Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Camilla var meget strengt opdraget, idet hendes forældre var Jehovas Vidner. Hun måtte ikke have kærester, ikke gå til fester og skulle altid gå med tykke trøjer, så drengene ikke fik gode idéer.

Men for godt et år siden skulle hele familien til Grækenland og i 40 graders varme var det ikke tykke trøjer, der var pakket i kufferterne. Selvom jeg er Camillas fætter og derfor har kendt hende hele livet, lagde jeg alligevel først NU mærke til, at hun havde fået former som en kvinde. Vi lå ved siden af hinanden nede på stranden på hvert sit håndklæde og jeg kunne ikke lade være med at smugkigge lidt.... Hun havde bikini på, men hendes bryster var fine og runde indenunder og man kunne lige ane hendes småstive brystvorter. Mit blik flyttede sig ned til hendes trusser og hendes dejlige bagdel. Selvom hun er min kusine og jeg er 7 år ældre end hende, så kunne jeg mærke min pik blive hård og jeg var nødt til at vende mig om på maven for at de andre ikke skulle se min erektion.

Da jeg ikke var så hård længere, rejste jeg mig og gik ud i vandet. Jeg satte mig ned, så kun hovedet var oven vande og nu havde jeg det perfekte udsyn. Camilla lå oppe på sit håndklæde med spredte ben og selvom hun havde trusser på var det nok til at tænde mig voldsomt. Jeg fik hurtigt stådreng igen og begyndte at spille pik under vandet lige så langsomt. Måske er det indbildning, men det virkede som om Camilla havde set hvad jeg var i gang med. I hvert fald spredte hun benene endnu mere, så trussen næsten gik op i hendes revne.... Efter fem minutter i den stilling rejste hun sig op og kom ud i vandet til mig. Hun satte sig ned så tæt på mig at vores skuldre rørte hinanden. "Nå sidder du herude og hygger dig?" spørger hun med et glimt i øjet. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle svare og inden jeg nåede at finde på noget siger Camilla: "Må jeg også prøve....??"

Igen nåede jeg ikke at svare, før jeg mærkede hendes lille hånd på min hårde pik. Hun kørte hånden stille frem og tilbage, mens hun kiggede mig ind i øjnene. "Rør ved mig" sagde hun og trak min hånd over til hendes inderlår. Hun havde allerede spredt benene og jeg lod to fingre glide ind under trussekanten og kærtegnede hende blidt. Hendes hånd kørte nu hurtigere og hurtigere på min pik og jeg var nu for alvor liderlig. "Kom, lad os svømme lidt længere ud" sagde jeg og havde allerede planlagt at min kusine skulle have min pik. Vi svømmede ud for enden af badebroen, hvor der næsten ingen mennesker var og nu var jeg for alvor blevet modig. "Sut mig" sagde jeg og som det naturligste i verden dykkede Camilla ned til min pik og suttede så længe hun havde luft. Hendes bløde tunge legede med mit pikhoved og det føltes skønt. Så trak jeg hendes trusser ned omkring hendes knæ og stående tog jeg hende bagfra. Hun var meget stram så det var lidt besværligt at trænge ind i hende. Hun skød røven tilbage, så jeg kunne komme dybt ind i hende og jeg stødte pikken i bund igen og igen. Hun stønnede tilfredst og jeg kunne se at hun legede med sin klit med venstre hånd, mens hun støttede sig til badebroen med højre.

Efter ca. 10 minutter begyndte Camillas krop at ryste for hun var ved at komme. Jeg havde med vilje holdt igen, så hun kunne få hendes orgasme først og dernæst tage min sending sperm i munden. Hun kom i små ryk og jeg trak mig ud af hende. "Kom hér!" kommanderede jeg og trak hendes hoved ned til min pik. I samme øjeblik jeg mærkede hendes tunge omfavne mit pikhoved gav jeg mig selv lov til at komme og spermede min kusine i munden. Hun sank det som var det den naturligste ting i verden og efter lidt kærtegn svømmede vi tilbage til resten af familien.

Det samme gentog sig de følgende dage nede i Grækenland, hvor vi havde sex så mange gange som det kunne lade sig gøre...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 82 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.