Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Onsdag 24/4-2002 - Jeg vågnede tidligt da jeg hørte min mand stå op for at tage på arbejde, jeg smuttede ud f sengen uden at vække Ron.

Jeg lavede en madpakke og kaffe til min mand, jeg havde egentligt lidt dårlig samvittighed for sådan at forvise ham fra ægtesengen til gæsteværelset og lade Ron overtage hans plads i sengen, jeg suttede den af på ham før han tog af sted på arbejde. Derefter gik jeg ned på badeværelset og børstede tænder før jeg gled ned under dynen til min sorte sexgud Ron hvilket syn der mødte mig, dynen rejste sig over ham med hans pik som teltpæl i midten, det var alt for fristende så jeg fjernede forsigtigt dynen uden at vække ham, den store pik stod hård og stolt lige op i luften, jeg spekulerede på om han drømte og i så fald om hvad var det om hvordan han ville bruge mig og ydmyge min mand?
Jeg kunne ikke lade være og slikkede forsigtigt på hans pik og lod så mine læber omslutte pikhovedet og lod dem glide ned over den.
Pludselig fik jeg fornemmelsen af at nogen stirrede på mig og så op, jeg så Rons smilende ansigt og hørte ham sige: "Du er vel nok en liderlig tøs Lene, du kan ikke engang vente på at jeg vågner, han greb fat om mit hoved og pressede det ned over hans store pik det var næsten for meget så jeg kæmpede imod eller rettere sagt forsøgte at kæmpe imod. Han grinede og sagde: "Det var godt min tøs sut nu ordentligt på den for du skal sluge min ladning og du må ikke spilde en dråbe!"
Jeg kunne hverken svare eller trække mit hoved væk og overgav mig og suttede det bedste jeg kunne og snart følte jeg hans sperm vælte ned gennem min hals, han slap mit hoved og jeg slikkede hans pik ren.
Mens jeg gjorde det rejste pikken sig igen, han skubbede mig om på alle fire og kneppede mig bagfra med lange dybe stød, hele vejen i bund og næsten helt ud igen, det var bare så skønt og jeg havde det vidunderligt.
Han fik mig til at tigge om mere og mere mens han kneppede mig og fik mig til at sige at det var det bedste knald jeg nogensinde havde fået, det var ikke helt sandt men tæt på. Da jeg havde malket hans nosser før han kneppede mig fortsatte han i næsten 1 time og jeg fik flere orgasmer inden han til sidst bankede sin store pik langt op i mig og fyldte min liderlige fisse med hans hede saft, jeg var næsten bevidstløs og lå fladt på maven mens han pumpede løs oppe i mig, så slap han mig og jeg lå bare der og gispede efter luft med hans sperm flydende fra min mishandlede fisse, min gud hvilken skøn start på en dag.
Vi tog et hurtigt brusebad og fik morgenmad. Mens vi spiste bad jeg ham fortælle lidt om hans venner, hans slaver og livet i St.Louis, efter det vidste jeg med sikkerhed at jeg var nødt til at besøge ham.
Han fortalte mig at han som hersker var nødt til at nedbryde min mands modstand så han ikke ville prøve på at standse den måde han havde i sinde at bruge mig under sit ophold og i fremtiden, han ønskede at jeg skulle være hans slave og luder uden nogen undtagelser og at både jeg og min mand skulle adlyder hans ordrer uden brok og tøven, kun i det tilfælde kunne han bringe mig i den yderste ekstase og give mig de mest liderlige og skønne oplevelser som min slavenatur forlangte, på det tidspunkt vidste jeg at jeg ville gøre ALT for Ron.
Det første han gave mig besked på var at jeg skulle fortælle min mand at han ikke ville få noget fisse mens Ron var herre i huset, jeg samtykkede.
