Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lørdag d. 24 Februar 2001 8:30
Jeg vågnede, Ali lå stadigvæk og sov der var en stor bule i dynen der fristede mig, langsomt og forsigtigt trak jeg dynen til side og afslørede Alis dejlige store pik. Jeg kunne simpelthen ikke holde mig fra det pragteksemplar. Forsigtigt lukkede jeg mine læber om pikhovedet. Ali gryntede og vågnede smilede til mig og sagde: "Du er og bliver en liderlig tøs Lene!" Han lo og sagde: "Værsgo Lene!" I suttede på hans pik der hurtigt voksede sig stor og tyk. Jeg rullede om på ryggen spredte mine ben og sagde: "Knep mig nu Ali, jeg vil ha' din store pik lige nu! Ali pinte mig lidt, han spurgte: "Hvorfor vil du ha' min pik Lene, hvorfor ikke din mands?" Jeg var desperat efter at mærke hans store pik igen og sagde: "VIL DU IKKE NOK KNEPPE MIG LIGE NU ALI, JEG VIL HA' DIN PIK FORDI DEN ER MEGET STØRRE, TYKKERE, HÅRDERE END MIN MANDS, OG SÅ HAR DU MEGET STØRRE UDHOLDENHED END HAN HAR!" Ali lo og sagde: "Jeg ved det Lene, jeg ville bare høre dig sige det!"

Ali bankede sin store pik op i min sjaskvåde fisse og kneppede mig hårdt, åh ja det var den perfekte start på en god dag. Jeg skreg og jamrede mens Ali gennemkneppede mig og jeg ville gætte på at Achmeed, Hassan og min mand ikke fik sovet mere.

SEX I DAG?

Jeg befandt mig i en helt anden verden da Ali fyrede sin varme sæd af dybt i mit underliv, så gik døren op. Jeg hørte Ali sige: "HVAD VIL DU?" Achmeed svarede: "Hvis du ikke vil forstyrres, så dæmp hende lidt ned far!" Han fortsatte: "Er du færdig med hende?" Ali gispede: "JA Achmeed, jeg har lige fyldt hende op igen!"

Achmeed sagde: "Hassan og jeg vil ha' hende nu, hvis du ellers er færdig med hende for nu!" Ali lo og sagde: "OK Achmeed, HUN ER JERES!" Jeg sagde: "Har jeg slet intet at skulle sige?" Ali lo og sagde: "ALT HVAD DU SKAL SIGE ER JA! Jeg ved du elsker at få pik, du er en rigtig liderlig so!"

Han stod ud af sengen og efterlod scenen til hans 2 drenge.

Achmeed lagde sig på ryggen, hans pik var allerede stenhård og han beordrede mig til at ride på hans pik. Jeg skrævede ind over ham og "spiddede" mig selv på hans store pik, han trak mig frem og ned mod sit bryst og sagde: "Knep hende i hendes røv Hassan!" Jeg følte hvordan Hassans pik ganske langsomt gled op i min stakkels snævre røv og helt i bund.

Ali sagde: "Jeg får din mand til at lave morgenmad mens mine drenge tager sig af dig!" Han lukkede døren bag sig, jeg var alene med Hassan og Achmeed. De kneppede mig hårdt, specielt Achmeed der også kaldte mig beskidte ting som: "So" - "Hvide luder" - "Fisse" og "Tæve"! Det var bare så frækt at blive kneppet af de to unge Muslimske drenge, de skånede mig slet ikke men kneppede mig hårdt og brutalt uden nåde og barmhjertighed, lige den måde jeg elsker det. Jeg begyndte at jamre og skrige, orgasmen nærmede sig. Achmeed hånede mig på grund af mine lyde: "Hør bare den liderlige so, hvis jeg var gift med hende jeg ville slå hende ihjel for at kneppe med andre mænd, men HENDES mand har ingen ære!" - "Hvad er han for en mand Lene? Hvis man overhovedet kan kalde ham en mand når han lader andre mænd kneppe dig!"

