Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej! Dette er beretningen om min tredje weekend med min gamle Araber Ali! Før Ali kom havde han sendt mail til både min mand og jeg, og havde skrevet til min mand at han skulle binde mig helt nøgen til spisebordet, så jeg var klar når han kom.

Fredag d.26-01-2001  19:30

Jeg stod for enden af spisebordet, min mand havde bundet mine ben godt spredt til bordbenene, min overkrop lå fladt ind over spisebordet og mine hænder var lænket til den modsatte bordende med håndjern og et stykke reb.
Min mand gav mig et kærligt klask i røven og sagde: "Nu er du klar til at modtage Ali, jeg lægger et tæppe over dig så du ikke kommer til at fryse mens du venter!"
Han gjorde som sagt og gav mig et kærligt kys.
Jeg var bare så ophidset, snart skulle jeg mærke Alis store tykke pik igen, min fisse var drivvåd og mine brystvorter var hårde og følsomme, jeg ventede og ønskede at han snart kom.
19:35
Jeg hørte en bil stoppe foran huset og følte tæppet blive trukket væk, døren til entreen gik og lidt efter blev den åbnet igen.
Jeg hørte Alis stemme sige: "Hej Lene - skønt at se at du er klar til mig!
Han pressede en finger op i min drivvåde fisse og sagde: "Ja du er klar du er jo sjaskvåd, har du længtes efter Alis store pik?"
Jeg stønnede: "Ååååh ja Ali, jeg har længtes så meget, kom nu, kom og knep mig!"
Ali lo og sagde til min mand: "Sæt dig der så skal jeg vise dig, hvordan en rigtig mand knepper din liderlige kone!"
Min mand lystrede og satte sig ved bordet, han så mig dybt i øjnene da Ali et øjeblik senere bankede sin store tykke pik langt op i min fisse.
Jeg lukkede øjnene og skreg: "ÅÅÅÅÅH Ali tag det lidt roligt med din store pik - det gør ondt AAAAV ÅÅÅÅÅH!"
Min mand kyssede mig på skulderen og kærtegnede min ryg mens Ali kneppede mig hårdt og hurtigt, det føltes som om hans store tykke pik flåede mig i stykker indvendigt, men på samme tid var det en skøn følelse at være fyldt så meget ud, jeg var i den syvende himmel, jeg sansede kun kæmpepikken der arbejdede dybt i mit underliv og min mands hånd der stille kærtegnede min ryg, jeg hulkede og stønnede.
Det varede ikke længe før jeg fik min første orgasme, hele min krop gennemrystedes af orgasme kramper helt ude af kontrol.
Ali stoppede op, men kun så længe orgasme kramperne fortsatte. Så startede han igen.
Han kneppede mig hårdt og det gav et højlydt klask hver gang hans krop ramte imod min.
Denne gang varede ikke længe før han måtte overgive sig, han masede pikken til bunds i min udblokkede fisse og kom med et brøl: "NU KOMMER DET - DET KOMMER NUUUU!"
Da Ali havde trukket pikken ud, løsnede de mig fra spisebordet, men kun for at vende mig om så jeg lå på ryggen på bordet, mine arme blev trukket ned langs kroppen og bundet fast til de bordben mine ben før var bundet til, mine ben spredt og trukket op over hovedet og bundet fast i modsatte ende af bordet, jeg var nu fuldstændigt åben og helt hjælpeløs.
Alis pik var nu næsten klar igen, han gned den et par gange og så erobrede han min sjaskvåde fisse med et langt dybt stød, denne gang gik det lettere nu da fissen var blokket noget ud og stadig var drivvåd af en blanding af mine safter og Alis sæd.
Han sagde til min mand om at anbringe en hånd på min mave og trykke let, så sagde han: "Kan du føle min store pik arbejde dybt i din kone?"
Min mand var tavs og Ali sagde igen: " Kan du føle min store pik arbejde dybt i din kone?"
Min mand sagde med brudt stemme: "Ja Ali jeg kan mærke den!"
Ali sagde: "Husk den følelse når hun er blevet gravid, så ved du hvad der gjorde det!"
Alt imens Ali kneppede mig æltede han mine bryster hårdt, så hårdt at det gjorde lidt ondt, men det føltes bedre end det gjorde ondt.
Han sagde: "Fortæl nu din mand hvor meget bedre det føles med min pik i dig end med hans!"
Jeg vidste at de ydmygende ord ville ophidse min mand yderligere og sagde: "Ja Ali, din pik føles MEGET bedre i mig end min mands, den er så dejligt stor og tyk, den fylder mig som ingen andre har gjort!"
Ali så triumferende på min mand og sagde: "Hør på hende, hun foretrækker MIN pik i stedet for din, hendes egen mands, og bare rolig hun skal nok få den mange gange i løbet af denne weekend!"
Lige efter Alis ord følte jeg orgasmen komme, jeg skreg højt og klagende: "ÅÅÅÅÅÅH JA ALI, JEG KOMMER, FYLD MIG MED DIN VARME SÆD, FYLD MIG NU MED DIN BABY ÅÅÅÅÅÅH JAAAAAA!"
Ali kneppede nu hårdere og dybere og gryntede: "NUU LENE ER DU KLAR, DET KOMMER NU, NU FYLDER JEG DIG MED MIN SÆD ÅÅÅÅH JAAAA ÅÅÅÅÅH!"
Ali stoppede op med pikken halvvejs inde, den tykke pik blokerede vejen ud for hans sæd da han fyldte mig.
Langsomt pressede han sit tykke stempel dybere og dybere, jeg følte trykket stige i min fisse og skreg højt: "ÅÅÅÅH JA ALI, PRES DET HELT OP I MIN LIVMODER ALI - ÅÅÅH DET ER SÅ SKØNT!"
Jeg fik endnu en orgasme, denne gang så kraftig at jeg besvimede.

