Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tirsdag 30/4-2002 - Min mand var på arbejde og Ron og jeg kneppede og ind imellem tog vi et spil kort samt lagde planer for et nyt kortspil i den kommende weekend.

Vi syntes begge der skulle ske noget nyt og jeg foreslog at ringe til Lise en ung pige som jeg delte nogle frække oplevelser med og som havde snakket om at gerne ville med os til USA i August, nu kunne hun jo så også møde Ron først.
Ron sagde at det lød godt da han altid var på udkig efter ar rekruttere nye piger.
Jeg ringede til hende og fortalte at Ron var her og sagde at vi havde nogle frække planer, hun spurgte om hun kunne komme med det samme da hun også godt kunne bruge noget fremmed pik.
Jeg lo og sagde: "Kom du bare jeg tror Ron har nok til os begge!"
En halv time senere bankede det på døren det var Lise, hun så vurderende på Ron og han tog hende i nærmere øjesyn med et bredt smil og drejede hende rundt foran sig. Han så hende direkte ind i øjnede og sagde: "Smid tøjet Lise!" Jeg kunne se hans pik truede med at sprænge hans bukser.
Ron syntes åbenbart ikke det gik hurtigt nok og bad mig hjælpe Lise af tøjet, han beordrede mig til at slikke hendes brystvorter og jeg adlød og kærtegnede hendes bryster. Lise stod med lukkede øjne og nød stønnende mine kærtegn mens Ron hurtigt smed tøjet Lise åbnede øjnene og gispede højlydt: "Åh min gud!" Da hun så Rons store pik. Hun jamrede noget om at den var alt for stor til hende men snart lå vi alle 3 i dobbeltsengen jeg sad bag ved Lise så hun lænede sig imod mig og jeg spredte hendes ben for Ron så hun var fuldstændigt åben for hans angreb.
Han slikkede hendes fisse og kyssede hendes klitoris mens hun stønnede og nød det, hendes krop rystede af forventning om hvad der snart ville ske. Det varede ikke længe før hun tiggede om at få pik. Ganske langsomt og forsigtigt trængte Ron op i hendes snævre fisse, hun stønnede og hviskede til mig: "Åh gud Lene det er så skønt, tak fordi du vil dele ham med mig!"
Jeg slikkede hende i øret og hviskede: "Vi er venner er vi ikke, og venner deler alt gør de ikke?"
Fra det øjeblik var Lise ude af stand til at føre en normal samtale, hun skreg sine første orgasme ud og hendes krop rystede i orgasmekramper så jeg kunne føle det i min krop og det fik mig næsten til at komme.
Ron fortsatte med at kneppe hende, hårdere og hårdere dybere og dybere og da han til sidst sprøjtede i hende havde hun fået 4 orgasmer.
Hun var helt væk ude af stand til at bevæge sig eller sige noget fornuftigt da Ron var færdig med hende. Da hun lidt efter var kommet til sig selv sagde hun bare: "WOW!"
Hun stirrede på den store våde plet som hun og Ron havde efterladt på lagenet og gik ned og tog et hurtigt brusebad, da hun kom tilbage kommanderede Ray mig ned på ryggen og gav Lise besked på at slikke min fisse og klitoris, hun gjorde som befalet og jeg nød det, så trængte han op i hendes fisse bagfra og kneppede hende, det var svært for hende at gøre et ordentlig job på mig på den måde hun blev skubbet frem og tilbage af Ron, men det lykkedes hende at give mig en mindre orgasme lige før hun selv kom da Ron fyldte hende for anden gang.
Da min mand kom hjem fra arbejde lå vi alle 3 på sengen, Ron i midten med et tilfreds smil og Lise og jeg på hver sin side af ham, han havde netop kneppet mig og hans sperm løb fra min udblokkede fisse.
Ron gav Jørgen besked om at slikke mig ren og Lise tog et nyt brusebad for at fjerne beviserne for hendes utroskab før hun tog tilbage til sin kæreste.
Vi havde lavet en aftale med Lise for den næste aften hun vidste at hun måske skulle spille kort for min mand hvis han nægtede at spille selv.
Vi fik aftensmad og så dernæst et par sexvideoer, alle Interracial - sorte mænd og hvide kvinder, en af kvinderne var i bondage og blev kneppet af flere sorte fyre, Ron sagde: "Det kan du også prøve hvis I kommer over til mig Lene." Jeg begyndte at fantasere og det var ret ophidsende at tænke på. Ron kunne se det påvirkede mig og sagde: "Du kan få det lige så frækt og perverst som du ønsker Lene det er kun vores fantasi der sætter grænsen!"

Da vi havde set flere videoer sendte vi min mand i seng, vi gik ind i soveværelset hvor Ron gav mig et godt godnat-knald.
Da jeg faldt i søvn drømte jeg mig til St.Louis hvor jeg blev massevoldtaget af flere af Rons venner!

SEX I DAG?

