Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er fredag aften, og jeg kommer træt ind af døren. Jeg møder min mand, som står i entréen med overtøjet på. Pokkers, jeg har glemt, han skal på drengeweekend. Helt uforberedt står jeg der og må sende ham afsted uden at have en aftale selv.

Jeg får sagt farvel og går ind i vores dagligstue. Nyder stilheden et øjeblik, men så bliver det alligevel for stille. Jeg er øm i nakke og skuldre, jeg er træt, men samtidig har jeg behov for, at der skal ske et eller andet.

SEX I DAG?

Min uge er ellers pakket nok, så det er ikke fordi, jeg keder mig. Travlt job i en modebutik på fuldt tid er min beskæftigelse. Min mand og jeg er også aktive i fritiden, vi går til badminton sammen og har også interesser hver for sig. Selv om vi begge nu er fyldt 30, er der stadig ingen børn, det har ikke føltes rigtigt endnu. Når nu min mand tager afsted en hel weekend, så skal der da også ske noget her hos mig. Hvad skal jeg finde på ?

Jeg ringer til Rikke, plager hende om en bytur, men hun skal spise hos svigerforældrene. Typisk. Men Mia, hvad med hende...? Hun tager slet ikke telefonen.. Det kan være lige meget. Jeg tager lokalavisen og bladrer lidt rundt....Jeg finder en annonce. Hmm ny massør i byen , som kører ud til folk endda. Chris Nielsen... Det må være en vildt muskuløs fyr, solbrun og... Jeg er pludselig i gang med at ringe op, og det kommer helt bag på mig selv. " Chris Nielsen Massage" lyder en blød kvindestemme. Jeg går helt i stå. En kvindestemme! Jeg overvinder min forbavselse og får lavet en aftale en time efter.

Så må jeg hellere komme i bad. Jeg nyder badet, for det er veltrængt efter en lang arbejdsdag. Duften af jasmin spreder sig med den varme damp på badeværelset. Min yndlingsduft, det er en gave fra min mand til vores bryllupsdag. Han er fuld af overraskelser, min kære mand. Jeg lukker for vandet, pakker mit hår ind i håndklædet og tørrer min krop. Det er dejligt forfriskende med et bad. Jeg tørrer lidt af spejlet, så jeg kan se mit spejlbillede, smiler til mig selv ved tanken om den kommende selvforkælelse. Mens mit hår tørrer går jeg ind i stuen og tænder stearinlys og gør det hyggeligt.

Jeg reder mit lange hår, og jeg når lige at blive færdig, da det ringer på døren. Jeg åbner, og udenfor står hun. Skønheden. En smuk lysebrun kvinde. Hun har brune øjne, fyldige læber og sit krusede hår samlet i en hestehale. Hun har en hvid stram t -shirt på, som sidder stramt på hendes C-skål af faste bryster. T-shirten stumper over buksekanten, og man kan ane det faste maveskind Chris rækker hånden frem, og siger sit navn. Hun bukker sig ned efter sin taske og jeg kan se den velformede røv. Jeg må være træt, hvad sker der for mig? Det er en kvinde, jeg checker ud i min egen entre. Jeg ryster let på hovedet for at blive mig selv igen og byder skønheden, jeg mener massøren indenfor.

En eksotisk duft rammer mig, da hun går forbi mig. Chris trækker massagebriksen ind i stuen og gør klar til, at jeg kan ligge der. Jeg fjerner håndklædet, og jeg kigger lidt genert på Chris. Jeg havde forventet, at hun som en professionel ville stå med ryggen til, men hun står tværtimod og stirrer på mine store bryster med munden lidt åben. Jeg bliver forlegen og skynder mig at lægge mig på briksen. Hun lægger håndklædet over min røv, og jeg sitrer, da jeg mærker hendes fingerspidser røre min lænd. "Er du klar til noget forkælelse?" Spørger hun. Jeg bliver varm og skamfuld ved tanken om mine tanker...og jeg får fremstammet et lavt "ja". Om jeg begriber, hvad der sker i min krop. Lyst! Lyst til den smukke kvinde, som står og læner sig mod briksen, parat til at give mig massage. Hvad med min mand? Jeg er til mænd.. Så hører jeg en flaske blive åbnet, hænder der varmes op og så mærker jeg de blødeste hænder på min ryg.

Chris begynder at smalltalke og spørge ind til mig. Min alder, ægteskabelige status, interesser osv. De bløde hænder masserer min nakke, løsner de mange spændinger. Det føles enormt dejligt, og jeg overgiver mig langsomt. " Du holder dig virkelig godt" siger hun pludselig. Hendes hænder glider nedad min ryg, tager ved min lænd, glider i siderne mod armhulen og strejfer mine bryster. Jeg gyser, hvad er det hun gør? Der kommer mere olie på hendes hænder. Hun masserer videre og strejfer igen mine bryster. Det kilder i min krop, og jeg giver et gisp... Jeg synes, det lyder, som om jeg kan høre hendes åndedræt. Let og forhøjet. Hendes hænder nærmer sig mine balder, det var vist under håndklædet. Du virker lidt spændt, siger skønheden, jeg får kun fremstammet et hæst øhh, og hun har allerede fjernet håndklædet og er begyndt at massere min røv.

