Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Godmorgen skat, du strækker dig i sengen, " og tillykke med din fødselsdag" . Solen skinner ind af vinduet, og man kan høre fuglene kvidre. Foråret er fantastisk. De dejlige dufte breder sig, om man kan kun blive i godt humør. Jeg kysser dig på panden, "Vågn op skat, jeg har dækket op i haven". Du kigger kærligt på mig og hiver mig ned i sengen, " jeg troede, jeg skulle spise DIG" griner du. Vi kysser og kæler lidt, men vi er nødt til at løsrive os, for gæsterne kommer lidt senere.

Du tager din morgenkåbe på, og vi går ned i haven. Jeg har hentet frisk morgenbrød ved bageren, skænket kaffe og frisk juice, og du skal bare sætte dig til rette. Det er en skøn start på dagen. Vi hyggesnakker lidt, og så kommer jeg i tanke om din morgengave. Jeg rejser mig og går ind i stuen. Jeg har gemt den i kommoden. Hvis du bare vidste, hvad din dag ville bringe... Jeg kan ikke lade være med at smile ved tanken.

SEX I DAG?

Du venter spændt, jeg smiler, en voksen mand, som elsker at få gaver. Den fine indpakning bliver hurtigt pillet af, og du lyser op i et stort smil. Jeans i dit favoritmærke, en lækker polo og et weekendophold i Paris. Du bliver meget glad, og vælter mig om på plænen i et stort kram. "Du får din belønning senere" siger du, og jeg ved, at det gør du også. Vi krammer færdig og får ryddet op i haven. Nu skal vi have gjort klar, til gæsterne kommer.

Vi har arrangeret et Tapasbord med masser af lækkerier. Efterhånden som dagen går, jo mere bygger spændingen sig op. Jeg ved, hvad der kommer til at ske senere, og det gør mig spændt og små liderlig ved tanken. Ind i mellem har jeg svært ved at samle mig om gæsterne, for jeg begynder at glæde mig mere og mere.

Endelig er det tid til at sende gæsterne hjem, og jeg må indrømme, at jeg længe havde ventet på, at de tog hjem. Vi får ryddet op, og jeg checker tiden, og det er nu tid til at sende dig i bad. Du får en søforklaring, om aftenens plan osv, og den køber du heldigvis. Mens du er i bad, reder jeg op i stuen. Jeg lægger nogle madrasser på gulvet, Gør stearinlys klar, henter vinglas og en god vin, tænder brændeovnen. Får det hele perfekt anordnet.

Inden du er færdig i badet, går jeg ud til dig. Din glæde viser sig hurtigt. Din pik stritter hurtigt opad, og du klemmer mine bryster hårdt. Jeg får lyst til at tage din pik i munden med det samme, men jeg har har samtidig brug for, at du er liderlig. Jeg kan altså ikke modstå, og jeg knæler ned foran dig, og lader min tunge spille på dit pikhovede. Du læner dig op af væggen i brusekabinen, og jeg sutter dybere. Du stønner lidt, mens jeg tager dig dybere og dybere. Den vidunderlige stive pik. Du holder mit baghovede, mens du stødt knepper min mund i dybe hug, og jeg modtager villigt. Jeg kan mærke din pik spænder, og jeg løsriver mig, selv om jeg ville have nydt, at du eksploderede i munden på mig. "Tiden skat tiden", siger jeg forpustet.

I køkkenet har jeg dækket op til en hyggelig middag, og vi nyder maden og hinandens selskab. Da klokken nærmer sig 20.45, sender jeg dig afsted efter is til dessert. Jeg rydder af, og gør mig klar. Tager din favorit duft på, et korset med balkon, så brysterne rigtig udstilles, g-streng, hofteholder, og nylonstrømper.

Dørklokken lyder, og jeg får et sug i maven. Det er hende. Endelig. Melina, 40 år, 173 cm, 85 kg, langt brunt hår og blå øjne. Hun er en naturlig og fræk pige, og som ved det første møde mærker vi straks de elektriske ladninger i luften. Hun dufter skønt og appetitlig. Jeg inviterer hende indenfor, og hun går forbi helt tæt på mig, og jeg har lyst til at snuppe en bid af hende. Hun bevæger sig æggende, forførende og sensuelt, og jeg ved, jeg har valgt den rigtige.

Vi sætter os ind på madrasserne. Jeg kan ikke slippe hendes blik, jeg er helt betaget. Hun har en lækker D skål, som er puttet i et flot sexet sæt undertøj. Jeg lægger mig om på alle 4 og kysser hende. Bløde og dejlige kvinde læber. Jeg skiller hendes læber ad med min tunge, og søger efter hendes tunge. De finder hinanden, og leger let sammen drillende og frækt. Jeg rækker min hånd frem og tager fat om hendes bryst. Bag blondestoffet kan jeg mærke hendes brystvorte allerede er stiv og strittende. Det er pirrende at mærke den. Jeg bliver varm og våd. Jeg klemmer hendes bryst lidt hårdt, og hun giver et lille støn. Vi er godt tændte begge to nu.

Melina vender sig også om på alle 4 nu.. Jeg kan se på hendes trusser, hun er våd, der er en fugtig plet. Jeg skubber trussen ud til den ene side, og hende smukke revne kommer til syne. Så fræk og appetitlig ser den ud. Jeg læner mig frem og slikker let. Så slikker jeg lidt hårdere, og hun giver sig. Skønt at høre hendes reaktion. Jeg nyder hende, og hun nyder det også.. Vi bliver begge opslugte af vores seance, at vi ikke opdager, at du nu er kommet tilbage.

