Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en fantasi der foregår en varm sommeraften ved Hanstholm. Jeg ved ikke om du har været der, men tyskerne byggede et par store kanonstillinger der allersidst under krigen. De var beregnet til sammen med tilsvarende i Norge at kunne lukke indsejlingen til Kattegat. 
Jeg var der oppe sammen med min mand sommeren inden vi blev gift, vi var inde og se i dem, vi havde en kraftig lygte med og gik sammen rundt i de skumle gange af solid beton, kiggede ind i rummene der var forsynede med tunge ståldøre, og vi kneppede i øvrigt i fred og ro på et medbragt tæppe, ved lyset fra et par medbragte stearinlys. 
Da vi var på vej ud kommer vi ind i en stor rund cirkel åben foroven, der hvor kanonerne skulle have været anbragt. Jeg vendte mig om, min mand var lige så stille forsvundet. Godt han gjorde det der, hvor der var lys foroven, ellers var jeg nok blevet ret sur på ham. 
Jeg stod bare helt stille og ventede på at han kom tilbage igen. Han havde troet han kunne gøre mig forskrækket og fare rundt og lede efter ham.

De bunkers og deres rum med ståldørene, spøger ofte i mine fantasier, en af dem er følgende:

Vi var på en ferietur op langs vestkysten alene, børnene var ved min svigermor. Undervejs kommer vi til Hanstholm, min mand syntes vi skal have et "gensyn" med bunkerne. 
Han finder en lygte og vi går ind i bunkeren. Vi går rundt derinde og ind i flere af rummene. 
I et af dem står der et campingbord nogle klapstole og der ligger en madras og et par tæpper, jeg er blevet ret våd og liderlig og vil ha' min mand lige nu. 
Han finder nogle stearinlys derinde og tænder dem og lukker den tunge dør til bag os. Imens har jeg smidt mit tøj og ligger klar med spredte ben og inviterer ham til at kneppe mig. Han slikker mig til min første orgasme, jeg jamrer så det giver runger i det næsten tomme rum. 
Bagefter vil han kneppe mig, men han når kun lige at trænge ind, da døren knagende bliver åbnet. 10-12 unge fyre 16-20 år i læderjakker kommer ind, det er åbenbart den lokale "knallertbande"! 
6 af den griber fat i min mand, der ikke har mange chancer mod overmagten, de andre spærrer døren for mig så jeg ikke kan flygte og hente hjælp. 
Et øjeblik efter står min stakkels mand bundet til nogle rør, han er også blevet kneblet med mine sjaskvåde trusser. 
Så rykker de tæt sammen om mig og den ældste siger; "Nå du bruger vores klublokale som horebule din luder!" og fortsatte, "Så skal du også få pik." De smider bukserne og fremviser pikke lige fra 14 cm og op til en pæn stor en på omkring 25 cm. 
Jeg gisper da jeg ser den, så stor en pik på en tynd 17 års knægt. Ufrivilligt bliver min fisse sjaskvåd af ophidselsen, som den store pik og hele situationen er skyld i. De vælter mig ned på madrassen og tager mig efter tur, i rækkefølge efter størrelsen, den mindste først og den største til sidst. 
Jeg får også et par orgasmer undervejs, det er ret så liderligt og frækt, min stakkels hjælpeløse mand, og de unge fyre der voldtager mig efter tur. 
Det hele flyder ud i en liderlig tåge for mig, så snart en sprøjter, så er den næste i gang. Da den store pik glider op i mig og går i bund, så er jeg solgt, jeg møder hans stød ved at hæve mit underliv og møde ham, det er bare så frækt. Tanken om min stakkels mand der bare kan stå og se på, de frække teenagere der voldtager hans kone er bare så intens. 
Den unge fyr gisper; "Kællingen er sku liderlig, hun hjælper sgu selv til!" Pludselig kommer jeg i en fed orgasme og min fisse malker hans pik for sperm, han stønnede; "Åååh din dejlige kælling ååååååh!"
Nu troede jeg at vi ville slippe, men nej. De førstes pikke stod igen. Jeg blev tvunget om, på alle fire og den første bankede sin lille pik op i min røv og kneppede løs. Jeg var nu fuldstændig klar over at jeg nu skulle modtage dem alle i min røv også. Da de til sidst var tilfredse med deres dåd, sagde den ældste; "Nå det kan være at det kan lære jer at holde jer fra vores enemærker. Hvis vi finder jer her igen, så slipper du ikke med 2 gange fra os hver!"
Jeg lå længe og samlede kræfter til at rejse mig op, da jeg et stykke tid efter rejste mig og gik over for at befri min mand, kunne jeg mærke deres sperm løbe fra mine godt udblokkede huller og ned ad mine rystende ben,. Hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg at jeg ville havde nydt det. Ind imellem tænker jeg på at foreslå min mand at køre forbi Hanstholm i vores ferie, og i så tilfælde, ville jeg nok ikke kunne holde mig fra bunkeren...

Det er en af de fantasier der ofte spøger i min fantasi..!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.