Jeg jamrede: "Han er en god og kærlig ægtemand der kender mine behov!" Achmeed sagde: "Jeg vil nu stadig kalde ham en kujon og en hanrej!"

Pludselig følte jeg Hassan fyre sin sæd af dybt i min røv, han stønnede: "ÅÅÅÅÅH JAAA DIN LIDERLIGE SO, NU KOMMER DET ÅÅÅÅÅ!" Da han var færdig trak han sig ud og gik ned på badeværelset for at vaske sig, så gik han ud til Ali og min mand.

Achmeed beordrede mig om på alle fire.

Jeg jamrede: "NEEEJ ikke min røv Achmeed NEEEJ!"

Achmeed snerrede: "Jeg havde regnet med at kneppe dig bagfra i din liderlige fisse, men INGEN skal fortælle mig hvad jeg ikke må!"

Jeg følte hans store pikhoved blive presset imod mit nykneppede røvhul, jeg klynkede: "NEEEJ NEEEJ ACHMEED DEN ER ALT FOR STOR!" Jeg tror det var mit held at Hassan lige havde kneppet mig i røven og smurt mig med sin sæd, men alligevel gjorde det ondt da den store pik gennembrød mit forsvar og sank dybt op i min røv, han gik helt i bund mens jeg jamrede og klynkede.

Han kneppede mig hårdt, og snart gjorde mit stramme røvhul udslaget, han begyndte at ånde tungt og anstrengt og så snerrede han: "NU KOMMER DET DIN LUDERTØS, NU FYLDER JEG DIN RØV MED MIN SÆD!"

Efter han havde fyldt mig gik han ned og vaskede sig, jeg lå tilbage på sengen og hev efter luft, det løb fra mit mishandlede røvhul. Da Achmeed var færdig gik jeg ned og tog et hurtigt brusebad min røv var øm, men i guder hvor jeg følte mig godt tilpas da jeg tog en badekåbe på og gik ind i stuen til morgenmaden og de andre.

10:30

Vi fik morgenmad.

Achmeed spurgte min mand: "Hvorfor lader du andre mænd som Far og os kneppe din kone?" Min mand kiggede mig dybt i øjnene og sagde stille og roligt: "Fordi hun elsker det, og jeg vil gøre næsten alt for at hun skal være glad og tilfreds!"

Achmeed fortsatte: "Hvis jeg var gift ville jeg aldrig tillade andre at kneppe MIN kone, det er ikke rigtigt!" Min mand sagde roligt: "Hvis det ikke er rigtigt, hvad laver du så her?" Achmeed sagde: "Det er noget helt andet, det er OK at kneppe en luder og din kone opfører sig bestemt som en, men hun er nu et alle tiders knald og jeg knepper hende gerne igen, men gifte mig med sådan en luder - NO WAY!"

Ali brød ind: "OK det er altså fastslået, men lad nu det ligge, jeg har nogle videoer i min bil, Achmeed hent dem lige!"

Min mand sagde: "Jeg har en del jeg skal have ordnet, jeg kommer tilbage før aften!" Han kyssede ham farvel og han hviskede i mit øre: "Mor dig godt skat!" Jeg kyssede ham tilbage og sagde: "Det er jeg sikker på skat!"

Achmeed kom tilbage netop som min mand gik.

11:15

Videoerne var selvfølgelig alle om sorte fyre og hvide piger der måtte tage deres store sorte pikke, det var bare så frækt at sidde i sofaen med Ali ved siden af mig og hans sønner der slikkede min fisse på skift, jeg fik adskillige orgasmer før den første VIDEO var slut.

Under den næste blev jeg kneppet liggende på alle fire, de tog mig alle tre, først Hassan så Achmeed og tilsidst Ali. Åh hvor var det skønt. Da vi havde set de første 2 videoer fik vi lidt frokost og så i med den næste (video)! Den ophidsede mig meget mere end de andre havde gjort, den var om et hvidt par der havde indbrud, tre sorte fyre, manden blev bundet til enden af sengen nøgen med front mod sengen.

