Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Solen skinner på denne vidunderlige sommerdag. Ikke dårligt på en fridag. Jeg er alene hjemme, og jeg skal nyde det i fulde drag. Børnene har ferie men er taget med mine forældre i sommerhus, og min mand er på kursus til i aften. Så dagen er min egen.

Jeg vågner kl. 8.23 ved fuglenes kvidren, og jeg lister ud i haven med en kop te. Jeg trækker vejret helt ind, og jeg nyder duften af sommer. De dejlige blomster pirrer min næse, og jeg tager en runde i haven og nyder deres skønne farver. Det vil være dejligt med et bad, og jeg går ind med tekoppen og går på badeværelset. Badekåben hænger jeg på plads, og tænder vandet. Temperaturen passer, og jeg lister ind i brusekabinen. Vandet er forløsende på krop og sjæl. Jeg vasker mig grundigt og giver mig god tid. Ingen kø uden for døren i dag, ingen der jager med mig. Bodyshampooen får et stort tryk, så jeg rigtig kan sæbe mig ind. Da jeg strejfer mine bryster, mærker jeg en kildrende gennem kroppen. Jeg tager mig ekstra god tid med at vaske dem, nu da det føles så dejligt. Mine brystvorter stritter hurtigt, selv om vandet har en dejlig temperatur, og jeg lader min ene hånd glide ned mellem mine ben. Jeg tager ved mig selv med hele hånden og trykker. Lysten er i mig, og jeg ærgrer mig pludselig over, min mand ikke er hjemme.

SEX I DAG?

Jeg ved, jeg har dagen for mig. Jeg vil lade min krops lyst arbejde videre og senere, skal den forløses. Krop og hår skylles for sæbe og shampoo, og jeg står ud af brusekabinen og tørrer mig. En fræk tanke slår mig. Hvorfor ikke nyde solen nøgen, nu jeg er alene. Børnene hader jeg er topløs, det er for pinligt. Det kan en mor ikke tillade sig, mener de. Men i dag kan denne mor vist godt.

Jeg går nøgen gennem stuen og ud på terassen. Det er en følelse af at være fræk og slem, som sidder i mig. Her står jeg nøgen, som jeg er skabt i haven, med biler og folk på den anden side af den tætvoksende hæk. Jeg lægger mig på min drømmeseng og smiler for mig selv. Det er svært ikke at lade tankerne flyve mod de frække tanker, når jeg ligger her nøgen. Den blide vind kærtegner min krop, og gør det så mine brystvorter holder sin stivhed. Solen brænder pirrende og brændende på min hud. Jeg bider lidt i min underlæbe, som er et tegn på, at jeg har lyst og endda meget. Jeg spreder benene, så de er på hver side af drømmesengen. Vinden skal også kærtegne min mis, som også vil forkæles. Alle sanser er i gang, og jeg nyder min krops måde at tage indtrykkene til sig.

"Hej, V", lyder en stemme, som afbryder min lille sanseleg. Jeg farer sammen, men da jeg ikke har taget noget håndklæde eller tæppe med ud, kan jeg ikke gemme mig. Markus, en af min ældste søns venner står for enden af min drømmeseng, og han har frit udsyn til hele min krop. Han kigger mig dybt i øjnene, og jeg bliver forlegen. "Hej Markus", fremstammer jeg. " Du hygger dig rigtigt", siger han. "Øh ja undskyld, jeg er alene hjemme", siger jeg. "Så er Søren jo ikke hjemme, jeg ville ellers have besøgt ham", siger Markus ærgerligt. "Nej desværre Markus" svarer jeg, "Der er kun mig". Markus lader blikket slippe mine øjne og lader dem glide ned over min krop. Han kigger længe på mine bryster og fortsætter mod mit skød. Jeg bemærker, hans bukser buler ud ved hans skridt. Hvorfor skulle han dog få stiv pik af at se på mig, undrer jeg mig over.

"Jamen det er da ærgerligt, så er jeg jo kørt forgæves" siger Markus. Jeg får lidt ondt af ham, det er da også synd. Markus er lige fyldt 18, og han er kørt herover i sin nye bil. Eller nye brugte bil selvfølgelig. "Kan jeg ikke hjælpe med noget, nu jeg alligevel er her ?" spørger han. Han har vist ikke travlt med at komme afsted, tænker jeg. Jeg føler mig stadig forlegen over min nøgenhed, og det bemærker han. "Jamen V bliv bare liggende, jeg skal nok lade være med at forstyrre dig. Jeg kan jo bare ordne lidt i fred og ro." Jeg kan ikke sige nej, nu han er kørt forgæves, og må må finde noget han kan lave.

"Jo du må da gerne klippe hæk", foreslår jeg. Den er Markus med på, og jeg rejser mig for at vise ham redskabsskuret. Der er ikke meget plads i skuret, og jeg fornemmer tydeligt, at han står lidt tæt på. Jeg kan ikke aflæse noget i hans ansigt, så jeg ignorerer det. Han læner sig frem og tager hækklipperen. Sikke en duft, som han har. Han dufter af One Million parfumen. Rigtig lækkert. Han kigger spørgende på mig. "Øhh hvad?" Spørger jeg. Han griner let, "Jamen kabelrullen, hvor er den?" Pinligt tænker jeg. At stå der og nyde duften af min søns 18-årige ven.

