne og glatte ben blev blottet. Lasse mærkede et hurtigt ryk i badeshortsene men kiggede hurtigt væk i frygt for at hun skulle se at han havde set det.

Fru Jensen rykkede tættere på og lidt efter gav hun Lasse et forsigtigt kys på kinden. Og et til. Og endnu et. Lasse mærkede hvordan rødvinen blussede op i hans ansigt og mærkede hvordan hendes kys brændte sig fast på hans unge ansigt. Langsomt uden nogen form for hast, vendte Lasse sit ansigt mod Birthes og de mødtes i et varmt og blødt kys. Og atter engang. Og en til gang. Pludselig mærkede Lasse Birthes tunge mod hans og de delte et varmt og vådt tungekys midt i fru Jensens hede stue. Lasse kunne mærke hvordan hans unge lem havde rejst sig i badeshortsene. Men han var ikke genert. Af en underlig grund var han overhoved ikke genert.

Birthe kiggede ham intenst i øjnene og langsomt rejse hun sig op foran ham og fjernede i sneglehastighed den blå kimono der hurtigt dalede til jorden. Hun stod splitter nøgen foran den unge knægt og blottede to kæmpe bryster der stirrede venligt og indbydende på den unge Lasse der sad lamslået og fascineret i sofaen. Birthe kunne ikke undgå at se den store bule der var kommet i hans tynde badeshorts og smilede til ham.

"Jeg er vidst ikke den eneste der kan lide dette selskab" sagde hun lavt, næsten hviskede med en sexet og forførende klang i stemmen. Hun bøjede sig let ned og langsomt begravede hun den unge Lasses ansigt i sine bløde bamser. Han løftede forsigtigt hænderne og begyndte at ælte dem blidt mens han slikkede og suttede blidt på de store patter der blev ham budt. Birthe skød hovedet bagud og stønnede blidt med lukkede øjne. Hun kyssede ham igen og bøjede sig længere og længere ned. Hun kyssede ham ned ad hans flotte solbrune mave og længere og længere ned gik hendes kys. Blidt så blidt. Langsomt så langsomt. Lasses pik dunkede og dunkede i hans badeshorts. Birthe sad til sidst splitter nøgen nede imellem hans ben og masserede den kæmpe bule Lasses pik dannede. Langsomt åbnede hun hans badeshorts. Og det syn der mødte Birthe fik safterne til at flyde ud af hendes varme fisse. De piblede ned ad låret på hende da hun greb blidt om den benhårde drengepik der stivt, rangt og lige stod og dunkede foran hende. Hun tog sin frie hånd og forsigtigt begyndte hun også at ælte de glatte store nosser der pænt hang nedenunder denne fantastiske unge pik hun fik lov til at pille ved. En savlklat bevægede sig ned af hendes mundvig og slikkede sig om munden.

"Hold da helt op, en stor krabat du har, knægt!" ubrød Birthe og kiggede på pikken.

Birthe tog Lasses drengepik i munden. Og forsigtigt lukkede hun læberne om den spændte, stive tissemand. Hun begyndte at sutte ham. Sutte ham som hun aldrig havde suttet før. Lasse stønnede blidt og han trak vejret dybt og tungt mens hun så den buttede Birthe sutte på hans unge jomfru pik. Lasse sparkede badebukserne helt af og han sad nu splitter nøgen med en ældre kvinde nøgen og liderlig med hans pik i munden foran sig.

Birthes savl løb fra pikken og ned ad hans spændte nosser der sad som to fine kugler pænt placeret under hans stang.

Birthe løftede hovedet og skubbede stuebordet væk. Hun kiggede op på ham helt våd om munden i det dæmpede lys fra stearinlysende. Hendes øjne skinnede af liderlighed og hun lænede sig bagud og lagde sig på ryggen på det tykke gulvtæppe. Lasse sad med sin stive pik op ad maven og betragtede den modne kvinde. Hun lå på ryggen mens hun kiggede på Lasse. Så spredte Birthe sine små tykke ben og blottede sin modne og drivvåde fisse for den unge knægt. Lasse tog sin pik i hånden og gned lidt på den, mens hans mund stod åben.