Han spurgte mig igen om jeg havde smidt mine p-piller ud, jeg løj for ham og sagde ja, da vi levede i et mindre samfund følte jeg mig ikke rede til at få et farvet barn, jeg havde godt nok bildt både min mand og Ron ind at jeg ikke brugte nogen form for beskyttelse.
Han sagde at han ville prøve at gøre mig gravid og hvis det ikke lykkedes i løbet ad de næste uger så ville han gøre det i St.Louis når vi besøgte ham der. Jeg var så vild med ham at jeg bare samtykkede i alt han sagde.
Han fortalte at han ville blive til den 10 Maj på det tidspunkt var han nødt til at tage hjem, han forsikrede mig om at han ville kneppe mig hver eneste dag, flere gange om dagen og gøre min mand til vores ydmyge tjener.
Efter en længere samtale kneppede han mig igen, han trak mig ind i soveværelset og skubbede mig ned på sengen på ryggen og spredte mine ben op over sine skuldre så han havde fri adgang til min dampende varme og våde fisse, han kneppede med lange, dybe og langsomme stød, helt i bund så jeg følte min livmoder blive skubbet længere op i mit underliv så helt ud igen legede lidt med den og lod den strejfe min klitoris før han atter stødte den langsomt helt i bund igen.
Jeg klynkede og stønnede og tiggede ham om at kneppe mig rigtigt i stedet for at drille mig på denne måde men i stedet kneppe mig rigtigt hårdt, men han fortsatte på samme måde indtil det resulterede i en heftig orgasme mens jeg skreg højlydt: "ÅÅÅÅÅÅH GUD RON ÅÅÅÅH GUD JEG KOMMER NUUU ÅÅÅÅÅÅH GUD ÅÅÅÅÅÅÅH!"
Min krop gik nærmest i krampe og rystede og vred sig under Rons stenhårde krop spiddet på hans store negerpik. Da jeg fik kontrol over min krop begyndte han at kneppe mig hårdere, sengen knagede under os og jeg udsendte obskøne klagende ord mens Ron fortalte mig hvilken liderlig tøs jeg var.
Jeg fik endnu en orgasme, denne gang ikke så kraftig og Ron fortsatte bare med at kneppe mig hårdt og krævende.
Jeg hørte døren gå op ind til soveværelset - min mand var kommet hjem fra arbejde. Jeg hørte Ron sige: "Sæt dig ned og nyd synet af din kone der endelig får hvad hun trænger til en rigtig mand, hør bare hvor hun jamrer, stønner og skriger."
Hun har smidt sine p-piller væk og jeg vil knalde hende tyk med min negersperm, bare vent og se.
Han kneppede endnu hårdere end før og kort efter blev hans vejrtrækning besværet og han hvæsede: "Nu min tøs, det kommer - det kommer nuuu, jeg boller dig tyk nu tøs åååh jaaa!"
Jeg følte dybt i mig hans store pik pulsere mens han sprøjtede dybt inde i mig det fik mig til at komme samtidig med ham.
Ron gispede: "Jeg fylder din livmoder med min sperm Lene åååååh ja nuuuu!"
Han sank tungt sammen oven på mig og lå helt stille i flere minutter før han trak sin slatne pik ud af min fisse og gav min mand besked på at slikke mig ren. Han lystrede og jeg gav et spjæt hver gang hans tunge ramte min klitoris Ron hvæsede: "Bare slik hende ren, hvis hun skal have en orgasme skal jeg nok sørge for det i de næste 14 dage!"
Bagefter fik vi en kop kaffe og derefter gik jeg op til min computer for at checke e-mail og besvarede 2.
Da jeg var på vej ned overhørte jeg følgende ordveksling:
Ron: "Du har vel fundet ud af nu at jeg vil kneppe din kone ligegyldigt hvad du siger til det gør du ikke?"
Jørgen: "Hvorfor skal det gå ud over mig, kan du ikke finde en luder i St.Louis?"
Ron: "Du må vist hellere huske på hvem det var der satte mig i forbindelse med hende, har du glemt det?"
