Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lets play: Plié er begejstret for min overraskelse. Hun klemmer mit bryst hårdt, mens hun trækker mit hår bagover. "Dejlig gave tøs" hvisker hun og bider mig let på halsen. Det giver en kuldegysning hele vejen ned igennem min krop. Det forplanter sig i mit skød, og et kort øjeblik har jeg lyst til at give efter for den følelse og glemme alt det omkring mig. Hun slipper mig, og jeg får samlet mig igen. " Nu kan du bare slå dig løs Smukke", siger jeg og nikker henkastet til de tre slaver.

Plie starter med at gå en stille og undersøgende runde, hvor hun checker vores legekammerater ud. Så sætter hun sig på knæ ved klinikstolen, hvor Erik sidder fastspændt. Erik er høj, bred, mørkhåret og mandig. Han kan lide at sidde i stolen. Han kan lide at være spændt fast i stolen nøgen. Derfor svejer hans stive pik allerede, inden Plie sætter sig.

SEX I DAG?

Hun sætter sig mellem hans ben. "Vienna, jeg tror, Erik har været en slem dreng" siger Plie bestemt. Jeg går hen og stiller mig bag stolen. "Erik, er det sandt"? Hans kinder bliver røde, og han fremstammer "Ja Frue, undskyld". I dag er undskyld bare ikke godt nok, og det ved han jo godt, ellers ville han ikke sidde i stolen.

Plie tager et fast greb om Eriks pik og nosser. Jeg sætter klemmer på hans brystvorter, og trækker let i kæden. Plie sætter munden på pikken og bider let i den. Jeg trækker hårdere i kæden, og Plie tager pikken helt i munden. Det kan han lide. En god blanding af let smerte og nydelse er godt for en slave. Plie lægger sig på alle 4 og sutter på slavepikken, og jeg sætter mig ved siden af og hjælper med at slikke.

Begge vores tunger slikker op og ned af Eriks pik. Ind i mellem rammer de hinanden,og vi lader dem lege med hinanden rundt om pikken. Det er virkelig liderligt. Mit indre brænder og jeg fanger Plies blik med en stiv pik imellem os. Vi fastholder hinandens blik, og det virker som om vi kysser hinanden, blot er det pik vi har i munden. Jeg rækker min ene arm bagud og trænger den ind i hendes dejlige mis, og mærker hun er lækker våd. Jeg tager fingeren tilbage, og jeg lader os begge sutte på den.

Den smager af mere, så jeg kravler om bag Plie Jeg vil nyde hendes fisse, mens hun nyder en pik i sin mund. Jeg kan høre smaskelydene fra den våde mund, som grådigt sutter på den stive pik. Eriks åndedræt, er let stigende. Det varmer i min fisse, og jeg lægger mig på alle 4 bag Plies fisse. Den er våd kan jeg se. Den glinser lidt, og jeg lader min tunge tage den saft som er lækket af ren liderlighed. Liderlighed smager fantastisk og smitter i den grad.

Jeg slikker på de ydre skamlæber. Hver milimeter bliver slikket og smagt, og først derefter skiller jeg skamlæberne og slikker dybt. Der lyder et dybt suk. Plie nyder min undersøgende tunge i fissen, og hun sutter mere grådigt på slavepikken. Erik begynder at stønne højt over Plies liderlige mund, og det smitter videre gennem hendes krop om til min mund, som bliver mere sulten. Jeg stikker min tunge så langt ind i hende som muligt og tungeknepper den sprøde fisse. Savl og fissesaft løber ned af min hage, Den tøs smager fantastisk.

Jeg spreder hendes baller og lader min tunge kærtegne hendes frække stjerne. Plie begynder at vride sit underliv og jeg må holde hende lidt fast. Jeg tager en finger og fugter den ved at stikke den op i hendes fugtige fisse, for derefter at lade den trænge langsomt ind igennem ringmusklen. "Åhhhhhhh" lyder det foran mig, og smaskelydene er stoppet. Plie nyder min kærlige behandling af hendes lystfulde køn, ligesom jeg nyder hende.

