Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg løsnede min mand og vi fulgte ham ind i soveværelset, hvor han igen blev bundet til en stol.
Jeg lagde mig på sengen med spredte ben og inviterede på den måde Ali til at kneppe mig igen.
Ali skrævede ind over mit bryst og "tvang" mig til at sutte på hans halvstive pik, det var den ikke længe.
Så lagde Ali en pude under min røv for som han sagde: "Så kan min sperm bedre blive derinde uden at der løber så meget ud, på den måde er der større mulighed for at du bliver gravid!"
Jeg mærkede pikhovedet mellem mine skamlæber, et hårdt stød og den gled i bund mens jeg skreg højt og klagende: "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ALI ÅÅÅÅÅÅÅH!"
Ali kneppede mig hårdt og længe mens han mumlede sjofle ord, "Ta' den din luder." og "Se din liderlige kone, se hvor hun nyder at få en ordentlig pik!"
Jeg prøvede på at nedsætte hans fart, ved at lægge mine ben om hans hofter, det passede slet ikke den ret dominante herre, han lagde mine ben op over sine skuldre, nu havde han helt frit slag, han gennemkneppede mig mens jeg skreg og jamrede.
Åh det var bare så frækt og tanken om at han snart ville fyre sin ladning af dybt i mit ubeskyttede underliv gjorde det bare endnu mere ophidsende.
Så pludselig ramte den store orgasme mig, jeg jamrede og skreg; "Ååååh ja Ali knep mig åååååååh, sprøjt din sperm op i mig åååååååh!" Min krop gennemrystedes af en heftig orgasme og min fisse malkede hans store tykke pik i krampetrækninger.
Ali stønnede; "Åååååh Lene din dejlige tøs, du er endnu frækkere end de Svenske tøser, nu kommer det, jeg skal fylde dig med min sperm åååååååh jaaaaaaa!" 
Ali trak pikken næsten ud og pumpede min fisse fuld af sin hede sperm, så pressede han pikken langsomt i bund, jeg mærkede hvordan den tykke pik nærmest forseglede min fisse og trykket steg oppe i mig, det mærkede helt enormt, jeg lå bare og jamrede. Pludselig blev trykket for stort og en del af spermen sprøjtede ud langs hans tykke pik.
Ali trak pikken ud og trykkede med en hånd det sidste sperm ud over min fisseåbning. Så sagde han; "Du skal blive liggende der i 10 minutter, så min sperm bedre kan trænge op i din livmoder!"
Jeg nikkede og adlød, Ali sad der ved siden af mig og kærtegnede min mave og bryster.
Ali så nu 2 ekstra par håndjern der lå på natbordet, der lå også et par ankel remme og reb, hurtigt inden jeg rigtigt fattede hvad der skete, lænkede han mine arme til hovedgærdet og så fil jeg remme om anklerne og mine ben blev trukket godt ud til siderne og ligeledes fastgjort til hovedgærdet.
Jeg lå nu helt åben og hjælpeløs, Ali kunne gøre lige hvad han ville.
Han sad og legede med mine bryster og gned på sin pik, den var ved at vokse igen og snart var den brugsklar igen.
Han sagde; "Nu skal du få pik din tæve!" Han pressede sin store pik til bunds i min fisse, det gik noget nemmere denne gang med al den væde der stadig var i min fisse.
Han kneppede mig hårdt med lange dybe stød, mens han stønnede "Danske tæve," - "Liderlige tøs" - "Nu bliver du gravid Lene" og henvendt til min mand sagde han; "Hør hvor din kone nyder at jeg gir hende det du ikke kan klare!" - "Hør hvor hun nyder min pik!"
Han kneppede løs og jeg havde fået et par mindre orgasmer mens han kneppede løs, så sprøjtede han igen min fisse fuld af sperm.
Han sad bagefter og kærtegnede mine lår, bryster og mave. Jeg kunne ligge og se på min fisse, så sammenbøjet lå jeg på grund af den måde mine ben var bundet på. 
Fra min fisse flød en stille strøm af sperm blandet med fissesaft, og mine kønshår var sølet ind i sperm.
Da der var gået 5-10 minutter løsnede Ali mine ben og sagde; "Du får lige en lille pause nu Lene, jeg vil have noget at drikke," han spurgte om vej til køkkenet og forsvandt.
Lidt senere kom han ind igen, han skrævede uden videre ind over min krop og tvang mig til at sutte hans pik stiv.
