Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi er et par Jørgen og Mette begge på 40 år som de sidste par år har leget med erotisk dominans og vil godt fortælle en historie som vi har kaldt 48 timer.

Det er fredag eftermiddag og vi har begge lidt uro i maven og det er ku fordi vi nu i denne weekend skal leve en af fantasierne ud. Vi havde gennem en kontaktannonce fundet en frisk pige på 28 år som ville lege med. Hun hed Pia og var fra København.
Mette havde ganske vist mødt Pia før, nemlig da de mødtes et sted i byen for at kigge hinanden lidt an og for at aftale grænser for kommende weekend.
Pia og Mette havde aftalt at Pia kom med toget fredag eftermiddag ved 17 tiden og at Mette skulle hente hende på stationen. De var ikke meget Mette og jeg havde sagt til hinanden de sidste timer, jeg tro også Mette var meget spændt.

Nu kørte Mette af sted til stationen og jeg var overladt til mig selv og mine fantasier om weekenden, husk på at jeg havde aldrig set Pia og kendte stort set kun hendes navn og alder.

Nu gik døren op og ind trådte først Mette og lige efter en spinkel og noget genert pige, det var Pia. Hun så ikke så stor ud og jeg var selv lidt usikker på hvordan jeg skulle takle situationen, så jeg nøjes med et enkelt ” hej og velkommen”
Nå Mette havde lidt mere styr på det og hun sagde: Kom så Pia vi må vist hellere få gjort dig klar og de to tøser gik ud på det ene badeværelse. ”gjort dig klar” tænkte jeg, hvad fanden havde de aftalt ?
Der gik ikke lang tid før jeg fandt ud af det for ud fra badeværelset kom både Mette og Pia, men nu var Pia klædt om, dvs. hun var nærmest klædt af, for hun havde kun et lille gennemsigtigt forklæde på og hendes bryster var pyntet med nogle smykker med en lille kæde imellem. Ja det er så vores nye stuepige udbrød Mette, hun vil sørge for os i aften og hvis hun ikke gør sit job ordentligt, ja så har jeg lovet hende at vi vil straffe hende hårdt.
Ja nu var stilen jo laget og jeg kunne ikke helt holde øjnene fra Pia som hun nu så ud, det var bare for lækkert.

Hun vimsede sammen med Mette over ud i køkkenet og de to tøser begyndte at lave mad, dvs. Pia begynde at rode rundt med gryder osv. Mette stod bare og fortalte hende hvad hun skulle gøre. Ja det troede jeg, men efter kort tid hørte jeg nogle klask klask, ligesom om at de var ved at banke bøffer eller sådan noget, men hver gang der var et klask, kunne jeg høre Pia komme med et udbrud ! Jeg gik hen for at se hvad det var og lige midt på køkkengulvet lå Pia på alle fire med røven lige i vejret og over hende stod Mette. Nu kunne jeg se, at Mette gav Pia nogle i røven med en stor trægrydeske og sagde: Nu er du stuepige og så hedder det ikke ja Mette, men javel fru er du med ? Og så fik hun et klask mere ! Pia jamrede Ja frue og så fik hun et klask til, det heder ikke ja frue det hedder javel fru er du med udbrød Mette ! javel frue kom det fra Pia. Hendes røv var helt rød af slagne og Mette fortsatte: Du skal uden tøven adlyde dit herreskab er du med ? Javel frue kom det fra Pia ! Så slik min fisse kommanderede Mette og i det samme hoppede hun op på køkkenbordet og sad med spredte ben, så man kunne se hendes nybarberet dejlige fisse. Mette trak Pia hen til sig og tog nu fat i Pia´s hår og klemte hendes ansigt ind mellem sine ben. Pia slikkede alt det hun havde lært og nu var det lige før det var for meget for mig, Jeg kunne mærke en dejlig følelse i pikken, men da jeg fik øjenkontakt med Mette, vinkede hun bare afvisende med den ene hånd til mig. Vi havde aftalt at da det var første gang vi skulle lege med en fremmede pige, så var det Mette som bestemte tempoet, hun havde brugt meget tid på at tage sig sammen til at leve fantasien ud.
Jeg fortrak ud af køkkennet igen og satte mig ind i stuen, med et ordentligt jern på, mine bukser strammede godt nok meget, bare ved tanken om hvad der nu foregik ude i køkkenet.
Jeg kunne tydeligt hører dem, Mette stønnede og skreg og jeg kunne fornemme Pia slikken.

Efter ca. 20 minutter kom Mette ind i stuen igen og satte sig ved siden af mig i sofaen. Jeg tror hun bliver en lydig stuepige sagde Mette, jeg tror jeg kan få hende til næsten alt, hun ved godt det er os der bestemmer !
Hvad er dog det for en bule i dine bukser, kunne du ikke tåle synet spurgte Mette og jeg måtte jo give hende ret i at det var godt nok frækt at se på !!