Du trænger til en omgang massage her på, siger Chris, og lader sine olierede hænder tage fat i mine balder. Hun masserer fast og bestemt. Føles som om, hun kræver ind, tager selv og vil have. Hun spreder også mine ben lidt bestemt og tager mere olie på hænderne. Masserer mine inderlår, lår men bruger ikke så lang tid på det, før hun igen arbejder sig opad mod mit skød. Jeg føler mig varm i ansigtet og tænker på, om hun mon kan se, at jeg er våd. For min fisse er blevet våd, og pulsen dunker hårdt i mit skød. Hendes fingre arbejder sig tættere, og hendes fingre rammer min ene skamlæbe, og jeg giver et sæt. Igen mærker jeg hendes fingre, men denne gang bliver de ved min fisse. Hun tørrer den saft af, der er trængt ud gennem min revne, og jeg kan høre lyden af et smask. Hun suttede på sin finger. Med min saft på. Hvor liderligt.

Jeg spreder mine ben så langt fra hinanden som jeg kan. Hun tager om min fisse, som var det en håndfuld. Jeg sukker dybt. Hun kærtegner min lyske, mine ydre skamlæber, mine indre skamlæber. Jeg klarer det ikke, hvor er det dejligt. Blodet bruser rundt i min krop. Jeg føler, jeg svæver, og at jeg er i denne Gudindes magt. Chris stikker to fingre op i min våde grotte, og jeg giver et dyyyybt suk. Hvor er det skønt. Hun begynder at bevæge dem frem og tilbage stille og roligt, men med fast rytme. Jeg magter ikke at sige fra. Det her burde ikke ske, men jeg har overgivet mig. Jeg flyder ud i ét med min krop, bølgerne banker ind over mig, og jeg får den skønneste orgasme, jeg nogensinde har fået. Krampende, gispende, stønnende, overgivende og lykkelig.

Jeg ligger helt stille, og jeg ved, jeg skal have vendt mig om og set denne nye situation i øjnene. Jeg vender mig på bordet og ser den eksotiske skønhed. Hun kigger intenst og liderligt på mig, og det tænder mig med det samme igen. Jeg sætter mig op, så jeg sidder på briksen. Chris stiller sig lige foran mig. Jeg må bare føle og mærke hende. Aldrig før har jeg kysset eller følt en kvindes krop, og nu sidder jeg her fyldt med begær og hungrer efter hende.

Jeg trækker hende ind til mig, helt tæt. Rækker min hånd frem og aer hendes kind. Hun vender sit ansigt og kysser hånden blidt. Jeg kærtegner hele hendes ansigt, jeg vil mærke hver en millimeter af dette smukke menneske, jeg vil dufte hver en duft, smage hver en nuance. Mine nysgerrige fingre finder hendes mund. Disse fyldige læber, de ser så indbydende ud. Mine fingre løber ned af halsen og stopper op. Hun bøjer sig frem og kysser mig dybt og inderligt. Hvor blødt og fantastisk.

Hun sutter på mine læber, leger med min tunge, kysser mig grådigt. Med prikkende hud over hele kroppen, bliver det så for meget, at jeg ikke kan få nok. Jeg slipper mine hæmninger, kaster mig ud i min lyst og tager fat i hendes ansigt. Jeg kysser hende tilbage så ivrigt at vores tænder støder sammen, og jeg begynder at ryste af liderlighed.

Jeg løfter hendes t-shirt over hovedet. Smuk, nærmest fuldendt står hun der halvt påklædt eller rettere afklædt. Jeg trækker hende bukser ned, og mit ansigt kommer tæt på hendes køn. Jeg går i stå, og jeg stikker mit ansigt ind mod hendes fisse. Hendes ben er let adspredte, og jeg mærker uden på hendes trusser. Fugtige,, jeg smiler ved mig selv... Chris bukker sig og kysser mig, og nu kan jeg ikke få,tøjet hurtigt nok af hende. Vi nærmest flår det sidste tøj af i fællesskab, og er endelig nøgne sammen.

Vi synker ned på gulvet. Ænser ikke det er blevet mørkt, og at stuen nu kun er oplyst af stearinlys og en enkelt lampe. Vi begraver os i endnu et kys, før hun vender mig ryggen. Hun kravler op og sætter sig på min mave. Sidder bare frækt der med de kyssebare læber og struttende bryster. Jeg løfter begge arme op og omslutter brysterne. Brystvorterne er stive, og jeg kan mærke dem på indersiden af min hånd. Jeg trækker hende ned til mig, så jeg kan nå brystvorterne med tungen. Hvor er det lækkert at mærke, hvordan de stivner endnu mere i leg med min tunge, og samtidig høre hendes stigende åndedræt.