Så fik jeg en tur mere, mine arme var stadigt lænkede til hovedgærdet, men mine ben var fri.
Denne gang accepterede han at jeg bremsede hans fart lidt, men han kom lige med en bemærkning; "Nå du vil nyde det lidt længere, du kan godt lide min store pik hva' Lene!" 
Jeg gispede; "Ja Ali, den er så dejlig stor og tyk!"
Han grinede og sagde lidt hånende; "Ja du er nok ikke for godt vant med ham der!" Det kommenterede jeg ikke.
Han sagde; "Er det bedre med min store pik end din mands Lene!"
Jeg svarede ikke.
Ali trak pikken ud og gentog sit spørgsmål; " Er det bedre med min store pik end din mands Lene!"
Jeg gispede;" Ååååh Ali knep mig nu, knep mig!"
Ali sagde; "Ikke før du svare på mit spørgsmål Lene!"
Jeg svarede lavmælt; "Ja Ali meget bedre!"
Ali sagde; "Du skal sige det højt jeg hører ikke så godt!"
Min fisse var på kogepunktet og jeg skreg; "Ja Ali meget bedre, knep mig nu!"
Ali smilede over mod min bundne mand og bankede pikken i bund og kneppede videre.
Da han igen sprøjtede oppe i mig efter et dejligt langt knald, løsnede han mine arme og lå og kærtegnede min krop.
Så sagde han; "Jeg kunne nu godt lide det med gæsteværelset i din mands fantasi, løsn ham så han kan komme op i seng, nu vil jeg ha' dig for mig selv inden vi skal sove.
Jeg rejste mig med sperm løbende ned ad mine lår, jeg ville tørre det af men Ali sagde; "Nej Lene han skal rigtigt kunne se hvad jeg har fyldt i dig!" 
Jeg gik så over og løsnede min mand og kyssede ham godnat. Han gav mig et knus og gik ud af døren, lidt efter hørte jeg døren i gæsteværelset gå, jeg havde faktisk lidt ondt af ham, men han havde jo selv givet lov, og ideen med gæsteværelset havde været hans egen.
Jeg vendte mig og lagde mig på sengen ved siden af Ali.
Ali begyndte at kærtegne mig og slikkede og bed i mine bryster og brystvorter, så gled han ned over min rystende krop og nærmede sig min fisse, han slikkede min fisse og kilder til jeg var på orgasmens rand, så stoppede han, det gentog han et par gange og jeg var til sidst næsten desperat .
Så fortsatte han, "Jeg skreg og hylede da orgasmen gennemruskede min krop, så faldt jeg slapt sammen og lå og gispede!" 
Ali stak sin pik hen til min mund, den var halvstiv, og det varede ikke længe før jeg havde ham på højkant igen.
Nu lagde Ali sig på ryggen og sagde; "Nu er det din tur Lene, du skal ride mig som en luder rider sin kunde, kom nu!"
Jeg skrævede ind over Ali og lod mig spidde på den tykke pik, jeg red ham med langsomme bevægelser og malkede ham med min underlivsmuskler, han lå bare og så helt salig ud og nød det.
Men til sidst blev han lidt utålmodig og greb fat om mine hofter og pressede mig hurtigere ned over hans store pik, så rullede han os rundt og nu fik jeg ikke for lidt, hårde dybe stød så sengen knagede så jeg troede at den ville kollapse under os. Den holdt heldigvis til det.
Da han til sidst fyldte mig for sidste gang den dag, sagde han; "Du må ikke vaske spermen af før i morgen Lene!" 
Vi lagde os til at sove tæt sammen. Jeg var nok ret øm og havde intet imod en lidt længere pause.
Da jeg vågnede næste morgen var mine lår næsten klistrede til hinanden og mine kønshår var helt stive af sæd. 
Jeg gik ned og tog et hurtigt brusebad.
Da jeg kom ind i soveværelset var Ali vågen. 
Jeg sagde at jeg ville ud og lave morgenkaffe, men Ali var af en anden ide. 
Han sagde; "Du skal først have en indsprøjtning Lene, så kan du lave kaffe bagefter."
