Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er fredagaften, og jeg stod der i baren og fik mig en longdrink, velfortjent synes jeg. Kursus hele dagen, og nu var vi nogle kursister, som sammen var taget i byen. Først på café, så udviklede det sig til en middag, og nu stod jeg her, og som den sidste tilbage og nød en Champagnebrus. Ja mange sjove navne, de drinks kan have. Jeg vidste, jeg skulle tilbage på hotellet, men jeg nød stemningen i baren, så det var svært at løsrive sig.

Jeg tager endnu et sug af sugerøret og løfter blikket, og pludselig er han der. En robust fyr på knap 2 mtr med mørke øjne. Håret er mørkt og stritter, og da jeg fanger hans blik, rødmer han og kigger genert ned. Jeg mærker varmen i kinderne. Umiddelbart har jeg svært ved at forene genertheden og den store mand med hinanden, så jeg bliver som altid nysgerrig. Typisk mig. Jeg tager min drink med mig, og går rundt om baren. Kings of Leon ..."Closer" lyder i højttalerne. Dejligt pirrende. Jeg siger "Skål", og rækker mit glas frem. Han skåler med mig og sænker genert blikket. "Er du her alene?" spørger jeg. Han er på vej hjem fra job, men fik lyst til en øl, siger han. Måske er det heldigt nok, tænker jeg. Jeg begynder at starte en samtale op, og heldigvis løsner han lidt op. Metallica lyder i baggrunden med "One" , jeg kan se, at musikken behager ham, og det er nu også mit favoritnummer med Metallica.

SEX I DAG?

"Vil du med hen på mit hotelværelse" foreslår jeg. Han nikker, og så rejser han sig og følger efter mig. Heldigvis ligger mit hotel i nærheden, så gåturen med den lidt pinlige tavshed, varer ikke så længe. Det er lidt vovet af mig, at invitere sådan en stor fyr med mig, men jeg tror, det er hans generte udtryk, som gør mig tryg nok til at springe ud i det. Nu er jeg jo midt i det, må jeg sige. Lev i nuet ikke?

Vi når hen til hotellet, og fra vi træder ind, mærkes det hvordan, spændingen opbygges. I elevatoren kan jeg dufte ham, og han dufter vidunderligt. Jeg kigger nærmere på hans ansigt og ser, hvor smukke træk han har. De fine linjer i hans ansigt, viser livserfaring, hans øjne smukke og dybe, lige til at svæve væk i. Han er først i 40'erne ligesom jeg er. Lækker og velholdt. Hvad mon han indeholder af frække sider. Jeg glæder mig til at finde ud af det lige om lidt.

Jeg låser op til hotelværelset. Heldigvis er sengetøjet skiftet og værelset gjort rent. Jeg spørger ham, om han vil med i bad. Det vil han selvfølgelig. Jeg går ud og tænder for vandet og sætter bundproppen i badekarret, og går ind til min fangst. Vi begynder forsigtigt at klæde hinanden af. Mærkeligt at tænke på, at for kort tid siden stod vi på en bar, ukendte for hinanden, og nu er vi i fuld gang med at klæde hinanden af. Det er pirrende, han er vildt lækkert. Det at han er så stor, får mig til at føle mig tryg.

Han kigger mig i øjnene, bukker hovedet og kysser først min kind. Så kysser han min mund let, og dernæst skiller han mine læber med sin tunge. Det kribler hele vejen igennem min krop direkte mod mit skød. Kysset bliver dybere og mere krævende, og han åbner min bh imens. Med sin store hånd griber han fat og klemmer mit bryst og holder trykket på min brystvorte. Havde jeg stadig haft mine trusser på, var der efterladt en våd plet, men den fordeler sig i stedet i revnen. Han tager min hånd og fører mig ud på badeværelset.

Badekarret er næsten fyldt, og jeg fylder godt med sæbe i. Han vender ryggen til mig og kigger sig i spejlet. Han ser lækker ud. En høj mand tænder mig, og så de mørke øjne og det mørke hår. Jeg siger ikke noget, men betragter ham blot. Tænker at det er fantastisk, at han skal begrave sin pik i mig om lidt. Jeg kan ikke vente.

Han vender sig om mod mig, og han løfter mig op på kanten af badekarret, går på knæ og spreder mine ben. Jeg bliver lidt forlegen, og jeg spørger om, vi ikke skal gå i bad først. " Jeg vil smage din vidunderlige fisse" siger han, og sætter straks munden på mine skamlæber. Med sin tunge får han skilt revnen ad og fundet min hårde klitoris, og han begynder at suge og sutte på den. "Åh Guuuuuuud" stønner jeg. Jeg kommer til at slippe kanten og er ved at ryge i badekarret, så jeg må klamre mig til hans hovedet, som jeg får presset helt ind mod min fisse. Det gør ham bare mere ivrig.

Hans tunge begynder at spille mod min klit, så det næsten løber af mig, men det slikker han flittigt i sig. Den tunge er skabt til det her, tænker jeg. Han stikker to fingre ind i min våde grotte og begynder skiftevis at køre på min g-punkt og slikke hårdt på klitten. Det er så liderligt og dejligt, at der ikke går længe får jeg får en sprøjteorgasme, og den sjasker hans ansigt til. Han slikker sig om munden og skynder sig at sætte munden til for at fange de lækre dråber. Han kigger på mig, og det drypper ned af hagen med min saft, og han smiler frækt, inden han fortsætter med at slikke.

Så rejser han sig og løfter mig, og kysser mig dybt igen, så vi begge bliver fedtede i ansigterne, og jeg kan smage mig selv. Jeg støtter mig til ham for at få balancen op i badekarret, han følger efter. Det er lige før vandet skvulper over. Vi tager os god tid til at vaske hinanden og stille vores nysgerrighed. Sæben glinser på hans krop, og min krop brænder efter ham.

Hans stive pik står i vandet og bølger, og det er næsten for fristende. Jeg begynder at sutte på den, men får hovedet under vandet. Det går lidt tid, men er lidt besværligt i længden, så jeg løfter mig og glider ned over hans pik. "Uhmmmm" den er fantastisk at få ind i mig. Jeg føler mig fyldt ud og er allerede liderlig igen. Jeg vil have pik, og det er denne her, som skal kneppe mig godt. Jeg begynder at ride ham i vandet, og mine bryster gynger frækt foran ham. Jeg læner mig frem så han kan sutte på dem, og hans pik får en god stødvinkel i mig, som gør det så godt. Jeg er nødt til at lade ham gøre arbejdet. Han skal både sutte på mine stive brystvorter, holde mine hofter og kneppe mig mens jeg sidder på ham. Og det gør han. Han knepper mig virkelig godt.

Jeg kan igen mærke varmen bygge sig op, og mit åndedræt går over i en klynken. Han støder hårdere og hårdere, og til sidst skriger jeg min orgasme ud, og han kommer lige sekundet efter. Jeg falder sammen på ham, stadig med hans pik inden i mig, og der bliver den slap. Dejligt at ligge og nyde den her ukendte men møgfrække mand i badekarret. Bundproppen ryger, og vi tænder bruseren og får skyllet os igen. Vi tørrer hinanden og vikler håndklæderne omkring os og hopper ind i sengen. Tid til Room Service bliver vi enige om. Jeg bestiller Asti og jordbær, og så må jeg vist hellere finde ud af hvad han hedder..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.