Jørgen: "Nej Ron jeg har ikke glemt det!"
Ron: "Det må du vist hellere huske på Jørgen, Jeg har sikret mig at din kone har droppet hendes p-piller og jeg bruger i hvert fald ikke gummi når jeg knepper hende, jeg trækker mig heller ikke ud, jeg ville bare være sikker på at du holder dig fra hendes fisse så længe jeg er her og knepper hende fatter du det hanrej?"
Jørgen: "Ja Ron, men lad være med at knalde hende tyk vil du ikke nok?"
Ron: "Det er ude af mine hænder hvis skæbnen vil det bliver hun gravid, jeg vil knalde hende tyk som jeg har gjort det med mine andre tøser, på den måde vil hun blive min for altid!"
Jørgen: "Jeg beder dig Ron!"
Ron: "Hold kæft ynkelige hanrej!"

Jeg gik ind i rummet og sagde: "Har i haft en hyggelig snak drenge?"
Ron lo højt og sagde: "Ja vi fik lige aftalt nogle ting!"
Jeg gik ud for at lave aftensmad!
Vi fik en dejlig middag og en flaske vin til, Ron var i godt humør og kunne ikke holde sine fingre fra mig mens vi spiste, Min mand derimod var nærmest tavs, jeg havde hørt deres samtale så jeg vidste nok hvorfor, men efter alt var det jo ham selv der havde bragt os i kontakt så han burde ikke skyde skylden på andre?
Efter maden ryddede jeg af bordet, Ron beordrede min mand ind under bordet som i går og jeg fik så besked på at skræve ind over ham hvorefter Ron kneppede mig bagfra mens Jørgen havde et perfekt udsyn til Rons store negerpik der arbejdede dybt i min fisse. Mens Ron kneppede mig opfordrede han mig til at stønne ting som: "Åh gud hvor jeg dog elsker din store negerpik den føles så stor og dejlig oppe i mig!" og "Åh din store pik er så meget bedre end min mands lille tissemand!"
Pludselig kom vi næsten samtidigt Ron pressede sin pik dybt op i mig og pumpede min livmoder fuld af sin tykke klistrede negersperm, mens han gispede: "Nu kommer det Jørgen, jeg pumper din liderlige kone fuld af min sperm åh ja skøøønt!"
Jeg jamrede højlydt: "Åh gud ja Ron pump mig fuld af din negersperm - knald mig tyk - jeg vil ha din baby i mig nuuuu!"
Da Ron lidt senere trak pikken ud plaskede vores safter ned i ansigtet på min mand. Ron beordrede ham til at slikke mig ren og denne gang lod han min klitoris være, men åh hvor var det en mærkelig og skøn fornemmelse at ens mand slikkede en ren efter en dominerende og potent neger.

SEX I DAG?

Efter det sad vi og snakkede en times tid før Ron beordrede os begge ind i soveværelset, der beordrede han mig til at binde Jørgen til en stol som Ron skubbede hen ved siden af vores dobbeltseng, da han var "uskadeliggjort bandt Ron mig på sengen med mine ben vidt spredt, vi var nu fuldstændigt underlagt hans nåde og evt. barmhjertighed, han kunne gøre lige hvad han ville og jeg gøs ved tanken og mærkede min fisse blive varm og våd.
Han legede med min rystende krop indtil jeg et stykke tid havde tigget ham om at kneppe mig.
Ron lo og sagde til min mand: "Hør en gang hør på din kone hun er godt nok en liderlig tøs sådan at tigge mig om at kneppe hende mens du hører det, hun må godt nok have savnet en rigtig mand i lang tid!"
Han lo højlydt og bad mig om at tigge mere for at få hans pik.
Jeg var bare så liderlig og desperat efter en udløsning og hans pik så jeg nærmest skreg: "ÅH RON VIL DU IKKE NOK KNEPPE MIG, GI' MIG DIN NEGERPIK NU VIL DU IKKE NOK?"