Han startede med at slikke mig til jeg var på orgasmens rand, så pressede han sin pik op i mig og kneppede mig, der skulle kun 3-4 stød til så kom jeg i en forrygende orgasme, jeg skreg og jamrede, mens Ali ufortrødent kneppede videre, så ville Ali kneppe mig bagfra, han sagde til mig at jeg skulle lægge mig på mine knæ, han pressede mine skuldre ned mod sengen så jeg lå på knæ og støttede på hine skuldre, hoved og bryster, så trængte han op i mig bagfra og kneppede videre. 
Jeg hørte døren gå og min mand sagde; "Godmorgen!"
Alt hvad jeg kunne få frem var en stønnen og jamren, men jeg hørte Ali grynte et; " Godmorgen!"
Jeg lå med lukkede øjne og tog imod Alis hårde stød, men lukkede dem kort op og så min kære mand sidde på stolen og se på os, jeg smilede til ham og stønnede højlydt; "Åååååååh Ali knep mig rigtig hårdt!" - "Kneeeep miiiig!" - "Åååååååh jaaaa ååååååååh!"
Ali sagde; "Hør din liderlige kone, hør hende tigge mig om at kneppe hende!"
Han fulgte sine ord op med at støde endnu hårde, det gav et højlydt klask hver gang han stødte pikken helt i bund.
Så begyndte orgasmekramperne at gennemruske min krop og jeg skreg højt og klagende; "Ååååååh jaaaaa Ali, jeg kommer ååååååååååh!"
Ali gav mig et par hårde stød mere og kom med et brøl; Nuuuu Lene jeg kommer nuuuu!"
Han holdt godt fat i mig så jeg ikke faldt sammen på sengen, og da jeg var kommet til mig selv igen sagde han; "Du skal blive i den stilling Lene, så kan min sæd bedre befrugte dig!"
8-10 minutter skulle jeg blive i den stilling før han var tilfreds. Så fik jeg love til at gå ned at vaske mig.
Jeg gik ud til de andre i køkkenet kun iført en badekåbe.
Jeg satte mig ved siden af Ali og spiste morgenmad, Ali sad hele tiden og kærtegnede mine lår og fisse, det var hårdt at sidde der og drikke kaffe uden at spilde.
Ali sagde til min mand;" Det er en dejlig kone du har, glæder du dig ikke til selv at skulle kneppe hende igen?"
Min mand så mig i øjnene og sagde; "Jo Ali jeg glæder mig til at kneppe hende!"
Ali fortsatte frækt; "Så er det en skam du må vente til i morgen, så må du jo håbe på at hun ikke er alt for øm til den tid!"
Efter morgenmaden gik min mand ned at fiske ved en nærliggende å, jeg tror det var ved at blive for meget for ham, så han havde brug for en pause.
Han sagde; "Kan I nu hygge jer!" 
Ali sagde; "Det kan du stole på vi skal, og jeg skal nok passe rigtigt godt på din kone!" 
Jeg kyssede ham farvel og han var væk, jeg tror det var ved at blive for meget for ham, så han ville have en pause.
Ali ville i hvert fald tage sig kærligt af mig, han trak mig ind i stuen og tog mig på spisebordet, jeg lå med mine ben oppe på hans skuldre, så han havde fri adgang til min fisse, det benyttede han sig også af, han kneppede mig hårdt til han til sidst sprøjtede sin sperm op i mig, mens min fisse malkede hans tykke pik i orgasmekramper. 
Bagefter sad vi et stykke tid og snakkede, så begyndte Alis pik igen at røre på sig, jeg bøjede mig frem og suttede på den store pik, der skulle ikke megen sutten til før jeg ikke kunne gabe over den.
Jeg røg op på bordet igen, denne gang lå jeg på maven ind over bordet mens Ali kneppede løs i min fisse bagfra.
Jeg jamrede og skreg, det var bare så enormt skønt, jeg fik en orgasme før vi begge kom i et brag, jeg følte hvordan hans pik voksede lidt i tykkelsen hver gang han sendte en stråle sperm op i mit underliv.
Jeg lå længe på maven ind over bordet og hev efter vejret, efter at Ali havde trukket sin pik ud.
Igen sad vi og snakkede og så fik vi lidt frokost, mens vi spiste kunne Ali ikke holde fingrene ved sig selv, hele tiden havde han et par fingre oppe i min fisse.
Så gik vi ind i stuen igen, Ali trak mig over på vores sofa, han skubbede mig ned på ryggen på den, lagde mit venstre ben op på ryglænet og det højre over på sofabordet.
