Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg står i badet, da jeg hører hoveddøren. Var der ikke nogen, der gik ind? Jeg havde med vilje ladet døren stå ulåst. En gammel fantasi, som altid fik mig til det, men seriøst, så langt ude på landet hvor jeg bor.... Der kommer jo aldrig nogen. Hvis der endelig gjorde, så ville jeg være på den, der er jo ikke en nabo i miles omkreds. Mit hjerte banker hårdt i mit bryst og min vejrtrækning bliver hurtigere. Nervøs og spændt på samme tid.
Vandet løber stadig ned af min krop. Jeg lister ud af badet, og åbner døren en smule, lytter , men der er helt stille. Typisk mig. Jeg skal altid forestille mig det værste.
Ind i det dejlige bad og gøre mig færdig.. Da jeg er færdig stiger jeg ud af bruseren og tørrer mig.
Jeg betragtede mit spejlbillede. Alderen sætter sin spor, men brysterne er stadig store, og en god stor røv. Jeg smiler til mit spejlbillede, begynder at kæle for mig selv. Jeg får en følelse af, at jeg bliver observeret. Jeg vender mig, men jeg kan ikke se nogen.
Jeg går nøgen ud i gangen. Det er koldt, og jeg får gåsehud. Jeg fryder mig alligevel ved tanken om, at jeg kan gå nøgen rundt uden nogen ser det.
Jeg sætter mig med et tæppe og et glas rødvin og ser tv. Efter en hård dag falder jeg hen.

Jeg vågner med et chok ved, at der bliver sat gaffatape over min mund. Skrækslagen stirrer jeg på en Herre i jakkesæt og elefanthue og sorte læderhandsker. "Det regnede du ikke med din lille tæve" nærmest spytter han ud mellem tænderne. Han tager min arme om bag på ryggen og stripser dem sammen. Tager fat i en håndfuld hår og rejser mig op. "Du har været uartig, har du ikke?"
Jeg er grebet af frygt, men samtidig lurer varmen i mit skød. Min fantasi ... Er den ved at blive til virkelig? Hvad skal der ske med mig?
Han trækker mig ud midt på mit stuegulv. Slipper mit hår, så jeg falder ned på knæ.
Herren lyner ned i sine bukser, og vipper en stor stiv pik ud. Han løfter min hage lidt op og befaler "gør dit job tæve", og hiver tapen af, derefter presser han mit hovede mod hans grådige pik. Jeg har ingen mulighed for modstand, jeg må bare arbejde med i hans rytme, mens han knepper min mund.
Midt i det hele rejser han mig i håret, og stikker mig en lussing. Det kunne du have gjort bedre. Savlen hænger ned mod mine bryster, der er tårer i mine øjne. Jeg hiver efter vejret. Varmen har bredt sig i min krop, mine bryster er hårde og mit skød vådt og dunkende. Herren stirrer mig i øjnene, og jeg er nervøs og afventende.
Jeg bliver blindfolded og trukket hen til spisebordet i mit lange hår. Jeg placeres på spisebordet på maven. Arme og ben samles på ryggen og bindes sammen. Mine ben er spredt. Herren putter en vibrerede æg op i mig og en gag i munden. Derefter hører jeg hoveddøren bliver lukket. Der er helt stille. Ægget vibrerer og tanken om at jeg ligger der udstillet får mig til at brænde endnu mere. Jeg kan mærke varmen bygge sig op. Min vejrtrækning stiger, og har lyst til at hjælpe til med fingre på min klitoris, men jeg bundet.
Hvor længe ligger jeg her? Jeg ved det ikke... Chokeret bliver jeg, da døren igen går op. Ingen ord, kun fodtrin. Jeg hører fodtrin, et kamera? Jeg bliver fotograferet? Hvor ydmygende... Den store gag fjernes fra min mund, og jeg får igen en stor pik i munden... Stadig ingen ord. Med et godt tag i håret bliver mit hovedet trukket frem og tilbage over den sultne kæp. Med et eksploderer en bølge af varm sperm i min mund. Jeg når at sluge noget af det, men resten løber ned af min hage. Jeg mærker en hånd tørre det ud over mine bryster... Da jeg har tømt Ham hører jeg bukserne blive lynet op, og fodtrin forlade stuen, og hoveddøren smække... Jeg undrer mig... Ventetid igen.
Så åbnes hoveddøren igen, og den velkendte stemme lyder, "Så er jeg tilbage, har jeg været savnet?" HVAD..?
jeg tænker store forvirrede tanker... Og jeg prøver at finde hoved og hale på, hvad der er sket.
Den velkendte Herre kommer ind og fjerner ægget. " Har du nydt det?" Bliver jeg spurgt. "Ja" svarer jeg. "Det var ikke meningen, du har fortjent en straf.
Jeg mærker et smæk på mine i forvejen røde baller.. Jeg ømmer mig. "Du fik ikke lov til at tale", får jeg af vide.
Jeg mærker endnu et smæk, endnu et og endnu et... Min hud brænder og svier, og jeg kæmper med at holde min mund lukket. Samtidig bygger lysten sig og op i mig. Jeg er tændt, men ved jeg skal tie stille. "Kan du så være en god tøs?" Lyder det. "Ja" svarer jeg stille. "JA HVAD?" " "Ja Herre" . Jeg bliver bundet op, og vendt om på ryggen, benene tippes bag over. Jeg mærker olie blive dryppet på mine skamlæber, dernæst nogle fingre, som begynder at massere olie på området omkring klitoris, på skamlæberne, inderlårene, brysterne... Hvor er det dejligt. Jeg mærker varmen i mine kinder og halsen, og i mine tanker tigger jeg Ham om at indtage mit indre.
Mon Han er tankelæser...for i det øjeblikket mærker jeg to fingre begynde at trænge ind i mig, samtidig med, at en blød varm mund sætter sig på min fisse. De to fingre arbejder på mit G-punkt, tungen på klitoris, og jeg sejler i liderlighed og safter. Jeg giver mig hen til og flyder med, kræver ind på min grådigheds konto. Åbner op for lydene og giver mig, stønner og gør det højere og højere... Han tager fingrene ud, putter en velsmurt og vibrerende DILDO op i mig, kæler videre for klitoris med tungen, mens Han frækt putter en finger i mit forbudte bagerste hul. Så øges tempoet, fingeren i min røv stimulerer mig hurtigt, og jeg kramper skrigende min orgasme ud..... Knapt er jeg færdig før jeg vendes i et snuptag. Jeg stilles på gulvet, benene spredes, og jeg lænes over spisebordet, og i et hug mærker jeg Ham i mig, hvorefter jeg bliver kneppet af noget, som føles et vildt dyr. Min krop bruges og tages helt i bund, og jeg når atter klimaks .. Nøjagtig som Han gør.
Han slipper taget, tager mig ned på knæ og befaler mig at sutte ham ren, hvilket jeg gør med glæde....
Jeg bliver sluppet, fodtrinnene forlader huset, hoveddøren lukkes....stilhed.

Jeg ligger lidt, træt, brugt, udmattet og tilfreds... Jeg modtager en SMS. Min mand skriver, tak for i aften, vi ses efter arbejde.. Selv tak tænker jeg.... Mens jeg atter tænder for vandet til et bad, undrer jeg mig lidt over, hvem der tømte sig i min mund, det havde vi ikke aftalt...?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.