Da jeg kom til mig selv havde de løsnet mig, men jeg lå stadigvæk på bordet, Alis sæd tapløb fra min mishandlede fisse og ned på et håndklæde min mand havde smidt på gulvet.
Nu havde vi en pause snakkede lidt og fik en kop kaffe.

Så kom Ali med en VIDEO som vi så, det var selvfølgeligt en FILM om en hvid kvinde der blev kneppet af en sort fyr, han brugte både hendes mund og fisse, mens hun ydmygede manden, som tydeligvis var i rummet, men uden for kameraet, den varede i 30-40 minutter.

Efter filmen gik vi ind i soveværelset, vi bandt min mand siddende på en stol ved siden af vores store seng. Nu fik jeg besked på at lægge mig på ryggen, og sprede mine ben, Ali lagde mine ben op på sine skuldre og placerede sin pik i fisseåbningen og sagde: "Nu skal du bede mig om at kneppe dig!"
Jeg sagde: "Ali vil ud ikke nok kneppe mig med din store tykke pik nu!"
Ali sagde til min mand: "Hør din liderlige kone tigge om min store pik!"
Et dybt stød og pikken var helt i bund.
Jeg stønnede højlydt: "ÅH JA KNEP MIG NU, KNEP MIG MED DIN STORE TYKKE PIK!"
Det gjorde han, han kneppede mig hårdt og hurtigt, jeg var bare så liderlig og det føltes rigtigt skønt med hans store tykke pik langt oppe i mig.
Han kneppede mig i lang tid indtil han til sidst sprøjtede sin sæd langt op i min fisse. Jeg fik en orgasme få sekunder før han skød sin ladning af.
Han tog mine ben ned fra sine skuldre og lå nu bare helt stille oven på mig, det føltes bare så skønt at mærke hans pik ganske langsomt skrumpe, det er en følelse jeg elsker.
Et stykke tid efter trak han sin nu slappe pik ud, så lå vi der og små sludrede et stykke tid, min mand var stadigvæk bundet til stolen.
Efter et stykke tid fik jeg atter lyst til hans pik, jeg startede med at slikke og gnide på den store slatne pik, kort tid efter var den bestemt ikke slatten mere og han tog mig bagfra mens jeg lå på knæ og albuer.
Han kneppede mig i lang tid i min fisse før jeg fik en orgasme så kraftig at jeg kollapsede på sengen, min krop gennemrystedes af orgasmen og jeg jamrede og skreg.
Da orgasmen ebbede ud, "tvang" Ali mig til at sutte på hans pik, jeg kunne ikke gabe over den tykke og stenhårde pik, men suttede og slikkede på pikhovedet og gned pikken, skiftede og slikkede op og ned ad pikken for så at sutte på pikhovedet igen.
Pludselig spændtes hans muskler og han kom, hans klæbrige sæd sprøjtede ind i min mund og ud over mit ansigt og bryster, jeg var smurt ind i hans sæd da han var færdig.
Han så på mig og sagde: "Lene nu ligner du virkelig den liderlige tæve du er!"
Ali løsnede nu min mand mens han sagde: "Nu er det din sengetid, jeg vil have din kone for mig selv nu!"