Så trængte han op i mig og kneppede mig igen, han knoklede løs mens jeg jamrede og klynkede, jeg var helt besat og jamrede gang på gang "Knep mig Ali, knep mig nu!"
Pludselig stønnede han højt og bankede pikken helt i bund og stønnede; "Ååååh ja, nu kommer det åååh!" 
Spermen skød op i mig i tykke stråler og fyldte mig helt op, så kom jeg også, jeg lagde benene over Alis hofter og pressede ham om muligt længere op i mig. 
Sådan lå vi længe, mens hans pik skrumpede langsomt i mig. Det var så skønt, jeg elsker følelsen af en pik der langsomt skrumper oppe i mig efter at have gjort et godt stykke arbejde.
Igen sad vi og snakkede lidt sammen. 
Så trak Ali mig ind i vores soveværelse og lagde sig på ryggen med sin halvstive pik lige op i luften. 
Han sagde; "Nå Lene, det er din tur nu, sut mig stiv og rid på min pik. 
Jeg lagde mig på knæ på sengen ved siden af ham og slikkede gned og suttede og snart stod Alis pik igen.
Langsomt skrævede jeg ind over ham og ledte den store pik på plads mellem mine skamlæber, ganske langsomt spiddede jeg mig selv på hans tykke pæl, åååh den følelse da den pressede imod min livmoder og pressede den lidt længere op i mit underliv.
Ali greb fat i mine bryster og krammede dem.
Langsomt begyndte jeg at ride på hans pik, det var bare skønt at kunne bestemme tempoet, så længe det varede. 
Pludselig greb Ali fat om mine hofter og pressede mig hårdere ned over pikken hver gang den gik i bund. Jeg jamrede og skreg og faldt sammen oven på ham da orgasmen ramte mig, jeg mærkede det rykke i Alis pik, så kom spermen, det løb ud af mig og ned over hans nosser.
Ali væltede mig af og lå og kærtegnede mig overalt på min krop, det føltes rigtigt skønt.
Kort tid efter kom min mand hjem, han havde en fin havørred med hjem som vi fik til aftensmad, mens jeg lavede maden spillede min mand og Ali kort. 
Ali havde givet ham chancen for at være sammen med mig den aften og nat, de spillede poker om nogle småpenge, og hvis min mand vandt, så kunne han overtage mig efter maden og natten der fulgte, det ville så være Ali der måtte bruge gæsteværelset, han skulle dog have lov til at kneppe mig om Søndagen nogle gange før han tog hjem.
Men min stakkels mand tabte, jeg var nu ikke så ked af det, min dejlige mand havde jeg jo til daglig, men Ali, ham havde jeg jo kun til lån.
Efter middagen hentede Ali en videofilm, det var selvfølgeligt en FILM hvor en hvid kvinde fik en mørk mands massive pik, i både fisse og røv, dvs. jeg så nu ikke så meget af den, for i den time den varede måtte jeg ligge på knæ mellem Alis ben og sutte og slikke på hans store pik, og holde den på grænsen til eksplosion da filmen var færdig var Ali ret ophidset, så da han skubbede mig ned på alle fire og kneppede mig i fissen bagfra, nåede jeg slet ikke at komme med før han fyldte mig med sin sperm.
Det kompenserede Ali imidlertid for ved at anbringe mig i en stol med mine ben spredt ud over armlænene og slikke mig til udløsning, åh det var skønt. Da jeg kom pressede jeg hans ansigt imod mit skød og skreg højt og klagende; "Åååååh Ali skøøøønt ååååååh!"
Bagefter sad vi og snakkede lidt sammen, og Ali sagde med et grin; "Nå Lene tror du, at du er gravid nu?"
Jeg smilede frækt til ham og sagde; "Det er jeg sikker på at jeg ikke er endnu Ali!"
Ali smilede og sagde; "Det må vi hellere gøre noget ved nu, kom ind i soveværelset Lene!"
Han vendte sig mod min mand og sagde; "Hvis du vil se på, så skal du bindes og knebles!" 
Min mand nikkede og fulgte os ind i soveværelset.
Jeg bandt han siddende i en stol tæt på sengen, så tæt på at han kunne se det hele og endda kunne fornemme elskovens dufte.
Ali lænkede mine arme med håndjernene til hovedgærdet og gav mig bind for øjnene.
Jeg mærkede hans hænder glide over min krop, overalt på min krop, krammede mine bryster, nev let i mine brystvorter og lod hænderne glide kærtegnende over mine inderlår, så pressede han mine lår til siden og min fisse lå åben for hans angreb.