Chris løfter sig op og rykker sig lidt ned. Kysser mig dybt og begynder at kysse mig på halsen. Jeg får en kildrende fornemmelse gennem hele kroppen. Hun forsætter med sine kys ned af min krop, rundt om mine bryster men ikke på brystvorterne. Ned af maven mod mit smaskvåde skød. Min fisse sukker efter at blive indtaget af hendes mund, men hun kysser videre ned af lårene, mine fødder, mine tæer...

Jeg er så tændt, og jeg kan se hendes øjne gløder også. Hun kravler op af mig og samler mine bryster med begge hænder og giver sig til at sutte på dem. Hun slikker, bider og nærmest spiser mine store bryster, og jeg kan næsten ikke bære al den lyst. Jeg tager mine arme over hovedet, bider mig i underlæben og er så klar. Hun rykker ned og begraver sit ansigt i mit skød. Jeg gisper højt. Hun slikker hårdt imellem revnen op opad. Åbner op for min klitoris med sine fingre og sutter på den. Slikker rundt om og direkte, og det er helt overvældende med al den stimuli. Chris tager sin ene finger i mit forbudte hul, og stimulerer det hurtigt mens hun slikker. Det er vildt og fantastisk, og med lynets hastighed kommer jeg igen. Fuck fuck fuck fuck råber jeg ud i stuen, men hun bare fortsætter.

Jeg lander igen, og jeg vil gerne give hende det samme. Vælter hende om på ryggen og beder hende ligge stille. Jeg henter min vibrator og glidecreme og lægger det klar ved siden af os. Hun må lægge sig i frøstilling. Jeg placerer mit hovedet mellem hendes ben, og jeg tager mit første slik nogensinde i en kvinde. Hun smager frugtig og syrlig i en kombination. Hun smager frækt. Hun er helt glat, og jeg slikker hende grundigt og over det hele. Finder hendes klit, som er hævet, og jeg prøver mig frem... Slikker på den, sutter, suger for at finde ud af hvad hun kan lide. Jeg kan høre, hun kan lide, det jeg gør.

Jeg tager min vibrator og tænder den. Den her lilla bandit med orgasme garanti, tænker jeg hurtigt, inden jeg sprøjter en klat glidecreme ned midt på revnen. Hun giver et spjæt, det er koldt creme. Jeg smører det lidt ud på hendes skamlæber og på vibratoren. Jeg presser vibratoren ind og ud i stødvise og lette bevægelse, og jeg hører med det samme, at det har effekt. Hun snapper efter vejret, og tager begge hænder om mit hovedet og presser det ned mod hendes våde fisse..Slik mig, hvisker hun, Slik mig.

Min tunge cirkulerer rundt om klitten, men rører den ikke direkte. Men bred tunge slikker jeg på hendes skamlæber, mens jeg holder vibratoren inde i hende. Hendes ophidselse rammer mig og går i min krop, og vi har forbindelse med hinanden på et andet niveau. Jeg slikker videre hårdt og nu direkte på klitten men jeg knepper hende med vibratoren. Jeg kan høre, orgasmen bygger sig op, og jeg arbejder hårdere med tungen., jeg tager vibratoren ud, og kører fingrene på hendes G-punkt, og kort efter bliver jeg druknet i hendes safter. Jeg bliver både stolt, taknemlig og tændt på én gang, da det er en vild oplevelse.

Hun sætter sig op, og vi kysser hinanden inderligt i et vådt og fedtet kys. Chris tager mig i sine arme og holder om mig og aer mit hår. Sådan sidder vi længe, hvor jeg slet ikke har fornemmelse for tid og sted. Vi udveksler ikke mange ord, blot kærlige blikke, lette kys og kærlige strøg.

Jeg er faldet i søvn, og jeg vågner ved, at Chris aer min kind. Jeg er klar til at køre,,siger hun, "Jeg har pakket sammen." Fortumlet og forvirret sætter jeg mig op, og kommer i tanke om, hvad jeg lige har lavet med denne smukke skønhed. Jeg rejser mig og følger hende ud til døren. Jeg havde lagt penge frem til hende på min bord, men de ligger der stadig. Oven på pengene er der en seddel med et telefonnummer. Jeg smiler for mig selv...

Chris har åbnet hoveddøren og er på vej bed Min morgenkåbe snupper jeg i farten og smyger om min krop, og går med ned på gaden. Jeg kan ane solen stå op i horisonten. Chris pakker bilen og kommer hen og kysser min kind let. Tak for denne gang, siger hun, går tilbage til bilen, sætter sig ind og kører. Mit blik følger bilen ned af gaden, og jeg står der, midt i det hele, mens solens første stråler rammer mig og føler, at jeg er blevet kysset af en engel.

Sender en tanke til min Muse :-*

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.