Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at siden min første smukke oplevelse med en kvinde, har der været flere i kølvandet. Jeg forstår da i den grad godt, hvad mænd finder så tiltrækkende ved mit eget køn.

Der gik knap 3-4 måneder efter min debut, da der på min arbejdsplads, startede en ung smuk kvinde. Nu kan smuk defineres, men for mig er det først og fremmest i øjnene. Denne her kvinde havde et blik, som påvirkede både mænd og kvinder. Det var helt tydeligt.

SEX I DAG?

Izabella, præsenterede hun sig, da hun rakte hånden frem. Jeg hilste tilbage, og skulle tage hånden til mig, men hun holdte den fast liiige lidt ekstra tid samtidig med , at hun fastholdte mit blik. " Dejligt at møde dig" , sagde hun. Det gav et sug hele vejen fra min hånd ned i mit underliv, og jeg vidste, at her lå en udfordring, uanset hvad resultatet blev.

Vi skulle arbejde en del sammen, så jeg kunne ikke rigtig undgå hende. Det havde jeg så heller ikke lyst til, for jeg nød den fornemmelse, min krop fik i hendes nærhed. Værre blev det, når hun stod tæt ved mig, og hendes hånd strejfede min, eller når hun kiggede mig insisterende i øjnene eller... ja bare når jeg så hende.

Der var vel ingen udvej, når man tænker tilbage på det. Vi var to varmesøgende missiler som måtte kollidere. To magneter, biler uden bremser,,, kald det hvad du vil, vi kunne ikke undgå at havne i samme seng.

Vi havde begge arbejdet over. Jeg var træt og helt færdig. Izabella foreslog, at vi tog lidt at spise sammen. Vi blev hurtigt enige om, at det var lidt mere afslappende hjemme hos hende. Så kunne vi slappe af og sidde med benene oppe. Jeg fik ringet til min mand, som synes, det lød som en god idé.

Jeg kører efter hende gennem byen og parkere foran et byhus med flere lejligheder. Vi får låst os ind og bestilt pizza og åbner en flaske rødvin. Vi får næsten tømt flasken inden pizzabudet kommer, og det kan jeg godt mærke i mine kinder.

Efter maden rydder vi op, og Izabella går på badeværelset. Jeg kan høre, at bruseren tænder derude, og tanken om hende nøgen starter en lille kædereaktion i min krop. Det er både en varm følelse og en løftet pegefinger om, at det er jo min kollega.

Izabella træder ud fra badeværelset med et håndklæde om sit hår og sin krop. Hun tilbyder mig et bad, og jeg når at sige ja, inden jeg får tænkt mig om. Jeg får klædt mig af og hopper ind og tager et varmt bad. Det var faktisk ret godt oven på en travl dag.

Inde i stuen har Izabella slukket lyset og tændt mange stearinlys og fyrfadslys. Mine øjne skal lige vænne sig til mørket, og så kan jeg se omridset af hende i sofaen. Hun har fået redt sit hår og taget et corsage på med hofteholdere og netstrømper på. Wauw hvor ser hun lækker ud.

Jeg går hen mod hende, og hun rejser sig op. "Er jeg helt galt på den, eller føler du også, vi er tiltrukket af hinanden". Jeg synker en klump og formår kun at nikke. Der kommer ingen lyd ud af min mund.

Hun tager min hånd og trækker mig ned i sofaen. Hun fjerner en tot hår fra min ansigt og kigger intenst på mig. Så nærmer hendes ansigt sig mit, og hendes varme bløde læber presses let mod mine. En varme breder sig lynhurtigt, og jeg mærker mine kinder blusse.

Jeg sætter mig over hendes ben, så jeg har front direkte mod hende, og vi snaver kort sagt. Det ene lange kys afløser det andet, og det er som om, jeg slet ikke kan kysse hende nok. Hendes hænder omslutter mine bryster og hun klemmer dem let. "Åh Gud, hvor er du dejlig", siger Izabella.

Hendes hænder bevæger sig pludselig grådigt rundt på min krop. Fingre, hænder og læber og hun kigger så tændt på mig. "Jeg skal have dig NU", siger hun helt forpustet og vælter mig om i sofaen. Mine ben spredes til begge sider og hun begraver ansigtet i mit skød.

Hun slikker fså godt, og min vejrtrækning stiger. Hun lader to fingre glide ind i mig og bevæger dem fast mod mit g-punkt. Holder igen og lader fingrene lege med min klitoris og fingerknepper mig igen, og hun fortsætter på skift. "Åh Izabella, det er så godt", stønner jeg, inden jeg sprøjter mine safter ud over hendes hænder.

Min krop småkramper orgasmen ud i små ryk, og jeg føler den brusende fornemmelse i kroppen. Hun lægger sig ind over mig og kysser mig. Jeg vælter hende om på siden, og beder hende lægge sig på alle fire. Så kan jeg sætte mig bag ved hende og slikke både hendes fisse Hvis jeg ikke var tændt i forvejen, så var jeg det nu. Tungen og den varme mund gør det og frække røv.

