Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde længe skrevet med en pige, der var super sød, men også meget tilbageholdende når det kom til at skrive frækt.. Hun ville gerne starte lidt på det og flirte, men når man blev lidt mere konkret i de frække beskeder, så trak hun sig..
Jeg havde egentlig besluttet mig at droppe hende, fordi hun var så kedelig.. Men hun var jo også ret sød, så holdt fast lidt endnu..
Hun boede på Aalborg og jeg på Sjælland, så det var ikke bare lige, at mødes..
Efter noget tid pressede jeg på.. Nu måtte vi snart mødes, ellers måtte vi sige det var det...
Hun gik med til det, men med en række betingelser.. Hun var lidt usikker omkring hele det der "møde en fyr fra nettet"-koncept, så hun ville have sin veninde med.. Fair nok tænkte jeg, veninden var der vel ikke hele weekenden, men kun i starten.. Indtil jeg havde bevidst jeg ikke var Peter Lundins søn.. Eller noget..

Jeg tog toget til Aalborg.. Vi mødtes og traskede lidt rundt i byen..
Udgangspunktet var, at vi kun skulle ses et par timer i byen.. Jeg kunne jo være voldpsykopat eller have udgivet mig for at være en anden.....?
Efter at have trasket rundt nogle timer, gik vi retur mod banegården.. Først helt nede ved banegården, hev hendes veninde hende til side.. De stod og snakkede længe.. Så kom de hen og spurgte om jeg ikke ville blive et par timer længere - til aftensmad..
Jo, tænkte jeg.. Vi tog hjem til veninden og lavede mad..
Efter maden, blev jeg tilbudt om jeg ville blive og se en FILM.. Jeg takkede nej, på grund af det var sent og jeg havde en del timer hjem.. Jeg blev tilbudt at jeg kunne sove på sofaen i stuen..
Jeg havde intet pakket, for skulle jo kun være der et par timer, men okay..
Hun var jo ret sød hende pigen, så ville gerne gøre et godt indtryk..

SEX I DAG?

Vi lå inde på venindens værelse og så en film.. Veninden lå i sengen, og jeg og pigen lå på hver vores madras på gulvet.. Der var ikke noget med at putte eller noget.. Næh nej, det var alt for uartigt!
Pigen undskyldte sig med, at hendes veninde også synes jeg var sød, og hun ville ikke gøre hende jaloux..

Efter at have set det meste af filmen, hvor jeg et par gange havde forsøgt at få lov til at putte, men være afvist, var veninden faldet i søvn..
Pigen kravlede lidt tættere på mig, efter veninden var faldet i søvn og vi puttede resten af filmen.. Jeg kunne ikke lade være med at få stiv pik, af at hendes krop op af min..
Hun mærkede det straks og lavede et lidt fornærmet ansigtsudtryk..
Da filmen sluttede, vendte hun sig om, så vi lå og kiggede på hinanden..
Jeg nussede holdt hende om livet, og langsomt lod jeg min hånd glide op under hendes trøje.. Hun stoppede mig.. Kiggede ned på bulen i mine bukser..
"Hvad er du ude på?" hviskede hun, vredt.. Jeg mumlede bare "øh, ehm".. Inden jeg kunne svare, var hendes hånd på mine bukser.. Hun begyndte at knappe mine bukser op.. Inden jeg havde gennemskuet hvad jeg skulle gøre, havde hun min stive pik i hånden..
Langsomt kørte hende hånd op og ned... Hun kiggede vredt på mig og spurgte "Var det det her du kom for??".. Jeg mumlede et forsigtigt "ehm, ja, nej, altså".. Mens jeg mumlede mit svar, bøjede hun sig ned over mig og tog min pik i munden..
Jeg fattede slet ikke hvad der skete.. Jeg troede hun var sur, over jeg havde pillet lidt ved hende??! Og nu havde hun min pik i munden..?
Den fik kun 2-3 små hurtige sut, inden hun tog den til roden.. Mens hun havde den nede i halsen, prøvede hun at trække mine bukser og underbukser af.. Jeg løftede røven lidt, med det resultat at hun var ved at kløjs i pikken.. Det så så frækt ud og lød så godt, at jeg udbrød et lille støn..
Hun stoppede straks.. Holdt en finger op foran munden, sagde "shhh" og kiggede på op veninden der lå og sov.. Veninden lå helt ud til kanten, så det skulle gå ret stille for sig..

