Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En weekend med  meget sex bragte en forfærdelig liderlighed med sig i kølvandet. Mer´vil ha´mer´ !! Jatak, det kan jeg godt skrive under på.
Jeg ligger ophedet og stangliderlig  i min seng. Min bærbare computer står på mit sengebord og et gang bang er i gang på skærmen. Mellem mine lår holder jeg en magic wand, som kraftigt vibrerer. Mine tunge bryster er løftet ud over kanten på min bh, og brystvorter peger om kap mod loftet. I hånden har jeg min mobil telefon, og jeg skriver med Ham.
Ham er en sadistisk fyr, som er yngre end mig. Det er som om, vores skæve lyster bragte os sammen, og fik os på bølgelængde med det samme. Han kan mindfucke mig på ingen tid, rive mig rundt, skubbe mig ned og ud over kanten. Han er betaget af min liderlighed, lydighed og ønske om hans pik.
Jeg er på det punkt, hvor jeg tigger om pik. Jeg har aldrig mødt Ham før, og alligevel vil jeg have Ham, lige her, lige nu. Jeg trænger til at mærke hænder på min krop, og en stiv pik, som sender hårde stød op igennem mig.  Jeg kan slet ikke komme ud af det, og og jeg presser wanden endnu hårdere mod klitten. De kildrende lystfølelser stiger og forplanter sig rundt i min krop mest centreret i mit underliv.
Endelig langt om længe stiger mit åndedræt, og den kildrende fornemmelse erstattes af en brusende varme i min krop. Jeg skriger orgasmen ud, mens min krop i ryk falder til ro igen. Jeg lader wanden glide ned på min seng, og så bliver jeg liggende og bare nyder den ro min krop har fået.
Jeg kigger på min mobil, og jeg ser den seneste besked fra Ham. Vær klar om en time. Lås din dør op, og læg dig nøgen på knæ på din seng. Spred dine baller.  Jeg bliver helt chokeret. Jeg har aldrig set ham, og nu skal jeg stole nok på ham til at åbne døren op og være så sårbar. Jeg mærker efter, og jeg kan mærke, at jeg stoler fuldstændig på ham. Der er ingen tvivl.
Jeg har opvask, vasketøj og rod. Jeg har heller ikke været i bad. Jeg har jo pænt travlt, kan jeg konstatere. og jeg går hurtig i gang med opvask og vasketøj. Det går hurtigere, end jeg regner med. Et bad for at dufte dejligt, og jeg må hellere skylle mig bagi, for jeg aner ikke, hvad der venter mig.
"Nåh, har du fået travl din billige tæve", plinger det ind på mobilen. "Ja", kan jeg jo roligt svare. "Du skal lige sørge for at have dit legetøj parat ved din seng også", kommanderer Han. Jeg får redt min seng og lagt legetøjet frem, og da jeg kigger på uret er den ti minutter i 12. Da der er fem minutter tilbage, lukker jeg hunden ud i haven, låser min hoveddør op, og lægger mig klar på sengen.
Et par minutter efter hører jeg en bil trille stille ind i indkørslen. Bildøren smækker, og jeg hører fodtrin. Mit hjerte dunker derud af, men jeg forsøger at bevare roen. "Der ligger tæven jo" konstaterer han tørt. Jeg fornemmer, han går om bagved mig. "Så ligger du bare der og viser din fisse og røv lige så billig du er. "Ja" fremstammer jeg.
Han går hen til mig, og jeg kan mærke hans fingre i min revne. Han finder min klitoris og begynder at stimulere den og så kommer der to fingre ind i fissen på mig. "Hold nu kæft tæven er våd", siger Han og jeg får stoppet to fingre ind i min mund. Jeg sutter min saft af Hans fingre, og Han roser mig.
Så mærker jeg en varme og svien på min ene balle. Han giver mig smæk, først på den ene balle, så den anden. Efter  5 smæk på hver balle, lader han sin hånd glide blidt rundt på min baller, inden der igen rammer 5 slag til hver balle. Så mærker jeg igen hans fingre glide op i mig, og så begynder Han hårdt at fingerkneppe mig. Han stopper, og lader sine fingre lege med klitten igen. Endnu en gang fingerknep og med et står vandet ud af mig.
"Hold nu op hvor tæven sviner", siger Han. Jeg fornemmer, Han går om på den anden side af mig. Jeg kan høre han tager noget, og at olieflasken åbnes. Så mærker jeg en hånd på min lænd, og at mine skamlæber skilles af noget koldt, som nu også begynder at vibrere. Den ryger hurtigt i bund, og jeg mærker så et tryk mod min ringmuskel, som også begynder at vibrere. Hold nu op, hvor det er dejligt.
Dildoen presses ind i min røv, og det giver et sug i min mave. Åh hvor er det godt. I takt begynder Han at kneppe begge min huller på en gang, og det er fantastisk. Endnu en sprøjteorgasme sprøjter ud af mig, og jeg bliver våd helt op af ryggen, da han kører dildoen i mine safter.
"Sæt dig op" kommanderer Han. Jeg sætter mig på sengekanten, og jeg føler mig pænt ydmyget. Så kommer et lysglimt, og endnu et. Han tager billeder af mig, og siger "Vis dig nu frem som den luder, du er" Jeg retter ryggen og skyder brystet frem "Sådan ja" og læg dig ned på ryggen og spred dine ben" Jeg lægger mig og blotter det hele. Blitz blitz igen.
"Kom så op og stå" kommanderer han. Gå ud i din bruser. Jeg famler mig frem i mørket og endelig når jeg frem og træder ind i bruseren. "Sæt dig på knæ" siger Han. Han lyner ned, og jeg tænker, at nu mundknepper han mig nok vildt hårdt. Men nej, det var ikke på programmet. "Åben munden" lyder det, og jeg mærker lynhurtigt lunkne klatter ramme mit ansigt "Åååååååhhhhhhh" brøler Han.
I stedet for at lyne bukserne op, mærker jeg  stråler.  Hans varme pis rammer mig alle steder især mit ansigt. Jeg kan ikke fatte, at jeg oplever det her. Så først der hører jeg lynlåsen. "Du må først fjerne dit blindfold om 1 minut! siger Han. "Ja selvfølgelig" svarer jeg. Jeg hører hans fodtrin forsvinde ud af mit hus, tæller 1 minut  og piller blindfoldet af.
Jeg kan jo starte med at blive i bruseren og få vaske hans pis  og sperm af. Jeg lader de varme stråler glide ud over min krop. nyder vandets måde at massere min krop på. Jeg går velduftende ud af badet, og så hører jeg min mobil. "Er du okay med det, der sket" lyder det fra Ham. Ja det er lige præcis, det jeg er.
Jeg går umiddelbart bagefter en tur med hunden. Min ryg er ret, og smilet bredt. Den næste besked popper op, og der står ..." Du har været en dygtig tæve ". Et bredt smil forplanter sig i mit ansigt, og jeg går ned af vejen, som den stolte tæve jeg er .

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.