Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det begyndte faktisk før end jeg mødte Ali sidste gang, det var ligeledes min mands egen skyld det startede. Han havde sat et par billeder og følgende tekst (oversat) på en webside for "cuckold" eller hanrejer på godt gammeldags Dansk.

"Hej!
Her er et par billeder af min kones fisse. Jeg har set den blive fyldt af mange veludrustede mænds sæd. På det sidste er det en ældre Araber med en meget tyk og stor pik der har kneppet hende igen og igen for at gøre hende gravid. Mens han knepper hende uden beskyttelse fortæller han mig igen og igen hvilket skvat og hanrej jeg er og om hvordan han nu vil fylde hendes livmoder med sin sæd og bolle hende tyk. Han fortæller mig også hvor meget bedre han og hans pik er til at tilfredsstille hende. Nu har min kone lige fortalt mig at han vil komme tilbage og kneppe hende igen i Januar.
Jeg har desværre ikke nogle billeder hvor han knepper hende, han har forbudt mig at tage billeder. Min kone har bedt mig om at sende ham et link til denne historie. Danish-Cuckold.

SEX I DAG?

Dette var i December 2000 og var hans første fejltagelse

I Januar 2001 fik han en e-mail fra min kommende hersker der lød som følger:

"Et par fine billeder af hendes fisse, jeg ville gerne gøre hende tyk med min neger baby. Kunne hun tænke sig en god gang gruppesex med mig og mine venner? Vi elsker at kneppe en sexet fisse, mens hendes mand sidder og ser på mens vi fylder alle hendes huller med masser af negersperm.
Jeg vil ha' at hun barberer sin fisse da vi elsker hvid fisse glat og blød. Vi elsker at omvende en hvid tæve til vores og kneppe hende hele tiden.
Ron 11 tommer."

Min mand var dum nok til at skrive tilbage til Ron det var hans anden fejltagelse


"Hej Ron!

Tak for din e-mail og billederne der var vedhæftet.
Lige for tiden får hun stillet sin lyst af Ali der prøver at gøre hende gravid, han har været her 2 weekender og har kneppet hende uden gummi hele tiden, han har tvunget hende til at sutte og slikke på hans massive pik og givet hende en masse sperm i hendes liderlige fisse omkring 14-15 gange hver weekend.
Han kommer tilbage den 26 Januar for en ny gang weekend sex, hvis det så ikke lykkes denne gang har han lovet / truet med at tage sine 2 voksne sønner med og se hvad der sker.
Jer tror ikke at hun ønsker at involvere flere lige for tiden, jeg tror hun ønsker at have en lille fornemmelse af hvem der er far til barnet.
Jeg selv ville da gerne se dig og dine venner gennemkneppe hende i alle hendes liderlige huller, men det er hende der har det sidste ord i den sag.
Hun har endda sat hendes ellers faste elskere på "standby" så længe Ali prøver at gøre hende gravid.
Den meget muskuløse fyr på det ene billede er dig eller en af dine venner? Er billedet af den hårde negerpik din?
Hvor bor du bare omtrentlig?
Jeg vil gerne vide det så jeg kan fortælle lidt mere om dig/jer.
MVH Jørgen
(Danish Cuckold)
PS. Hvor stor er din pik - jeg ved at hun vil spørge om det.

Samme aften fil min mand svar fra Ron:

Billederne er af mig, min pik er 11 tommer lang og 2 tommer i diameter, jeg bor i USA og lige for tiden knepper jeg en 20 årig, hendes mor og selv hendes bedstemor får min pik at mærke, hun overraskede os da jeg kneppede hendes mor og hendes far sad og gned på sin lille tissemand og stirrede på min pik der var mere end dobbelt så stor som hans egen han var helt til grin, jeg kneppede hende samme nat og de er begge mine ludere nu. Både hun og mor er gravide med neger babyer og omkring 5 måneder henne ;-) Farmand ser på mens jeg og min ven knepper dem og bedste, han blive tvunget til at slikke dem rene når vi er færdige med dem!"
Ron 11 tommer

Næste morgen sendte min mand dette til Ron:

"Hej Ron!
Det lyder som om du er en rigtig tyr, 11 tommer det er længere end Ali der knepper min kone når det passer ham, men hans pik er tykkere end din den er 8 tommer i omkreds så det er vist omkring 1/2 tomme mere i diameter.
Nå du knepper hele den kvindelige del af den lille familie, du og dine venner lyder ret interessante og det er en skam at I bor så langt væk fra Danmark.
Jeg er dog sikker på at safterne vil løbe ned ad min kones inderlår når jeg fortæller hende om dig og dine e-mails. Hvis Ali bliver træt af hende ved jeg at hun vil tigge mig om en billet til USA.
Der er mange mænd der har kneppet hende gennem de år vi har været gift, men ingen så muskuløs som du ser ud til at være, er dine venner så store som dig?
Min egen pik er ikke så lille som den mand hvis familie du og dine venner knepper, men sammenlignet med din og Alis er den lille 61/2-7 tommer.
Nogle gange vil Lene gerne have en meget stor pik så hun rigtig kan mærke at blive fyldt helt ud.
MVH
Jørgen
PS jeg vedhæfter en tegning som hendes først elsker tegnede til hende."

Min Mand fortalte mig om Ron og viste mig hans e-mails, han havde ret jeg blev varm og liderlig og mine safter begyndte at drive fra min fisse, desværre måtte jeg nøjes med Jørgen.
Det var hans tredje fejltagelse.

Jørgen Sendte en e-mail mere til Ron:

"Hej Ron!
I går aftes fortalte jeg min kone om dig og viste hende dine e-mails, det gjorde hende utroligt liderlig sådan at vide at der var en neger og hans venner der ønskede at kneppe hende.
Jeg var nødt til at kneppe hende 2 gange og slikke hendes fisse 3 gange før hun var nogenlunde tilfreds så vi kunne gå til ro.
Hele tiden hånede hun mig for min manglende størrelse, hun sagde at hun meget hellere ville have din og Alis pikke men at hun jo var nødt til at nøjes med min i aften.
Jeg husker tydeligt da Ali tog af sted efter første weekend her og jeg prøvede at kneppe hende, det var ingen succes da Ali havde udblokket hende så meget at jeg intet følte og endte med at tage hendes røv i stedet den var i det mindste stadigvæk stram.
Næste gang Ali var på besøg kneppede han hende 2 gange i røven også så hun lækkede hans sperm fra begge sine huller, denne gang var røven ikke helt så stram, men strammere end hendes fisse.
Hun fortalte mig at jeg hellere måtte begynde at spare penge op til billetter til USA i tilfælde af at Ali fandt en anden hvis kvinde at kneppe.
Hun er meget fristet til at besøge jer og er begyndt at fantasere om at blive gennemkneppet af dig og dine venner. Kan du lide at tage en gift hvid kvinde rigtigt hårdt nærmest som en voldtægt måske ligefrem binde hende eller at f. eks de 2 holder hende mens en knepper hende? Eller kan du bedre lide det blødt og lækkert. Jeg spørger fra hende, hun vil gerne vide det.
Før Ali er hun blevet kneppet af 2 andre negere, men de var kun som gennemsnit og ikke noget særligt, men efter Ali har hun fået smag for negerpik.
MVH
Jørgen
Danish Cuckold"

Ron skrev tilbage:

"Fortæl hende at hun vil blive taget og kneppet som den hvide tæve hun er. Når jeg siger SUT, eller knep mig eller de andre, må hun hellere gøre det og gøre det godt. Hun vil være der til vores afbenyttelse og vi vil kneppe hende som det passer os og når det passer os. Jeg elsker at tage mine ludere med ud på værtshuse sammen med mine venner og nogle gange lader vi fremmede kneppe dem. Hun vil klæde sig som jeg befaler når vi skal ud og ligeledes holde hendes fisse ny barberet, jeg vil ha' en fisse så blød som en barnenumse.
Ron 11 tommer"

Min mand viste mig denne e-mail og sendte følgende til Ron:

"Hej Ron!
Tak for dine e-mails, jeg har vist min kone dem alle, hun blev så liderlig af at læse hvad du skrev og så det billede af en hvid kvinde og 5 sorte mænd - dine venner?
Hun fortalte at det var heldigt at Ali ville komme i weekenden for som hun sagde: Du kan ikke slukke den ild dette har tændt i min fisse.
MVH
Jørgen
Danish Cuckold"