Hun fik hevet bukserne og underbukserne af mig og smed dem igennem den åbne dør, ind i stuen.. Jeg nåede at kigge længselsfuldt efter dem og tænke "fuck! Hvad hvis veninden vågner, så er mit tøj helt derinde!?".
Den tanke forsvandt, da mine ben blev spredt lidt og jeg mærkede en tunge på mine boller.. Jeg lå og kiggede lidt op på veninden, og bad til at hun ikke vågnede..
På skift blev mine boller slikket og min pik suttet.. Hun gjorde sig umage, for at det blev det mest våde blowjob, jeg nogensinde har fået..
Hver gang jeg stønnede, stoppede hun og sagde "shh".. Mere og mere bestemt for hver gang..
Til sidst begyndte hun at give det hurtigste handjob, i verdens historien.. Jeg var så tæt på at komme, at jeg ikke kunne lade være med at stønne.. Hun stoppede brat..
Hun lagde sig ind over mig, og satte en finger på mine læber.. "Shhh".. Hendes hånd var smurt ind i savl fra handjobbet, og jeg synes egentligt det var lidt klamt.. Hun blev liggende oven på mig, og hendes hånd tog fat om min pik igen..
Igen stønnede jeg, ligeså stille og forsigtigt jeg kunne..
Pludselig havde jeg hendes hånd for min mund.. Hun klemte hårdt til..
"Shh" sagde hun igen..
Hun lænte sig ind over mig, og hviskede mig i øret.. "Nu er du HELT stille, ellers kommer du til at fortryde".. Jeg forsøgte at nikke, men kunne ikke rigtigt, fordi hun holdt mig sådan fast..
Hun fik mig lidt op at sidde, så hun kunne hive tshirten af mig..
Nu lå jeg helt nøgen og følte mig noget udsat, hvis veninden skulle vågne!

Hun kravlede ned den anden ende igen.. Lagde sig mellem mine ben og begyndte blidt at slikke mine boller..
Hun løftede mit ene ben, og fik det lagt op på en reol, jeg kunne støtte det på.. Det andet ben løftede hun også, men kunne ikke rigtigt få det lagt nogle steder, da veninden lå helt ud til sengekanten..
Pigen rejste sig op på knæ, tog begge mine ben op på sine skuldre, som var hun en fyr, der skulle til at kneppe en pige.. "kæft en mærkelig stilling til et blowjob" tænkte jeg..
Hun lænede sig inde over mig.. Kiggede på veninden og ned på mig.. "Husk det nu.. HELT stille, uanset hvad der sker!".. Jeg nikkede og kiggede nervøst på veninden, der stadig sov..
Hun lagde sig tilbage mellem mine ben, og løftede dem op igen.. Jeg kunne mærke hendes varme spyt, løbe ned mellem mine baller, fra hendes tunge på mine boller..
Hun stoppede kort og kiggede op på mig.. Jeg smilte til hende.. Så mærkede jeg hendes tunge et nyt sted.. Hun gik fra pikken, ned til bollerne og videre ned mellem ballerne.. Jeg havde lyst til at stoppe hende.. Hvad lavede hun!? Men jeg lod være.. Ville ikke ødelægge blowjobbet..
Mærkede hendes tunge på mit røvhul.. Jeg skulle lige til at stritte imod, men det føltes faktisk ret dejligt..
Jeg var klar til at komme, så jeg tog fat om min pik, og legede lidt med den..
Hun stoppede brat, og gav slip på mine ben.. Det ene ben ramte hylden og lavede et brag og det andet ben ramte sengekanten, lige ved venindens hoved.. "FUCK" tænkte jeg.. Veninden kom med et lille grynt og drejede hovedet, men vågnede ikke.. Dejligt tænkte jeg, for nu lå hun i det mindste med hovedet væk fra mig..
Pigen gav mig en lussing, lagde sin hånd om min hals og klemte til.. "Har du fået lov til det?" spurgte hun bestemt..
"Nej..." hviskede jeg..
"Hvad siger man så!?" spurgte hun, og mens jeg lå og tænkte på det rigtige svar, mærkede jeg hvor meget det tændte mig, at hun bestemt sådan over mig.. "Undskyld" hviskede jeg forsigtig..
Hun gav slip om min hals, gav mig et forsigtigt og meget vådt kys på munden og sagde "det var bedre"..

