Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For en måned siden: "Du vil altid komme tilbage efter mere", var det sidste, hun sagde, da jeg lukkede døren efter mig til hotelværelset. Lad os nu se, tænkte jeg. Hun skulle ikke have det sidste ord. Samtidig tændte den invitation, der lå i luften mig rigtig meget.

Siden jeg fik taget min mødom med pigesex, var det gået rigtig stærkt. Jeg var sprunget ud som biseksuel, og jeg var aktiv med både kvinder og mænd. Jeg havde fået gjort mine erfaringer, lad mig sige det sådan. Plie og jeg havde et spil kørende. På skift udfordrede og overraskede vi hinanden med frække og grænseoverskridende oplevelser.

SEX I DAG?

Vi var begge to lige slemme og vilde, hvilket efterhånden havde bragt os i nogle temmelig overdrevne situationer. Som denne nat tilbragt med to mænd på vores hotelværelse. Den vil jeg sent glemme.

Nutid:

Den hårdtslående orgasme bølger ind over mig, og min fisse kramper sig sammen. Jeg stønner, og jeg nyder afslutningen på min egen leg. Jeg lægger mine arme ud til siden og ligger og smiler, mens jeg falder til ro igen. Jeg elsker den frække perle i mit skød, som kan bringe mig utallige glæder.

Jeg var blevet så liderlig af at fantasere om mit og Plies kommende møde. Hun tænder mig og bringer det slemme op i mig. Jeg kan næsten ikke vente på at udleve lørdags program.

Lidt uden for Århus ligger en boutique. Der er undertøj og SEXLEGETØJ. Der er så også et Bed &Breakfast med et legerum. I legerummet er der kors, en massagebriks, klinikstol, gabestok, hængende manchetter, 2 fucking machines, hvor af Blue Ball XL havde min særlige interesse.

Jeg har lejet værelset med overnatning, og betalt for ekstra personer. Til dagen har jeg også købt legetøj og tøj. Min mave er fyldt med sommerfugle, og jeg er top tændt på, hvad der skal ske. Utroligt, at jeg overhovedet falder i søvn denne aften.

Klokken er 13, og jeg venter allerede i det lejede værelse. Duftlysene er tændt, og musikken lyder i anlægget. Tv'et er tændt samtidig, og på skærmen er der tunet ind på mine favoritvideoer. Kvinder, der udnyttes i bundet tilstand. De straffes med pik og orgasmer. Gardinerne er rullet for, og alt er gjort lækkert og klart. Der er en klar fornemmelse i rummet af, at her vil der snart ske vilde ting.

Jeg har været i bad og i klædt mig en skoleuniform. Meget kort blå skotskternet miniskørt med hofteholdere, og en miniature bindebluse. Den er hvid, tætsiddende og meget afslørende, især i fht min barms størrelse, som ikke hører til den lille kategori. Jeg har kinasko på og lavet rottehaler i mit lange brune hår.

Plies tøj har hun fået tilsendt, og jeg forventer, hun tropper frisk op iført skoleuniform også. Kort rød skotskternet nederdel, knæstrømper, stiletter, en fræk bindebluse, og fræk frisure.

Fem minutter over et banker det på døren. Jeg åbner, og som håbet står Plie i det tilsendte tøj. Hun ser hamrende fræk ud. Jeg byder hende ind, og hun får et glas iskoldt Asti. Vi kysser hinanden dybt og inderligt. Min tunge finder hendes, leger tagfat. Jeg fanger hendes tunge, suger let på den. Min hånd finder hendes fisse under minikjolen, jeg skiller hendes læber af, de er fugtige, hun virker lige så tændt som jeg. Jeg stikker min langemand og pegefinger op i hendes indre, hun er fantastisk.

Jeg kysser hende endnu dybere, og lader mine fingre bevæge sig langsomt ud og ind. Jeg krænger hendes ene bryst ud af blusen. Hendes brystvorte er helt stiv, og jeg sætter glubsk min mund på vorten og sutter på den. Jeg kan mærke hvordan hendes safter løber ned af mine fingre, og jeg mærker selv ophidselsen banke i min krop. Så liderlige og tændte. Havde jeg haft en pik, havde jeg voldkneppet hendes lille fisse på stedet. Men det er jo også derfor jeg har inviteret flere i dag. Flere deltagere med pik, stiv klar pik.

"Jeg har glædet mig skat", hvisker jeg i hendes øre. Hun gengælder mine ord med endnu et dybt kys. "Jeg har en gave til dig skat" siger jeg kælent, og jeg fører Plie hen til døren til legerummet. Jeg blindfolder hende, så hun ikke kan se, hvad der er bag døren.

Jeg åbner stille døren, og jeg ved, at det første hun vil registrere er kombinationen af stille musik og liderlige kvindeskrig i baggrunden fra pornofilmene. Hun træder forventningsfuld ind i rummet, og afventer hvad der skal ske. Ned på knæ og vente til gaven er klar.

Da Plie åbner øjnene ligger der en god mængde sexlegetøj foran hende. På massagebriksen ligger en smuk veldrejet kvinde på maven med en pude under fissen, så, enden stritter let og indbydende. I klinikstolen sidder en stor velvoksen mand. Fødderne er placeret i bøjlerne og armene bundet til stolen. I gabestokken en ung fyr med den lækreste krop og en gagball i munden. Plie smiler og rejser sig.. Hun går hen til mig tager fat i mine bryster og klemmer dem..." Wauw skat, det her er fantastisk.., kom lad os lege..."

Fortsættes.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.