Så voldtog de tre tyve den "stakkels" kone den ene gang efter den anden, jeg blev bare så liderlig af synet og tanken om at blive taget på den måde. Jeg hørte Ali hviske i mit øre: "Denne VIDEO har jeg valgt specielt til dig Lene, jeg vidste du ville kunne lide den!" Jeg kyssede Ali og sagde: "Ja Ali du har helt ret den er bare meget bedre end de første!" Han smilede bredt og sagde blot: " I AFTEN LENE!"

Jeg blev bare så varm ved de ord, 3 slik mere fra en tunge og jeg eksploderede i en dejlig orgasme.

De 2 drenge tog mig under hård behandling igen, de trak mig ned på gulvet på alle fire, Achmeed kneppede mig bagfra og Hassan "tvang" mig til at sutte pik. Ali sad blot med et stolt smil og betragtede os og sagde: "DET ER MINE DRENGE!"

Så eksploderede Hassan i min mund, det kom så hurtigt at jeg knapt kunne sluge det hele, Achmeed skubbede mig om på ryggen og løftede min ben op på sine skuldre og kneppede mig dybt og hårdt, hans tunge nosser klaskede imod mine balder hver gang hans store pik gik i bund.

Jeg fik en kraftig orgasme men Achmeed kneppede bare videre i det samme hurtige tempo, lige netop som min orgasme ebbede ud og Achmeed stønnede: " NUUU DIN HVIDE LUDER, NUU KOMMER DET, JEG OVERSVØMMER DIN FISSE OG LIVMODER MED MIN SÆD - ÅÅÅÅÅÅH JAAAAAAA!" ramte den næste orgasme mig, det var bare så skønt.

Da han trak sig ud lå jeg stønnende på min ryg, jeg følte hans sæd løbe fra min udblokkede fisse og ned på tæppet, men på det tidspunkt var jeg fuldstændigt ligeglad.

Jeg fik kun en kort pause, Ali kom og trak mig op og ind i sengen, han skubbede mig ned på ryggen, benene op på skuldrene og så kneppede han mig, Achmeed havde kneppet mig hårdt og hurtigt, men den mere erfarne Ali skiftede mellem dybe og korte stød og ændrede tempoet efter mine reaktioner. Åh hvor var han god, Achmeed var god men havde ikke den ældre mands erfaring.

Jeg fik den ene orgasme efter den anden mens Ali kneppede mig, det virkede lige som om at han ville bevise at "den gamle" stadig var nr. 1 - og det var han helt sikkert. Hassan og Achmeed var gode og måske ville de med tiden blive lige så gode som faderen, men lige nu var han bstemt nr 1 . 1. Efter Ali var kommet i mig lod han mig ligge og hvile på sengen - jeg faldt i søvn glad og tilfreds.

17:30

Min mand vækkede mig med et kys!

Få sex i dag

Han sagde: "Det ser ud til at du har haft det dejligt, der var en stor våd plet under mig og halvvejs indtørret sperm på mine fissehår og inderlår, jeg trak ham ned og han slikkede min fisse ren for den sæd der stadig sivede ud.

Bagefter tog jeg et hurtigt brusebad, tog en kjole på og gik ud for at lave aftensmad.

19:30

Efter middagen hviskede Ali i mit øre: "Husker du filmen med indbrudstyvene Lene?" Jeg svarede: "Ja Ali, den allerbedste af filmene, hvorfor?" Han sagde: "Jeg vidste du kunne lide den, vil du prøve det selv?" Jeg så mig selv i rollen som den "stakkels" hvide kone og jeg blev bare så liderlig ved tanken om Ali og hans sønner som indbrudstyvene. Jeg sagde: "Selvfølgelig Ali det vil jeg meget gerne!" Ali smilede og sagde: "Det var jeg nu også helt sikker på Lene!"

Han smilede og sagde: "Jørgen vil du gerne kneppe din kone nu, hvis du vil er hun din nu, men du må ikke komme i hende, forstået?" Min mand havde ingen mistanke og sagde: "Selvfølgelig Ali!"