Jeg mærkede hans pikhoved glide op og ned mellem mine skamlæber og stønnede; "Ååååh Ali tag mig nu, tag mig som den tæve jeg er!"
Ali fortsatte med at lege med sin pik i min fisseåbning, mens jeg blev mere og mere desperat, jeg ønskede bare at han ville støde sin tykke pik i bund og voldtage mig, bare gennemkneppe mig!"
Ali fortsatte på den måde i hvad der føltes som evigheder, mens jeg tiggede ham om at kneppe mig!
Så endelig, et hårdt stød, lige i bund, jeg skreg højt og klagende; "Ååååh ja Ali knep mig åååååh!"
Ali kneppede mig hårdt og efter den ophidselse han havde udsat mig for varede det ikke længe før jeg skreg højt og klagende da jeg kom i en kraftig orgasme, og krammede om ham med mine ben.
Da orgasmen ebbede ud slap jeg taget med benene og Ali genoptog sine dybe stød.
Efter et stykke tid begyndte hans vejrtrækning at blive tung og jeg vidste at han var tæt på, det var jeg også selv, jeg kom et brøkdel af et sekund før Ali fyrede sin ladning af dybt oppe i mit underliv.
Da han lidt senere trak den halvslappe pik ud, kunne jeg mærke vores safter flyde fra min fisse, og jeg hørte Ali sige henvendt til min mand; "Se al den sperm der kommer flydende ud af din kone, og det er ikke det eneste jeg leverede, der er sikkert en masse oppe i hendes livmoder nu, hvor det svulmer op og bliver til en dreng, det er jeg helt sikker på!" Han fortsatte; "Hvad siger du til det?"
Det var nu ret dumt at spørge en kneblet mand om det, han kunne jo ikke svare.
Ali lå ved siden af mig og kærtegnede min rystende krop, hans kærtegn var ret ømme og det var bare skønt.
Efter et stykke tid skrævede han ind over mig og tvang mig til at slikke og sutte på hans pik til den igen var stiv. Han benyttede også tiden til at komme med bemærkninger til min mand.
Han sagde grinende; "Se bare hvor din lille kone sutter på min pik, hun elsker bare at få noget tykt og stort ikke!" og "Det var ikke mig der lod en anden mand kneppe min kone!"
Så var han stiv igen og kneppede mig endnu en gang lige for næsen af min hjælpeløse mand.
Det var bare så frækt og liderligt, tanken om min mand der sad der og vidste at Ali var ved at gøre mig gravid gjorde mig ret fræk og vild, han skulle minsandten få noget at høre og se.
Da Ali var ved at trænge op i mig jamrede jeg ; "Åh Ali knep mig igen, knep mig igen med din dejlige store pik, det er endelig en pik man kan mærke!"
Ali sagde grinende; "Ja selvfølgelig kan du mærke MIN pik Lene, du kan måske ikke mærke din mands?"
Jeg jamrede; "Ååh Ali åååh, knep mig nu knep mig rigtig hårdt!"
Ali stønnede; "Kan du ikke mærke din mands pik Lene!"
Jeg stønnede selv om det ikke var sandt, men jeg vidste at det ville ophidse dem begge to; "Neej Ali, den lille pik han render rundt med kan jeg ikke mærke med mindre han knepper mig i røven, han kan gøre lige så meget med sin pegefinger som med sin lille pik, ååååååååh!"
Ali stønnede; "Så skal jeg give dig den følelse du længes efter Lene!"
Han kneppede mig endnu hårdere for at bevise hvor stor en tyr HAN var, det gik lige som jeg regnede med, og min mand, ja han var jo lettere masochistisk anlagt, men mest på det mentale plan, så ham ophidsede det også til bristepunktet, det vidste jeg fra tidligere affærer.
Da Ali til sidst stønnende bankede pikken i bund og sprøjtede sin sperm op i mig for gud ved hvilken gang, kom jeg i et brag af en orgasme, den var så kraftig at jeg var helt væk.
Da jeg kom til mig selv havde Ali løsnet mine arme og jeg så over på stolen, min mand var væk.
Ali fulgte mit blik og sagde; "Han er gået op i seng Lene, jeg vil kneppe dig igen om lidt før vi skal sove!"
