BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie er en selvstændig fortsættelse til "Da jeg blev tvunget til at gå i strømpebukser"

De følgende 2 uger efter vores besøg i Kvickly (hvor jeg havde prøvet strømpebukser) havde min kone Mia og jeg den bedste sex i lang tid. Mia fandt hurtigt ud af strømpebuksers virkning på mig. Hele weekenden havde vi bare været hjemme, og jeg havde nydt at have strømpebukser på. Da jeg kom ud fra badet mandag morgen og var klar til at tage arbejdstøjet på, lå der et par hudfarvede strømpebukser ovenpå resten af mit tøj. Det var opfordring nok. Sjældent har jeg haft så stiv en pik så længe, mens jeg har været på arbejde.

SEX I DAG?

Heldigvis har jeg eget kontor, så normalt ville ingen se, at mine bukser sad stramt i skridtet, medmindre jeg bevægede mig udenfor- og det kunne jeg heldigvis selv afgøre. Jeg er nu sikker på, at nogle af mine kollegaer (i hvert fald de kvindelige) på den anden side af min dør, ville have kigget sultent på min bule. Det hjælper nok også, at jeg er en mand i min bedste alder, dvs. sidst i 30erne og i øvrigt ser rimelig godt ud. Jeg er 187 cm høj og vej omkring de 90 kg. Jeg vil ikke sige at jeg er formet som et Y, men det ligner. Fedtprocenten er overraskende lav, indtil man ser kroppen uden tøj, hvor man ser de meget markerede muskler.

Min dejlige kone Mia fik nu den idé, at jeg godt kunne holde hende opdateret om min dag og ikke mindst om, hvordan min pik havde det. I starten var det blot med ord, men senere skulle jeg også sende MMS'er og snapchats, så hun kunne se, at DEN havde det godt. Hvis DEN hang lidt med næbet, gik der ikke lang tid, før hun sendte nogle gode selfies retur, og så struttede jeg af glæde igen.

Da hun fredag middag sendte et dejligt nærbillede af hendes tydeligt glinsende fisse med beskeden om, at vi igen skulle ud at prøve tøj- eller rettere- at jeg skulle have nyt tøj og at jeg i øvrigt ikke måtte lette trykket, var der dømt stiv pik resten af dagen på kontoret. Kl 14 hastede jeg ud af kontoret og ned til Mia, der ventede i bilen. Efter et meget hedt kys og et kærligt klem på buksen satte hun kursen mod det lokale storcenter.

Denne gang styrede hun os ind i en tøjbutik med både dame og herreafdeling og ind i herrernes bukseafdeling. Efter kort tid havde hun udvalgt 3 par bukser, som jeg skulle prøve. Jeg forsvandt ind i prøvekabinen og trak gardinet for. Mia trak det lidt åbent igen, så hun kunne følge med. Skoene røg af og med lidt besvær fik jeg knappet mine jeans op og trukket dem af. Pikken stod flot frem i de sorte silkematte strømpebukser. Jeg prøvede de nye bukser på, og de sad vel ok. Mia bad mig komme ud, så jeg kunne dreje rundt og præsentere mig, inden jeg forsvandt ind bag forhænget for at prøve næste par på. Det næste par var ret fede, men desværre var det en model med ret korte ben. Jeg kiggede på størrelsen og kunne se at snedige Mia havde fundet et par der var for korte på benene. Og lige mens jeg stod og skulle til at sige noget, kunne jeg høre en stemme, der nærmede sig. Det var en kvindelig stemme, der spurgte Mia, om hun kunne hjælpe med noget. Mia svarede med: "skaat, kommer du lige ud så vi kan se om de passer?". Jeg fik knappet bukserne men nåede ikke at få sko på, før gardinet blev trukket helt fra.

Udenfor stod Mia sammen med en ung ekspeditrice. Hun var ikke så høj, men til gengæld var hun ualmindelig godt skåret. Og nu arbejde hun jo ikke i en tøjbutik for ingenting- tøjet var meget lækkert og sad på den helt rigtige måde, således at kroppen blev fremhævet yderligere. Hun havde en lys silkeagtig skjorte med ¾ ærmer på. Den var knappet lidt op, så man så et flot smykke hun havde om halsen, og på den ene arm sad der en passende armring. Både smykker og skjorte stod i skarp kontrast til hendes gyldne hud. Dertil havde hun en næsten sort stram nederdel, der sluttede midt på de gyldne lår. Det var tydeligt, at hun havde været på ferie for nyligt. På fødderne havde hun et par flotte sko med halvhøje hæle i en farve, der matchede nederdelen.

