Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Søndag d. 25 Februar 8:10
Jeg vågnede op mellem Hassan og Achmeed der stadig sov.

Jeg skulle på wc, forsigtigt forlod jeg sengen og gik ind på wc og lukkede døren forsigtigt efter mig. Efter at have forrettet min nødtørft vaskede jeg mig lige, da hørte jeg døren gå, det var Hassan. Han lagde fingeren på læben og sagde stille: "Achmeed sover stadigvæk, lad ham endelig sove!"

SEX I DAG?

Hassan greb fat i mine bryster bagfra, jeg følte hans hårde pik mod min røv, jeg drejede hovedet og smilede til ham og hviskede: "Hvad vil du Hassan!" Som om jeg ikke vidste det.

Hassan hviskede: "Jeg vil gerne kneppe dig lige nu og her!"

Jeg knælede foran ham og suttede på hans stive pik og han stønnede: "Jeg vil ha' dig bagfra på alle fire Lene!"

Jeg smed et håndklæde på gulvet og lagde mig på alle fire. Hassan stak en finger op i min fisse og sagde: "Jeg tror vist at du allerede er klar Lene!" Han pressede sin hårde pik langt op i min fisse og kneppede mig, jeg prøvede på at være stille, men det var svært. Hassan kneppede mig med lange dybe stød mens han krammede mine balder. Hans vejrtrækning blev mere og mere anstrengt, han var lige ved at komme, jeg gned på min kilder for at følge ham. Netop da han kom gned jeg et par gange mere og så om jeg i en forrygende orgasme. Jeg skreg højlydt: "ÅÅÅÅÅH GUUUD HASSAN, JEG KOMMER ÅÅÅÅÅH JEG KOMMER!"

Døren fløj op og Achmeed kom ind og hvæsede: "NÅ HASSAN BEDRAGER DU DIN EGEN BROR, JEG VIL OGSÅ KNEPPE HENDE!" "KOM HER TÆVE; KNÆL FORAN MIG OG SUT PÅ MIN PIK!"

Hassan trak pikken ud og jeg knælede foran Achmeed, han slog mig i ansigtet med den store slappe pik. Jeg startede med at sutte og slikke og følte den komme til live, snart kunne jeg knap nok gabe over den.

Han trak mig op at stå ved håret og sagde: "Læg dig på sengen hore og spred dine ben, nu vil jeg kneppe dig!"

Jeg adlød og lidt efter lå jeg med benene vidt spredte og Achmeeds store pik mellem mine skamlæber. Achmeed legede med pikken, gned den op og ned i revnen og hen over min klitoris, stak lige hovedet indenfor og trak det ud igen og op og ned i revnen igen han fortsatte på den måde i et godt stykke tid. Så blev det for meget. Jeg tiggede og bad: "Achmeed knep mig nu så er du sød, ååh knep mig nu!"

Achmeed lo og sagde: "Kan du sige - jeg vil ha' din dejlige pik i min fisse og vil ha' din sæd i min livmoder!" Jeg var ved at blive desperat efter at mærke den store pik og gispede: "Jeg vil ha' din dejlige pik i min fisse og din sæd i min livmoder!"

Jeg havde knapt nok fuldført sætningen før Achmeed bankede sin store pik til bunds i min fisse og kneppede mig hårdt. Han lo og sagde: Hørte du det Hassan - det er den måde sådan en hore skal ha' det!"

Han kneppede mig hårdt og jeg skreg og jamrede og fik 2 orgasmer før han til sidst gav mig en sæd-indsprøjtning dybt i mit underliv. Døren gik op og Ali kom ind med et stort smil og sagde: "Morgenmaden er færdig!" Han så mig i øjnene og sagde: "Et par gode drenge jeg har, ikke Lene?" Jeg smilede mat og sagde: "Ja Ali det er nogle dejlige drenge!"

10:00

Vi fik morgenmadem, jeg var lidt trist fordi Ali og drengene snart skulle hjem. Efter morgenmaden trak Ali mig ind i soveværelset og kneppede mig endnu en gang. Han kneppede mig hårdt og hurtigt og da han havde fyldt mig med sin sæd placerede han en pude under min røv, så ville hans sæd blive længere i mig. Han sagde: "Hvis det her ikke har gjort dig gravid Lene, så skal der vist andre metoder til, du kan besøge mig i en måned i Sverige, så skal jeg gennemkneppe dig hver eneste dag indtil det lykkes, hvad siger du til det Lene?"

Jeg fortalte ham at jeg foretrak at han kom her.

Han holdt fast på at jeg skulle komme til Sverige hvis jeg ikke var gravid denne gang. Jeg sagde at jeg ville tænke over det.

Vi lå lidt og sludrede, mens jeg lå på puden, så kyssede han mig vaskede sig og trak i sit tøj.

12:10

Vi fik en let frokost og bagefter forlod Ali og drengene os.

Det var mit sidste møde med Ali, han holdt stadig på at jeg skulle komme til Sverige, men jeg havde "bedraget" både ham og min mand, efter at jeg havde fået min spiral fjernet fik jeg en recept på p-piller, som jeg havde taget hele tiden, jeg regnede ikke med at slippe godt fra det i Sverige, og hvad når jeg stadig ikke blev gravid. Jeg savner Alis store tykke pik, men jeg tror ikke jeg ville være i stand til at tage det helt store skridt og droppe p-pillerne og tage til Sverige.

Jeg vil dog afsløre at Ali og jeg senere blev gode venner igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.