BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Åh Åh Åh, nærmest skreg jeg ud i rummet, mens jeg huggede pikken op i Frøkenen, der sad overskrævs på mig med ryggen til. Jeg lå på læderbænken med hovedet udenfor kanten, så jeg skulle bruge mange kræfter på at holde kroppen strakt. Tøsen kom hen og stillede sig med et ben på hver side af mit hoved. Hun tog et hårdt greb om min nakke. Nu pisser jeg i munden på dig, og du tager hver dråbe, ellers vil vi straffe dig hårdt. Jeg slikkede forsigtigt Tøsens lækre skamlæber, mens Frøkenen kørte sin fisse op og ned ad min pik. Pludselig mærkede jeg Tøsens tis sprøjte ind i min mund, og jeg sugede saften til mig, alt hvad jeg kunne, mens min pik sendte den ene ladning efter den anden op i fissen på Frøkenen. Min højre hånd kørte stadig op og ned ad min pik, og langsomt klaredes min hjerne, og jeg kunne se, at jeg havde spermet helt op på spejlet. Satans så liderlig jeg kunne blive, og siden mit møde med de tre kvinder havde jeg tit brugt dem i mine fantasier, når jeg trængte til en spiller. Jeg begyndte at vaske min pik og gøre rent efter onanien, mens jeg tænkte på, om jeg nogensinde ville møde de tre kvinder igen. Jeg frygtede det lidt, men var omvendt også tændt på det, og tanken om, hvad de kunne finde på, gjorde mig totalt liderlig.

Jeg havde tit gået tur og lagt vejen forbi det sted, hvor jeg mødte dem, men jeg havde aldrig set dem siden den dag i august. Jeg arbejdede som lærer på en mindre skole, og jeg var tit hjemme midt på eftermiddagen, så jeg havde tid til at dyrke mine seksuelle interesser, og i denne tid fyldte de meget. Det blev ikke til så megen sex med min kone, og måske derfor længtes jeg efter den totale overgivelse, som jeg havde oplevet med de tre kvinder. Det var både skræmmende og totalt dragende.

SEX I DAG?

Sådan gik der en tid, og en dag i slutningen af oktober kom jeg hjem fra arbejde gik jeg ud for at tømme postkassen. Der lå de sædvanlige ugeaviser, men desuden var der en lille flad pakke uden afsender. Til Preben? Stod der på den.

Jeg blev urolig og samtidig spændt og åbnede hurtigt pakken, da jeg var kommet ind.

Pakken viste sig at indeholde en dvd og intet andet. Hurtigt fik jeg tændt pc'en og sat dvd'en i. På skærmen kom et billede af Frøkenen, og hun sagde: Hej Preben eller jeg burde måske kalde dig Per, for det hedder du vist – ikke?? Du løj for os, så behøver vi vel ikke overholde kontrakten. Men vi har et tilbud til dig. Du ringer til følgende nummer inden kl. 18 i aften. Onsdag d. 27. oktober. Har vi ikke hørt fra dig, vil vi lægge lidt godt ud på nettet. Hvad siger du f. eks. om følgende?

Dvd'en viste nu en optagelse af en mand, der slikkede en sorthåret kvinde godt og liderligt, og pludselig kunne jeg se, det var en optagelse fra mit møde med kvinderne.

-Lækker porno ikke, Per. Lige til en spiller!

Kunne se godt ud på nettet. Lagt ud som "Tyren fra x-by". Du vil hurtigt vinde berømmelse. *Er du ikke så vild med dette, så ringer du snarest.

Dvd'en fadede ud, og mit hjerte bankede vildt. Dels af spænding, men ikke mindst af frygt fo,r hvad der kunne ske. De havde fundet mig og kunne ødelægge mit liv. Fuck, så liderligheden kan ødelægge. Jeg kunne ikke blive boende to dage, hvis den kom på nettet. Jeg havde intet andet valg end at ringe, og så gå linen ud og håbe, det gik. Jeg besluttede, at hvis de forlangte penge, ville jeg anmelde dem til politiet. Det var min eneste chance.

Jeg havde nogle timer endnu, men jeg var nervøs og også meget spændt og ophidset, så jeg besluttede at ringe med det samme for at få klarhed.

Jeg trykkede nummeret.

En stemme sagde: Hallo!

Det er Per, sagde jeg. Jeg skulle ringe.

Åh, ja det er rigtigt sagde personen, og af stemmen mente jeg, at kunne genkende den kvinde, der blev kaldt Frøken.

Du snød os, sagde hun.

Ja sagde jeg, og det er jeg ked af.

Det behøver du ikke at være, sagde Frøkenen.

Ok sagde jeg, hvad gør vi så?

Ja, vi har jo nogen fine optagelser, som kunne pynte på nettet, men hvad siger du? Sagde Frøkenen.

Helt ærligt, sagde jeg, så ville jeg være ked af, at de kom der. Hvad forlanger I, for ikke at lægge dem ud?

Vi vil være flinke, hvis du fra nu af er ærlig. Det vi vil, er, at du i resten af dette skoleår er vores lille SEXLEGETØJ. Vi kan finde en form alle kan leve med, og når skoleåret er ovre, er du fri til at gøre, hvad du vil.

Men tænk over det. Du vil kunne opretholde dit nuværende liv, men du vil mærke, du er ejet, og vi vil bruge dig og træne dig. Og du vil elske det – måske du vil trygle om at få lov at fortsætte efter din tid som slave.

Jeg kunne mærke min pik rejse sig. Jeg følte mig voldsomt draget af deres liderlige univers, men det ville jeg ikke give udtryk for, så jeg sagde: Har jeg noget valg?

Hvis ikke du vil have filmene på nettet, så har du ikke, sagde Frøkenen.

Hm, sagde jeg, så må det være sådan. Vi har en deal.

Om hvad, spurgte Frøkenen.

Om at jeg er jeres sexslave og legetøj i resten af dette skoleår.

Frøkenen lo, og jeg kunne ikke lide lyden, men samtidig blev min pik helt stiv. På en måde var det virkelig ophidsende. Havde vild lyst til at se kvinderne igen og blive brugt, som de ville.

Næste onsdag aften kl. 19 har du et møde på følgende adresse. Der kommer du, og så vil vi aftale nærmere, hvordan det hele skal forløbe. Og lige en ting: Du må ikke få orgasme fra nu af og til vi ses.

Røret blev smækket på, og jeg var klar over at et nyt liv begyndte. Var både skræmt og vildt tændt på at komme i gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.