Jeg satte mig ned og skrev min første e-mail til denne fremmede neger der havde en magnetisk tiltrækning på mig:

"Hej Ron!
Min Mand (Danish Cuckold) har vist mig de e-mails du har sendt til ham samt billederne både dem af dig alene samt dem af dine 5 venner og den hvide kvinde, åh gud hvor jeg ønskede mig i hendes sted.
Jeg vil væde på at hun fik sit livs knald!
Billederne af dig ophidsede mig også, både det at se din mørke muskuløse krop samt billedet af den hårde pik, jeg fantaserede om hvordan det ville være at mærke den dybt inde i mit underliv. Historien om hvordan du og venner kneppede den unge kvinde, hendes mor og bedste mens den stakkels hanrej kiggede på, jeg kom mens jeg legede med min fisse.
Nu i dag mens min mand er på arbejde har jeg set mere på billederne og har fantaseret om at blive gennemkneppet af dig og dine venner, min fisse var så varm og våd at jeg var nødt til at onanere igen før jeg kunne samle mine tanker lidt igen.
Jeg ved godt at I negere der knepper gifte hvide kvinder anser os for at være ludere og måske I har ret sådan at lade andre mænd kneppe en måske endda for an manden, men hvad skel man ellers gøre når ens mand er for lille til at give den rigtige følelse når man bliver kneppet.
Jeg elsker min mand meget men somme tider behøver jeg en rigtig veludrustet mand for at føle mig helt fyldt ud, bare sådan at blive gennemkneppet hårdt og brutalt næsten som at blive voldtaget, hårdt uden nåde og barmhjertighed og måske tilmed bundet og helt hjælpeløs, og totalt åben for hvad den fremmede har at byde mig.
Jeg er helt klar over at jeg skal adlyde og gøre hvad du siger og kneppe hvem du ønsker selv om de er fremmede for dig også,
Jeg vedhæfter et billede så du kan se hvorfor jeg gerne vil have andre og større fyre, min mands pik er ikke særligt stor.
Kærlig hilsen
Lene

Rons svar poppede op senere samme dag:

"baby jeg er glad for at høre fra dig i stedet for din mand. Ja jeg kan godt forstå at du ønsker noget større i stedet for den lille du har i munden ;-)
Jeg elsker at binde og lave massevoldtægt af mine hvide ludere og har gjort det mange gange en af dem havde 30 mænd der kneppede hende i løbet af en weekend jeg bragte hende hjem nøgen med sperm løbende fra alle huller *LOL* Ja det er vildt fedt at have de 3 ludere klar til tilfredsstille mig som det passer mig og den lille hanrej til at slikke dem rene når jeg afleverer dem hjemme, han er sådan en tøsedreng. Det er så vildt at tage dem ud til en fest de ældre vil kneppe den unge og de helt unge fyre tager bedste og de øvrige misbruger moderen. Bedste fortalte mig at hun ønskede at hun stadig kunne få børn da hun ønskede at jeg skulle give hende et LOL den gamle liderlige kælling.
Jeg ønsker også som dig at du boede her i nærheden så ville vi have bundet dig liggende ind over et bord hele tiden og have lavet en massevoldtægt af din fisse og røv. Du ville konstant have en negerbaby in din mave da vi ville knalde dig tyk hele tiden. Men det kommer vi forhåbentligt til en skønne dag. Vil gerne se flere billeder af dig, kan ikke forstå at du overhovedet lader ham komme dig nær med den lille ting LOL
Jeg vil flå tøjet af dig holde dig fast og gennemkneppe dig lige for næsen af ham og du vil tigge mig om at blive ved med at voldtage dig som den luder du er og du vil skrige - Åh gud giv mig din negerbaby Ron vil du ikke nok!"