Du står med store øjne i døråbningen, og forstår slet ikke det, som sker for øjnene af dig. Det eneste, du ved 100 % er, at der er en hård bule i bukserne, og at der er slem pladsmangel. Du klæder dig langsomt af. Lægger tøjet på en stol, og griber fat om din hårde pik. Frækt at se hvordan du spiller din pik, mens du langsomt går over mod os. Du stiller dig tæt på, og kigger på os. "Hvem skal have pik først?" Lyder det ved siden af os. Det giver et sug i min mave. Du kan lide din gave, hvor er det fantastisk.

Jeg trækker dig ned til os og lægger dig på ryggen. Du skal smage din gave først, så Melina sætte sig på dit ansigt. Jeg lægger mig mellem dine ben og slikker rundt om dine nosser. Melina vugger sit underliv stille og frækt over dit ansigt, mens din tunge slikker grådigt. Hun sukker, da du tager hende om hofterne og presser hende ned mod dit ansigt. Hun giver små klynk fra sig, og jeg er stolt over, at min mand også kan tilfredsstille andre. At en anden kan få nydelse af hans tunge.

Jeg trækker forhuden tilbage, og kilder med min tunge på spidsen. Slikker rundt om pikhovedet, pirrer og leger, som jeg ved, du kan lide. Jeg svøber mine læber om dig, indtager dig i min mund og nyder fornemmelsen. Sutter kærligt og med stor nydelse. Når jeg kigger op, kan jeg se Melina sidde over dit ansigt og tungen som leger flittigt. Jeg bliver våd af synet, hvor er det frækt.

Jeg kravler om og sætter mig op over pikken. Langsomt lader jeg mig glide ned over den. Det føles så godt, og jeg begynder at ride den. Jeg rækker frem efter Melina, og hun vender sig om med front mod mig. Hun ser så fræk ud. Melina læner sig frem mod mig og kysser mine bryster. Mine brystvorter vokser under hendes læber, og hun leger med dem med tungen. Du stikker to fingre op i hendes mis og trænger dem så dybt ind du kan. Melina og jeg forenes i lidenskabelige kys, mens jeg ridende knepper pikken, og Melina kneppes af fingrene.

Melina rejser sig, og trækker mig frem, så jeg lægger på alle 4. Hun lægger sig ligeledes på knæ bag mig, og du bag ved hende. Jeg kan mærke hendes tunge kilde min stjerne. Små bløde slik, mens tungen kører op og ned. Jeg lægger skuldre og hovede i gulvet, så jeg kan bruge begge hænder til at sprede mine baller med. Nu kan hun bedre komme til, og presser sin tungespids ind igennem min ringmuskel. Det er ikke så nemt igen, men hun har vist prøvet det før.

Du kæler for hendes frække fisse, og leder efter indgangen til hende. Med den ene hånd åbner du hendes fisse, og med den anden hånd et godt greb om din stive pik, som du fører ind i hende. Du knepper dig hurtigt i bund, og støder hårdt ind i hende igen og igen. Hver gang du støder ind i hende, bliver hun trykket hårdt op i mig. Jeg slipper den ene balle og finder min hævede klit og begynder at massere den hårdt. Det er så frækt at mærke min mand støde så hårdt ind i en anden kvinde, mens jeg stadig bliver kneppet i røven af Melinas tunge og fingre.

Der lyder et kæmpe brøl bagved mig, da du kommer og spermer ud over Melinas røv. Min fisse er hævet og dunker, og jeg kommer med det samme, jeg hører dig. Jeg klynker, mens jeg mærker min fisse trække sig sammen. Hvor er det dejligt. Forbindelsen til dig gik direkte igennem den ekstra kvinde, og vi kom stadig samtidig. Nu må vi sørge for, at vores kvindlige gæst også får en orgasme.

Du sætter sig over hendes brystkasse og løfter hendes hovede op, så hun kan sutte pikken ren. Jeg sætter mig til rette mellem hendes ben, og lader to fingre trænge ind i hendes fisse. Jeg knepper hendes mis med fingrene og lader den anden hånd stimulere klitten. Jeg kan høre hende mumle noget, men det er ret utydeligt, da munden er fuld af pik. Jeg sætter fart og hårdheden op, og jeg kan mærke hvordan Melinas ben begynder at spjætte. Så reagerer hun, som fik kramper, mens hun sprøjter ud mod mig. Wauw det ser frækt ud. Jeg skynder mig at sætte min mund ned mod fisseåbningen for at se, om jeg kan nå at slubre det i mig. Den dejlige væske løber ned af min hage, og jeg er ivrig for at få så meget af det med som muligt. Jeg fortsætter med at slubre og slikke, og den guddommelige væske er helt fantastisk. Melina bliver helt slap, og du kravler af hendes brystkasse.

Jeg kravler hen til dig, og du tager om mig, og presser din tunge ind i min mund. Vi kysser lidt tid, inden du slipper mig, og så tager du ved mit ansigt, og kigger mig dybt i øjnene. "Skat, det her er den bedste fødselsdag, jeg har haft nogensinde. Tusinde mange tak"... Jeg er lykkelig over at det var en dejlig oplevelse for os begge. Samtidig har jeg selv snart fødselsdag, og min ønskeseddel er skrevet. Lad nu det ligge, nu skal vi lige have Melina nusset færdig og sendt afsted.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.