Vi tager det ud, han skal bruge og bærer det om i haven. "Lad dig nu ikke forstyrre", smiler han bredt. Jeg lægger mig igen, men kan ikke rigtig koncentrere mig om solbadningen. Hækklipperen starter, og jeg kan ikke lade være med at betragte ham, hans rolige bevægelser, den muskuløse krop. Han trækker t-shirten over hovedet, og det var noget af et syn. Under hans t-shirt gemtem der sig en meget flot veltrimmet overkrop, som ikke manglede noget. Skyldfølelsen rammer mig igen, men forsvinder langsomt........ Jo mere Markus mine øjne kan se.

Min tidligere lystfølelse vælter op med fornyet kraft. Den lokker og lokker. Lokker til at berøre mine modne bryster og mit våde skød. Markus går ud på vejen og klipper videre, og jeg kan ikke modstå at lade hånden vandre ned i mit skød. Mine fingre skiller dirrende mine skamlæber ad. Der er meget fugtigt, og jeg stikker to fingre op i min mis. Sååå vådt og modtagelig. Jeg tager mine fugtige finge og finder min klitoris. Jeg begynder at massere den blidt, og det føles dejligt. Jeg spreder benene endnu mere så vinden kan kilde samtidig. Min frie hånd finder mine bryster, og jeg niver mine brystvorter på skift. De stritter hårdt og legende ud i luften. Jeg fugter mine fingre i fissen igen og smører det på mine brystvorter. Mine fingrer nulrer dem håndt, og jeg løfter mit underliv op i liderlighed.

"Noget jeg kan hjælpe med Fru V?" lyder Markus' stemme. Jeg åbner straks øjnene og ser ham stå med et ordenligt jern på i sine shorts. Pinligt, meget pinligt tænker jeg. Han trækker kækt ned i sine shorts, og ud vipper den stiveste og lækre pik, jeg længe har set. Han tager et fast greb om sin pik og vipper med den... "Fru V, jeg kan hjælpe med denne?" spørger han frækt. Han går hen mod mig. Stiller sig lige foran mit ansigt med pikken. "Jamen Markus, vi kan jo ik...." Mere når jeg ik at sige, før jeg har hans pik i munden.

Den frække satan, tænker jeg og nyder den liderlighed, som han vækker. Jeg bliver fandenivoldsk og får en trang til at vise ham, hvordan en moden kvinde kan lide det. Jeg tager ved om hans baller, og begynder at sutte hans unge pik hårdt. Han stønner højt og begynder at støde let mod min mund. Vi finder en fast rytme, og hans stønnen viser mig, han kan lide det. "Fuck, sådan er min pik aldrig blevet suttet", stønner han. Jeg tager et fast greb om pikken og drejer hånden let i rytmiske bevægelser, men min mund sutter på pikhovedet med læberne presset mod den. "Stoop, jeg kommer ,det vil jeg ikke endnu, jeg vil kneppe dig". Markus trækker pikken ud, og hiver mig ned af på drømmesengen.

Min fisse er helt ud til kanten. Markus bider i mine skamlæber. Kysser mig flere steder på mit køn og sætter munden på klitten. Slikker hårdt på den og suger den ind mellem læberne. Jeg vrider mig, men han holder mig fast. Disse stærke arme og den overkrop. Jeg er helt mør af liderlighed og har vildt meget lyst til ham. "Åhh Markus, knep mig", stønner jeg. Markus slikker endnu hårdere, og han får svære og svære ved at holde mig. Det er så dejligt. Han trænger to fingre op i mig og masserer G-punktet, og nærmest med det samme eksploderer jeg i en sprøjteorgasme. Han er ikke forberedt og bliver våd i hele hovedet. "Wow, hvor vildt udbryder han".

Jeg sætter mig op og kysser ham. "Kom, giv mig nu pik", tigger jeg. Jeg vil mærke han stive ungmandspik i mig. Mærke hans saftige liderlighed, hans unge energi, hans frække pik, som står lige ud i luften. "Hva' så tigger du ligefrem om ung pik nu?" spørger han frækt. Han rejser sig op, så jeg sidder på mine knæ foran ham. "Please, knep mig, jeg skal ha' den nuuuuu", tigger jeg. Han løfter min hage med sine fingre, og spørger "Hvor skal jeg kneppe dig V?" Min krop skælver ved han direkte spørgsmål, og jeg rejser mig op. " Markus knep mig i min seng.