Jeg sætter to fingre mod ringmusklen og med en finger på klitten skubber jeg hende mod en orgasme. Erik har siddet spændt og liderlig i stolen. Hans pik er så spændt og stiv.. Han kan ikke holde til mere,,han ved hanokkwmnåikke holde og pikken går af helt af sig selv bog. Han pumper 4 liderlige skud sperm på Plie, som selv lige er kommet.jeg går hen og slikker Plie ren og kysser hende inderligt.

Derefter rejser jeg mig og kigger skuffet på Erik. "Fik du lov til at komme?" Spørger jeg bestemt. Erik kigger ned, og mumler noget, jeg ikke kan høre. "Svar mig så jeg kan høre det!" råber jeg. Erik svarer uden at kigge op, at det havde han jo ikke fået lov til. "Så håber jeg, du kan med det samme igen" brøler jeg.

Jeg henter en DILDO og smører glidecreme på. Klinikstolen vippes på skrå, så Eriks røv kan skubbes ud til kanten og få presses dildoen ind. "Den er for stor og for stram" jamrer han gentagende gange. Jeg overhører ham og sætter mig på knæ og sutter slavepikken stiv igen. Plie tager en gagball og putter i munden på Erik, "nu skal kæften lukkes, så vi kan få ro" Dernæst sætter jeg mig over slavepikken og begynder at ride ham. "Nu får du pik og fisse til du sprøjter igen", råber Plie til ham. Hun sætter ned og knepper hans røv med dildoen imens jeg rider hans pik. Tanken om at slaven nu skal kneppes til en udløsning lige efter han har sprøjtet er dejlig, og jeg rider den med stor nydelse. Eriks kinder er godt røde, og den røde farve forplanter sig ned over hans overkrop.

Det er så dejligt med en slavepik, man bare kan kneppe. En pik, som fylder en ud, og som man man ride uhæmmet. Sandt nok,,han jamrer lidt, men jeg nyder at give ham straffen for at overtræde min regel. Jeg bliver ved med at ride ham hårdt, og hans røv kneppes godt, dejlig fornemmelse. Nu skal jeg dele slavepikken med Plie.

Efter 20 minutter minutter bytter jeg og Plie plads, hun kan nu ride slavepikken videre med frisk energi, mens jeg beslutter mig for at finde en lidt større dildo. Jeg smører igen glidecreme på og får presset den ind I Erik. Han jamrer med fuld mund, og han har spytstrenge hængende ned mod sit bryst. Vi kan fornemme, at det snart er op over, og jeg skynder mig at få Erik fri. Plie hopper af, og vi trækker ham over til den unge mand i gabestokken - Jan.

Vi tager Jans gagball ud, og fører Eriks pik ind i munden på ham. Efter et par hurtige mundknep i den anden slavemund kommer Erik igen. Med munden gagged bliver det et vildt men meget hæmmet brøl, som Erik kommer med. Hans sperm sprøjter ind i Jans mund igen og igen, og det løber ned af Jans hage. "Sut hans pik ren efter dig" kommanderer Plie . Jan kæmper i forvejen med spermen, som er helt uvant at få i munden. Han får det ned og må overvinde sig selv til at sutte videre på en anden mands pik. Han tør dog ikke andet, da det tyder på, at han nemt kan blive udsat for det der er værre.

Med ren pik sættes Erik tilbage i klinikstolen og bindes fast igen. Han synker lidt sammen efter de to orgasmer lige efter hinanden, og både pik og røv er øm. Jan er stadig i gabestokken, og han virker til stadig at kæmpe med resterne af den varme sæd, han fik skudt i munden.

Vores kvindlige slavetøs er uhyggelig stille. Det er som om, hun tror, at hvis hun er lydløs, så glemmer vi hende. Det gør vi jo bare ikke...

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.