Pia råbte Mette og lidt efter stod Pia i stuen igen, Javel frue du kaldte, Ja og nu befaler jeg dig, at sutte din herrers pik, da den nok trænger til en behandling.
I løbet af nul komma fem var Pia over min nu meget trængende pik og jeg husker tydeligt den varme der steg til den, da Pia´s mund begyndte at bearbejde den. Nejjjj hvor var det skønt ! Pia suttede og suttede og masserede mine nosser så englene sang. Lige pludselig lagde jeg mærke til at Mette havde været inde og hente en kort pisk, som hun med jævne mellemrum brugte på Pia´s røde røv. Sut ordentligt og tag nu fat var noget af de hun råbte til Pia og hver gang pisken ramte Pia´s røv kunne jeg mærke det helt op i min pik. Det gav et ryk i Pia hver gang og der gik ikke ret lang tid før jeg 
skød den af i munden på Pia, for fanden hvor var det skønt. Det løb ud af Pia´s mundvig og ned på hendes lår.
Mette bad hende slikke op og slikke min nu slatne pik ren for sperm.
Hun lappede det i sig som om hun ikke havde gjort andet i hele sit liv og da alt var slikket op og min pik var fin igen, bad Mette hende skrubbe ud i køkkenet igen og få lavet maden færdig, mens herreskabet gik i bad.

Mette og jeg gik i bad og klædte os om til middagen, som næsten var klar. Vi satte os til bords og Pia kom ind med forretten, stadig kun iført det gennemsigtige forklæde og en lidt rød røv.

Hun serverede for os og hun nejede pænt hver gang hun kom ind, hun havde nok lagt mærke til at Mette sad med den kort pisk under bordet og var klar til at afstraffe hende, ved den mindste fejl.

Det var en dejlig middag og Mette og jeg sad og talte om den gode oplevelse vi havde haft inden middagen, da der pludselig hørtes et rabalder ude fra køkkenet og vi for begge ud for at se hvad der var sket ?? Der midt på gulvet lå vores dessert og Pia forsøgte at samle det op Hvad fanden laver du tøs udbrød Mette ? Kan du ikke engang være alene i et køkken bare 10 minutter uden du laver ballade ? Pia så op og undskyldte mange gange, men det var ikke nok for Mette, nej hun måtte straffes og Mette tog fat i hendes hår og trak hende ind i stuen, hvor hun satte hende på en spise bords stol, Pia fik bundet anklerne fast til stolebenene og hænderne omme på ryggen.
Nu sat hun helt hjælpeløs og kunne ikke gøre noget som helst. Mette hentede 2 klemmer som hun satte i Pia´s brystvorter og begyndte at daske til hende med pisken. 
Har jeg ikke fortalt dig at du skal være lydig og opfører dig ordentligt når du er stuepige her hos os sagde Mette og så fik Pia nogle dask over sine bryster igen ! Pia klynkede og undskyldte mange gange hun havde tabt vore dessert og Mette bad hende gå ud og rydde op efter sig, hun blev løst fra stolen og gik ud i køkkenet igen.
Mette nød virkeligt at have magt og det lyste ud af hendes øjne at hun kunne finde på hvad som helst i løbet af aften. Det skal lige nævnes at det plejer at være hende der er den lydige, når vi leger sammen, nu var det pludselig hende der bestemte og det nød hun.

Det var lige før jeg blev en smule skræmt af det, men jeg var også blevet godt liderlig af det der var sket, alt kunne ske nu !

Vi skulle nu til at have kaffe og Mette og jeg sad inde i stuen og hyggede os, da Pia kom ind med kaffen. Mette spurgte om ikke Pia kunne tænke sig en kop med og det sagde hun ikke nej til. Ja så må vi jo lige ordne dig du kan jo ikke sidde her inde kun iført forklæde og rød røv. Pigerne gik ind i soveværelset og da de kom ud igen, var begge iført noget rigtigt pikant og lækkert undertøj.
Det skal lige nævnes at begge piger var glatbarberet og man kunne tydeligt se deres fisser i det kostume de nu bar.