Onsdag 1/5-2002

Jeg stod op og sendte min mand på arbejde og da døren blev lukket efter ham kaldte Ron mig tilbage i sengen.
Da jeg kom ind i soveværelset lå Ron nøgen midt på sengen med en kæmpe erektion - gud hvor jeg dog elskede det syn.
Ron sagde jeg skulle komme og ride på hans pik, da jeg troede jeg havde fået hele pikken op i mig greb Ron fat om mine hofter og trak samtidigt med at han stødte til, det fik omkring en tomme ekstra op i mig.
Han æltede mine bryster mens jeg red på hans pik, det gik i 20-30 minutter, pludselig som ved et ryk på en kontakt ramte orgasmen mig som et kølleslag, min krop gennemrystedes af orgasmekramper der bølgede frem og tilbage gennem min krop, jeg faldt ammen oven på ham og var helt væk.
Da jeg vågnede til live igen lå jeg ved siden af Ron, hans sperm løb fra min gabende fisse og svinede lagenet godt til. Jeg var slap i hele kroppen og jeg var helt afslappet. Ron smilede og sagde: "Kunne du li' det Lene?"
Jeg kyssede ham kærligt og sagde: "Nej jeg kunne ikke li' det - jeg elskede det simpelthen Ron!"
Vi tog en lille blund og blev vækket af en heftig banken på soveværelses vinduet. Det var Lise der sagde: "Kom nu Lene luk mig ind, jeg vil være med til det sjove!"
Jeg stod op og lukkede hende ind mens jeg lavede morgenmad gik Lise ind i soveværelset til Ron, jeg hørte hende skrige da han gav hende en god omgang pik og hun kom ret hurtigt og fik endnu en da Ron lidt senere pumpede hende fuld af sperm og jeg kom ind i soveværelset og så hendes ben slynget om hans hofter og trak ham dybere op i sig.
Ron og jeg fik vores morgenmad mens Lise bare sad og så kærligt på Ron. Ron og jeg snakkede om hvad der var sket aftenen før og fortalte Lise om pokerspillet og om hvordan Jørgen var blevet tvunget til at sutte på Rons store pik og sluge hans sperm.
Lise blev tændt af at høre om det.
Ron sagde til os: "Jeg tror ikke at Jørgen spiller med frivilligt, så jeg foreslår at han får ordre til at smide alt tøjet med det samme og sidde bundet til en stol mens vi andre spiller strippoker, han kan side bag ved Lise og se hvordan hun spiller kortene for ham, men jeg tror nu også at vi knebler ham så han ikke kan blande sig.
Både Lise og jeg syntes det lød som en god ide, Lise forlangte dog at få en præmie selv hvis hun vandt for Jørgen, hun ville have en god gang negerpik. Ron lo højt og sagde: "Du har en aftale Lise det skal være en fornøjelse!"

