Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg starter med at fortælle om personerne:

Mig: Jeg var på det tidspunkt 17 år gammel.1,79 cm høj. Bred overkrop (styrke træner med mine vægte) og som jeg synes er pinligt er jeg blond med blå øjne da jeg bliver kaldet blondinen af drengene i min klasse.

SEX I DAG?

Min søster (Signe): Hun er 2 måneder ældre end mig,ca.1,76 cm høj.75C skåls bryster (Ja, STORT!), blondine som mig og blå øjet som mig, en lille, men ikke overdrevet lille stram glat røv og en barberet fisse med kun en streg hår (tror jeg det er et stykke tid siden)

og så Historien:

Det var lige blevet sommerferie og mig og min søster glædede os til at familien skulle i sommerhus (Det er enormt, en villa). Dagen kom og vi havde pakket, men ikke vores forældre. Hvorfor har i ikke pakket? vi skal af sted!, men de siger: vi synes det kunne være sjovt hvis i vil af sted alene, hvad siger i? Det var ikke til at fatte! Mig og Signe alene! Jeg siger NE... men kommer ikke længer for Signe siger: Det kunne da være sjovt... ikke...(SPARK)...Lars (Mig). Jeg ømmer mig lidt på benet og tænker det var heldigt vi stod med et bord imellem os og forældrene... IKKE!!...Øhh jo,jo selvfølgelig... Hvad er det jeg siger. Fint så er det på plads. Vi kører jer derud. Mig og Signe går ud og henter bagagen, en mulighed! Hvorfor sagde du ja var!? Det bliver et helvede! Nej, for er de der ikke skal vi ikke gå i seng tidligt og jeg får lov til at lave mad, det har jeg altid gerne villet. Du siger noget ok af sted!

En time senere da vi er noget frem til villaen:

Så må i hygge jer unger. Ses om to uger. Hej Hej, siger vi begge to og går ind. Jeg smider mig på mit ynglings soveværelse overfor Signes. Jeg går i bad Lars!!!Ok! Jeg ligger og blunder lidt ahh måske 20 minutter da min søster kommer ind... SPLITTER NØGEN! Hey HVAD FANDEN SKAL DET BETYDE JEG GIDER IKKE DU BARE VALSER IND I MIT...NAMNAM HABEDAHABEDA! Jeg så ikke engang hvor M*****F****** godt hun så ud nøgen. Hun lægger åbenbart mærke til jeg glor og ser lidt ond ud i hovedet og vender sig om du har taget min kuffert med mine g-strenge og Bh'er med ind til dig så du ikke det var mit navn der stod på den? (vi har de samme kufferter) Øhh nej (Det her måtte jeg bare sige): Og siden vi er alene er det lige meget at du render rundt nøgen. Ok, hey det her lyder nok fjollet men kunne det ikke være sjovt hvis vi siger at vi skal rende rundt en hel dag splitter nøgen... fra nu? det var næsten for meget, men sagde hurtigt. OK! ,jeg smed hurtigt tøjet og satte mig til at se fjernsyn da hun var gået.

30 min. senere:

Da det blev hen over midnat blev jeg lidt små liderlig og fandt Playboy kanalen. Der var noget med nogen der bor i et hus sammen og har konstant sex. jeg kunne høre min søster heller ikke var gået i seng men sad og så en form for action FILM tror jeg. Jeg sad jo stadig nøgen og jeg kunne se min pik blev halvstiv. He he måske skal jeg lige pirre min søster lidt. Jeg går neden under og sætter mig ved siden af hende. Da jeg kommer gående ser hun åbenbart at min pik slingrer vildt fra side til side (Den er godt 13-14 cm halvstiv så jeg er da lidt velskabt :-) da jeg sætter mig ned ser jeg ikke hendes lår og lægger min hånd på det. Jeg skal lige til at trække den væk da hun siger: Det er i orden bare lad den ligge det er dejligt. COOL! tænker jeg og lader den ligge. Efter lidt tager hun fjernbetjeningen og trykker på playboy. Pludselig mærker jeg en hånd rundt om min pik. Hun begynder at spille den af på mig, men lidt efter tager hun den i munden og suger som en støvsuger. Hun stopper og siger: Nu vil jeg kneppes af min bror og lægger sig ned på alle 4.Jeg tøver men hopper også ned og stikker den langsomt ind i hendes fugtige varme elskovs grotte. Da jeg er helt i bund hugger jeg til og pumper hende synder og sammen.UHHH UHHH JAAAA JAAAA UÅHHH KNEP DIN SØSTER AAARRRRGGGGHHHHH!!! Hun trækker sin fisse sammen omkring min pik i en orgasme som ser ud til være stor. Det er for meget og jeg pumper alt den sperm jeg har i mig langt op i hende (heldigvis var hun på piller) Vi lægger os ned på gulvet ved siden af hinanden. Vi griner os selv til tårer. Vi går sammen i bad og går i seng.

Sidste dag:

Da vores forældre kommer for at hente os spørger de: nå, har det været hyggeligt? Om det har siger vi i munden på hinanden og griner

Jeg vil muligvis fortælle flere sommer historier når jeg oplever nået mere. På forhånd nyd historierne :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 101 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.