Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Den skønne tøs Bea ligger fastspændt på maven. Plie og jeg kigger på hinanden og tager hver især fat i en fod. Vi holder fødderne og kilder med vores tunger. Hun er meget kilden, men hun er fastspændt og kan ikke gøre noget. Vores hænder glider op og ned af hendes krop. Nysgerrige og krævende. Enden strutter og åbner op for et smukt syn af en appetitlig glat fisse. Den venter kun på vores omsorg. Hun mumler noget, men vi kan ikke høre, hvad hun siger. Jeg tager hendes gagball ud og giver hende lov til at tale. "Vær nu søde, jeg er nervøs", siger slavetøsen. "Hvad sagde hun?" , spørger Plie. " Ikke noget vigtigt"' svarer jeg og lukker munden på tøsen igen.

Hun får en stort klap i røven, og jeg sætter mig op mellem hendes ben med udsigt til hendes frække fisse. "Kan hun klare det" spørger Plie. " Lidt sent at skifte mening nu, lad os lege", svarer jeg og hælder olie ned af hendes røv og fisserevne. Plie kigger udvalget af legetøj igennem og finder et par dildoer. Hun giver mig den mindste først, vi ved jo ikke, hvor snæver hun er. Plie masserer tøsens baller og krop, og jeg sætter den snurrende vibrator mod klitten. Bea sukker og siger nogle uforståelige lyde. Jeg lader vibratoren lege lidt i revnen og stopper ved klitten ind i mellem. Den kører godt i olien, men tøsens fisse begynder også at fugte nu.

SEX I DAG?

Jeg lader dildoen presse let mod hende fisse og lader den glide ind. Plie har fundet en vibrende butplug og gør den glat med olien. Presser den samtidig mod tøsens stjerne. Åhhh kan næsten selv fornemme, hvor dejligt det må være. Vi begynder begge at kneppe hendes huller med legetøjet, og vi kan se, hun nyder det. Hendes lækre røv stritter lidt mere, og som svar på det, knepper vi hende dybere og dybere med de vibrerende stykker legetøj.

"Hun skal da have mere end det" siger Plie, og hun finder en magic wand, som vi kan ligge under hendes fisse ved klitten. En endnu større DILDO findes og tændes, og en plug i et nummer større også. Med reb binder vi wanden fast til hendes skød, og vi smører legetøjet godt ind. Den nye dildo presser sig godt på, men hun ender med at tage imod. Jeg kører den helt i bund. Plie tager pluggen og fører den nænsomt ind gennem hendes ringmuskel. Der er lidt modstand, men også her giver tøsen efter.

Vi fylder hendes to huller op igen mens wanden arbejder vibrerende og kraftigt. Beas vejrtrækning bliver hurtigere og hurtigere, dildoen i fissen glider lettere med hendes egen løbende saft. Det er så liderligt at se hende blive mere og mere tændt af vores behandling af hende. Plie og jeg kigger kælent på hinanden og kysser hinanden hen over vores arbejde hænder. Vi fjerner dildoen og pluggen og lader istedet vores tunger lege med hende. Plie slikker den frække og let udvidede stjerne. Jeg slikker de løbende safter af hende og stikker min tunge så langt frem, jeg kan. Den magiske tryllestav har gjort hende godt mør, og da vi krævende slikker og smager hende, eksploderer hun i sin første orgasme. Kroppen kramper og hun kan ikke anden end ligge fastspændt.

Plie og jeg lader vores tunger fange hinanden i et kys, og vi kan begge smage Beas safter i kysset. Den frække tøs ligger og laver små klynk, men vi fortsætter med at lade wanden snurre. Endnu en gang fylder vi hendes huller op, og lader hende ligge med det. Hun får et par klask på ballerne som belønning.