"Årh Vienna, det har du prøvet før", klynker hun. Det har hun da ret i. Jeg ved , hvad der er godt. Jeg fingerknepper hende lidt fast og hurtigt, og hun kan lide det. Hun vrider sit underliv og vipper let med det, som om at det ikke kan gå hurtigt nok eller hun ikke kan få nok.

"Izabella, leg med din klit for mig", siger jeg. Hendes ene hånd finder hendes klitoris, og hun begynder at rotere hurtigt med to fingre. Jeg spytter på hendes frække hul, og lader to fingre lege let for at få hende til at løsne op. Jeg lader min tommeltot glide lidt ind, og hun sukker højt. "Mere, please" , siger hun.

Jeg erstatter tomlen med to fingre, og presser dem let ind mens jeg bevæger dem ud og ind. "Er det dejligt frække?", spørger jeg hende. "Ja, ja mere for pokker" klynker hun. Jeg øger tempoet og fingerknepper hendes røv og giver nogle faste klaps samtidig. Endelig skyder hun ryg og nærmest skriger sin orgasme ud.

Hun sætter sig foran mig og siger grinende , "havde jeg vidst, at der var så god sex i dig, så var jeg hoppet på dig for længe siden". "Jamen vi er jo slet ikke færdige" , tilføjer jeg og kysser hende.

Jeg er sulten efter at udforske hende noget mere. Finde hendes erogene Zoner, pirre hende og nyde hende. Jeg går ud på badeværelset og finder 2 knæstrømper i nylon. Hjælper hende blidt ned på ryggen og binder hendes hænder sammen. Den anden strømpe blindfolder jeg hende med. På alle 4 over hende begynder jeg at kysse og slikke hendes krop. Starter ved halsen, kinder, mund, bryster, arme, hænder mave, inderlår og igen hendes skød. Hun sitrer helt, og vejrtrækningen er igen let. Hun har en dejlig smag og duft, som pirrer mine sanser voldsomt.

Jeg kravler videre hen over hende og stopper, da jeg netop kan sænke mig over hendes ansigt. Blidt lader jeg min fisse ramme hendes mund, mens jeg læner mig frem og holder hendes arme. Hun begynder straks at slikke og sutte alt, det hun kan. Min lyst vil ingen ende tage, og jeg skal virkelig beherske mig for ikke bare at gnubbe mig i hendes ansigt.

"Lad mig gøre noget", siger hun pludselig. "Læg dig ned på ryggen og vent". Jeg gør, som hun beder mig om og lukker mine øjne. Jeg kan høre, hun kommer tilbage og sætter sig mellem mine ben. Noget koldt olie rammer min klit og løber ned mellem skamlæberne. "Uh" nærmest hviner jeg ved det kolde gys.

Izabella begynder at udvide mig med sine fingre skiftevis med at hun leger med min klit. Det føles så overvældende, når jeg mærker , hvordan hun mere og mere udvider min fisse. Det er en blanding af , at det er alt for meget og vov lige at stoppe. Så kommer hånden på plads, og hun fister mig så det løber ud af mig.

Mine fingre finder klitten og jeg finder en god rytme, mens hun knepper mig så godt med sin hånd. "Fuck Ja" nærmest brøler jeg ud, da jeg kommer igen. Min skede trækker sig sammen, så det næsten er svært at få hånden ud.

"Bliv liggende" siger Izabella. Jeg mærker olien igen, og derefter noget som presser sig på igen. Jeg lurer lidt, og hun smiler grinende til mig. "Jeg skulle bare gøre dig klar til denne her" , og så viser hun mig den største gummipik, jeg har været i nærheden af.

Ubeskriveligt... jeg bliver langsomt men stødt fyldt mere og mere ud, og jeg har bare lyst til at blive grovkneppet af den store gummipik. "Er det godt skat" , spørger Izabella. "Godt, ja gu er det godt, knep mig så" råber jeg.

Izabella øger tempoet med gummipikken , og jeg bliver kneppet som aldrig før. Det er lige før jeg ser stjerner, da jeg må overgive mig til endnu en orgasme. Jeg ligger helt udmattet og med en øm fisse og nærmest bare mærker hvordan efterveerne af orgasmen rykker i min krop. Jeg opdager slet ikke, at Izabella har puttet sig ind til mig, før hun kysser min kind.

Vi ligger lidt i stilheden og bare nyder det. Jeg kunne have ligget der resten af natten, men er nødt til at tage hjem til min mand. Jeg rejser mig og går i bad, og hun følger med. Vi lader vandet bare falde på vores kroppen, mens vi kysser og kærtegner hinanden.

Jeg sætter mig på knæ og spreder hendes ben. Med vandet løbende og kildende ned over hendes krop, slikker jeg grådigt hendes fisse. Jeg suger i klitten, udfordrer dens følsomhed og slikker lidt hårdt på den bagefter. "jajajaaaaaaaaa" sukker hun, mens hun i sin orgasme presser mit ansigt mod hendes fisse. Det er så frækt at høre og mærke hende komme.

Vi får badet os færdige og må tage afsked. Det bliver helt bestemt en anderledes arbejdsdag, vi møder op til. Jeg vil i hvert fald have hjernen fyldt med adskillige frække scenarier med hende i.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.