Vi skrev sammen i mere end et år min affære med Ali var gået i vasken og jeg savnede en god stor pik.
Så pludselig den 21 April 2002 fik jeg et chok Jeg fik en ny e-mail fra Ron der skrev:

"Jeg ønsker at være hos dig, jeg er i Danmark og vil meget gerne møde dig skynd dig at svare.
Ron 11 tommer"

Jeg var nærmest handlingslammet, han havde intet fortalt mig om planer om at komme til Danmark vi havde kun talt om at vi skulle besøge ham i USA.
Jeg var rystende nervøs, havde jeg nu mod til at møde denne dominante neger? Ellers var dette nok min sidste chance for at bakke ud, jeg kunne ikke sove den nat, jeg så Rons store negerpik for mine øjne hver gang jeg lukkede dem, hvordan ville den føles og hvad var han virkelig for en fyr?

Næste morgen havde jeg bestemt mig, jeg var nødt til at mødes med ham uanset hvad.
Da min mand var taget på arbejde satte jeg mig ned og skrev en e-mail til Ron fortalte ham mit telefon nummer og bad ham om at ringe mellem 6:30 og 16:00 da jeg kunne snakke mere frit med ham når jeg var alene hjemme.
Jeg sad længe foran computeren og stirrede på ordene på skærmen og min mave i vildt oprør, min fisse varm og drivende våd og mine tanker i et forfærdeligt rod, jeg sad der i vel omkring 15-20 minutter selv om det føltes som flere timer ude af stand til at bestemme mig for at klikke på "send".
Min fisse drev af væde og jeg vidste dybt inde i mig selv at jeg var nødt til det ellers ville jeg aldrig få styr på noget.
Jeg klikkede endelig på send og så min e-mail forsvinde fra min udbakke, det var nu for sent at fortryde, klokken var 8:15 og jeg havde taget første rigtige skridt på vejen mod at blive Rons slaveluder!
Jeg sad længe og tænkte på alle hans frække e-mails og håbede på at han ville ringe snart, jeg sad og kiggede på en masse Interracial stof på nettet og fantaserede mig i kvindernes sted og onanerede gentagne gange i løbet af dagen.
Der kom intet opkald den dag, åh gud hvor jeg manglede en stor pik lige nu, jeg var helt ude af stand til at sove natten igennem og vågnede badet i sved flere gange.

Der skete ikke noget før Tirsdag morgen:
Kl. 6:30 Sendte jeg min mand på arbejde.
Jeg skyndte mig at checke min e-mail hurtigt da jeg ikke ønskede at blokere telefonlinjen hvis Ron ringede.
Ingen e-mail fra Ron, jeg prøvede at gå i seng igen for at sove lidt af tiden væk, endte med at onanere og fantasere at jeg fik Rons store pik.
Det fik mig til at slappe af da telefonen ved siden af sengen ringede. Jeg tror aldrig jeg har grebet røret så hurtigt før. En dyb stemme sagde: "Er det Lene - det er Ron!"
Hans stemmes dybe klang gjorde mig endnu mere hed og jeg hørte mig selv som i en døs fremstamme:
"J-ja d-det e-er m-mig R-ron -h-hvor e-er d-du?
Han fortalte mig at han stod på hovedbanegården i København og gerne ville vide hvor vi boede - sidste chance til at slippe af hans krog - nej ikke hvis han brugte hovedet, ved hjælp af telefon nummeret kunne han få adressen oplyst, der var ingen vej ud af den fortryllelse og magt han havde over mig.
Jeg var kommet mig over min stammen men min stemme rystede lidt stadigvæk da jeg fortalte ham mit fulde navn, adresse og den station han skulle tage til, jeg fortalte ham at han skulle tage en taxi de sidste 6-7 km da min mand havde bilen på arbejde.
Han sagde: "Vi ses min Danske ludertøs!" og var væk!

Jeg var bare så liderlig over at skulle mødes med Ron betydeligt før vi havde planlagt, jeg troede det først ville blive en gang i midten af August da vi havde samlet penge til billetter til USA.

Få sex i dag

Jeg var så liderlig at jeg var nødt til at onanere igen, fik en smule urolig søvn og tog et brusebad før jeg regnede med at Ron ville komme.

På et eller andet tidspunkt mellem 11 og 12 kom Ron, jeg var så omtumlet jeg ikke ved helt hvornår.

Jeg tilbød ham en kop kaffe men han sagde bare: "Senere baby!"
Han greb fat i mig og kyssede mig grådigt og jeg kunne føle hans store hårde pik blive presset imod min krop min fisse drev af væde og jeg ønskede bare at han ville tage mig på stedet.