" Markus tager min hånd og fører mig ind i soveværelset. "Så V, nu får du pik", siger han og vælter mig omkuld på sengen.Han tager ved mine hofter og vender mig op på alle 4. Med 2 fingre skiller han mine skamlæber, fører pikhovedet an og kører det op i mellem mine skamlæber. "Kom nu Markuuuus", klynker jeg. Med hænderne på hofterne, støder han sig op igennem mit indre. Jeg er så klar, at han ingen problemer har med at komme hurtigt ind, og jeg hviner af fryd. Han knepper mig hårdt og giver mig det, min krop hungrer efter, nemlig at blive kneppet igennem. Følelsen af hans pik, der pumper igennem mit skød, og han appetit på min krop, gør mig helt ør. Hans nosser banker mod min klitoris, og han fylder mig godt ud. Han er ikke den stille type, og han stønner højt. "Hvad så V, er det godt at få ung pik?' spørger han drillende.

Han fortsætter, "Er det ikke bedre end en gammel træt pik?" , "Kan du mærke hvor meget, den vil ha' din fisse?" "Udbore dig og fylde dig med sperm?". Hans vilde snak gør mig så liderlig, jeg ikke kan holde det ud. "Du er min MILF V, jeg skal kneppe dig igen og igen, forstår du?" Jeg taber nærmest forbindelsen, og skriger "Markuuuss, ja jeg er din fisse, knep mig hårdere" Markus tager ved mine skuldrer og tyrer sit lem i bund. "Jeg skriger, hver gang han går i bund. Det er den bedste pik, jeg nogensinde har fået. Han vender mig og trækker mig op og stå.

Trækker mig hen til min kommode, og bukker mig forover. Jeg spreder selv mine balder, så jeg hurtigt kan mærke ham i mig igen. Jeg mærker i stedet en tunge på mit numsehul. Den leger let, og pirrer mig. Så presser han den ind gennem, og det føles så dejligt. Markus spreder mine baller yderligere, og jeg kan mærke, at min fisse åbner sig. Så frækt at være så åben i begge huller, bare klar til at blive brugt.

Markus stikker sin stive pik ind i mig igen, og denne gang mærker jeg noget presse på min frække stjerne også. Han sender en spytklat afsted, som hjælper ham med at smøre, så han kan få to fingre igennem. Markus knepper mig med begge huller fyldt ud, og det er næsten mere, end jeg kan klare. Jeg leger med min klitoris for hurtigere at nå klimaks. Det føles så godt, og jeg kan mærke liderligheden banke i gennem min krop. "Fuck jeg kommer", skriger jeg, og Markus støder hårdere, mens min fisse klamrer sig til hans pik i sine sammentrækninger. "Fuck V - nu får du sperm", og han tømmer sin unge pik op i mig i fede sprøjt.

Han falder sammen over min ryg, mens han puster ud. Langsomt trækker han sig ud, og det giver plads til, at spermen kan løbe med af mit ene lår. Han kysser min ryg blidt, fortsætter op til min nakke, fjerner mit hår, så han kan kysse halsen. Nænsomt tager han fat om mine bryster, trækker mig op og stå. Lader sine fingre glide ned til min brugte mis, og leger med den. Hans fingre glider rundt i sæden, og det føles dejligt. Hans fedtede hånd finder min bryst og pirrer brystvorten. Alle hans berøringer tænder mig igen. Jeg mærker hans berøringer over min krop, og det vækker mig, og jeg kan slet ikke få nok. Jeg er ikke mæt.

Markus vender mig om, han kigger mig dybt i øjenene, "V kunne du lide det"? spørger han. "Ja Markus, ja jeg vil have dig igen" sukker jeg, "Vil du tage mig"? "Ja V" smiler han frækt, " "men ikke nu". Jeg kigger på ham, ønsker han vil tage mig lige nu - igen. "Jeg vil kneppe dig igen og igen, men nu skal du længes efter mig, som jeg har længtes efter dig", siger han og fortsætter, " V, jeg har hungret efter det her i tre år, og det var bedre end, jeg håbede på".

Jeg kigger på ham med store øjne, tre år.... "Så nu vil jeg tage et bad, og så skal du trænge så meget til min unge pik, at du vil være våd resten af dagen. Han slipper sit greb om mig og går i bad, og jeg står forvirret tilbage. Et væld af følelser kommer ind over mig. Jeg har lige kneppet min søns kammerat i mit eget soveværelse. Jeg sætter mig på sengen og tager mig til hovedet. Min mand, hvad med ham? Han må ikke vide noget. Jeg hører bruseren stoppe, og jeg mærker et sus i maven. Hvad mente ham med det, han sagde?

Jeg stirrer mod døren og giver et helt sæt i mig, da han kommer ud. Markus er ikke længere min søns barnlige ven, han er en veludrustet lækker ung mand, som jeg bare må kneppe igen. "Markus, fortsætter du med hækken en anden dag"? Spørger jeg. "Jatak V, jeg glæder mig allerede, kan vi sige imorgen"? Jeg smiler bredt " Det passer mig fint". Han går over til mig og kysser mig dybt og inderligt, og efterlader mig så med en tændt længsel. Damn der er lang tid til imorgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 93 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.