Min mand kyssede mig og forlod soveværelset.
Nu var Ali og jeg alene, han skubbede mig ned på ryggen på sengen og begyndte at slikke min fisse, slikkede fissen, så ned ad inderlårene, hans tunge skiftede hele tiden mål og cirklede rundt og gjorde mig desperat, jeg ønskede at han skulle slippe min kilder, men han drillede mig bare i lang tid.
Da han endelig ramte min kilder, føltes som om jeg fik et elektrisk stød og jeg stønnede: "Åååååh ja Ali slik min kilder, få mig til at komme!"
Han slikkede min fisse og kilder, det var næsten for meget, og til sidst holdt jeg hans hoved fast mellem mine lår, så han ikke kunne nå sit mål.
Han tvang mine lår fra hinanden og slikkede videre, jeg så sol stjerner og måne på indersiden af mine øjenlåg og skreg: "ÅÅÅÅÅÅH JA ALI, JEG KOMMER JEG KOMMER ÅÅÅÅÅÅÅÅH!"
Kramper gennemrystede min krop og jeg jamrede og skreg. Det var bare så skønt.
Da orgasmen ebbede ud bankede Ali sin pik i bund i et hårdt stød. Jeg skreg igen: "ÅÅÅÅH ALI FORSIGTIGT ÅÅÅÅÅÅÅH!
Han kneppede mig hårdt i lang tid og til sidst fyldte han mig med sin varme sperm.
Han rullede af mig og lå ved siden af mig, han var færdig og havde brug for en lille pause.
Jeg kærtegnede hans krop og kyssede ham, ganske langsomt voksede hans pik igen. Skønt!
Da den var stor og stiv igen beordrede han mig til at ride på hans pik, jeg gjorde som befalet, Ali lå på ryggen og kælede for mine bryster mens jeg kneppede mig selv på hans store tykke pik, i den position gik den meget langt op i mig det var så skønt.
Jeg fik endnu en orgasme og faldt sammen oven på ham, min krop var helt slap, jeg gispede efter luft, en ny orgasme var på vej. Ali var også lige ved nu og greb godt fat om min røv og pressede mig længere ned over hans pik. Jeg skreg højt: "ÅÅÅÅÅH ALI JEG KOMMER NUUUUUU!"
Ali fulgte mig og sprøjtede sin sæd dybt i mit underliv.
Bagefter lå vi lidt og snakkede, jeg fortalte Ali at jeg håbede at jeg stadigvæk ikke ville blive gravid, jeg ville gerne møde hans to store sønner også.
Ali så på mig og lo: "Du er en liderlig tæve Lene, OK jeg kommer med dem hvad enten du er gravid eller ej, så skal vi kneppe dig halvt ihjel!"
Som en sidste gang den aften tog Ali mig nu bagfra, først i min fisse, men så skiftede han mål og kneppede mig i røven.
Åh hvor det gjorde ondt i starten, men efter et stykke tid var det helt skønt.
Efter at have fyldt min røv med sin sæd, gik Ali og jeg ned og tog et hurtigt brusebad, før vi gik i seng igen, vi lå og kærtegnede hinandens kroppe til vi faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.