Ali hviskede: "Gå nu ind i soveværelset og lad din mand kneppe dig, vi kommer snart og overtager dig!" Jeg tog min mand i hånden og ledte ham ind til vores dobbeltseng, vi tog tøjet af og jeg knælede foran ham og suttede hans pik stiv og stor, nå stor var nu nok så meget sagt, stiv var hans pik knap så stor som Alis i slap tilstand. Jeg lagde mig og spredte min ben og sagde: "Kom nu skat, knep mig!" Han var stenhård da han trængte op i min fisse. I mine tanker så jeg allered Ali og drengene komme ind og overmande min mand.

Jeg tror de havde luret gennem nøglehullet for kort før han kom gik døren op. Det var selvfølgelig Ali og drengene, selv om de havde nylonstrømper over hovedet og sorte læderhandsker på, Ali havde forberedt det, været sikker på a t videoen havde tændt mig som den gjorde.

Hassan og Achmeed greb fat i min mand og trak ham af mig på trods af hans protester, jeg legede med og prøvede at dække mig med en pude. Han kæmpede imod indtil Ali sagde: "Stop din modstand eller det går ud over din kone." Han faldt til ro og kort efter stod han med front mod mig lænket til sengen med håndjern.

Ali sagde: "Grib hende og spred hendes ben, jeg vil kneppe den gifte so og give hende lige hvad hun savner!"

Achmeed rev puden væk og de greb fat i mig og spredte mine ben godt og grundigt og pressede dem op over mit hoved, jeg var nu fuldstændig hjælpeløs og åben, Ali tog langsomt sine bukser og boxershorts af, jeg spillede med og jamrede: "I må ikke gøre os fortræd vel, jeg vil gøre alt hvad du siger, men gør os ikke fortræd!" Ali lo og sagde: "Ja selvfølgelig vil du gøre hvad jeg vil tæve, start med at sutte!"

Han pressede sin store pik imod mine læber og "tvang" mig til at sutte på den. Han æltede mine bryster med sine læderklædte hænder, det føltes skønt. Ali trak pikken ud af min mund og sagde: "Spred hendes ben noget mere og hold dem fast!" Achmeed og Hassan spredte mine ben endnu mere!

Ali pressede sit store pikhoved ind mellem mine skamlæber og gav et hårdt stød, hans store tykke pik var begravet til roden i min fisse. Jeg skreg højlydt og klagende: "NEEEEJ NEEEEJ JEG ER FRUGTBAR LIGE NU NEEEJ!" Ali lo højlydt og sagde: "Nå så det er du, vi kom her for at stjæle, og nu ender det med at vi efterlader noget i stedet for, jeg er sikker på at min sæd vil svulme op i din livmoder efter dette og ende som en mulat-baby, du burde egentligt betale os for vores tjenesteydelser, var det ikke rimeligt?"

Jeg gispede: "NEEJ DU MÅ IKKE SPRØJT IKKE INDE I MIG NEEEJ!" Ali sagde: "Glem det baby, vi vil ALLE 3 fylde dig med vores sæd, sprøjte den ud i bunden af din fisse så den flyder op i din livmoder, hvor den vil svulme op de næste 9 måneder, det kan du være helt sikker på!"

Ali kneppede mig hårdt og mine protester blev svagere og svagere og blev til liderlige støn og skrig. Ali sagde til sine sønner: "Hør på den liderlige hvide tæve, jeg tror ikke hun får nok til daglig, så lad os hjælpe hende!"

Achmeed and Hassan lo og Achmeed sagde: "Ja lad os hjælpe den liderlige so og kneppe hende til hun besvimer!" Ali kneppede mig hårdt og så forrådte min krop mig, jeg fik en heftig orgasme mens jeg skreg og jamrede.

Ali lo: "Hvad nu min tøs var det bedre end når din mand knepper dig?" Jeg kunne kun sige: "Ja Ali, du har stjålet mit hjerte, vil du ikke nok kneppe mig noget mere?"