Jeg så på Ali og sagde; "Jeg har slet ikke kysset ham godnat, det må jeg gøre Ali, jeg går op og giver ham et godnatkys og kommer ned igen med det samme!"
Jeg skulle lige til at tørre spermen af min fisse og inderlår, men Ali stoppede mig og sagde; "Nej Lene, han skal se hvad jeg fylder i dig, og skynd dig ned igen uden nogen numre!"
Jeg gik op og ind i gæsteværelset og kyssede min mand godnat, han sagde; "Mente du det om min pik skat?" Jeg smilede til ham og sagde; "Selvfølgeligt ikke skat, det var bare for at ophidse jeg begge to!"
Han gav mig et knus og kørte en hånd op mellem mine lår og gned den hen over min fisse, hans hånd var smurt ind i en blanding af fissesaft og sperm.
Da jeg forlod gæsteværelset sagde han; "Jeg glæder mig til i morgen skat!" 
Jeg sendte et kærligt blik og sagde; "I lige måde skat!"
Da jeg kom tilbage til vores soveværelse, lå Ali på ryggen på sengen og gned på sin pik, den var stiv igen. Han sagde; "jeg var lige ved at tro jeg skulle op og hente dig Lene!"
Jeg så på ham og sagde; "Hvordan skulle jeg kunne svigte så stor og tyk en pik, Ali dog!"
Igen kneppede Ali mig hårdt og længe, han kom ikke med så mange frække bemærkninger som før, men min mand var der jo ikke til at håne, det var nok grunden.
Mig selv jeg jamrede og klagede, så det var godt at vi ikke boede i en etageejendom, men har omkring 300 meter til de nærmeste naboer.
Da Ali til sidst fyldte mig med sin sperm, sagde han; "Du må ikke vaske det af før i morgen Lene, du skal ligge med din røv på denne pude og sove, så gør spermen helt sikkert sin virkning!"
Jeg løftede min bagdel og Ali lagde en tyk fast pude under den, så jeg lå med mit underliv hævet.
Han kyssede mig og lagde sig til at sove.
Jeg lå vågen længe og spekulerede på om det var forkert hvad vi havde lavet i weekenden, men var det det, så var det for sent nu, og kun tiden ville vise hvilket resultat det ville give.
Langt om længe faldt jeg i søvn.
Næste morgen vågnede jeg ved at Ali tørrede mig på lårene og i skridtet med en våd klud for at fjerne den indtørrede sperm, så slikkede han mig.
Jeg måtte afbryde ham da jeg skulle på wc.
Jeg vaskede mig hurtigt bagefter og gik tilbage til Ali, han genoptog sit slikkeri og slikkede mig til en dejlig morgenorgasme.
Bagefter sagde han; "Nu vil jeg kneppe dig for sidste gang denne weekend, jeg er sikker på at du er gravid nu, men skulle du ikke være det, så kommer jeg igen."
Da han trængte op i mig lå jeg og håbede på at jeg ikke var gravid, så han kom igen om en måned og gjorde et nyt forsøg, jeg troede bare ikke det ville blive nødvendigt. 
Ali kneppede mig hårdt og hurtigt, jeg nød det i fulde drag og fik 2 orgasmer før ham kom og fyldte mig med sin sperm. Bagefter lå han med sin pik i mig mens den langsomt skrumpede til sin normale størrelse. Da den på den måde var krøbet halvt ud af min fisse tog vi et hurtigt bad sammen før vi gik ud i køkkenet til min mand, der havde morgenmaden klar.
Da vi havde spist morgenmad, kyssede Ali mig farvel og strøg kærligt mig over maven og sagde i spøg; "kan du mærke den sparke Lene!"
Jeg smilede til ham og sagde; "Nej Ali, ikke endnu men det kommer nok!"
Han sagde; "Når din mave er blevet stor og tyk og dine bryster spændte af mælk, så send mig en mail og jeg kommer og knepper dig igen.!"
Han satte sig ind i sin bil og kørte mens han vinkede til os.
Nu var det så op til Alis sperm om jeg skulle være gravid med ham, eller om det skulle lykkedes min mand at tage stikket hjem. Det ville vise sig om et par uger, fik jeg min menstruation eller ej, og i givet fald hvis det ikke skete, så ville det vise sig om 9 måneder hvem der var faderen.
Hvis jeg ikke er, så kommer Ali igen om en måned, ellers først om 6-8 måneder, hvor resultatet er tydeligt.
Jeg er ret så spændt lige nu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.