Vi kigger os omkring på de andre, og ser at Erik igen sidder med en stiv pik og liderlige klare øjne. Han er da utrolig. Vores unge fyr Jan står og kigger på os, stadig med lidt sædrester om munden. Det klæder ham dog. Mon ikke han trænger til at slippe fri af gabestokken lidt? Plie åbner op, og vi lader ham strække sig efter den lange tid i en træls position. Han er så smuk. På en måde er det lidt -nej meget dejligt - at udsætte denne smukke fyr for slemme ting for at krakelere den perfekte facade.

Plie fører ham hen og låser hans hænder fast i loftet. Brune øjne, brunt hår, lidt skægstubbe, og dejlige læber. Han er trænet, men ikke for meget, lige præcis perfekt. Jeg går hen og lader mine fingre kærtegne hans overkrop. Denne ungdomlige fasthed i kødet. Det frække blik og smil med de flotte hvide tænder. Var det ikke 18-19 år han er? En fræk knægt med trang til at udforske skyggesiden ved sex. Det skal han da have lov til. Dog er hans røv for lidt brugt. Den er lysebrun, slet ingen rødme. Hans anus stram og jomfruelig. Alt i alt en gave til Plies og min store eventyrlyst.

Jeg bider let i hans brystvorter. Plie kærtegner samtidig hans baller med en pisk. Han er virkelig lækker, og både Plie og jeg har lyst til at få så meget nydelse som overhovedet muligt ud af ham. "Mon han nogensinde har fået suttet pik ordentligt"? Spørger jeg Plie. Som svar stiller hun et nyt spørgsmål, "Mon han nogensinde har haft noget inde i sin røv"? Plie og jeg er nødt til at prøve os frem og finde svarene.

Jeg sætter mig på knæ foran Jan, og hans stive pik står lige op. Så appetitligt. Jeg glæder mig til at mærke ham i min mund. Jeg holder på hans hofter og slikker på hans glatte nosser. Slikker rundt om roden på pikken og op af skaftet. Så stiv og flot. Jeg lukker mine øjne og lader min mund omslutte det spændte pikhoved. Varmen løber gennem min krop, og jeg kan næsten mærke min puls i mit skød, så godt er det at mærke ham i min mund. Han smager af en blanding af sæbe og pik.

Jeg lader min mund glide ind over pikken, og kan ikke lade være med at presse ham i bund i mig med det samme. Så godt føles det. Jan giver et støn fra sig, da min mund er fyldt med hele hans pik. Jeg sutter hans pik blidt, men fast. Han stønner mere og mere og det er svært at fortsætte uden at røre ved mig selv. Mine fingre finder min våde sprække og jeg masserer min klitoris i mens. Plie kan se at jeg er vildt liderlig, og hun kommer om og styrer mit hovede over ungmandspikken.

Jan er liderlig, jeg er liderlig, og jeg kan fornemme på Plies faste hænder, at hun også tænder mere og mere. Plie henter kneppemaskinen og stiller den an bag mig, justerer den hen mod min fisse. Jeg ligger på alle fire. Hun smører den godt ind og stikker den ind i mig, og tænder den heftige maskine. Går om bagved Jan og udvider hans jomfru røv og knepper den med to fingre. Følelsen af den kraftige pik bagfra, Jans pik i munden som igen og igen fylder mig op, begynder at give varme i kroppen. En brusende fornemmelse summer rundt indtil den indkapsler sig til en eksplosion af orgasme, så voldsom jeg næsten kollapser. Plie holder mig fast på Jans pik og i det samme eksploderer han i min mund. Flere kaskader med sæd pumper ud i min mund. Jeg sluger det bedste, jeg kan, men det løber ud af mine mundvige. Plie tager spermen og masserer det ud over mine bryster og hjælper mig ned på ryggen.

Plie tager Jans fedtede pik i munden og sutter ham ren for sperm og mit mundvand. Hun får selv indfanget kneppemaskinen og bliver kneppet godt igennem også med Jans pik i munden. Det er et smukt syn fra der, hvor jeg ligger. Jeg er glad for, vi stadig har tid i legerummet, for jeg har fået en dejlig fræk idé, vi lige skal nå.

Fortsættes i Legen 4

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.