BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg kravler på alle 4 i mit sorte netsuit, de store tunge bryster gynger og jeg strutter med røven.

Jeg kigger kælent på dig, og vi har øjenkontakt. Smiler frækt.
Jeg spreder dine ben og kravler helt tæt på dig. Sætter mig på knæ, tager olien hælder det på din brystkasse, din halvfede pik og mine bryster. Jeg løfter mine olierede bryster op, klemmer dem, slikker på mine brystvorter og putter din pik imellem dem. Jeg kigger på dig, slikker og sutter på pikhovedet. Du nyder det, for jeg kan se, din pik bliver mere og mere stiv. 

SEX I DAG?

Jeg kører min bryster op og ned med din pik imellem. Du begynder at spænde i kroppen og bliver dejlig liderlig.  Jeg elsker dit sultne blik.

Når brysterne kører ned, kommer din pik til syne og jeg tager dig i munden hver gang. Du rokerer uroligt på stolen, jeg ved, at du gerne vil have fat i brysterne, men det kan du ikke. Jeg har bundet dine arme bag din ryg. Jeg har magten.

Hvis jeg fornemmer, du nærmer dig klimaks stopper jeg med det samme, inden jeg igen fortsætter med at masserer din pik med mine bryster og mund. Der er precum på pikken, og jeg slikker og pirrer.

Jeg rejser mig og sætter mig på dine lår, så jeg kan mærke din pik bag mine røvbalder.  Jeg kører mine bryster rundt i dit ansigt, og klemmer ansigtet imellem. Du kan ikke få vejret. Jeg venter lidt og slipper.  Du gisper, og jeg presser mit bryst i din mund. Sut! befaler jeg

Med hånden holder jeg din pik tæt mellem balderne mens jeg bevæger mig op og ned. Du sutter løs og jeg skifter bryst. Jeg løfter mig lidt og lader pikke køre mellem skamlæberne, men du må ikke endnu.

Jeg kysser dig,  nyder dit længselsfulde liderlige kys. Du forsøge at stikke din pik op i mig ved at løfte dit underliv. Nu er jeg nødt til at binde dine ben fast til stolen.
Jeg giver dig et blindfold på også. 
Og jeg nyder synet af dig, som du sidder der. Det er sgu smukt.

Jeg sætter mig mellem dine ben igen. Slikker dine glatbarberede nosser blidt.
Tager er fast greb om din pik, kæler dit pikhovede med min tunge. "Mmmmm du smager godt", hvisker jeg. Jeg tager fat længere nede på pikken, fugter mine læber og presser dem let sammen, så de strammer om din pik. Kun 1/2 cm ad gangen indtager du min mund.

Liderligheden driver af dig. Jeg skal stadig ikke arbejde for hurtigt,  for så kommer du. Jeg vil trække dig, så længe jeg kan.

Jeg slikker dig langsomt op ad skaftet. Langsomt mens jeg har dine nosser i min hånd. Din pik er nu så hård, den får et blålilla skær. Fantastisk syn. Jeg elsker din hårde kneppeklare pik.

Jeg spytter på den og bruger hånden lidt, inden jeg igen tager dig i munden. Jeg tager dig helt i bund, hvilket ikke er helt nemt. Jeg skal virkelig slappe af. Jeg gagger på din pik, og det elsker du.. jeg venter lidt og tager dig i dybden igen.

Jeg ved ikke, hvor længe du holde igen. Jeg vil lige nå at mærke dig. Sætter mig på dit skød,  fører din pik hen til min fugtige fisse, tager fat i dit hår og trækker det bagover og glider ned over din pik I langsomme ryk. Du stønner lidt og siger "knep mig nu ", og jeg trækker mere i dit hår. Jeg bestemmer.

Jeg har dig helt inde nu, og det er så lækkert. Det har jeg ventet på. Mit underliv vugger frem og tilbage,  og jeg skal selv holde igen for ikke at kneppe dig for hårdt.

Jeg fjerner dit blindfold, så du kan se med. Vender mig og sætter mig med røven mod dig. Bukker mig frem og læner mig mod bordet og tager fat i det. Langsomt glider jeg igen ned over din pik,  og nu har du frit udsyn. Dine ben sitre, og jeg kan mærke, at du gerne vil kneppe igennem. Jeg retter mig op og rider lidt hårdere.  Brysterne skvulper op og ned . Fuck ja, det er godt.

Jeg skynder mig ned mellem dine ben, tager godt fat i din pik og spiller den mens jeg sidder klar med tungen ude. Det går hurtigt,  og du sprøjter spermen i ansigtet på mig. Jeg slikker mig om munden og løsner dig. Jeg rejser mig og vender ryggen til,  og så mærker jeg et fast greb i min arm. Du er slet ikke færdig...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.