Få sex i dag

Mit blik vandrede ned til smykket, som havde fundet en naturlig plads i skjorteåbningen mellem hendes ikke ubetydelige bryster, og derfra til et navneskilt, hvorpå der stod Nadja. Nadjas blik var også på vej nedover min krop. Det var som om hun næsten klædte mig af med øjnene, og da de nåede bulen i skridtet, stoppede de helt med at vandre. Hun sagde ikke et ord. Mia havde fulgt med både mit og Nadjas blik og smilede svagt. Så henvendte Mia sig til Nadja og spurgte, hvad hun syntes? Om bukserne sad godt eller om de måske var lidt for stramme i benene. Nadja vågnede af den tilsyneladende trance hun var faldet i, fugtede underlæben med tungen og fortsatte blikket ned af mine ben. Endnu en gang stoppede det helt, da hun nåede til min strømpeklædte fødder. Spørgsmålet gentog sig fra en nu storsmilende Mia. Nadja vågnede og svarede uden at fjerne blikket, at bukserne måske var lidt korte, men at hun kunne finde et par, der nok passede. Et øjeblik efter blev jeg sendt ind bag forhænget med et andet par- det eneste par i den rigtige længde. Jeg trak bukserne af og stak benene i det andet par. Det var muligt at dette par var længere, men jeg syntes de virkede noget strammere, da jeg nu havde store problemer med at gemme min stive pik og lukke bukserne. Det var endnu ikke lykkedes, da Mia med et ryk trak forhænget fra og viste mig frem med en stiv pik i nylon strømpebukser i et par åbenstående bukser. Nadja havde måske håbet på, at dette ville ske, fordi øjnene var fuldstændig fastlåste på mit skridt. Mia havde helt klart noget i tankerne, for hun sagde straks: "Jens kom frem, så Nadja kan hjælpe dig med at få bukserne til at sidde rigtigt." Jeg trådte et par skridt frem og blev mødt af Nadjas varme hænder, der øjeblikkelig søgte indenfor bukselinningen. Med den ene hånd følte hun sig frem om min hofte, mens hun med den anden hånd forsøgte at få min pik til at lægge sig ind til min krop og ind bag bukserne. Det drillede og ville ikke rigtig lykkedes. Jeg vil nu sige, at det var dømt til at mislykkes, for jo mere hun baksede rundt og rørte min pik, jo større og stivere blev den. Omsider lykkedes det at få pikken trykket ind bag bukserne, men det var helt tydeligt at bukserne ikke ville kunne lukkes.

Hverken Nadja eller jeg havde bemærket, at Mia i mellemtiden havde knappet de øverste knapper op i hendes skjortekjole, således man tydeligt så hendes bryster og en dejlig kavalergang, hvorefter hun brød ind i vores pardans med ordene: "jeg tror jeg bedre kan hjælpe" samtidig med at hun trak mig fri af Nadja hænder. Derefter satte Mia sig på hug, tog et fast greb om min pik og trak den frem af bukserne igen og langsomt lukkede læberne om den. Langsomt forsvandt den nylonklædte pik ind i Mias mund indtil der ikke var meget tilbage, hvorefter hun igen tog pikken ud og i stedet lod tungen lege med pikhovedet inden hun også lod tungen vandre rundt på skaftet. Mia kunne se at jeg var ved at blive godt varm, så hun spurgte Nadja, om de ikke havde nogle shorts på tilbud, hun kunne hente. Det passede ikke Nadja helt og hun forlod kun modvilligt vores hjørne i butikken.

Mens Nadja var væk knappede Mia resten af knapperne op, så kjolen var helt åben foran og afslørede min dejlige kone i ¼ skåls BH. Derefter lukkede hun igen hendes slikmund om min stive pik og begyndte at slikke og sutte efter alle kunstens regler, mens hun med den ene hånd nulrede sine brystvorter og med den anden hjalp med at spille min pik. Virkningen udeblev ikke og jeg nærmede mig et klimaks. Mia smaskede og slikkede, og jeg prustede og stønnede, mens jeg fik det varmere og varmere. Det var helt åbenlyst, at jeg bare skulle malkes her og nu. Og da det ligesom var klart lod jeg mig føre med og kort efter mærkede jeg, at der ikke var nogen vej tilbage, og så eksploderede jeg først i Mias mund og derefter ud over hendes hals og bryster. Da den hvide klæbrige sø på hendes bryster ikke blev større tog hun igen pikken i munden og suttede den helt tom. I det samme mærkede jeg et par hænder, der begyndte at trække mine bukser ned. Et øjeblik efter stod jeg der foran påklædningsrummet i skjorte og strømpebukser, med min pik begravet i min kones mund og en lækker kvinde, der begyndte at lege med min boller og pik, når det var muligt.