Vi fortalte hvad gevinsten ville være.
Hvis Lise vandt Jørgen ville få retten/pligten til at sutte Rons pik klar og så tage Rons pik i røven indtil Ron fyldte ham med sin sperm.
Hvis jeg vandt skulle Jørgen sutte Ron klar, tigge ham om at kneppe mig samt hjælpe Rons pik op i min fisse, når Ron så havde bedækket mig skulle Jørgen slikke mig ren.
Hvis Ron vandt skulle Jørgen sutte på Rons pik indtil han sendte sin sperm langt ned i halsen på Jørgen.
Lise fniste ved tanken.
Jeg viste Lise håndjernene, håndjernene der skulle sørge for at Jørgen var hjælpeløs under og efter spillet jeg viste hende også den gummiknebel som Jørgen ville få i munden for at holde kæft, vi ønskede ikke at skulle høre ham jamre om at slippe for hans skæbne.
Ron fortalte Lise om nogle af de andre ægtemænd som han havde taget sig af hjemme i St.Louis de havde været nedbrudte og føjelige da han var færdig efter han havde givet dem en tur med sin store pik.
Han grinede og sagde til Lise: "På denne måde bliver det skæbnen og pokerspillet der afgør hvordan aftenen vil forløbe en rigtig djævelsk sammensværgelse!"
Efter vores planlægning af Jørgens skæbne tog Ron os begge med ind i soveværelset for at fejre vores frække plan.
Han fandt et andet par håndjern frem og lidt efter lå både Lise og jeg side om side med vores arme lænket til hovedgærdet på sengen.
han tog os på skift og gav os begge flere orgasmer. Hvor længe han blev ved, ved jeg ikke men til sidst fyldte han Lise med sin sperm.
Ron løsnede os og jeg stod op for at lave kaffe, min mand kom snart hjem fra arbejde men ville lige tage ind omkring en ven for at få en fyraftensbajer.
Da han kom hjem fik vi kaffe, Lise spurgte Jørgen om han ville være med til at spille strippoker om aftenen. Han rystede på hovedet og sagde: "Nej det skal jeg ikke være med til igen når Ron er med!"
Vi lo højt og sagde: "Det er ikke noget problem, så spiller vi selv og Lise vil spille dine kort, men du må se på mens vi spiller og for at være sikker på du ikke blander dig vil du blive lænket til stolen og blive kneblet.
Han gik intetanende med til det uden at vide hvad vi havde planlagt. Han vidste således ikke at Lise ikke overtog hans plads ved bordet, hun spillede hans kort.
Efter aftensmaden ryddede vi spisebordet og Ron befalede Jørgen at smide tøjet, han brokkede sig lidt men Ron sagde: "Det er da kun fair, vi andre smider tøjet under spillet, det kan du jo ikke gøre når du sidder og er bundet.
Det affandt Jørgen sig med og lidt efter sad vi ved bordet, Jørgens stol stod skråt bag ved Lises så ham kunne se hendes/hans kort!
Hans arme var lænket bag stoleryggen og han havde en gummiknebel i munden.
Jeg fortalte ham så at det var HANS kort Lise spillede og at præmien var hans hvis hun vandt, han virrede med hovedet og kom med mærkelige lyde ingen kunne forstå, så opgav han og slappede af.
Jeg var en dårlig pokerspiller så jeg var ret hurtigt nøgen og ude af spillet, Ron og Lise var tilbage Ron sad i T-Shirt og underbukser og Lise i hendes små trusser.
Jørgens øjne stirrede på Lises kort selv om han vidste inde i sig selv at han nok blev den store taber hvad enten hans kort i Lises hånd vandt eller tabte.
Lise vandt den hånd og Ron smed sin T-shirt, han var så liderlig at hans pik kiggede op over kanten af hans underbukser.
Det var nu afgørelsen ville falde, kortene blev smidt på bordet - Ron havde et par esser og Lise havde 2 par dronninger og tiere, hun/Jørgen vandt
jeg gik ind og hentede glidecremen. Ron smed underbukserne, hans store pik stod stenhård dunkende og truende, han gik over og fjernede knebelen fra Jørgens mund og tvang ham til at sutte på pikken på trods af at Jørgen prøvede at trække hovedet væk. Ret hurtigt var han tilfreds han løsnede Jørgens håndjern og skubbede ham ind over bordet og Lise smækkede håndjernene om hans håndled igen de blev så bundet til modsatte ende af bordet, Ron slog ham hårdt over balderne og befalede ham at sprede benene, han protesterede lavmælt og modtog endnu et slag over balderne og opgav modstanden jeg smurte glidecreme i røven på Jørgen og han jamrede: "Nej Lene ikke det du må ikke neej!"
Jeg gik hen foran ham og smilede og sagde: "Nej bare rolig skat, det gør jeg ikke, det gør Ron!"
Jørgen jamrede indtil Lise stak knebelen i munden på ham og spændte den fast.
Jeg gav Rons pik et godt lag glidecreme, gav Jørgen et klask i røven og sagde: "Slap af skat, så gør det ikke ondt, er det ikke det du plejer at sige når du tager mig der."
Der kom en masse uforståelige lyde fra Jørgen.
lise og jeg satte os og så på Jørgens ansigtsudtryk da han med skrækslagent udtryk mærkede Ron adskille hans balder og presse den godt indfedtede pik mod Jørgens snævre hul. Ron pressede med ordene: "Slap af skvat ellers flår jeg din røv i stykker!"
Jørgen prøvede at skrige men der kom kun underlige lyde.
Jørgen fik tårer i øjnene da Ron trængte langsomt op i ham og voldtog hans snævre røvhul mens han kaldte ham: Skvat, - trækkerdreng, - piksuger og meget andet. Ron brummede: "Gud hvor er han stram!"
Heldigvis for Jørgen gjorde det stramme røvhul at Ron ikke holdt længe før han sprøjtede sin sperm langt op i Jørgens mave!
Min mand lå bare helt slapt og fladt på bordet, den sidste modstandskraft var helt bestemt brudt nu, han lå bare der og tårerne strømmede fra hans øjne. Jeg fik næsten ondt af ham men jeg måtte jo adlyde min hersker.

Ron gik ned op badeværelset for at vaske sig.

Jeg sagde til min mand at han hellere måtte gå op på gæsteværelset inden Ron kom tilbage for at give Lise og jeg den omgang som vi fortjente.

Jørgen vaklede hen mod stue døren, Rons sperm løb fra hans mishandlede røvhul og ned ad indersiden af hans lår, det havde en mærkelig brunlig farve.

Hvilket et syn, en slagen mand hanrej og tøsedreng.

Lise og jeg gik ind i soveværelset og ventede på Ron, Lise indkasserede HENDES præmie, forskellen var at hun nød det i fulde drag mens jeg kærtegnede hendes krop og kyssede hendes brystvorter, kneppede Ron hende fra sans og samling og gav hende flere orgasmer mens han stønnede: "Det er ved gud bedre end din mands røv Lene!"

Ron, Lise og jeg havde en dejlig nat sammen og jeg er sikker på at min mand lå surmulende og lyttede til mine og Lises orgasmeskrig til langt ud på natten.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.