Ron smilede og sagde: "Hvor vil du ha' den Lene?"
Jeg jamrede højt: "I MIN FISSE RON - KNEP MIG I MIN FISSE!"
Ron lo og sagde: "Hørte du det Jørgen, din kone tiggede om at få MIN pik i hendes fisse?"
Han fortsatte: "OK Lene hvor vil du ha' at jeg skal komme!"
Jeg skreg: "I MIN FISSE RON, GIV MIG DIN NEGERSPERM I MIN FISSE!"
Ron lo igen og sagde: "OK Lene det vil være mig en fornøjelse - er du klar nu?"
Han knælede mellem mine vidt spredte lår, pressede pikhovedet ind imellem mine drivvåde og op hovnede skamlæber og jeg nåede lige at stønne: "Åh ja!" Så var hans pik begravet lige til nosserne.
Ron kneppede mig på den måde i omkring 2 timer nådesløst mens han hånede min stakkels mand og drillede mig ved at stoppe flere gange lige før jeg kom. Jeg fik dog et par mindre orgasmer før vi begge kom og han fyldte mig med sin sperm.
Vi lå stille i omkring et kvarter før han trak sin halvslatne pik ud og beordrede mig til at få Jørgen til at slikke mig ren før jeg løsnede ham og sendte ham op i gæsteværelset.
efter at Jørgen var gået lå vi på sengen og kælede og kyssede og småsnakkede i lang tid, jeg fortalte Ron at jeg var ret så øm efter den sidste omgang og han accepterede at vente med mere til næste dag.
Han fortalte at han ville ydmyge min mand endnu mere næste dag for at gøre ham mere tjenstvillig, men han ville ikke fortælle hvordan.
Lidt efter faldt jeg i en dyb søvn mens jeg drømte om alt det dejlige pik jeg ville få i de kommende uger.

Torsdag 25-4-2002

Jeg vågnede kl. 5:30 da jeg hørte min mand stå op og stod op for at lave kaffe og madpakke til ham.
Han spurgte mig om jeg mente det alvorligt med at lade Ron knalde mig tyk, jeg smilede og sagde: "Tja skat det vil tiden vise!"
Det svar var han bestemt ikke tilfreds med og jeg endte med at sige: "Er du utilfreds så beklag dig til Ron!"
Jeg kyssede ham farvel og gik tilbage i den varme seng for at få et par timers søvn mere, min fisse var ikke så øm længere og jeg blev hurtigt liderlig af at ligge ved siden af min dejlige sorte tyr, jeg nød synet af hans hårde muskuløse krop uden et gram fedt og ikke mindst hvordan hans pik lavede en pæn stor bule i dynen der dækkede den og den var ikke engang stiv. Jeg kunne næsten ikke vente til Ron vågnede men det lykkedes mig at holde mine fingre for mig selv indtil kl. 9:30 hvor Ron vågnede strakte hans flotte krop drejede sig mod mig og kyssede mig grådigt, jeg blev bare så liderlig da han skubbede mig ned på ryggen og kyssede mig overalt på min krop, det føltes bare så skønt og min krop rystede i forventning om det der nok ville ske lige om lidt.
Min ene hånd fandt vej til hans pik der var blevet hårdere og hårdere mens han kyssede min krop, pludselig lod han en finger glide op i mig og sagde smilende: "Jeg tror du er klar til mig nu, spred dine ben noget mere jeg vil kneppe min slave NU!"
Jeg spredte villigt mine ben endnu mere og trak ham ned over mig og ledte hans dunkende pik på plads og pressede imod da han stødte til så han gled i bund i et stød. Jeg jamrede: "ÅÅÅÅÅH JAAA RON, KNEP MIG NU VIL DU IKKE NOK KNEPPE MIG NU!"