Vi kom tilbage i samme stilling.. Hendes tunge i min røv.. Jeg kom til at stønne lidt, men hun gav mig lov.. Efter lidt tid, kiggede hun op på mig.. "Hvem bestemmer?" spurgte hun.. "Du" svarede jeg..
I det samme sekund jeg svarede, mærkede jeg hendes finger.. Den røg direkte op i røven på mig og helt i bund.. Hun kiggede op på veninden, mens hun stak fingere op i mig..
Jeg udbrød et lidt højt "Åh!".. Hun kiggede på mig og grinte lidt hånligt, og så svar hun endnu en finger op.. "Åh!" udbrød jeg igen..
Stadig med fingrene oppe i mig, lænede hun sig ind over mig og hviskede "jeg sagde jo du skulle være stille"..
Da hun rejste sig op, kunne jeg se veninden ikke alene havde drejet hovedet igen, men lå med åbne øjne og stirrede direkte ned på mig..
Mens jeg lå der, helt nøgen, med spredt ben og 2 fingre oppe i røven..
Pigen begyndte at køre de 2 fingre ind og ud af mig, mens hun tog fat om min pik og legede med den..
"Støn så! Nu har du vækket hende" blev der nærmest råbt..
Jeg kiggede lidt panisk på veninden.. Hun lå bare med store juleøjne og nød showet..
Jeg kiggede lidt væk og begyndte at stønne forsigtigt..
"Højere!" blev der beordret..
"HØJERE!". Jeg stønnede som jeg ville normalt..
"HØJERE! Jeg vil høre dig hyle! Støn som den tøs du er!" råbte hun.. Jeg synes det virkede lidt kunstigt, men jeg stønnede så højt jeg kunne..
Hendes fingre kørte hurtigere og hurtigere ind og ud af mig..
Hun fik sin vilje, for inden længe lå jeg og hylede som en tøs der blev kneppet hårdt i røven - hvilket jo var det jeg var!

Hun satte sin mund om min pik..
Mens hun kneppede mig, kørte hendes læber op og ned af min pik..
Jeg nærmest skreg og det føltes som om min pik eksploderede i hendes mund..
Hun stoppede med fingrene og koncentrere sig om at sutte hver en dråbe ud af min pik..