Ali sagde: "Tæven ønsker mere, knep hende nu!" Han greb fat i den arm Hassan havde holdt!" Hassan startede med at kneppe mi i munden og lidt efter i min fisse, han pik var noget mindre end Alis men han kneppede mig hårdt og hurtigt og det føltes skønt alligevel.

Hassan kunne ikke holde så længe som Ali men det lykkedes for ham at give mig en god orgasme netop som han fyldte min fisse med hede unge sæd.

Han trak sig ud og byttede plads med Achmeed, Achmeed var en mere agressiv elsker end både Ali og Hassan. Han bankede sin pik hårdt op i min sjaskvåde fisse så hårdt at det gjorde ondt og det endda efter at Ali havde blokket mig ud allerførst. Han kaldte mig beskidte ting mens han kneppede mig. Han snerrede: "Indrøm at du elsker at blive kneppet af os hvide tæve!" Jeg jamrede som svar. Det var ikke nok for Achmeed. Han trak pikken helt ud og bankede den i bund igen og hvæsede: "NÅ HVAD BLIVER DET TIL LUDERTØS, INDRØMMER DU AT DET HER ER DET BEDSTE KNALD DU NOGENSINDE HAR FÅET?" Jeg skreg højt og jamrende: "JA DET ER DET BEDSTE KNALD JEG NOGENSINDE HAR FÅET!" Achmeed drejede sit hoved mod min mand og sagde leende: "HØRTE DU DET DIN VATPIK, DIN KONE SYNTES VI ER MEGET BEDRE END DIG!" Ydmygelsen af min "stakkels" mand var for meget for mig jeg kom i en enorm orgasme mens jeg skreg: "ÅÅÅÅÅÅH JAAAAA KNEP MIG, JEG KOMMER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!" Det sortnede for mine øjne og jeg besvimede.

23:30

Da jeg vågnede var jeg alene i sengen med Achmeed og Hassan. Hassan sagde: "Far sagde at vi måtte deles om dig i nat, det har du ikke noget imod vel?" Achmeed lo: "Dit fjols selvfølgelig har tæven ikke noget imod det, hun elsker store sorte pikke, gør du ikke?" Jeg gned både Achmeeds og Hassans pikke og sagde: "Ja jeg elsker store sorte pikke, knep mig nu igen vil I ikke nok?" Achmeed sagde: "Dig først Hassan - Knep hende nu!" Hassan kneppede mig hårdt og hurtigt, hans pik gled let op i mig, intet mærkeligt efter at Achmeed havde kneppet mig så hårdt og brutalt!" Jeg låste mine ben om Hassans hofter da han kom og pressede ham endnu længere ind, jeg holdt ham fast nogle minutter da jeg ville mærke hans pik skrumpe i min fisse, men Achmeed blev utålmodig og hvæsede: "Hvis du er færdig med hende, så lad mig komme til!"

Jeg slap Hassan han trak sig ud og overlod mig til Achmeed. Achmeeds pik fyldte mig helt ud igen, jeg elskede den følelse og fik et par orgasmer før han hvæsede: "NU KOMMER DET LENE ÅÅÅÅH JA!"

Han pressede sin pik så langt op i mig han kunne og fyrede sin ladning af langt oppe i mig.

Jeg var nu helt udmattet og heldigvis havde de begge fået nok. Achmeed sagde: "Du får mere i morgen, vær du sikker på det hvide tæve!" Hassan sagde: "Godnat Lene!" Jeg kyssede dem godnat og de rullede om på siden med ryggen til mig, det varede ikke længe før deres åndedrag afslørede at de sov. Der lå jeg midt mellem 2 unge virile fyre der lige havde gennemkneppet mig, mi fisse lækkede stadig deres blandede sæd og lagenet blev ret så vådt, men jeg var for træt til at stå op, det varede ikke længe før søvnen overmandede mig.

Det var slut på Lørdag d.24 Februar 2001

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.