"Vil du prøve at bolle mig, min skat?" spurgte Birthe pludseligt mens hendes små hænder var dybt begravet i hendes åbne og våde skød. Lasse rejste sig og stod og kiggede ned på Birthe med sin stive pik stående lige ud i luften. Han gik på knæ og lagde sig ind over hende. De mødtes i et varmt kys. Lasse kunne smage noget af præspermen fra sin egen pik men lod sig ikke slå ud.

Birthe gned Lasses pik lidt ind i safterne fra hendes modne fisse. Så tog hun pikken og lod den glide over hendes åbning en masse gange så Lasses pik hoved blev godt vådt blandet med hendes safter og alt hans præsperm der fossede ud.

"Kom så, skat. Nu skal du op i mig…" hviskede Birthe Lasse i øret. Hun greb fast om hans stang og lod den svuppe ind i hendes villige kusse. Hun udbrød et lille pib da han kom ind. De lå i en evighed flettet fast som en person. Hans unge drengepik dybt oppe i hendes modne og åbne, våde fisse.

Lasse havde set porno film og hørt lidt fra Steen, og han vidste nogenlunde hvad der skulle gøres. Han begyndte stille men i fast tempo at kører sin stang ind og ud. Smaskelydende fra Birthes fisse spredtes ud i den lille stue. Deres munde var som limet sammen og Lasse kunne mærke hvordan hendes fisse dyppede hans stive pik i sine safter.

"Knep mig, knægt, knep mig, knep mig, knep mig" nærmest bønfaldt hun ham. Lasse sagde ikke noget. Han var helt opslugt af faktisk at ligge at kneppe denne prægtige modne kvinde.

Birthe fik ham væltet af sig så han lå på ryggen med den våde glinsende pik liggende op af sin flotte spændte mave. Hun satte sig over ham på hug og førte igen den unge pik op i hendes fisse. Svup, skvurlp, slurp, sagde det da den gled ind i hendes våde grotte.

Hun begyndte at ride ham. Først langsomt med så hurtigere. Lasse lagde hænderne bag hovedet og betragtede den lille buttede modne kvinder der lykkeligt og beruset dansede på hans unge pik.

Pludselig kunne Lasse mærke en underlig fornemmelse i pikken. Pikhovedet, skaftet og roden på hans pik kunne mærke hvordan Birthes lykkelige underliv begyndte at bevæge sig og rykke på sig. Hendes indre var levende. Hun skreg sin orgasme ud i rummet.

Fissesafterne fossede ud af hende, som en vandhane der var ved at fylde et badekar. Safterne løb ned af Lasses nosser og videre ned mellem hans baller og gjorde dem helt våde og fugtige af skedesaft.

Birthes store patter hoppede op og ned mens hendes vilde ridt blev endnu vildere. Hun kom igen. Atter en gang skreg hun sin kæmpe orgasme ud i rummet.

Hun tog en hånd og rakte bagom og ned og begyndte at ælte Lasses følsomme og spændte drengenossere. Lasse kunne ikke holde det tilbage mere. Han kom. Han sprøjtede sin fede varme sperm op i kussen på den modne kvinde og for første gang havde Lasse kneppet. Sprøjt efter sprøjt mærkede Lasse hvordan hans nosser blev tømt direkte op i Birthes fisse der malkede ham fuldstændig tom.

Birthe kunne mærke hvordan hans pik tømte sig i hende og hun stønnede.

Birthe rejse sig langsomt op mens Lasse stadig lå udmattet og lykkelig på gulvet. Spermen dryppede fra hendes fisse ned på hans nu halvstive stang der lå fuldstændig brugt og våd, smurt ind i sperm og fissesaft. Hun stak en finger i sig selv og slikkede på den mens hun sørgede for Lasse så det.

Den nat kneppede de tre gange mere inden de faldt i søvn. Lasse vidste at han ikke kunne fortælle det til sine venner, men det bestemt ikke sidste gang han kom forbi fru Jensen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.