Fuck, det føltes godt.. Jeg var helt færdig..
Jeg lå og tænkte lidt over, at det kom bag på mig, det var så frækt at have tilskuere, og at det var så frækt at få noget op bagi..
Hun satte sig ind over mig.. Slikkede sig om munden og lænede sig ned over mig..
Jeg tænkte "fuck.. Bare hun ikke vil kysse mig.. Hun har lige haft munden fuld af sperm!"..
Hun stoppede, da hendes ansigt var nogle centimeter over mit.. Hun smilede fantastisk sødt til mig.. "Puha, der var jeg heldig" tænkte jeg.. Smilede igen.. Kæft hun så dejlig ud og havde et skønt smil..
Mens vi lå og smilte lidt til hinanden, nussede hun mig forsigtigt på kinden.. Jeg nød det..
Jeg spurgte om hun ville kysse.. Hun rystede bare på hovedet og mumlede "mmh mmh".. Mærkeligt tænkte jeg..
Hendes ene finger kærtegnede mine læber.. Jeg lå stadig og stønnede lidt og trak efter vejret, så inden jeg havde set mig om, havde hun stukket fingere ind i min mund.. Helt uden at tænke over det, lukkede jeg læberne omkring den..
Hun stak en finger mere ind, og kørte dem frem og tilbage mellem mine læber..
Så trak hun nedad, så jeg åbnede munden..
Med den anden hånd tog hun fat om min kæbe og pressede sine fingrene ind i siderne af mine kinder, så jeg ikke kunne lukke munden.. Det gjorde lidt ondt.. I det samme løftede hun sit ansigt lidt og åbnede sin mund..
Jeg nåede kun lige at se, at den var fyldt med mit eget sperm, inden det væltede hun af hendes mund og ned i min..
Jeg prøvede at dreje hovedet væk, men hun holdt mig fast.. Jeg fik det drejet lidt væk, med det resultat at det halve af spermen, nu løb ned af min kind og min hage..
Mens hun stadig holdt min mund åben, rejste hun sig lidt op, så veninden havde frit udsyn..
Hun slap sit greb og befalede "slug".. Jeg tøvede og hun gentog.. "Slug! Hvis du spytter det ud, tvinger jeg dig til at slikke det op!".
Der var så meget, at det fyldte hele min mund.. I det jeg lukkede munden, flød det over og løb ned af begge mine kinder.. Jeg slugte det jeg havde i munden..
Jeg fik en lussing og hun sagde "God dreng.. Nu bliver du liggende - og du rør dig ikke!, før jeg er tilbage"..

Hun rejste sig op og gik ind i stuen..
Jeg lå tilbage på gulvet.. HELT nøgen, med spredte ben og ansigtet smurt ind i sperm og spyt..
Mens hendes veninde lå og kiggede ned på mig.. Jeg er slet ikke i tvivl om at veninden lå og legede med sig selv, selvom hun præsterede at holde sine støn tilbage..
Jeg lå der i hvad der føltes som 10 minutter..
Så kom pigen tilbage.. Hun havde både været på toilettet, børste tænder og taget noget andet tøj på, mens jeg havde lagt der..
"Gå ud og vask dig, du er jo møghamrende ulækker"..
Jeg rejste mig og gik ud på toilettet.. På vej derud, gik jeg forbi mit tøj, er lå i stuen..
Da jeg kom tilbage var lyset slukket.. Begge pigerne lå helt stille.. Jeg ledte lidt efter mit tøj, men det var der ikke.. Kiggede om hun havde lagt det ind til min madras, men der var det heller ikke..
Jeg regnede hurtigt ud, at hun havde gemt det fra mig.. Så måtte bare acceptere, at jeg ikke skulle have tøj på..
Kravlede under dynen og lagde mig til at sove..

Morgenen efter blev jeg vækket med et forsigtigt kys og et "har du sovet godt?". Jeg blev nusset lidt og blev spurgt om jeg ville have en kop kaffe på sengen.. Det ville jeg da gerne!
Da jeg havde drukket kaffen, stod jeg op for at lede efter mit tøj.. Det lå på gulvet i stuen, men i den modsatte ende af hvor det var kastet om aftenen.. Jeg gik ind og samlede det op.. Kiggede mig omkring.. Stod midt i en form for udestue med store vinduespartier på 3 sider.. Følte mig noget udsat.. Jeg gik i gang med at tage tøj på i en fart, og da jeg havde fået det på og vendte mig om, kunne jeg se veninden der sad og kiggede på mig og lod som ingenting..
Ingen af pigerne sagde noget om hvad der var sket aftenen før, og vi brugte resten af dagen på en hyggelig udflugt og sightseeing i Nordjylland..

Det var historien om hvordan jeg blev en slut..
Jeg blev i øvrigt kærester med pigen og var det i et års tid.. Der skete mange andre sjove ting i det år :)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.