Jeg ledte ham ind i stuen hvor han befalede mig at smide mit tøj, rystende gjorde jeg som befalet og snart stod jeg næsten nøgen foran ham undtaget var et sort sæt med åben BH og trusser, han smilede til mig og sagde: "Du er en liderlig tøs Lene!" Han stak prøvende en finger op i mig og fortsatte med set stort smil: "Du er jo drivvåd allerede, det er godt for du vil få brug for det når jeg knepper dig."
Han sagde at jeg skulle klæde ham af og lidt efter havde han kun sine underbukser på, jeg knælede foran ham og ganske langsomt trak jeg underbukserne ned hans store halvstive pik smuttede ud og ramte mig med et klask i ansigtet, åh hvor var den dog stor og dejlig.
Ron beordrede mig til at sutte på hans pik hvilet jeg gjorde med stor lyst, han greb fat om mit hår og pressede mit hoved længere ned over hans pik jeg var tæt på at kaste op da den passerede min drøbel og ned i min hals, efter kort tid trak han sig ud, løftede mig op og bar mig let og ubesværet hen på spisebordet hvor han lagde mig på ryggen med røven på kanten af bordet.
Han tog mine ben op på sine skuldre og jeg følte hans pikhoved mellem mine skamlæber, den skilte dem ad og trængte lidt ind - bare hovedet først - et hårdt stød ville opfylde mine ønsker åh gud det var en dejlig dag. Han så mig dybt i øjnene og sagde: "Nå min tøs du skal be' om min pik!"
Jeg kiggede ind i hans øjne og fik fremstammet: "Vil du ikke nok kneppe mig med din dejlige pik Ron!"
Ron smilede bare og jeg følte en dejlig smerte da han uden at sige et ord bankede sin vidunderlige pik langt op i min fisse og kneppede mig!
Jeg stønnede og skreg da han kneppede mig hårdt og lidt brutalt, åh gud det var bare skønt. Han kneppede mig længe, nogle gange drillede han mig ved at trække pikken næsten helt ud for så at stå helt stille, han stod på den måde indtil jeg tiggede ham om at fortsætte.
Jeg fik nok 3 orgasmer før han begravede sin pik i mig og stønnende fyldte mig med hans sæd, han sagde at jeg nu var hans slaveluder.

Lidt senere efter at jeg havde sundet mig fik vi den kaffe jeg før tilbød ham, mens vi fik kaffen snakkede vi lidt sammen og han fortalte lidt om hvordan han havde i sinde at bruge mig de næste 10 dage og hvordan jeg med tiden fuldstændigt ville blive hans, det sidste troede jeg dog ikke på den gang.
Efter kaffen kneppede han mig bagfra på stuegulvet, jeg skreg og jamrede og havde det helt vidunderligt og var da også godt tilfreds da han for anden gang fyldte mit underliv med hans varme sæd.

Efter det snakkede vi lidt igen, han fortalte mig om hans hjem i St.Louis og om hans andre ludertøser og lidt om hvad jeg kunne vente mig når jeg besøgte ham, jeg var så liderlig og rystede over hele kroppen af begær da han spurgte om vej til vores soveværelse.

Få minutter senere lå vi på vores dobbeltseng, mig på min ryg og min fisse fyldt godt ud af hans pik, mine ben var omkring hans hofter og jeg pressede ham endnu dybere op i min fisse.
Han kneppede mig med lange dybe stød og jeg nød det i fulde drag nød den massive følelse af hans store pik i mit underliv.
Langsomt satte han tempoet op selv om jeg prøvede at sænke det med mine ben om hans hofter, det eneste der skete var at mine ben kom op på hans skuldre og han trængte endnu dybere ind, det føltes som om han pressede min livmoder op i min hals ;-)