Mia satte hurtigt en stoppe for legen, da hun bad Nadja om at give mig de shorts på hun havde fundet. Det var tilsyneladende et par cowboy-shorts, men da de blev trukket på mine ben kunne jeg se de var ret korte. Da Nadja lukkede knappen var de meget korte. Det var vist ikke helt almindelige shorts- i hvert fald ikke herre shorts. Nadja smilede også og sagde, at hun mente dameafdelingens modeller ville passe bedre til mine strømpeben. Det var en model der sad ret stramt hen over røven, men med lidt vidde i benene. Nadja åbnede shorts'ne igen og omrokerede lidt på indholdet, hvorefter hun lukkede dem igen. Nu var mit nylonklædte pikhoved synligt lige i ben-åbningen. Nadja lukkede hånden om hovedet og nulrede det let. Det så enormt frækt ud og straks reagerede min pik utrolig nok på hendes dejlige berøring.

Mia brød nu ind, da hun med sin hånd drejede Nadja ansigt og derpå gav hende et dybt kys. Jeg kunne se at Nadja blev overrasket, men så gav hun efter og åbnede munden endnu mere og snart var deres kys meget lidenskabeligt. Mia, der havde fundet en lille skammel at sidde på, flyttede Nadja ansigt og pressede det derefter ned mod sine bryster, mens hun krævede at Nadja slikkede spermen af Mias bryster. Nadja startede straks med at slikke og sutte på brysterne, som om hun ikke havde lavet andet hele sit unge liv, og havde man ikke vist bedre, ville man tro, at brysterne var dyppet i nektar, hvad man med lidt god vilje også kunne hævde. Det varede ikke længe før Mia var ren, men det stoppede ikke Nadja, der lod tungen fortsætte ned over Mias gyldne stramme maveskind helt ned til den næsten ikke-eksisterende trusse. Mia var i dagens anledning klædt i en til BH'en matchende lille florlet og særdeles fugtig blondetrusse, der ikke overlod ret meget til fantasien. Nadja, der nu lå på knæ foran Mia, trak hendes trusse til side og begyndte at slikke min dejlige Mia lige der, hvor det var bedst. Mias hænder lå tungt på Nadjas hoved, så Nadja kunne ikke gøre andet end at lade hendes bløde tunge lege med den lille hårde klit og de bløde blodfyldte læber, der rammede den smukt ind. Det så utrolig pirrende ud og havde en magisk indflydelse på min pik. Selvom den var tømt for 10 min siden var den nu igen blevet stenhård, og den chance kunne jeg ikke sige nej til.

Jeg knappede bukserne op, trak dem og strømpebukserne ned på lårene og knælede bag Nadja. Jeg kærtegnede blidt hendes bagdel, hvorefter jeg resolut krængede nederdelen op om hendes hofter. Jeg kravlede helt tæt på hende, tog med begge hænder på hendes hofte og lænede mig fremad, således at min stive pik forsvandt ind under hendes baller. Med pikken kunne jeg tydeligt mærke den glatte trusse. Min ene hånd bevægede sig rundt om hendes hofte, mens den fulgte trussens linje lige der, hvor det højre ben forsvandt bag trussens stof. Snart kunne jeg mærke at trussen var fugtig, ja nærmest helt våd. Med fingrene smøg jeg trussen til side og gned min pik mellem Nadjas våde skamlæber. Nadja stønnede og pressede hendes bagdel mod mig for at invitere mig indenfor. Jeg trak tiden og nulrede videre, nu også med den anden hånd udenpå hendes venstre bryst. Hun var så tændt, at det kun kunne gå for langsomt. Nadja stønnede: " Giv mig din pik. Jeg vil mærke din store pik fylde mig ud indtil du fylder mig med din fede creme. Knep mig – nuuuuu." Den invitation kunne jeg ikke sige nej til, og et øjeblik efter trykkede pikken mod hendes skedeåbning. Snart var den trykket helt i bund og jeg begyndte i dybe stød at pumpe hendes lækre fisse. Vi stønnede nu alle lidt halvhøjt, men det var en usædvanlig stille dag i den del af butikken, for vi blev ikke forstyrret. Måske det skyldtes, at der var et stort arrangement på centertorvet.

