Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Plie og jeg sunder os lidt. Vi trænger til et bad og går sammen ud på badeværelset. Vi lader døren stå åben, så vi kan se ind til vores legekammerater, og de kan se os. Vi tænder for bruseren, og træder ind i det dejlige vand. Jeg vasker Plie, og hun vasker mig. Godt med badesæbe, som jeg kan smøre hendes krop ind i, og som er så blød på hendes krop. Hun hælder sæbe ned af mine bryster og kører det rundt på dem. Hun skyller mig med håndbruseren, og lader den sprøjte på min fisse. Det kilder så dejligt. Jeg holder bruseren og skyller hendes krop, og sætter den i holderen. Plie skubber mig nænsomt op af væggen og spreder mine ben. Hun sætter sig på knæ, og lader tungen cirkulere på mine skamlæber, mens vandet løber mod hende. Det føles dejligt. Hun slikker og tager slurke af vandet, som hun kan drikke fra mit skød. Hun stikker to fingre op i mig og slikker samtidig i det løbende vand.

Fornemmelsen af en ny begyndende liderlighed er på vej, og jeg trækker hende op til mig og kysser hende. Våd af bruseren går jeg ind og henter en strap-on og tager den på. Jeg vender hende over håndvasken, og spreder hendes baller. Med to fingre finder jeg vejen ind i hendes våde fisse og begynder at massere hende indvendig. Med den anden hånd tager jeg hårdt fat om hendes bryster, og jeg hvisker hende i øret, at jeg vil kneppe hende. Jeg bøjer hendes hovede længere ned, presser min gummipik op i hende og knepper hende hurtigt i bund. Plie stønner sagte, og hun tager godt i mod mig. Jeg tager et fast greb i hendes hår og knepper hende hårdt i bund, lige som en tøs kan lide det. Og det kan hun. Hun jamrer højere og højere, og det er så lækkert at stå og kneppe hende. Jeg vil ikke lade hende komme, blot blive ualmindelig liderlig til vores næste leg. Jeg trækker mig ud af hende og trykker hende i knæ, så hun kan sutte min gummipik ren efter brug. Hun kigger op på mig, så fræk er hun, og havde jeg haft en rigtig pik, skulle hun været spermet til i hele ansigtet. En belønning for at være den lækre tøs, hun er.

SEX I DAG?

Jeg tager hendes hånd og vi går ind i Legerummet, hvor stemningen atter er tyk af lyst. Jeg går over til Erik, krammer hans pik og kysser ham med tungen hårdt. Stikker min tunge direkte ind i hans mund og kræver hans tunge. Hans pik spænder i min hånd og jeg slipper grebet. Jeg låser ham fri af stolen, og trækker ham med ud på gulvet. Samtidig har Plie fjernet de vibrerende stykker legetøj fra Bea. Vi aner ikke, om hun er kommet eller hvor mange gange, men det er også lige meget. Der er mere på vej, som hun skal være med til. Plie løsner hende fra briksen og hjælper hende ud på gulvet. Jan er der allerede. Vi lægger madrasser på gulvet og lægger os ned.

Plie lægger sig på ryggen og spreder sine ben. Den frække mis, den kan jeg aldrig få nok af. Jeg lægger mig mellem hendes ben, og presser mit ansigt ned mod hende skød. Min røv stritter lige i vejret, og Jan forstår min hentydning. Han går bag om mig, og kører pikken op og ned mellem mine baller og fisselæber. " kom så ind i bund" jamrer jeg. Lige nu ved Jan, at han har overtaget, og han smækker min røv med fuld kraft, og siger " Hold kæft tøs, nu bestemmer jeg". Jeg bliver overrumplet og skal til at rejse mig, da han hurtigt presser mit ansigt helt ned i Plies fisse. "Du bliver bare der, din tæve", siger han og holder mig nede, mens han fortsætter med at pirre mig med hans stive pik. "Bea, sæt dig på den anden tøs", kommanderer han. Bea skød omslutter Plies ansigt, hun tør ikke andet.

"Ja skal vi ikke gøre gengæld"? siger Erik, og han går hen til Bea. Han åbner hendes mund, og så presser han sin pik ind. Bea gør store øjne, da munden fyldes med Eriks pik, og da han er besluttet på at tage kontrollen, hjælper det ikke at være sart. Eriks nosser klasker hårdt op af Beas hage, mens han mundknepper hende. Bea sidder samtidig med Plies tunge på sin klit, og hun fyldes af liderlighed. Så brændende varm. Plie lader sin tunge cirkulere rundt om hendes kilder, og suger den ind i munden. Sutter lidt hårdt på den, og Bea spjætter lidt med benene, når følelsen bliver for overvældende. Safterne løber af hende, og Plie slikker det i sig.

At vores gang bang er liderligt, er tydeligt at mærke på Plie. Hun nyder en god fisse, og Bea må være så sprød og lækker, for mens jeg er begravet i Plies skød, sprøjter hun ind i ansigtet på mig. Så skøn fissesaft. Jeg bliver fedtet i hele hovedet. Jan knepper mig stadig så hårdt og godt, og jeg nærmer mig snart klimaks. Jan er dog blevet forbandet liderlig af Plies sprøjteorgasme, at han trækker mig væk i håret og i stedet løfter Plies underkrop op, så han kan kneppe hendes våde fisse. Hårdt og rytmisk knepper han hende, og jeg ser misundeligt på.

Bea vil også smage fisse, og hun kravler af Plie og over til mig. Min fisse er stadig udvidet efter ungmandspikken, og hun lader to fingre glide ind i mig. Hun mærker sig frem og finder g-punktet og begynder at lade fingrene bevæge sig frem og tilbage, mens hun forsigtigt slikker på mine kønslæber. Hun kan åbenbart lide smagen, for hun slikker sultent videre, og finder klitoris med tungespidsen. Hun pirrer den som om, hun ikke har øvet sig på andet. Med fingrene og tungen skubber hun mig mere og mere ud over kanten. Som et springvand kommer jeg skrigende i rykvise bølger og sprøjt, som gør Bea sjaskvåd i hele ansigtet.

Erik kan ikke holde sig længere og løfter mig op på briksen, og vipper mine ben over hovedet. Han stikker sin pik hårdt op i mig og knepper min fisse i bund. Det gør næsten for ondt, så dybt inde er han, men han har kun et formål, nemlig at fylde mig med sperm. I et brøl kommer han oppe i mig. Hans varme sperm fylder min fisse, og da han trækker sig løber det ud fra revnen. Bea rejser sig og kommer over og slikker mig ren.

Erik sætter sig på Plies brystkasse og stikker den spermfyldte pik ind i Plies mund, så hun kan sutte ham ren. Jan masserer Plies klitoris mens han hamrer pikken i bund og samtidig kommer Plie og Jan i en voldsom orgasme. Vi falder sammen nærmest samtidig allesammen, midt på gulvet. Udmattede af fantastisk sex og dejlige kroppe ligger vi og får pusten igen. Plie kravler over til mig og lægger sig oven på mig. "For satan tøs, det var fantastisk" . Hun kysser mig blidt på munden, og giver mig en masse små kys i hele ansigtet. "Jeg kan ikke vente til næste gang", siger hun og putter sig ind til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.