Han fulgte opfordringen og kneppede mig i gud ved hvor lang tid jeg mistede enhver fornemmelse af tid samt antallet af orgasmer jeg fik, det hele var som i en drøm og da det endelig var forbi lå jeg gispende i en sø af sperm og fissesaft der bare blev større og større mens det flød fra min udblokkede fisse. jeg så i en tåge tallene på clockradioen på natbordet 11:45 der var gået 2 timer og 15 minutter siden Ron vågnede og min gud hvilke 2 timer det havde været.
Vi tog et hurtigt brusebad og fik en let frokost og en snak, jeg nævnede for Ron at min mand havde beklaget sig over at Ron kneppede mig uden beskyttelse og at jeg havde sagt at han skulle brokke sig til ham.
Ron sagde at han nok skulle tage sig af det his han havde mod til at sige det direkte til ham.
Ron sagde nu at han ville kneppe mig i vores have så naboerne havde en chance for at se hvilken liderlig og utugtig tøs jeg var, jeg bad ham om at gøre det lidt mere diskret da jeg ikke mente jeg var klar til en offentlig udstilling endnu.
Han stillede sig tilfreds med at kneppe mig på en ugenert plet i haven, hvor ingen kunne se hvad der skete de kunne evt. høre det men ikke se hvem det var.
Han kneppede mig da min mand kom hjem fra arbejde, han var bestemt ikke tilfreds med at det foregik på den måde da min stønnen og skrig ikke ville efterlade meget tvivl om hvad der skete i vores have.
Ron smilede bare til ham og sagde at han jo bare kunne gå ind hvis han ikke ønskede at høre og se hvad der skete, men han stod bare som forstenet og så den store negerpik glide ind og ud af min drivvåde fisse.
Pludselig hamrede Ron sin pik i bund og sprøjtede sin sperm dybt inde i min mave mens jeg skreg højt, vielsesattest eller ikke i det øjeblik var jeg Rons kvinde ikke Jørgens kone men Rons slave, tøs eller luder hans valg.
Vi gik ind og fik en kop kaffe og snakkede lidt om hvordan dagen var gået, som ventet beklagede Jørgen sig ikke til Ron.
Da jeg gik forbi ham på vej ud for at lave aftensmad sagde jeg lavt til ham: "Fortæller du så Ron at han skal tage det lidt med ro eller hvad?"
Han sænkede sit blik, han var ikke rede til at tage en konfrontation med den yngre og muskuløse neger, måske ville det aldrig ske.
Da vi havde spist fortalte Ron at han gerne ville se omgivelserne så jeg tog ham ud på en køretur i vores varevogn, Jørgen måtte blive hjemme da den var på gule plader.
Ron sad og tog mig på mit lår mens vi kørte og gjorde mig godt og grundigt liderlig, da vi kom til en mindre skov stoppede vi og gik en tur til vi fandt en ugenert lysning hvor Ron kneppede mig i græsset, jeg jamrede og skreg og han gav mig to ladninger sperm før han var tilfreds med sit "arbejde"! Jeg var også godt tilfreds med det veludførte arbejde og mine ben føltes som gele på vejen tilbage til bilen.
Da vi kørte de sidste 5 km tilbage til vores hus var det ret mørkt, Jørgen sad i stuen og ventede da vi kom tilbage. Ron satte mig op på spisebordet og beordrede ham til at slikke mig ren før han blev forvist til gæsteværelset.
Da Jørgen var gået op sagde Ron til mig at han havde bestemt sig til at tage mig ud at spise den næste dag og bagefter tage mig ud på en natklub den følgende aften. Mine følelser var i vildt oprør og jeg havde svært ved at falde i søvn, hele tiden så jeg for mig selv at vi ville møde nogen jeg kendte, men på den anden side var tanken fræk og liderlig, men jeg vidste ikke rigtigt om jeg var klar til at blive kendt som den lokale negerluder.

Til sidst faldt jeg dog i søvn...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.