Mia, der nu var slikket grundig ren og ikke længere blev slikket- dertil var Nadja alt for optaget-, begyndte at knappe Nadjas skjorte op og derefter krængede hun hendes bryster ovenud af BH'en, således vi rigtig kunne lege med hendes stive brystvorter. Mia lod sin tunge lege med vorterne og det havde en magisk virkning på Nadja. Et øjeblik efter spændte det hele hendes krop mens hun udbrød i et langtrukkent stille skrig. Den sammentrækning det medførte i skeden, forplantede sig i min pik og derfra i resten af min krop. Et øjeblik efter eksploderede min pik i hendes stramme våde fisse og udspyede endnu en gang store mængde varm sperm. Efter at have siddet sådan et minut eller to trak jeg mig ud af Nadja, trak hendes trusse på plads og rejste mig. Mia greb fat i mig og slugte pikken til roden for lige at gøre den helt ren. Vi rejste os alle op og kiggede smilende på hinanden, mens vi begyndte at bringe vores tøj i orden. Da jeg bukkede mig ned for at samle min gamle bukser op for at tage dem på sagde Mia: "Jens, nu du er dernede, kan du så ikke lige gøre Najda ren efter din indsats. Hun kan jo ikke rende rundt med våde og klæbrige trusse resten af dagen". Den fangede Nadja hurtigt og trak igen op i nederdelen og ned i trussen, mens hun sagde: "Jeg har en bedre ide. Du slikker mig selvfølgelig helt ren, slikker trussen ren og tager den derefter også på. Den er jo stadig våd og det kan jeg ikke have på, så den må du tage med hjem, få vasket og komme med igen. Der var ikke noget indvende mod de argumenter, så snart lod jeg min tunge komme ind og rundt i alle kroge i Nadjas skridt (som var umuligt at få tørt). Dernæst slikkede jeg trussen ren for vores safter, hvorefter jeg tog trussen udenpå mine strømpebukser, inden jeg trak de gamle bukser på igen. Vi skiltes med et ordentligt knus, udveksling af telefonnumre og en aftale om, at jeg skulle komme næste dag lige før lukketid og aflevere hendes trusse.

Lørdag eftermiddag kl. kvart i fire stod jeg igen i butikken. Nadja var alene tilbage i butikken og kl. 16 låste hun døren, hvorefter hun trak mig med ud i baglokalet. Det var klart hun havde ventet mig, da der lå et tæppe lagt ovenpå nogle flade papkasser. Et minut senere stod vi næsten nøgne overfor hinanden, idet vi begge havde strømpebukser på. Jeg lagde mig ned og Nadja lagde sig ovenpå med hovedet i modsat retning og hendes skridt lige over min mund. Jeg opdagede nu at hendes strømper meget praktisk var bundløse og smukt indrammede en særdeles lækker og velplejet fisse. Kønsbehåringen var trimmet kort og i en lille pil, der pegede nedad. Hendes ydre skamlæber var ret store og opsvulmede, og de indre glinsende skamlæber kiggede også indbydende og uimodståelig frem og tikkede om at mærke min tunge gå på opdagelse. Nadja fik også uden større besvær min pik gjort helt stiv og efter at have sørget for at den også var godt fugtig, vendte hun sig rundt og sænkede langsomt fissen ned over pikken. Nadja startede hendes ridetur i et stille tempo, men snart var tempoet vildt og voldsomt, og kort efter eksploderede vi begge som vulkaner. Nadja faldt sammen hen over mig og lå sådan i nogle minutter og fik vejret igen, inden hun igen satte sig op. Så rejste og flyttede hun sig, således at jeg et øjeblik efter fik hendes meget våde skridt presset ned over mit ansigt, samtidig med at hun bad mig slikke hende helt ren igen. Da jeg stak min tunge op i hendes skede åbning, kunne jeg mærke hvordan den varme og klæbrige sperm blandet med hendes safter langsomt sivede ned i min mund i en uendelighed. Da jeg mente, jeg var færdig med at tømme og slikke hende rejste vi os. Jeg ville tørre mit ansigt og min pik, men Nadja forlangte, at jeg lod det være, så Mia kunne se, hvad vi havde lavet. Da jeg ville tage mine bukser på blev jeg igen stoppet og fik i stedet de pigeshorts, jeg havde prøvet dagen før, i hånden med besked om, at dem havde vi glemt at få med dagen før, og at jeg hellere måtte tage dem på og overraske Mia med dem.

Da vi lukkede os ud af butikken var jeg meget lille og håbede, at vi ikke ville møde nogen. Men Nadja tog mig bare i hånden og trak mig ud midt på parkeringspladsen og hen til min bil. Heldigvis mødte vi ingen jeg kendte, for i givet fald ville de nok være blive noget overrasket, hvis de så mig i strømpebukser og ultrakorte shorts og med glinsende ansigt.

Da jeg trådte ind ad døren derhjemme, blev jeg mødt af min dejlige storsmilende Mia, der spurgte: "Nå Jens, fik du afleveret det du skulle".

Nåhh fik du afleveret det du skulle?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.