Mette bad Pia om at sætte sig i sofaen sammen med hende og da Pia havde skænket kaffen, satte hun sig lige op ad Mette. Det varede ikke længe for Mette begyndte at kæle for Pia og det blev mere og mere hedt, de begyndte at kysse og kæle, tage hinanden i fissen osv.
Mette bukkede sig ned og begyndte at slikke Pia´s fisse og jeg fik jern på igen. Pludselig rejste Mette sig op og gik ind i soveværelset og da hun kom tilbage, havde hun noget reb og håndjern med. Hun kommanderede Pia ned på gulvet og gav hende håndjernene på omme på ryggen. Hun bandt hendes ankler sammen og lagde hende med røven lige i vejret.
Nu gik hun ind i soveværelset igen og da hun vendte tilbage, havde hun påspændt en kæmpedildo og Pia så noget forskrækket ud, men hun kom ikke med det aftalte kodeord som kunne stoppe det hele, så Mette begyndte at kæle for hendes røv og fisse, hun stak sin tunge godt op i fissen på Pia og man kunne høre Pia´s stønnen blev højere og højere.
Mette rejste sig og tog pisken frem og begyndte at daske til Pia´s røv og hver gang den ramte gav det et ryk i Pia.
Nå tøs nu skal du prøve en ordentlig pik og så gik Mette om bag Pia og trængte ganske langsomt op i Pia´våde varme fisse ! Pia gav sig lidt og kom med klynke lyde for den var stor og det gjorde lidt ondt.
Efter et stykke tid var Pia så udvidet at Mette kunne give den hele armen og Pia blev gennem kneppet med den store DILDO. Hun skreg og stønnede så højt at jeg fik rejsning igen 
Nu måtte der altså ske noget, så jeg gik om bag Mette fandt hendes fisse, fik klemt min pik ind. Nu kneppede jeg Mette bagfra mens hun kneppede Pia på samme måde. Det var vildt og lækkert.
Tøserne skreg og jeg kneppede alt det jeg havde lært, men jeg Holte ikke så længe før jeg sprøjtede en gang varm sperm op i Mettes varme kusse.
Pia klynkede og skreg og jeg er sikker på hun fik en kæmpe orgasme og Mette var helt oppe at køre, hun trak sig ud af Pia og låste håndjernene op, tog i håret på Pia , trak hende hen til sig sperm fyldte fisse og bad Pia slikke.

Det var som om Pia elskede sperm for hun slikkede Mette så intenst og varmt, at Mette nok fik 3-4 udløsninger lige efter hinanden.

Det var lækkert at se på og jeg blev da også liderlig igen, men det var som om min pik ikke lige kunne følge med, så jeg nøjes med at kigge på.

Nu løste Mette, Pia´s ben og tøserne lagde sig i en 69ér og den fik ikke for lidt. Der blev slikket og der blev leget så man næsten skulle tro det var løgn.
Mette stak på et tidspunkt en finger op i Pia´s røv og Pia nød det så meget at hun hele tiden skreg på mere. Mettes finger kørte ud og ind, men de slikkede hinanden til et utal af orgasmer.

Mette vendte Pia sådan at hun kunne slikke min pik igen og der gik ikke lang tid for den begyndte at rejse sig igen og da jeg havde fuld rejsning, tog Mette fat i Pia igen og bandt hende til en stol, så hun stod med røven lige i vejret, Mette hentede noget olie og begyndte at smører Pia ind. 
Hun smurte godt og grundigt omkring Pia´s røvhul og stak to finger op i hende, her kørte hun frem og tilbage et godt stykke tid, så prøvede hun med en dildo og Pia skreg op, men Mette var ligeglad hun pressede på og pludselig gav Pia´s røvhul efter og dildoen glid op.
Nu blev Pia´s røvhul dildo kneppet og Mette nød at høre Pia´s stønnen og skrigen. Mette gjorde tegn til at jeg skulle komme over til dem og at jeg skulle stikke min pik op i Pia´s røv stedet for dildoen.
De skulle jeg ikke høre to gange og jeg stillede mig klar lige bag Pia, Mette tog min pik i munden og slikkede lidt på den og førte den herefter lige til Pia´s røvhul.
Jeg gled langsomt ind og begyndte med små bevægelser, indtil jeg kunne mærke at nu kørte det, så begyndte jeg at kneppe voldsomt og Pia råbte og skreg som bare fanden.
Mette lagde sig under mig og begyndte at slikke mine nosser, hun bed i den og det var utroligt lækkert.
Efter et stykke tid kunne jeg mærke min udløsning var på vej og lige da jeg ville trække mig ud af Pia, gik den på min, så min varme sperm landede lige i hovedet på Mette, som lå under mig.
Mette kørte det rundt i ansigtet og bad igen Pia om at slikke sig ren.
Pia lappede det hele i sig og da hun stadig lå bundet med røven i vejret, fik Mette en ide. Hun hentede et stearinlys i passende tykkelse og førte det langsomt ind i Pia´s næsten åbenstående røvhul. Så tændte hun lyset og sagde, se vi har fået ny lysestage. Nu lå Pia på knæ og albuer med et tændt lys i røven og der gik ikke længe før det begyndte at dryppe ned på hendes balder og løb ned over hendes skamlæber.
Pia skreg lidt hver gang der kom en dråbe eller når det løb. Mette og jeg sad godt udmattede i sofaen og så på vores nye lysestage. Pludselig røg det ud og faldt på gulvet, Mette løste Pia op og vi gik på skift i bad.

Vi var alle godt udkørte og sad bare og hang lidt i sofaerne oven på aftenens oplevelser og vi fik en god snak om det hele og aftalte at i morgen startede det forfra med at Pia var stuepige i vores hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.