Jeg hylede og skreg da døren til soveværelset pludseligt blev smækket op og min mands stemme råbet: "Hvad helvede er det du laver!"
Ret dumt spørgsmål og jeg hørte Rons dybe rolige stemme sige:
"Sæt dig ned hanrej jeg knepper din kone lige som hun ønsker det!"
Min mand mumlede noget jeg ikke hørte.
Ron sagde med hård stemme:
"Sæt dig ned og se på eller forsvind hanrej!"
Nu begyndte Ron at kneppe mig endnu hårdere, han bankede sin pik op i mig og det gjorde ondt når den ramte i bund og strakte min fisse endnu mere end før, men smerten var mindre end glæden og lidt efter eksploderede min krop i en enorm orgasme mens jeg skreg højlydt
"ÅÅÅÅÅÅH GUD JEG KOMMER ÅÅÅÅH GUD RON JEG KOMMER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Langt væk hørte jeg Ron håne min stakkels mand: "Hør på hende hanrej hør hende skrige i orgasme, jeg vil væde på at du aldrig får hende til at skrige på den måde!"

Da min orgasme var ebbet ud spurgte Ron mig: "Fortæl mig nu Lene, hvilken pik kan du bedst lide min eller din mands eller måske mere korrekt hvad kan du bedst lide min pik eller din mands tissemand!"

Jeg havde lidt medlidenhed med min stakkels mand og svarede ikke.

Ron der stadig havde sin pik oppe i mig gav mig et hurtigt hårdt og ekstra dybt stød og sagde: "Svar mig tæve!"
Jeg stønnede: "Åh Ron din pik er meget bedre end min mands så stor og hård!"
Jeg hørte Ron sige til min mand: "Hørte du det hanrej, nu vil jeg få hende at skrige rigtig højt!"
Det var lige hvad han gjorde han nærmest voldtog mig lige foran min mand og jeg fik hurtigt en ny orgasme, følelsen af at være helt I Rons magt, hans store pik der pløjede mit indre op og den viden at min mand så på fik mig til at komme så hårdt at jeg besvimede.

Da jeg vågnede følte jeg Ron trække sin pik ud og sæden løb fra min udblokkede fisse.
Ron sagde: "Nu er det din tur hanrej, slik hende ren nu!"
Han knælede mellem mine ben og slikkede mig ren for vores blandede safter.

Lidt efter fik vi en kop kaffe og en snak og Ron startede med at sige: "Nå min tøs nød du det?"
Jeg så ham dybt i øjnene og sagde: "Ja Ron det bedste knald jeg længe har fået!"

OK sagde Ron: "Så bliver jeg her de næste 14 dage og knepper dig så godt og grundigt at du er afhængig af negerpik og jeg er sikker på at du kommer en tur til USA. Nu til enkelthederne, så længe jeg er her sover din kone og jeg i soveværelset og du i gæsteværelset er det forstået hanrej?"

Jeg hørte min mands mumlende stemme: "Ja jeg forstår Ron!"

Ron så på mig og spurgte: "Er du stoppet med dine p-piller Lene?"

Jeg så på ham svarede i uoverensstemmelse med sandheden: "Ja Ron!"

Ron så på mig igen og sagde: "Læn dig ind over bordet og spred dine ben Lene!"
Han så på min mand og fortsatte: "Du skal lægge dig ind på ryggen under bordet så kan du se din kone blive kneppet af en rigtig mand!"

Lidt efter stod Ron bag mig og kneppede mig godt og grundigt, det var så liderligt at stå og få en rigtig negerpik vel vidende at ens egen mand lå med hovedet lige under min fisse og med den bedste udsigt til hvad der skete, det var så fedt.
Jeg fik et par orgasmer før Ron fyldte mig med sin sæd, da han trak pikken ud plaskede vores blandede safter direkte ned i ansigtet på min mand.
Ron stod og lo ved synet og beordrede mig til at slikke min mand ren og dernæst sætte mig over hans hoved så han kunne gøre gengæld.

Efter en sen aftensmad gik Ron og jeg ind i soveværelset og min mand op i gæsteværelset. Ron kneppede mig heftigt og jeg var sikker på at min mand kunne høre min jamren og skrig til langt ud på natten.
Da jeg endelig faldt i søvn var det ikke en hvileløs søvn som de foregående nætter, det var en tilfredsstillet kvinder der sov tæt på den mand der havde evnet at tilfredsstille hende fuldkomment.

Det have været en perfekt dag og der var 14 mere i vente.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.